Találatok a következő kifejezésre: Naponta hány nem (41 db)

Napi 2dl bor fél pálinka elfogadható.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
A szervezet nem tud alkoholfüggõvé válni, ha a nap nagyobbik részében nincs a véredben alkohol. Kis mennyiség (pl. 1 ital) közelében sem jár az alkoholizmusnak (igazából a 3 ital sem), sõt 1 pohár többet használ az egészségnek, mint árt, bár nem ajánlanám, mert a személyiség és gondolkodásmód viszont változhat tõle, és persze így kezdõdik a rászokás is. Az alkoholprobléma ott kezõdik, ha az embernek bármiféle gondot okoz 3-4 napig színjózannak lenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Akkortól alkoholista amikor már hiányzik ha nincs meg az aznapi és ha nem bírja ki egy napig sem hogy ne igyon.
A tudomány nem a mennyiséget nézi hanem a rendszerességet.
Szerintem nem elfogadható, ha valaki napi szinten iszik, legyen akár csak 1 dl is, mert így kezdõdik a rászokás.
Akinek naponta van szüksége akármilyen kis mennyiségû alkoholra, az már alkoholistának mondható.
A kérdező hozzászólása: köszi.
Azért nem mindenki alkoholista, aki alkoholt fogyaszt... Szerintem napi fél deci tömény VAGY egy deci vörösbor még nem alkoholizmus. Ez még "orvosi" mennyiség egy egészséges embernél. A sörfogyasztás pedig meglehetõsen elterjedt, mint társas tevékenység :-) A kérdésre konkrétan a válasz: akkortól alkoholista egy ember, amikor egyre nagyobb menyiséget kell fogyasztania, hogy a kívánt eredményt, amiért iszik, elérje.

Sovány lány vagyok csepp háj sincs rajtam viszont kockás hasat szeretnék legkésõbb nyárra. Szerintetek lehetséges? Már megvan az alap izom a hasamba de még nem túúl kockás. Naponta hány hasprést csináljak?

Elõre is köszönöm

Legjobb válasz: Ha nem lenne rajtad háj, akkor látszanának a kockák, ugyanis mindenkinek kockás a hasa, csak azért nem látszanak, mert zsírréteg fedi.

Ha nem lenne rajtad háj, akkor látszanának a kockák, ugyanis mindenkinek kockás a hasa, csak azért nem látszanak, mert zsírréteg fedi.
Ez azért így nem igaz. Igaz, hogy az izom és a ín elhelyezkedése kockás mintázatot ad, de ahhoz vastagodni is kell az izompárnáknak, hogy domborulatában elkülönüljön az összekötõ részektõl, és át is látsszon azon az egy centis bõr stb. rétegen. Látszik, hogy nem láttál még soványlányhasakat :D

Naponta hány orgazmus nem veszélyezteti a babát, egyáltalán ha többször van orgazmus egy nap az árthat valamilyen módon?

Nem vagyok eltiltva a sext?l, de a behatolást mi kihagyjuk, inkább másképen oldjuk meg, csak azt nem tudom, hogy maga az orgazmus, ami méhösszehúzódással jár árthat-e?

Legjobb válasz: NEM ÁRT, HA NEM VAGY ELTÍLTVA NEM LESZ SEMMI BAJ.uGYE ILYENKOR MEGKEMÉNYEDIK A HAS, DE HA EZ ELMÚLIK EGY RÖVID IDÕN BELÜL, NEM ÉRZEL FÁJDALMAT ,GÖRCSÖT, AKKOR NINCS SEMMI BAJ.nYUGODTAN, A BABÁNAK IS JÓ, HA NEKED ÖRÖMÉRZETED VAN:-)

NEM ÁRT, HA NEM VAGY ELTÍLTVA NEM LESZ SEMMI BAJ.uGYE ILYENKOR MEGKEMÉNYEDIK A HAS, DE HA EZ ELMÚLIK EGY RÖVID IDÕN BELÜL, NEM ÉRZEL FÁJDALMAT , GÖRCSÖT, AKKOR NINCS SEMMI BAJ.nYUGODTAN, A BABÁNAK IS JÓ, HA NEKED ÖRÖMÉRZETED VAN:-)
Az orgazmus eleve méhösszehúzódásokkal jár, de ha nem vagy veszélyeztetett terhes és a dokid nem tiltott el a szextõl, akkor annyiszor lehet orgazmusod, ahányszor csak jólesik! Akár többször is egymás után. Ami jó neked, az jó a Babának is. A felszabaduló boldogsághormonok átjutnak a méhlepényen :) A szülést csak abban az esetben indíthatja meg, ha az egyébként már nemsokára magától is beindulna. Mi is megoldjuk "behatolás" nélkül, és volt, hogy hét orgazmusom is volt egy nap alatt (33 hetes kismama vagyok). Csak mosolygósabb lettem tõle :) Jó szórakozást :)

