Találatok a következő kifejezésre: Naponta mennyit mozognia a (3 db)

Naponta mennyit kell mozognia a 34. héten a Babának?

Azt hallottam, hogy óránként 10-et, de van amikor legalább egy óráig nem is érzem, hogy mozog. Utána bepótolja ám rendesen.

Legjobb válasz: Na látod akkor nincs min izgulni(hisz írod bepótolja),meg lassan kevesebbet fog, hisz alig van már helye.Boldog babavárást a hátralevõ idõhöz!

Na látod akkor nincs min izgulni(hisz írod bepótolja), meg lassan kevesebbet fog, hisz alig van már helye.Boldog babavárást a hátralevõ idõhöz!
Szia! Nem óránként, hanem egész nap 10-et. Nálunk 32 hetes kortól kell számolni a magzatmozgást. A védõnõ mondta, hogy reggel 9-tõl este 9-ig kell lemozognia a 10-et. Ugyhogy ne aggódj.:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Hogyan kezdjem el a fogyókúrát? Szeretnék 10 kg fogyni, külön nem főzök a gyerekem miatt. Mozogni mozgok egész nap szaladok utána. Mennyit kéne naponta mozogni? Mit egyek?

Legjobb válasz: Figyelj ilyen hozzáállással nem fogsz fogyni. Olvasd csak vissza a kérdésed,kicsit nézd kívülrõl,mintha nem Te írtad volna. Mit látsz?

Figyelj ilyen hozzáállással nem fogsz fogyni. Olvasd csak vissza a kérdésed, kicsit nézd kívülrõl, mintha nem Te írtad volna. Mit látsz?
én azzal fogytam le, hogy a felét eszem meg mint elõtte, eddig 11 kiló ment le
Bocsi az offért, de 08:55-es, te sportolsz is mellé?
dehogyis sportolok, még a tévében sem bírom nézni a sportot, nem hogy csináljam is -simán kevesebbet eszek mint régen leírom a mai napim : reggeli : egy 2 decis bögre tej ebéd : gyümölcsleves vacsora : egy kis ez+az

90en naposat kezdtem el, most vagyok a második szénhidrát napon. Mennyit kell mozognom és milyen gyakorlatokat, hogy elérjem a kívánt testsúlyt? Naponta minimum 20 percet gyalogolok, szombat reggel pedig megyek komdi terembe, mit kellene még tennem?

Legjobb válasz: semmit sem kell tenned,szerintem az böven eleg amit csinalsz.en 21kg-ot fogytam vele es 1 percet sem tornaztam.csak szigoruan tartsd be a dietat es ha nem vagy ehes akkor csak par falatot egyel.en 25 eves vagyok es a börömmel sincs gond,most vagyok 84 kg 172magas.de tul sokat ne akarj fogyni egyszerre ,lelkileg nem tudod követni magadat.

semmit sem kell tenned, szerintem az böven eleg amit csinalsz.en 21kg-ot fogytam vele es 1 percet sem tornaztam.csak szigoruan tartsd be a dietat es ha nem vagy ehes akkor csak par falatot egyel.en 25 eves vagyok es a börömmel sincs gond, most vagyok 84 kg 172magas.de tul sokat ne akarj fogyni egyszerre , lelkileg nem tudod követni magadat.
az elöttem lévõnek igaza van de hogy sikeresebb legyen minden 2. nap tornázhatsz nem árt de pontosan be kell tartani


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!