Találatok a következő kifejezésre: Naponta többször jön (5 db)

Hogyan választottad el 15 hós körüli babádat? Naponta többször jön szopizni, főleg érzelmiszopizó a lelkem.

Legjobb válasz: Erre szokták mondani, hogy elveszed az addigi pozitív élményüket. :( 15 hónaposan már elég nagy ahhoz, hogy megértse, amit mondasz neki. Lehet, hogy nem úgy reagál, ahogy elvárod, de érti. Ha komolyan el akarod választani, akkor következetesnek kell lenni és sokan mondják, hogy a drasztikus megoldás a legjobb. Elmondod, hogy már nagy és nem kell neki, esetleg, hogy neked fáj. Ezentúl nincs. És többet tényleg nem adod oda. Kb. 1 hét és nem is keresi. Állítólag. Tesóm így csinálta. Az enyém még "csak" 13 hónapos, de már én is ezen gondolkozom, mert szándékosan harap... Illetve napközben harap, de elalváshoz gyönyörûen szopizik még... úgyhogy most nem tudom, mi legyen. :)

Erre szokták mondani, hogy elveszed az addigi pozitív élményüket. :( 15 hónaposan már elég nagy ahhoz, hogy megértse, amit mondasz neki. Lehet, hogy nem úgy reagál, ahogy elvárod, de érti. Ha komolyan el akarod választani, akkor következetesnek kell lenni és sokan mondják, hogy a drasztikus megoldás a legjobb. Elmondod, hogy már nagy és nem kell neki, esetleg, hogy neked fáj. Ezentúl nincs. És többet tényleg nem adod oda. Kb. 1 hét és nem is keresi. Állítólag. Tesóm így csinálta. Az enyém még "csak" 13 hónapos, de már én is ezen gondolkozom, mert szándékosan harap... Illetve napközben harap, de elalváshoz gyönyörûen szopizik még... úgyhogy most nem tudom, mi legyen. :)
Az én cicimen non-stop lógtak az ikrek. Én bekentem mustárral és azt mondtam bibis fáj anyának. Amikor rà száradt, úgy nézett ki, mintha sebes lenne és ha rákaptak az íze sem volt jò. Párszor próbálkoztak. Útána nem érdekelte õket. 18 hónaposak voltak.
Elsõ vagyok. Semmi féle pozitív élmény nem lett elvéve tõlük. Azóta 12 évesek és ragaszkodó, érzelmileg egészséges kiegyensúlyozott gyerekek.
A kérdező hozzászólása: Hûha, látom ez nehéz téma mindenkinél. Nekem sokszor akkpris jön, amikor csak fáj valamilye. Azért sajnálom elvenni tõle, mert amikor beteg, akkor szinte naphosszat cicin lóg.
Sajnos ez nehéz az anyának és a babának is. De ha rá szánod magad, végig
Kell csinálni. Sajnos késöbb is ugyan ilyen nehéz lesz.

Sokszor van olyan hogy nagyon elkezd fájni a derekam vagy a hasam alja görcsölök. Ezek elmúlnak de van hogy naponta többször jönnek és van mikor egész este is kitartanak szinte. !?

A véd?n? mondta hogy ha fáj a hátam,görcsölök stb...menjek be kivizsgálásra....ez idáig ok csak mekkora az a fájási szint amikor be kell menni?mert ennyi er?vel minden nap 2-3szor bemehetnék....

Legjobb válasz: Én a harmadik babát várom.Én mindíg azt csináltam ha nem tudtam dönteni mi legyen fõlhívtam a kórházban a szülészetet és ott elmondtam mi bajom õk pedig hogy most akkor mi legyen.

Én a harmadik babát várom.Én mindíg azt csináltam ha nem tudtam dönteni mi legyen fõlhívtam a kórházban a szülészetet és ott elmondtam mi bajom õk pedig hogy most akkor mi legyen.
szerintem ezek jóslók. csak akkor kell bemenned ha rendszeresen jönnek és 10 percesek. Ja, azt a fájást megismered!