A remifemin plus-t hogy kell szedni, naponta hány szemet, hogy hatásos legyen. Én napi egy szemet szedek reggel, de a hőhullámok nem akarnak szűnni. Szíveskedjen megmondani mennyit szedjek. Köszönettel: T-né

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Remifemin plus szedésekor számítani kell arra, hogy a kedvező hatás csak több hónap alatt alakul ki. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Remifemin plus szedésekor számítani kell arra, hogy a kedvező hatás csak több hónap alatt alakul ki. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A remifemin plus-t hogy kell szedni, naponta hány szemet, hogy hatásos legyen. Én napi egy szemet szedek reggel, de a hőhullámok nem akarnak szűnni. Szíveskedjen megmondani mennyit szedjek. Köszönettel: T-né

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Remifemin plus szedésekor számítani kell arra, hogy a kedvező hatás csak több hónap alatt alakul ki. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Remifemin plus szedésekor számítani kell arra, hogy a kedvező hatás csak több hónap alatt alakul ki. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
mi anno ennyi idõsen simán lenyomtunk 30-40 km et.
Én sem lány vagyok, de 10 évesen, már imádtam biciklizni, bár nem voltam izompacsirta, nyaranta apukámmal minden nap mentünk ki délután a szõlõjébe melózni, fõleg õ melózott amíg én csurikra lõdöztem csúzlival:P oda vissza 40km, de általában ilyen fél háromnegyed órákat vertem rá apámra... odafele nem volt gond, csak hazafele volt uncsi, hogy a ház elõtt meg kellett várni aput, hogy anyu meg ne tudja, hogy egyedül száguldoztam az országúton...
10 évesen tesómmal együtt (lány) simán lebicajoztunk 40 km-t. És ezt persze nem váltós bicajon és nem alföldön! Amúgy ha nem fiú a gyerek akkor ugye lány? (most remélem hogy erre igen lesz a válasz, bár manapság már sose tudni)
A "nem fiú"-t magyarul úgy mondják, hogy lány.
Ha a kérdésben az van, hogy naponta, akkor én úgy értelmezem, hogy nem egynapos a túra. Szerintem 20 km elég egy napra, hogy másnap is legyen kedve biciklire ülni! Amúgy sokban függ a biciklitõl, a tereptõl és attól, hogy szokott-e biciklizni egyébként! De annyit fog tudni pontosan, mint a többiek!
hát az attól függ, én ennyi idõs koromban volt hogy 40-et, és nem haltam bele, de én nem lány vagyok, és nem tranzfesztita, ha egymás után több nap, akkor talán érdmees kevesebbet
7 éves gyerekkel 3 napos túrára napi 30 km-t tervezünk sík terepen, burkolt úton. Nagyon függ attól, hogy szokott-e biciklizni, mennyit szokott, és hogy lesz-e hozzá kedve. Szerintem egy átlagos, nem elhízott tízéves lány fizikailag bírna 50-60 km-t is (persze nem hegyen), de nem lenne hozzá kedve, motivációja. Ha háborúban menekülni kéne, ennél többre is képes lenne.
Minden viszonylagos. Elõbb ezeket kéne tudni: Szokott biciklizni? Szeret is biciklizni? Milyen bringája van, hány colos, milyen gumikkal, váltóval? Sportos vagy tunya a lány? Hány napos a biciklitúra? Sík terepen lesz vagy dombos terepen vagy a hegyekben a biciklitúra? Támpontként: Tisza-tónál, vízszintes terepen a 7 és 9 éves (vézna!) gyerekeim 40 km-t tekertek 1 nap. A kicsinek 20"-os, a nagynak 24"-os kerekû biciklije van, váltós mindkettõ, mountain bike gumikkal. HA minden nap tekertünk volna, a kicsi nem bírta volna a napi 40 km-t, a nagy igen. Ha válaszolsz a fenti kérdésekre, többet is tudunk segíteni. :-)

Naponta hány g vagy milyen menyiségű cukor az ami nem árt meg?

tehát nem leszek hosszútávon se cukorbeteg. pl: mindennap megiszok 1liter happy day üdítőt és mondjuk a meggyes fajtában van 140g cukor (egy literben).

Legjobb válasz: A cukorbetegség kialakulásának semmi köze ahhoz, hogy eszel-e cukrot és mennyit, ez csak újabban elterjedt mese. Ha valaki a "cukorfogyasztástól cukorbeteg lesz", akkor az akkor is az lett volna, ha soha nem eszik cukrot.

