Találatok a következő kifejezésre: Naponta mennyit mozognia (6 db)

Egy salukival naponta mennyit kell mozogni?

hány orát?

Legjobb válasz: napi 4 5 óra intenziv futás

napi 4 5 óra intenziv futás
elsõ voltam hirtelen nem tusom, hogy a fenébe olvashattam félre!! Mivel egy agár napi 1 óra intenzív mozgás elég neki. Tévhit, hogy az agarak napi több óra mozgást igényelnek.
egy ismerõsömnek van 2 salukija és 1 orosz agara.. annyira nem aktív kutyák reggel fél óra séta este egy nagyobb 1 órás vágta kinn a határban. Télen még ruhában is fáznak sõt már õsszel is és tavasszal... ilyenkor nem szeretnek kimenni télen úgy kell õket pórázzal kivontatni a lakásból. Plusz barátnõmnek van futópadja és azon szoktak napi 15 percet futni
Nem, nem kell naponta megfürdetni. Elég hetente 1x.
Hát télen ruha nélkül sem fáznak, max ha -20fok van akkor, de nem tudom honnét szeded ezt a marhaságot kedves utolsó. Az én perzsáim, napi 16-17 órát alszanak, és napi 1-2órát kergetik egymást az udvaron, valamint minden este van 1-1, 5órás intenzív sétánk, mert nem a futástól izmosodnak meg hanem a sétától, ez ilyen coursing/pályás jó tanács, de a kiállításon is követelmény a jól izmoltság. Amúgy kedves elsõ, a heti meg még a havi fürdetés is sok nekik révén sivatagi kutyák hamar felázik a bõrük és kikorpásodik. Ha bármi kérdésed van szívesen segítek saluki ügyben.
Nekem is agaram van, képes egész nap aludni. Nem rombol, nem rág szét semmit, lusta mint a macska. :) Mivel nagyon gyorsak így hamar el is fáradnak, nem úgy mint pl. egy vizsla akinek egész nap dobálhatod a fadarabot. Az agárnak elég 1 max. 2 óra rohangálás.
Tévhit, hogy az agarakkal egész nap rohangálni kell. Napi 1-2 óra séta/némi sprint elegendõ. Ennél több, már sanszos, hogy túledzés lesz. Nagyon lusták és szeretnek aludni, így munka elõtt és után elegendõ egy felnõtt kutyával 1-1 órát mozogni. Viszont érdemes az egyik alkalmat egy olyan helyen eltölteni, ahol nagyobb területen el tudod engedni, hogy futkosson egy jót.

Járni most tanuló, mindenhol eleső babátokat naponta mennyi időt hagyjátok szabadon mozogni az egész lakásban?

Arra vagyok kíváncsi, hogy csak a nap egy részében, néhány órát hagyjátok szabadon "garázdálkodni", szekrényajtókat nyitogatni, pakolni, mindenhova bemászni (mert ugye ezek vele járnak :-))), vagy egész nap szabadon csetlik-botlik és esik jó nagyokat? Ha egész nap hagyjátok, nem féltek, hogy valahol nagyon megüti magát? Vagy minden lépésénél követitek? És a házimunkát hogy csináljátok mellette? Várom a tapasztalatokat!

Legjobb válasz: ÉN veszélyes dolgokat elpakoltam vettünk sarokvédõt, s hagytam...néha járóka, meg amikor aludt akkor házimunka...nm voltam nyomában állandóan.

