Találatok a következő kifejezésre: Naponta többször kezd (6 db)

3 és fél hós babám állandóan mocorogna, jár keze-lába. Persze, szopi után is, és ennek köszönhetően naponta többször is bukik. Tehetek valamit? Vagy ez így van jól?

Hiába fektetem a hátára evés után, nem szereti, ha hasra teszem mosolyog, de bukik. Baj? Biztosan nem vagyok egyedül ezzel, van valakinek valami ötlete?

Legjobb válasz: Szia! Gondolom alaposan megbüfizteted. Az én lányommal úgy csinálom, hogy büfi után belerakom a bébihordozóba egy kis igeig, így játszunk egy kicsit szeret belõle nézelõdni, beszélgetünk énekelek neki és adok egy pár játékot a kezébe. Nem utolsó sorban én is tehetem közben a dolgomat és szemmel is tudom tartani. Ja és közbe rakj egy elõkét a nyakába és ha bukik nem lesz minden tiszta büfi.

Szia! Gondolom alaposan megbüfizteted. Az én lányommal úgy csinálom, hogy büfi után belerakom a bébihordozóba egy kis igeig, így játszunk egy kicsit szeret belõle nézelõdni, beszélgetünk énekelek neki és adok egy pár játékot a kezébe. Nem utolsó sorban én is tehetem közben a dolgomat és szemmel is tudom tartani. Ja és közbe rakj egy elõkét a nyakába és ha bukik nem lesz minden tiszta büfi.
EGyetértek:-) Lányom is örökmozgó:-) Szopi közben is jár keze lába, ezzel az én energiám is ngyon leszívja néha... Megböfiztetem, és én is a hordozóba szoktam tenni, ha bukós napja van. De ha bukni akar, nem hiszem, hogy meg tudod akadályozni, aminek ki kell jönnie, jöjjön ki. Amúgy a lányom pl hason tud böfizni, nem mindig bukik:-)
szia! mi is 3, 5 hónaposak vagyunk, és szopi után büfizünk, persze van hpogy nem sikerül. majd ha felkel akkortól 1, 5 - 2 órát fent van, és játszunk. , de már egy óra elteltével az enyém nem bukik, pedig dobálom is. De mondjuk annyiray nem is vagyubnk bukósak. Próbáld más testhelyzetbe tenni.

Miért rakják ki naponta (többször is) a "van jó horror" jellegű kérdéseket? Csak engem kezd kicsit zavarni?

Azt még megérteném,ha valami feltételhez kötné,mondjuk,hogy itt vagy ott játszódjon,vagy hasonló,de a legtöbb ilyennél nincs semmi kikötés.Most ennek mi értelme?(egyébként nem csak horrorra vonatkozik,vígjátékkal is kiteszik ugyanezt sokszor).

Legjobb válasz: Nekem is kicsit uncsi...de ez van.

Nekem is kicsit uncsi...de ez van.
Rosszul vagyok az ilyen bamba kérdésektõl. Adjanak meg kritériumokat. "Jó film"... Öcsém... Aztán ha írok neki pár drámát vagy thrillert, picsog, hogy ez túl szomorú volt neki, vagy épp túl véres. Istenem.
A kérdező hozzászólása: Ma találtam olyat is, aki kétszer kitette szinte ugyanazt a kérdést...Fel volt tüntetve a neve a kérdésnél, szóval tudom.
A kérdező hozzászólása: Ja, ezeket is nagyon bírom.Mindenkinek más a jó film, de nem képesek ezt megérteni.
Engem a horror filmek kimondottan szórakoztatnak. Kell egy kis adrenalin. Igaz, hogy a legtöbbnek ugyanaz a folyamata. Engem csak a hanytatós horror idegesít fel (fõleg kanniálos, vagy fûrész). A jó idegtépõ, na az az igazi.
A kérdező hozzászólása: Én is szeretem, de én most arról beszéltem, hogy naponta kiteszik ugyanazt a kérdést.Egyébként a japán horror a legjobb, ha már itt tartunk.A trancsírozóstól valahogy nem tudok félni.
A japán horror-filmek mind egy kaptafára készültek. Már rég nem tud megijeszteni egy hosszú hajú nõi kísértet.
A kérdező hozzászólása: Mert nem jó filmeket nézel.Ha tényleg néznéd is a filmeket, és figyelnél is rájuk, akkor te is rájönnél, hogy egyáltalán nem mennek egy kaptafára.De mindegy is, ez már teljesen off, eleve nem értem, hogy miért nem a kérdésre válaszoltál.
Miért kell többször is kitenni? Mert az "Õ" kérdése, gyönyörködni akar benne.


