Találatok a következő kifejezésre: Napról napra kell (13 db)

Az LH tesztnek napról-napra erõsödnie kell, szépen láthatóan? Vagy lehet több napig halvány pozi, egyforma halvány pozi, nem erõsebb, nem gyengébb? majd erõsödik?

Legjobb válasz: Nekem egyik napról a màsikra lett pozi. Egyik nap még alig làtható volt a 2.csík, màsnap full pozi lett.

Nekem egyik napról a màsikra lett pozi. Egyik nap még alig làtható volt a 2.csík, màsnap full pozi lett.
Nekem még pár napon át halvány maradt. 5 nap múlva viszont teljesen erõs.

Napról napra mennyivel kell többet enniük a babáknak?

Legjobb válasz: Ingadozást mutathatnak, mert lehet, hogy az egyik nap kevesebbet, a másik nap kicsit többet eszik. Inkább hétról hétre eszik többet. A gyarapodásuk is változó, hol többet, hol kevesebbet híznak.

Ingadozást mutathatnak, mert lehet, hogy az egyik nap kevesebbet, a másik nap kicsit többet eszik. Inkább hétról hétre eszik többet. A gyarapodásuk is változó, hol többet, hol kevesebbet híznak.
Nehogy elkezdj ezen stresszelni! Ha a védõnõ, vagy az orvos méréskor nem elégedetlen, és minden nap van elég pisis-kakis pelus, akkor eleget eszik akkor is, ha nem követ semmilyen táblázatot. Ha egyik-másik nap kevesebbet, hát kevesebbet. Aztán bepótolja. Mi sem eszünk minden nap ugyanannyit!

Miért érzem úgy napról - napra jobban, hogy kell még egy gyermek?

Iszonyatos vágyódást érzek egy második gyermek iránt.

Legjobb válasz: Nah én is ugyanezt érzem azzal a különbséggel hogy van egy 3 évesem és egy 6 hónaposom!! és mégis eszembe jutott már hogy de jó dolog is ez az egész. Fõleg hogy a legjobb barátnõm most terhes, aminek iszonyatosan örülök, de mégis azért irigykedem mert de jó neki most!! Persze nekem is jó hát babázok éjjel nappal _:D de mégis van hogy eszembe jut milyen hamar elmúlt az az idõ amikor olyan kis picike, kis szuszogókák. Persze azért a félévesemen kiélem magam, de nehéz magam lebeszélni arról hogy még egy gyereket akarjak. én meg háromgyerekesnek érzem magam. Én mindig is õgy gondoltam hogy 3 lesz.

Nah én is ugyanezt érzem azzal a különbséggel hogy van egy 3 évesem és egy 6 hónaposom!! és mégis eszembe jutott már hogy de jó dolog is ez az egész. Fõleg hogy a legjobb barátnõm most terhes, aminek iszonyatosan örülök, de mégis azért irigykedem mert de jó neki most!! Persze nekem is jó hát babázok éjjel nappal _:D de mégis van hogy eszembe jut milyen hamar elmúlt az az idõ amikor olyan kis picike, kis szuszogókák. Persze azért a félévesemen kiélem magam, de nehéz magam lebeszélni arról hogy még egy gyereket akarjak. én meg háromgyerekesnek érzem magam. Én mindig is õgy gondoltam hogy 3 lesz.

Egyetemen kell napról napra tanulni?

Arra vagyok kíváncsi, létezik-e ott olyan napi számonkérés, mint a gimnáziumban, nem feltétlen feleltetés formájában. Vagy csak a vizsgák vannak x id?közönként? (Az nem érdekel, és légy szíves ne is azt írjátok, hogy pl "én csak ekkor meg ekkor tanulok és mégis tök jól elvagyok", hanem hogy hogy kéne eredetileg. Gimiben is van aki soha nem tanul, és nem bukik le azért állandóan, de a kérdés nem erre irányul, hanem arra, hogy kell-e.)

Legjobb válasz: akarom írni mérnökin, csak túl álmos vagyok, nem aludtam két napja.