ÉN veszélyes dolgokat elpakoltam vettünk sarokvédõt, s hagytam...néha járóka, meg amikor aludt akkor házimunka...nm voltam nyomában állandóan.
ui, ja élvédõt is vettünk, meg szerkényzárat ahol nem akartam kutasson, meg konnektordugót is.:)
Én is vettem szekrényzárat, konnektordugót. Egy szoba el van zárva tõle teljesen. (itt vannak a számítógépek) Van olyan fiók, szekrény amit kipakolhat, ezt élvezi. Amig porszívózok vagy a babkocsiban vagy a járókában van. Fõzni is úgy szoktam hogy szabadon mászkálgat persze ahol látom. Esett már egy párszor, de hamar megtanulják hogy kell esni. Már pl. a fejét emeli, nem veri oda amikor elesik. Sír egy kicsit megvígasztalom nevetünk egy kicsit és minden megy tovább. Nagyon nem tudja magát megütni.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Nálunk az a baj, hogy télen elég zsúfolt a lakás, mert a kinti (kerti) nagy növényeket is bent tartjuk. Emiatt szûkösek a helyiségek és szinte mindenütt megüti magát, mert úgy mozog, mint a rakéta. Tegnap is beütötte a fejecskéjét és lett rajta egy kék folt. Szörnyû érzés volt, de õ mintha észre sem vette volna. Ha egy fél percre nem nézek rá, biztos elesik valahol. Ráadásul a lakást sajnos lehetetlen biztonságossá tenni, mert neki elég egy radiátor, aminek nekieshet... Várom még a válaszokat!
Szia! Nálunk is vannak nagy virágok a lakásban, és egyszerûen nem bírom igazán biztosságossá tenni a lakást a babának, mert az enyémi is megy neki mindennek, mindegy hogy szekrény, radiátor, de még a partfis nyél mellett is feláll. Járókában nem szeret lenni, pedig jó nagy (1m×1m), így egész nap szambázik a lakásban. A nap nagy részét azzal töltjük, hogy mászok vele minden hova, amin õ nagyokat nevet, nekem meg már kék zöld a térdem. Persze így is van hogy elesik akkor sír picit és irány tovább. Persze, hogy féltem, de gyerek úgy még nem nõtt fel, hogy ne esett volna jó nagyokat. Én például leszaltóztam a fotel tetejérõl egyenesen az asztal sarkának. Szegény anyum majdnem szívbajt kapott. Pakolászni reggel szoktam mikor még szunyál, meg napközben, mikor elalszik. Persze van, hogy nincs kedvem, és van hogy hagyom az egészet a fenébe estére, mikor apa hazajön akkor nekállok rendet rakni, vasalni, fõzni, ilyesmi.

Naponta mennyit kell mozognia a 34. héten a Babának?

Azt hallottam, hogy óránként 10-et, de van amikor legalább egy óráig nem is érzem, hogy mozog. Utána bepótolja ám rendesen.

Legjobb válasz: Na látod akkor nincs min izgulni(hisz írod bepótolja),meg lassan kevesebbet fog, hisz alig van már helye.Boldog babavárást a hátralevõ idõhöz!

Na látod akkor nincs min izgulni(hisz írod bepótolja), meg lassan kevesebbet fog, hisz alig van már helye.Boldog babavárást a hátralevõ idõhöz!
Szia! Nem óránként, hanem egész nap 10-et. Nálunk 32 hetes kortól kell számolni a magzatmozgást. A védõnõ mondta, hogy reggel 9-tõl este 9-ig kell lemozognia a 10-et. Ugyhogy ne aggódj.:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)


Hogyan kezdjem el a fogyókúrát? Szeretnék 10 kg fogyni, külön nem főzök a gyerekem miatt. Mozogni mozgok egész nap szaladok utána. Mennyit kéne naponta mozogni? Mit egyek?

Legjobb válasz: Figyelj ilyen hozzáállással nem fogsz fogyni. Olvasd csak vissza a kérdésed,kicsit nézd kívülrõl,mintha nem Te írtad volna. Mit látsz?

Figyelj ilyen hozzáállással nem fogsz fogyni. Olvasd csak vissza a kérdésed, kicsit nézd kívülrõl, mintha nem Te írtad volna. Mit látsz?
én azzal fogytam le, hogy a felét eszem meg mint elõtte, eddig 11 kiló ment le
Bocsi az offért, de 08:55-es, te sportolsz is mellé?
dehogyis sportolok, még a tévében sem bírom nézni a sportot, nem hogy csináljam is -simán kevesebbet eszek mint régen leírom a mai napim : reggeli : egy 2 decis bögre tej ebéd : gyümölcsleves vacsora : egy kis ez+az

Mennyit kellene minimum sportolnom/mozognom naponta, hogy sokat tudjak fogyni?

