Találatok a következő kifejezésre: Nappal és szépp (2 db)

Nappal és estére szépp nagy a pocim reggelre mintha lelohadna ez normális?

17 hetes kismama ,reggel is látszik de nem akkora mint napközbe vajon mitöl lehet szoktam mérni magam este és reggel is kb 1 kg -val vagyok több estére mit reggel ez lehet az oka?

Legjobb válasz: Szerintem a súlycsökkenés mindenképp az emésztéseddel függ össze. Egyébként az én hasam is kisebb reggelre, biztos éjjel hátrébb költözik a picúr:)

Szerintem a súlycsökkenés mindenképp az emésztéseddel függ össze. Egyébként az én hasam is kisebb reggelre, biztos éjjel hátrébb költözik a picúr:)
Én a felfújódásra tippelnék, nálam is ez volt. REggel ugye rendbe vannak a belek, de akár már egy fél-egy óra mulva felfujódtam.. Ne izgulj, baj biztos, hogy nincs!!
A kérdező hozzászólása: köszi gondolom hogy baj nincs és én is ezekre gondoltam csak olyan furcsa nekem ez az egész vannak olyan dolgok amiket el sem tudtam volna képzelni de élvezem neketk is vannak ilyen meglepetések ?

Lányok, adnátok tippeket erre? Mit szeretnek a pasik? Mivel tehetném széppé a holnapi napot, hogy tényleg elbűvölő és aranyos legyek? És újra meginduljon benne a szerelem (mégjobban)

Eltelt 4 nap, mi alatt nem találkoztunk barátommal. Mert hát volt köztünk egy kis vita, és ezért nem találkoztunk, megvártuk, míg mindketten lehiggadunk. De holnap végre találkozunk, és úgy tervezzük hogy eljátsszuk, hogy el?ször randizunk és moziba megyünk. Szeretném elb?völni, de nem ilyen miniszoknya, t?sarkú dologgal, hanem valami olyasmivel, ami minden pasinak bejön. PL. poénkodás, vagy kedvesség ilyenek. Mert változnom kell, mostanában mogorva vagyok, és szeretném ha a holnapi nap nagyon jól sikerülne.

Legjobb válasz: Csak légy természetes, a pasik ki nem állhatják a megjátszós libákat.. még ha nem is mutatják. Add önmagad, s nem lesz gond.

Csak légy természetes, a pasik ki nem állhatják a megjátszós libákat.. még ha nem is mutatják. Add önmagad, s nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: szóval ha dnátok valami tuti befutó tippet, ami segíthet nekem a pozitiv változásban, azt megköszönném. És kérlek ne gúnyoljatok ki. Mert ez a nap fontos lenne...meghatározó...
A kérdező hozzászólása: Ja és a film alatt... alig bírt magával, mászott rám, ölelt, és a megható jeleneteknél erõsen magához szoritott...csókolt:)
A kérdező hozzászólása: Huhh. hát találkoztunk:) délelõtt10kor. kicsit döcögõsen indult, mindketten zavarban voltunk:) de elhülyültünk, és nagyon jól telt a nap, romantikus volt és... hát összerázódtunk. Elmentünk a Várba sétálni, megcsókolt...4 nap után hát beleremegtem:) :$ olyan jól esett. Õ is beindult. Aztán beszélgettünk, és fent a Várfal mellett, ahol a legszebb volt a kilátás magához húzott és ezt mondta: "Köszönöm neked, ezt a gyönyörû napot, olyan boldog vagyok... szeretlek. És soha nem akarlak elveszíteni" Aztán moziztunk, kiválasztottuk a Kedves John-t amin még Õ is sirt, a napot sétával zártuk:) és...azis érte a pénzt. Nagyon jó volt együtt. Holnap átjön:)
A kérdező hozzászólása: köszi. hûhhh... okés holnap este megirom:)
Már ha látja rajtad, hogy igyekszel változtatni, hogy poénosabb szeretnél lenni és vidámabb már azt értékelni fogja;) jah és légyszi írd meg, hogy sikerült!!!:) :P
A kérdező hozzászólása: Igaziból nagyon el akarom csábítani, fõleg a mostani balhék után kéne a jókedv és a szerelem. Azt kéne elérnem, hogy mégjobban dobogjon értem a szíve, mert én nagyon oda vagyok érte. És hogy mégis érezze hogy szeretem, de ugyanakkor nagyon vágyjon rám. Nem akarom elcseszni, lassan 7 hónapja vagyunk együtt, és félek vele találkozni holnap:(
Érdeklõdj azokról a dolgokról amiket szeret, biztos vannak közös hobbik is. A férfiak szeretik, ha meghallgatják õket és nemcsak a nõ beszél folyamatosan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megpróbálom akkor felidézni õket.:) Húúú, annyira félek-izgulok a holnapi naptól:S Remélem minden rendben lesz.
Mivel -gyanitom- ismered a barátod, igy tudod hogy mik azok a pozitiv tulajdonságaid, ami miatt belédszeretett. Én ezeket helyezném elõtérbe :) Sok sikert
Juuj akkor gondolom minden happy :D:P gratulálok:D 15:30as voltam :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!