Naponta többször émelygés jön rám, van hogy csak este, van hogy egy nap nem is, de van hogy naponta többször is. Csak pár másodpercig tart. Görcsöl a hasam mintha megjönne a mensim. Ezek lehetnek a terhesség jelei?

Legjobb válasz: Igen lehet, nekem ugyan ez van,es 10 hetes kismama vagyok. Csinalj tesztet reggeli vizeletbol,igaz nem tudom,h hol allsz a mensivel,de ha nem jon meg tesztelj.

Igen lehet, nekem ugyan ez van, es 10 hetes kismama vagyok. Csinalj tesztet reggeli vizeletbol, igaz nem tudom, h hol allsz a mensivel, de ha nem jon meg tesztelj.


Kangörcs jön rám naponta többször, ez normális?

Pl : Suliba a szünetekbe más dolgom nincs csak verem....volt olyan is, hogy óra közbe kellett kimennem valamilyen indokkal, hogy tegyem a dolgom...

Legjobb válasz: nem normális.

nem normális.
Azt gondolom, beteg vagy.
1: a kangörcs egy betegség! 2: az ha fel áll dekoratív lányokra vagy a szex gondolatára normális, viszont veled van a baj, ha nem tudod ezt magadban kordában tartani!
az alacsony szerotonin-szint a szexuális étvágy növekedésével jár, ergo folyton szexelhetnéked van! tehát növeld a szerotonin -szintedet!!!! :DDD http://wman3.eletforma.hu/orvosi_rendelo/ramjott_a_kangorcs_..
nõre van szükséged
Menj haza és nézd meg a székleted!

Naponta többször is erős szívdobogás jön rám. Mitől lehet?

Simán, ülök, nézem a tv-t például - tehát nem terhelem meg magam - és egyszer csak érzem, hogy össze-vissza kalimpál a szívem. A vérnyomásom rendben van. Mi lehet? Lehet bajom emiatt?

Legjobb válasz: Meg kellene vizsgáltatnod a pajzsmirigyhormonszinteket, mert a pajzsmirigytúlmûködés gyakran okoz erõs szívsobogásérzést.

Meg kellene vizsgáltatnod a pajzsmirigyhormonszinteket, mert a pajzsmirigytúlmûködés gyakran okoz erõs szívsobogásérzést.
Idegrendszeri eredetû is lehet, de a hormonvizsgálat is jó ötlet. Nekem is volt hasonló, sõt légszomjam is volt tõle. Elmentem egy kardiológus ismerõshöz, aki korábban már talált nálam szívzörejt. Kaptam beutalót terheléses vizsgálatra, meg szívmonitort két napra. Nyomkodtam a gombot ezerrel, de nem volt szívritmuszavarom, hála Istennek. Nálam ideiglenes pánikbetegség volt, azóta csak nagyon ritkán jelentkezik, és akkor is stresszes idõszakokban. A lényeg, hogy ne parázz miatta, mert csak rosszabb lesz (adrenalin-pánik-adrenalin körforgás: a tünetektõl megijedsz, a szervezeted extra adrenalint termel, amitõl fokozódnak a tünetek). Ilyenkor vegyél egy-két nagy levegõt és nyugodj meg. Kerüld a nyomasztó, vagy túl akciódús filmeket, igyekezz szép tájakon sokat sétálni, esetleg ússzál. Persze nézesd meg mindenképp, attól eleve megnyugszol. És ne gondolj mindjárt a legrosszabbra :)
Szívritmuszavar. Meg kéne nézetned magad! Egyáltalán nem normális dolog.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :(
A kérdező hozzászólása: pont azért nem értem a dolgot, mert teljesen stresszmentes mostanában az életem és mégism most jön rám.. ha pár napon belül nem múlik el, akkor megyek a dokihoz..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!