Van rajtam jó pár kg fölösleg és nagyon szeretnék megszabadulni tõle. Van szobabiciklim, mennyit kellene tekernem, hogy 1-2 hónap alatt meglátszódjon a fogyás? Kocogni is szeretnék, de azt annyira nem bírom hosszútávon! És ezeken kívül ilyen mozgást ajánlotok még és mennyit?

Legjobb válasz: nagyrészt a táplálkozás számít.Biciklizhetsz egész nap ha mellette nincs diéta.Szerintem heti 3x1 óra bõven elég

nagyrészt a táplálkozás számít.Biciklizhetsz egész nap ha mellette nincs diéta.Szerintem heti 3x1 óra bõven elég
A kérdező hozzászólása: igyekszem keveseket enni és olyat ami nem hízlaló, este 6 után egyáltalán nem eszek.
...vagyis fingod sincs a helyes táplálkozásról.
nem keveset kell enni, hanem normális kaját.kerüld a cukros, lisztes dolgokat.a 6 után nem evés meg hülyeség
A kérdező hozzászólása: nem a kajálásról kérdeztem, hanem a mozgásról... kenyeret, cukrot ilyesmit hanyagolom...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az hogy te mirõl kérdeztél az engem nem érdekel.A helyes kajálás alapvetõ, és normális (értsd: zsírból!!!)fogyást nem fogsz elérni ilyen kajálással. Megemelt fehérjebevitel, minõségi szénhidrát és zsírfogyasztás, kalóriadeficittel. (praktikusan tehát a ch-t kéne visszavenni) Az egész kérdésed egyébként tudatlanságra utal, ami nem szégyellnivaló, csak nem feltétlenül másoktól kell várni, hogy a szájunkba rágjanak mindent, az alapoktól. (google: Sárga Kapszula) A szobabiciklizés és futás egyébként jó mozgás, de ettõl izmod nem fog nõni(diéta alatt mondjuk amúgy se nagyon), és a jelenleg rajtad levõ izom is hajlamos lesz lemászni. Súlyzós, vagy bármilyen "erõsítõ" mozgást kéne e mellé végezni, ami terhelést ad az izmoknak, hogy azokat ne veszítsd el a fogyás alatt. Ha te saját testsúlyos gyakorlatokat akarsz végezni, felõlem azt is csinálhatsz, de a céljaidnak szerintem egy jól összerakott súlyzós edzés+kardió adná, rendes kajálással, az nlcafés tanácsokat meg el lehet felejteni.

90en naposat kezdtem el, most vagyok a második szénhidrát napon. Mennyit kell mozognom és milyen gyakorlatokat, hogy elérjem a kívánt testsúlyt? Naponta minimum 20 percet gyalogolok, szombat reggel pedig megyek komdi terembe, mit kellene még tennem?

Legjobb válasz: semmit sem kell tenned,szerintem az böven eleg amit csinalsz.en 21kg-ot fogytam vele es 1 percet sem tornaztam.csak szigoruan tartsd be a dietat es ha nem vagy ehes akkor csak par falatot egyel.en 25 eves vagyok es a börömmel sincs gond,most vagyok 84 kg 172magas.de tul sokat ne akarj fogyni egyszerre ,lelkileg nem tudod követni magadat.

semmit sem kell tenned, szerintem az böven eleg amit csinalsz.en 21kg-ot fogytam vele es 1 percet sem tornaztam.csak szigoruan tartsd be a dietat es ha nem vagy ehes akkor csak par falatot egyel.en 25 eves vagyok es a börömmel sincs gond, most vagyok 84 kg 172magas.de tul sokat ne akarj fogyni egyszerre , lelkileg nem tudod követni magadat.
az elöttem lévõnek igaza van de hogy sikeresebb legyen minden 2. nap tornázhatsz nem árt de pontosan be kell tartani


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!