Miért zsibbad naponta többször a bal kezem könyöktől lefelé?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nagyon megerõlteted (fõleg, ha bal kezes vagy, és azzal írsz), esetleg stressz is okozhatja, vagy az idõjárás változás.

Lehet, hogy nagyon megerõlteted (fõleg, ha bal kezes vagy, és azzal írsz), esetleg stressz is okozhatja, vagy az idõjárás változás.

Naponta többször remegni kezd a hasam jobb oldala. ez előtt sosem volt még ilyenre példa. mi lehet? Valami idegmozgás vagy micsoda? Ez nem terhesség jele ugye?

mert nem szurkál, csak rángatózik... nagyon furcsa!

Legjobb válasz: Nekem is ugyanez van! Ha magyarázom vkinek, hülyének néz... :-) Ez vmi idegmozgás, nem hinném, hogy terhesség jele. Nekem már van nagyon sok 2. halvány csíkom, elvileg 6 hetes vagyok, viszont ezt már több, mint 2 hónapja érzem. Úgyhogy idõben sehogy sem passzol, biztosan idegmozgás, meg ha jel lenne, akkor már rég ettõl is hangos lenne ez a fórum! :-))

Nekem is ugyanez van! Ha magyarázom vkinek, hülyének néz... :-) Ez vmi idegmozgás, nem hinném, hogy terhesség jele. Nekem már van nagyon sok 2. halvány csíkom, elvileg 6 hetes vagyok, viszont ezt már több, mint 2 hónapja érzem. Úgyhogy idõben sehogy sem passzol, biztosan idegmozgás, meg ha jel lenne, akkor már rég ettõl is hangos lenne ez a fórum! :-))
A kérdező hozzászólása: igazad van, akkor már hozzásorolták volna a rengeteg tünethez:) örülök, hogy van vki aki megérti végre:) köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: és gratulálok a kisbabádhoz! :)
Szeretnék már nagyon örülni a babának, de a halvány csíkoknak nem merek hinni, úgyhogy holnap megyek dokihoz, és minden kiderül. És én is örülök, hogy nem csak az én hasam rángatózik ott lent oldalt... :-)
A kérdező hozzászólása: gratulálok!akkor ezek szerint én is örülhetek?:) mert az idõzítéseim stimmelnek:)
Nekem évek óta van ilyen idegmozgásom, még kívülrõl is látszik, ha éppen fekszem. Szóval nem vagy vele egyedül :)

Egy osztályba járunk, naponta beszélünk msn-en, suliban is állandóan beszélgetünk, moziban is voltunk, véletlenül-e vagy sem, összeért a kezünk többször is.Azt hiszem, kölcsönösen tetszünk egymásnak. De nem lép. Miért? Most akkor mit is akar?

Legjobb válasz: Szia az mindegy hogy lány vagy fiú..atol még félhet..a nemet mondástol..szerintem a legjób ha nyiltan meg beszélitek hogy most mi van ketötök közöt... Nem írtad hogy hány évesek vagytok...sokat segitene a válasz adásban szerintem:)

Szia az mindegy hogy lány vagy fiú..atol még félhet..a nemet mondástol..szerintem a legjób ha nyiltan meg beszélitek hogy most mi van ketötök közöt... Nem írtad hogy hány évesek vagytok...sokat segitene a válasz adásban szerintem:)
hivd el egy kávézoba vagy sétáljatok egyets kérdez rá hogy most mi van kettötök közöt... Ennyit tudok javasolni(14 évesen:D )
mert fél és azt várja ogy te lépj.
A kérdező hozzászólása: nem írtam, hogy én vagyok a lány..
A kérdező hozzászólása: 18


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!