akarom írni mérnökin, csak túl álmos vagyok, nem aludtam két napja.
Jó az, ha az ember napról napra, de legalábbis rendszeresen készül. Szóval, nem a ZH-k elõtt kapar, hogy "Úristen! Tanulni kell, és semmit nem tudok!"
kell, mert sok az anyag és sok a zárthelyi dolgozat + a beadandó feladatok is
Benne volt a fejemben az elõttem író kommentje, és ezért lett mérnökibõl orvosi.
utána egybgõl írtam, hogy: "akarom írni mérnökin, csak túl álmos vagyok, nem aludtam két napja."
"Ebben a félévben heti 2 leadandó és heti 2 zh volt alapjáraton orvosin :\" "Elsõs, második féléves. Minden héten geometria és informatika ZH, mechanika és geodézia leadandó." Ha nem orvosis vagy, miért azt írtad?...
21:25 Elsõs, második féléves. Minden héten geometria és informatika ZH, mechanika és geodézia leadandó.
számonkérés az nincs, de ha csak zh elõtti utolsó napra hagysz mindig mindent, akkor nem leszel túl sikeres.
Mibõl kellett neked heti két beadandót csinálni, meg mibõl volt heti két zh? Hanyadikos vagy?
19:32 Ebben a félévben heti 2 leadandó és heti 2 zh volt alapjáraton orvosin :\
Sulija válogatja, nem mindegy, hogy btk-ra jársz, jogra, vagy orvosira. Én btkra jártam, nálunk a következõ volt: tanulni persze soha nem árt, de elsõ héten elmondja a tanár, mikor vannak a zhk, vagy a vizsga. Ha szeminárium, akkor általában 2 zh van, egy a félév közepén, egy a legvégén. Elõadásnál pedig vizsga van, a vizsgaidõszakban. De ezeken kívül semmilyen számonkérés nem volt, illetve néha esetleg csekkolták, hogy elolvastad e az arra a napra feladott anyagot, de itt is elsõ órán szólt a tanár, hogy lesz ilyen. Egy orvosin mondjuk, ahol csomó gyakorlati óra van, ott nyilván rendszeresebben kell tanulni, különben nem tudod, mirõl van szó. Nálunk szinte mindenki csak a két zh elõtt tanult.
Ez azért erõsen szakfüggõ. Pl. mûszaki szakokon úgy tudom rengeteg beadandó és ZH van. Legalább hetente egy. Nálunk orvosin minden tárgyból egy félévben 2-3 számonkérés van. Persze azért nem árt folyamatosan tanulni, mert akkor jóval egyszerûbb....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. hát én a pszichológia és az anglisztika szakon gondolkodom. azzal tisztában vagyok, hogy utóbbin sokat kell olvasni inkább a pszichológiára válaszoljatok, az a fontosabb
7-esnek igaza van, utolsónak üzenem, hogy a fiúk is a szemét csajokra buknak. Ezért panaszkodnak a rendes lányok, hogy otthagyják õket, és pincsikutya módjára futnak a r.bancok után (itt nem prostituáltat értek alatta, hanem olyat, aki könnyen veszi a fiúkat, számuk sajnos egyre több).
az ilyen fiú csak hülyített, nem kell nagy mögöttes tartalmat képzelni hozzá 21N
Imádom az ilyen általánosító kérdéseket! Engem is kihasznált már lány mégsem gyûlölöm az összes nõnemû élõlényt...
ezek a fiúk nem változnak meg miért is tennék ha lányok tucatjai szédülnek az ágyukba.ébresztõ, ti buktok ezekre mégiscsak! bizony a lányok azokat a fiúkat szeretik akik minél nagyobb referenciával bírnak mondván"ha ennyi elõdömnek jó volt akkor biztos klassz pasi hisz ennyi lánynak nyilván nem rossz az ízlése" és beteges naivsággal mindezek után azt feltételezik hogyha a fiú rövid idõ alatt egy seregnyi csajt elfogyasztott na majd pont nála áll meg ész kell!le kell csekkolni a pasit és abból kikövetkeztetni érdemes e belevágni, ellenkezõ esetben meg nem rinyálni
2-nek igaza van. A csajok mostanában jobban játszanak a fiúk érzéseivel, ráadásul jópofizva elõadva magukat aranyos romantikus csajnak, közbe meg fogyasztják a fiúkat, akik sokszor alig bírják kiheverni, ha komolyan vették a csajt.
nemtom miért kell általánosítani. a lányok is ugyanilyenek
Mert ez a kényelmes megoldás. A csajnak jogában áll elmenni.
Na, ti se vagytok hibátlanok. Csak nektek megengedett, hogy minden nap mással udvaroltassatok magatoknak, meg a legkisebbért lelépjetek, meg mindenkit bolondítsatok??
Mert, ti is ezt nyomjátok. Keress olyat aki még mese párti.
Az ilyeneket hívják állati nagy parasztoknak! :S De nyugi, léteznek még a Földön aranyos pasik is, csak nehéz õket kifogni, de ha egyszer összejön... :)
mi ez az általánosítás f*szom? ne idegesítsél fel
Ez ne mígy mûködik... Nem csak ilyen pasik vannak... A lányok többségének az ilyen parasztok jönnek be... hiába mondjátok, hogy nem ez akkor is így van és Ti magatok sem tudjátok megmagyarázni, hogy miért mindig az kell aki megaláz...
Ne általánosíts a lányok többségét illetõen, mert erre lehet mondani, hogy a fiúk többségének se a rendes lányok jönnek be, hanem aki lenézi, kihasználja..
nem szeretek játszani mások érzéseivel. Eleve utálom a játszmákat. Kinõttem már...(mondjuk korábban sem voltam) 27F. De hozzáteszem ezt lányoktól is függ. Ha nem érzem az õszinteséget felõle, akkor más a helyzet.

