Találatok a következő kifejezésre: Naponta kb. görcsöl (4 db)

Dehogy lehet baj ebbol.Ez normalis, mindenkinek van mensis fajdalma foleg a terhesseg elejen.
Ha nem erös görcs, csaj olyan mintha mondjárt megjön, vagy pici szurka az nem baj mert tágul a méhed.
Szia. 16 hetes vagyok, és még most is elõjön néha ez az érzés. Nyugi, ez természetes!
Szedj magneb6-ot, én is így voltam, az orvos tanácsolta, attól jobb lett!
Igen, én is a MagneB6-ot tanácsolom! Nekem nagyon sokat segített!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!

Naponta kb. háromszor-négyszer görcsöl erősebben a hasam (nem vérzek, barnás folyás sincs). Normális ez?

Menstruációszer? fájdalmam egész nap van, de azok nem er?ssek. 7 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Igen ezek normálisak mert nõ a méhed és nõ a babád is! ne izgulj fõleg akkor ne ha nincs se vérzés se barnás folyás! Akkor biztosan minden rendben van! Egy 14 hetes kismama:)

Szia! Igen ezek normálisak mert nõ a méhed és nõ a babád is! ne izgulj fõleg akkor ne ha nincs se vérzés se barnás folyás! Akkor biztosan minden rendben van! Egy 14 hetes kismama:)
Normális hiszen annyi változás megy végbe a szervezetedben. Nekem javasolta az orvosom, hogy szedjek magneB6-ot, ez segít ellazítani az izmokat!

36. hetet kezdem holnap. Görcsöl az alhasam és nyilalást is érzek lennt kb naponta 4-5ször. Valószínű hogy elöbb jön a babám vagy ez nem függ össze?

Legjobb válasz: Szia! Ezek valószínûleg jósló fájások. Nincs összefüggésben azzal, hogy mikor indul meg a szülés, ettõl még túl is hordhatod! Könnyû szülést!

Szia! Ezek valószínûleg jósló fájások. Nincs összefüggésben azzal, hogy mikor indul meg a szülés, ettõl még túl is hordhatod! Könnyû szülést!
Szerdán leszek 38 hetes és nekem is már egy hónapja van ilyen még a héten szedhetsz magnéziumot és pihenj sokat. Bár valószínûleg ezek még csak jóslók lehetnek, de még legalább 2 hetet ki kellene bírnia a babádnak. Aztán az is lehet h túlhordod. kitartás már nincs sok hátra !!! védõnõ

4 hetes "terhes" vagyok. Van okom aggódni, ha kb 2 naponta enyhe barnás folyásom van? Csak pisilésnél veszem észre, nem fáj, nem görcsöl semmim. Ez még bele fér a normális kategóriába?

Legjobb válasz: Van akinél elöfordul barnás folyás.Elöször az én orvosom is azt mondta.Ha erösödne,keresd fel az orvost,nekem ez volt az egyetlen tünet és a 10.héten elhalt a magzat.Ne általánosits,és nem akarlak ijeszgetni sem,csak vigyázz magadra.Menj orvoshoz,kaphatsz gyogyszert ha fenyegetö vetélést itél meg.Szivhangot majd csak a 6.7.hét körül fog látni.Sok sikert.

Van akinél elöfordul barnás folyás.Elöször az én orvosom is azt mondta.Ha erösödne, keresd fel az orvost, nekem ez volt az egyetlen tünet és a 10.héten elhalt a magzat.Ne általánosits, és nem akarlak ijeszgetni sem, csak vigyázz magadra.Menj orvoshoz, kaphatsz gyogyszert ha fenyegetö vetélést itél meg.Szivhangot majd csak a 6.7.hét körül fog látni.Sok sikert.
Sosem jelent jót a barnázás vagy vérzés egy terhesség alatt! Hívd fel az orvosodat, valószínüleg be fog hívni, hogy megnézzen! Lehet, hogy scak kapsz valami gyógyszert, de lehet nagyobb baj is! Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!