Találatok a következő kifejezésre: Nedves Wc-papírt lehet (2 db)

TESCO-ban nedves wc papírt, wc-re tehető papír ülőketakarót merre lehet megtalálni? Van itt valaki aki ott dolgozik?

WC papírok sorában nem találtam, eü betétek, vatták körül sem. pedig egy ekkora nagy áruházban kellene hogy legyen

Legjobb válasz: Nedves WC papírt, vagy azt amit erre lehet használni a babacuccok (pelenka) környékén találsz. Nedves törlõkendõ a neve, szerintem a TESCO márka, illatos, zöld tökéletes minden célra. WC-re tehetõ papír ülõketakarót szerintem biztos sehol nem árulnak. Vagy speciális vendéglátós, szállodai cuccokat forgalmazó cégnél keresd, vagy esetleg kérdezd meg a DM-ben/vagy egy drogériában, hogy foglalkoznak-e ilyennel, vagy rendelnének-e neked.

Nedves WC papírt, vagy azt amit erre lehet használni a babacuccok (pelenka) környékén találsz. Nedves törlõkendõ a neve, szerintem a TESCO márka, illatos, zöld tökéletes minden célra. WC-re tehetõ papír ülõketakarót szerintem biztos sehol nem árulnak. Vagy speciális vendéglátós, szállodai cuccokat forgalmazó cégnél keresd, vagy esetleg kérdezd meg a DM-ben/vagy egy drogériában, hogy foglalkoznak-e ilyennel, vagy rendelnének-e neked.
nem Tescoban láttam, de valamilyen boltban az ilyent, tehát nem csak neten lehet rendelni http://higieniabolt.hu/spl/300490/WCuloketakaro
a nedves popsitörlõ minden áruházban a baby cuccoknál van ... a Tescoban is, millió fajta ahogy néztem az ülõkére a feltétet ez az ár 125 db-ra van, tehát nem olyan húzós
WC ülõkére papírt ROSSMANN-ban, DM-ben és gyógyszertárban szoktunk venni.
A nedves wc papír és a popsitörlõ nem ugyanaz. Utóbbira rá van írva, hogy kukába kell dobni. Vettem már Tescoban, de nem emlékszem, hol találtam, talán az intim mosakodóknál?

Nedves Wc-papírt le lehet húzni a Wcbe?

Eldugulhat t?le?Dm-est vettem és a német tudásom elég halovány....magyarul meg nincs ráírva.

Legjobb válasz: Naná hogy le lehet húzni, különben hogy törülöd ki?

Naná hogy le lehet húzni, különben hogy törülöd ki?
Ez eddig a legjobb kérdés a gyakorikérdésekben. Gratulálok!
Ez szerintem is elég idétlen kérdés. Oké, én értem, hogy ez nedvesített, de ha hagyományosat használsz, az is nedves lesz, és attól sem dugul el. Sõt, elárulom, hogy a tampontól sem dugul el a vécé, csak ha beldobnak egy egész doboznyit.
En tudom mirol beszelsz. Angol szoveg van rajta esetleg? Flushable a szo amit keress vagy valami hasonlot nemetul. Ezek altalaban lehuzhatok de ne rakd vele tele a klotyot, mert eldugulhat. A masik az, hogy inkabb csak barna medve utan erdemes hasznalni szerintem mert ha a borod folyamatosan nedves mindefele csunya borirritaciok alakulhatnak ki. En a sracaimnak hasznalom. Nem dobom bele a klotyoba a kuksziba megy.
:) szerintem a kérdezõ a nedves törlõkendõre gondolhatott.. ha így van, akkor attól eldugulhat...persze nem egy-kettõtõl, de az egész csomagtól mondjuk..:)
szted nem lehetbazd ki?apäm ilyen kérdést.öszintén.ha szarsz egyett hova raknäd a papirt...a täskädba vagy hogyan??akkor leirom..kakilsz..kitörlöd...beledobod a kakis papirt a wcbe.nem täskäba!WCBE!és leuzod szépen.kezetmosol, és kész a müvelet-
kedves okosok. Azért elmondanám, hogy nem mindegyik nedves törlõkendõt lehet lehúzni, mert van amelyik textilszerû anyagból van, ami nem mállik szét és így eldugíthatja. A dm-es nem ilyen azt nyugodtan lehúzhatod. Csak azt nem értem, aki nem ért egy kérdést, az miért válaszol rá? Pláne ilyen stílusban?
Na miért...mert mind bunkó és talán még õk sem tudják, és így próbálják palástolni a bunkóságukat... Amúgy igen, nyugodtan lehúzhatod!!
miért? szerinted a WC-ben nem lessz vizes? nállatok homokkal mûködik a klotyó? Ijet se hallottam még XD
Szerintem is nagyon ostoba válaszokat sikerült a legtöbb parafenoménnek adnia... Nos a nedes törlõkendõ nem ázik szét a vízben. Ha hegyvidékes helyen laktok családi házban, akkor a csatornarendszert nem lehet pusztán gravitációs úton megoldani. Van ahol minden háznál van egy szennyvízátemelõ, amiben van egy szivattyú, egy motor, ami nyomás alatt tolja fel a szennyvizet az emelkedõn. Az ilyen házi átemelõk szivattyúját tönkretehetik ezek a nedves törlõkendõk, ha feltekerednek a lapátokra. Ha nincs bennük modtorvédelem, akkor hamar lehet így 40-50 ezer ft-os kárt okozni a családi kasszának. De normál körülmények között lemegy, a nagyobb mûtárgyakban már nem tud kárt okozni.
A kérdező hozzászólása: Ha-ha-ha-ha..a mai napig gondolkodtam, hogy nevessek vagy sírjak a válaszokon... Még nem döntöttem!
Bazmeg ennyit még nem röhögtem :D:D:D:D:D:D
Van olyan nedves WC papir, amire kifejeztetten ra van irva, hogy nem szabad a WC-ben lehuzni...szoval nem mindegyiket lehet, vigyazz.
A kérdező hozzászólása: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a válaszokat!Bár én azt hittem ez egy olyan fórum ahol bártan lehet kérdezni bár mit és nem írják le az embert tanyasi bunkónak!Sajnálom hogy számomra ez a dolog nem volt evidens...Még egyszer NAGYON NAGYON KÖSZI!
Örülök, hogy valaki már feltette ezt a kérdést, mert én is pont ezt akartam kérdezni. Egyáltalán nem evidens, és sokkal jobb, ha valaki kérdez mielõtt kárt csinál. Azok, akik olyan egyértelmûen mindent a WC-be dobhatónak ítélnek, azok szoktak utána csodálkozni, ha valami miatt eldugul. Pl a munkahelyemen a tamponnak külön ki van rakva egy zacskó, amibe azt beletéve lehet kukába dobni, én arra gondoltam, hogy esetleg kell-e ilyen megoldás a nedves WC papírnak is, nyilván a sok okos, aki ideírt, látta lelki szemei elõtt a barna használt törlõkendõket a kukában, ami nyilván igénytelen lenne, de azért mert õk nem találkoztak még kulturált megoldásokkal, attól még léteznek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!