Tudtok javasolni fogyókúrás étrendet? Ami napról napra leírja mikor mit kell enni?

Legjobb válasz: Dietetikusok súlyos tízezreket kérnek ezért, mi miért dolgozzunk ingyen, amikor nekünk is ugyan annyi idõ megkeresni, mint neked? Hmmm?

Dietetikusok súlyos tízezreket kérnek ezért, mi miért dolgozzunk ingyen, amikor nekünk is ugyan annyi idõ megkeresni, mint neked? Hmmm?
Mindjárt leírom, csak elõször megnézem a kristálygömbömben, hogy hány kiló vagy, mennyi a felesleg rajtad, napi hány kalóriát kellene bevinned, sportolsz-e és hogy mennyit akarsz fogyni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értékes hozzászólásokat! FELpontozás megtörtént!
A kérdező hozzászólása: 165 cm magas vagyok 60 kiló, nem sportolok. Olyan 8-10 kilót szeretnék fogyni.
Egyél fele annyit, mint eddig, kerüld a kenyeret.
A kérdező hozzászólása: blogodba*
A kérdező hozzászólása: TE IDIÓTA MIÉRT KELL PORNÓT BELINKELNI TE PEDOFIL VADÁLLAT??????
Úristen mi ez? Hihetetlen milyen emberek vannak itt. Tessék egy igazi neveldés oldal, http://www.clownsong.com/ Itt a tojásból kell felnevelni a kis állatkákat.

Mit tegyek, ha napról napra jobban érzem, hogy szeretem, és kell nekem?

Reménytelennek tűnik a dolog.

Legjobb válasz: Miért reménytelen, fejtsd ki...

Miért reménytelen, fejtsd ki...
Jaja... Fejtsd ki... Talán még sem reménytelen annyira...
A kérdező hozzászólása: messze lakunk egymástól, szóval találkozni sem tudunk.A bizonytalanság a legfõbb gond, nagyon kétértelmû, rákérdezni nem merek semmire se..:S
Nem egy nagy gond szerintem a távolság, így legalább nem csak szexre kelletek egymásnak, baj viszont, hogy nem mersz kérdezni tõle [egymástól], ha már ilyen a kapcsolat, legalább beszélgessetek.
szerintem ÍRD MEG SMS-BR H SZERETED
Szia! elsõ vagyok, Amúgy én is hasonló helyzetben vagyok, hatalmas a távolság, és a korkülönbség is. Én vagyok a fiatalabb nem is kicsivel :S Én már eljutottam addig hogy kimondjam hogy szeretem. bár nem tudunk még találkozni, de telefonbeszélgetés keretében bevallottam neki :) Még mindig jobb így mint írásban pl sms-ben vagy msn-en. 17/f vagyok!
Hmm milyen messze laktok??
Szia! Látom már régi a kérdés és talán már nem is figyeled, de megoldódott a dolog? Írok üzenetet is, hátha ezt már nem figyeled!

10 napos a kislányom, mikor vihetem ki levegőzni először, mennyivel kell növelni napról-napra a levegőztetés idejét?

Legjobb válasz: szél védett helyen a kezedbe 5 percig dajkáld majd másnap 10 perig utána babakocsiba is rakhatod már 15 perc és így tov. Én így csináltam novemberben

szél védett helyen a kezedbe 5 percig dajkáld majd másnap 10 perig utána babakocsiba is rakhatod már 15 perc és így tov. Én így csináltam novemberben
en december elejen kezdtem kivinni 12 napos koratol, nem tudtam hogy szabad hamarabb is 5perc ablakban 10 perc teraszon 20 perc kint aztan igy tovabb volt hogy 6 hetesen 3orat setaltunk minusz fokban, kutya baja sem lett
Gratula a törpéhez:) ahogy a lányok irták csak szép lassan, kevés idõkre, mert nehéz még neki hirtelen a sok friss levegõ, ha sokáig kint van és nem fokozatos a szoktatás, furcsán tud rá reagálni, szóval szép lassan! Két hét, és már gyönyörûen fog szundizni akár egy órát a babakocsiban.)
még annyit hozzatennek (a fentiekkel teljesen egyetertek, szepen fokozatosan), hogy a doktornenim azt mondta a 3. hettol lehet kivinni, en egybol 2 orara vittem ki, ugy aludt, mint akit leutottek, utana éhesebb volt, hamarabb kérte a kovetkezõ kajat, szóval ne aggodj, ha többet kér enni, és hamarabb. próbálj olyan utvonalat valasztani, (huyen hangzik, tudom) hogy a szél ne fujjon be a mozesreszbe, illetve a tarkóján mindig ellenorizd, hogy nem fazik, vagy nem oltoztetted e tul (en az utobbi hibat kovettem el, levettem rola a kis takarojat, es ugy mar jo volt).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!