Találatok a következő kifejezésre: Nedves a majdnem (4 db)

Az normális hogy majdnem mindig nedves a puncim?

amikor odanyúlok... az esetek 90%-ában nedves. miért van ez? más nõknél is van így? és olyan fura szaga van, pedig fürdök rendesen.

Legjobb válasz: Engedd meg, hogy egy viccel válaszoljak! Li, Szi és Pi, három kínai barátnõ vacsoráznak. Li rászól Szire: -Szi ne csámcsorogj! Erre Szi: -De, hiszen nem én csámcsorgok, hanem a Pi csámcsorog.

Engedd meg, hogy egy viccel válaszoljak! Li, Szi és Pi, három kínai barátnõ vacsoráznak. Li rászól Szire: -Szi ne csámcsorogj! Erre Szi: -De, hiszen nem én csámcsorgok, hanem a Pi csámcsorog.
Természetesen. Ez a legnormálisabb.
normális, mivel ott is termelõdik váladék. A szád is mindig nedves, gondolom.
Persze, hogy normális.
A kérdező hozzászólása: hahaha....
Nekem is mindig nedves.Szerintem normális.
Érdekes, hogy senki nem vette észre, hogy azt írta hogy fura szaga van. Na az viszont nem normális. Finom punciillatának kellene lennie.
Minden lánynak van egy kis punciszaga ott. Nekem is nedves, szerintem egy egészséges lánynak/nõnek olyan. Használj tisztaságit:) 13/L
Hány éves vagy h ilyet kérdezel? igen ez normális.
Igen, normális, de valóban még várnod kéne, ha ilyen dolgokkal nem vagy tisztában. A szexhez érettnek kell lenni, és nem fizikálisan, hanem lelkileg. Ne siess el semmit, mert megbánod, és visszacsinálni nem lehet.
Hogy normális-e? Ez a lehetõ legjobb dolog, ami az izgatásod során történhet. SOk nõ nem nedvesedik be kellõen, ami aztán kellemetlenné teszi a behatolást. Neked ezzel nem lesz problémád! ;)
Igen, ennek pont így kell történnie.
Minden ok, ne izgulj!
honnan veszed hogy ez nem normális? a behatoláshoz mivel egy mechanikai folyamat kenõanyag kell és jó ha bõven van, próbálj meg szárazon belekezdeni az aktusba, asszem világos lesz! A barátod meg örülhet hogy ilyen könnyen be tud pörgetni!
Ez normális, azért találta ki a természet így a dolgokat, hogy könnyebb legyen a hímvesszõ behatolása a hüvelybe. A férfiak szeretik ha egy nõ nedves, mert ez azt jelenti, hogy élvezi amit csinálnak vele és felizgult. Egyébként a férfiak péniszébõl is távozik nedvesség ha felizgulnak, az õ alsógatyájuk is nedves lesz, nem csak a te bugyid. De a kérdésedbõl ítélve, jobb ha egyenlõre még csak egymás testének felfedezésével foglalkoztok és nem mentek tovább. Elõször utánna kellene nézni a dolgoknak és majd a védekezésrõl se felejtkezzetek meg!!
Igen. vagy pedig fertõzés
A kérdező hozzászólása: Miért lenne fertõzés? Hisz nem fáj semmim!
Teljesen normalis. (de nem art az ovatossag, mert nem mindegyik fertözes okoz erezhetö tüneteket!!!)
Vagy esetleg terhes vagy?!
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok!!!
Peteéréskor is szokott erõs váladékozás lenni.
Szerintem viszont csak a természetes folyás.Hiszen beindul a folyás ami a szervezet természetes védekezõképessége a bacikkal szemben.Ha csak most kezdõdött akkor ez kb. 1-2 évig fog tartani akkor pedig meg fog jönni az vérzésed.De majd a vérzések között is lesznek ilyen folyások, sõt az a jó ha van.Ez azt jelenti, hogy egészséges vagy.A folyás kb. 1-2 évig tart utána pedig vérzés.Ha nagyon zavar akkor hazsnálj tisztasági betétet!Ha kicsit erõsebb lesz az sem baj, csak figyelj rá hogy nehogy zöldes vagy ilyesmi színe legyen és ne legyen furcsa szaga mert az fertõzésre utal és ha ez megtörténik akkor orvoshoz kell vele menni (nõdokihoz).

Mi lehet a bajom? Már majdnem 3 hete nem jött meg, és folyamatosan nedves vagyok :S

Mindezek el?tt volt szexuális kapcsolatom a barátommal. Terhesség kil?ve mert tesztet már csináltunk

Legjobb válasz: Érdemes lenne még egy tesztet csinálni, de nem kell kétségbe esni lehet csak a stressz vagy enyhe betegség miatt késik. Ha a teszt még mindig negatív és nincs viszketõ érzésed vagy egyéb tüneted akkor ha a következõ is késik keress fel egy orvost. Nekem januárban mindig kicsit zavaros szokott lenni (késik, mellem fáj ami nem szokott stb.)

Érdemes lenne még egy tesztet csinálni, de nem kell kétségbe esni lehet csak a stressz vagy enyhe betegség miatt késik. Ha a teszt még mindig negatív és nincs viszketõ érzésed vagy egyéb tüneted akkor ha a következõ is késik keress fel egy orvost. Nekem januárban mindig kicsit zavaros szokott lenni (késik, mellem fáj ami nem szokott stb.)
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi szépen :3 Majd még jelentkezem ^^
A kérdező hozzászólása: És az mitõl lehet hogy folyamatosan nedves vagyok ? :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!