Találatok a következő kifejezésre: Naponta többször jön rám, (3 db)

Naponta többször émelygés jön rám, van hogy csak este, van hogy egy nap nem is, de van hogy naponta többször is. Csak pár másodpercig tart. Görcsöl a hasam mintha megjönne a mensim. Ezek lehetnek a terhesség jelei?

Legjobb válasz: Igen lehet, nekem ugyan ez van,es 10 hetes kismama vagyok. Csinalj tesztet reggeli vizeletbol,igaz nem tudom,h hol allsz a mensivel,de ha nem jon meg tesztelj.

Igen lehet, nekem ugyan ez van, es 10 hetes kismama vagyok. Csinalj tesztet reggeli vizeletbol, igaz nem tudom, h hol allsz a mensivel, de ha nem jon meg tesztelj.

Kangörcs jön rám naponta többször, ez normális?

Pl : Suliba a szünetekbe más dolgom nincs csak verem....volt olyan is, hogy óra közbe kellett kimennem valamilyen indokkal, hogy tegyem a dolgom...

Legjobb válasz: nem normális.

nem normális.
Azt gondolom, beteg vagy.
1: a kangörcs egy betegség! 2: az ha fel áll dekoratív lányokra vagy a szex gondolatára normális, viszont veled van a baj, ha nem tudod ezt magadban kordában tartani!
az alacsony szerotonin-szint a szexuális étvágy növekedésével jár, ergo folyton szexelhetnéked van! tehát növeld a szerotonin -szintedet!!!! :DDD http://wman3.eletforma.hu/orvosi_rendelo/ramjott_a_kangorcs_..
nõre van szükséged
Menj haza és nézd meg a székleted!

Naponta többször is erős szívdobogás jön rám. Mitől lehet?

Simán, ülök, nézem a tv-t például - tehát nem terhelem meg magam - és egyszer csak érzem, hogy össze-vissza kalimpál a szívem. A vérnyomásom rendben van. Mi lehet? Lehet bajom emiatt?

Legjobb válasz: Meg kellene vizsgáltatnod a pajzsmirigyhormonszinteket, mert a pajzsmirigytúlmûködés gyakran okoz erõs szívsobogásérzést.

Meg kellene vizsgáltatnod a pajzsmirigyhormonszinteket, mert a pajzsmirigytúlmûködés gyakran okoz erõs szívsobogásérzést.
Idegrendszeri eredetû is lehet, de a hormonvizsgálat is jó ötlet. Nekem is volt hasonló, sõt légszomjam is volt tõle. Elmentem egy kardiológus ismerõshöz, aki korábban már talált nálam szívzörejt. Kaptam beutalót terheléses vizsgálatra, meg szívmonitort két napra. Nyomkodtam a gombot ezerrel, de nem volt szívritmuszavarom, hála Istennek. Nálam ideiglenes pánikbetegség volt, azóta csak nagyon ritkán jelentkezik, és akkor is stresszes idõszakokban. A lényeg, hogy ne parázz miatta, mert csak rosszabb lesz (adrenalin-pánik-adrenalin körforgás: a tünetektõl megijedsz, a szervezeted extra adrenalint termel, amitõl fokozódnak a tünetek). Ilyenkor vegyél egy-két nagy levegõt és nyugodj meg. Kerüld a nyomasztó, vagy túl akciódús filmeket, igyekezz szép tájakon sokat sétálni, esetleg ússzál. Persze nézesd meg mindenképp, attól eleve megnyugszol. És ne gondolj mindjárt a legrosszabbra :)
Szívritmuszavar. Meg kéne nézetned magad! Egyáltalán nem normális dolog.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :(
A kérdező hozzászólása: pont azért nem értem a dolgot, mert teljesen stresszmentes mostanában az életem és mégism most jön rám.. ha pár napon belül nem múlik el, akkor megyek a dokihoz..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!