Találatok a következő kifejezésre: Napról napra kell többet (2 db)

Az LH tesztnek napról-napra erõsödnie kell, szépen láthatóan? Vagy lehet több napig halvány pozi, egyforma halvány pozi, nem erõsebb, nem gyengébb? majd erõsödik?

Legjobb válasz: Nekem egyik napról a màsikra lett pozi. Egyik nap még alig làtható volt a 2.csík, màsnap full pozi lett.

Nekem egyik napról a màsikra lett pozi. Egyik nap még alig làtható volt a 2.csík, màsnap full pozi lett.
Nekem még pár napon át halvány maradt. 5 nap múlva viszont teljesen erõs.

Napról napra mennyivel kell többet enniük a babáknak?

Legjobb válasz: Ingadozást mutathatnak, mert lehet, hogy az egyik nap kevesebbet, a másik nap kicsit többet eszik. Inkább hétról hétre eszik többet. A gyarapodásuk is változó, hol többet, hol kevesebbet híznak.

Ingadozást mutathatnak, mert lehet, hogy az egyik nap kevesebbet, a másik nap kicsit többet eszik. Inkább hétról hétre eszik többet. A gyarapodásuk is változó, hol többet, hol kevesebbet híznak.
Nehogy elkezdj ezen stresszelni! Ha a védõnõ, vagy az orvos méréskor nem elégedetlen, és minden nap van elég pisis-kakis pelus, akkor eleget eszik akkor is, ha nem követ semmilyen táblázatot. Ha egyik-másik nap kevesebbet, hát kevesebbet. Aztán bepótolja. Mi sem eszünk minden nap ugyanannyit!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!