A cukorbetegség kialakulásának semmi köze ahhoz, hogy eszel-e cukrot és mennyit, ez csak újabban elterjedt mese. Ha valaki a "cukorfogyasztástól cukorbeteg lesz", akkor az akkor is az lett volna, ha soha nem eszik cukrot.
Nem csak a cukrot kell figyelembe venni, hanem az egyéb szénhidrátokat. Liszt, krumpli, rizs. Egyébként ha 160-180g-nál nem eszik napi szinten többet az ember az megfelelõ.
a mindennap megiszol egy happydayt akkor 10 nap alatt megittál 1 kiló cukrot, ami nem természetes. Igyál 100alékos gyümölcslevet hozzáadott cukor nélkül. Nem csak a happydayyel veszel magadhoz cukrot a mindennapos étkezéssel is. Mindenben van hozzáadott cukor sajnos szinte.
A sok cukor nem egészséges, de nem ettõl leszel cukorbeteg. Ez csak tévhit.
Sõt! Ha egy kicsi gyereknek nem adnak cukrot, akkor attól lehet majd cukorbeteg. Az immunrendszere nem fog termelni inzulint.
Napi egy bögre, 4-6 hétig. Vagy menzesz elõtt pár napig, akkor lehet minden hónapban.

Átlagosan hány szelet kenyeret lehet megenni naponta, ami nem hízlal kevés mozgás mellett? 19 éves lány vagyok, 162 cm, 48-49 kg.

Vagy házikenyeret, vagy barna kenyeret eszem.

Legjobb válasz: Moslékos vödör te elég hülye vagy. A kenyér tök ugyanolyan, mint a kifli meg a zsemle, szóval mindegy melyiket esszük..

Moslékos vödör te elég hülye vagy. A kenyér tök ugyanolyan, mint a kifli meg a zsemle, szóval mindegy melyiket esszük..
A zsemle is 130 kcal, pláne ezek a mostani felfújt zsemlék, amikben semmi tartalom nincs. Szóval lehet, hogy még a 100-at sem éri el. A kenyér azért nehezebb kérdés, mert nem mindegy, hogy milyen vastagságú a szelet, mekkora az átmérõje stb. Ezért könnyebb zsemlével, vagy kiflivel számolni. Amúgy a kérdezõ súlya teljesen rendben van (sõt: még hízhatna is kb. 3-5 kg-t), ha reggel is és este is szendvicset eszik, azzal sincs baj.
Maradjunk annyiban, hogy barna kenyér (nem színezett, mert az ugyanolyan szar, mint a fehér, hanem igazi teljes kiõrlés, vagy lehet rozs is, ha súlyt tartasz), max. 2 szelet, és kizárólag reggelire. És minden esetben nutella nélkül.
Fehér kenyér kcal:251 szénhidrát:53, 1g Barna kenyér kcal:245 szénhidrát:50, 6g Rozskenyér kcal:261 szénhidrát:56, 5g Zsemle kcal:147 szénhidrát:30, 8g Kifli kcal:130 szénhidrát:25, 6g A lágy sajt csak egy elnevezés, a gyártók találták ki, hogy a fogyni akarók is megvegyék a termékeiket, de valójában minden fajta sajt kcal tartalma 300 felett, vagy körül van 100g-onként.A trappista majdnem 400. A kenõ zsíradék szintén hízlal, vaj, margarin, a sült húst persze nem muszáj zsírban elkészíteni.
Na ezt szeretném én is tudni.Két hete nem eszem kenyeret, de már kezdem nagyon unni.De én mondjuk mozgok is mellé.
A kérdező hozzászólása: Értem. Nekem sikerült megszabadulni tõle, remélem nem jön vissza :D... És ha csak reggelizek? Úgy 11 vagy 2 körül eszem egy nagyobban (2 szelet kenyér plusz valami kaja), utána meg már csak alma vagy sárgarépa vagy...ilyesmi...
A narancsbõr amúgy független a plusz súlytól. ismerek egy lányt, 170 cm, 50 kg (nagyon-nagyon vékony), sportolni is szokott és mégis narancsbõrös a feneke! Állítólag a kevés folyadékbevitel, illetve a helytelen táplálkozás okozza.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat!! Az a baj, hogy kicsit hajlamos vagyok én is a hízásra (fõleg a derekamon, úszógumi vagyis párna...) meg a narancsbõrre, sikerült leküzdeni és nem akarok ismét azzal szenvedni, hogy nézem a fenekemet nem-e narancsbõrös...
Bocsi, de mért is kérdés ez? Ha 1 19 éves lány 162 cm és 48-49 kg, az mindenbõl egyen annyit, amennyit megkíván! Remélem, meg se fordult a fejedben, h. fogyni akarsz. Semmi szükség rá. Ez a testsúly nagyjából ideális a magasságodhoz, bár most hirtelen nem végeztem komoly számítást erre vonatkozólag, de remélem, enélkül is hiszel nekem. Persze az egészségre oda kell figyelni így is, de neked az elhízástól nem kell félni, hacsak a családban nem fordul elõ halmozottan. Én a rozsos kenyeret szeretem, mert finom. Ne kínozd magad feleslegesen fogyókúrával! Sajtot is egyél, meg mindent, h. jól lakj! 1ébként fiú vagyok, ha ez számít, hidd el, ezekkel a paraméterekkel a legtöbb fiúnak biztos tetszenél.:D
Moslékos vödör, a sajtot mi a Jó Istenért kéne elfelejteni? Ha nem zsíros sajtot eszik, akkor az teljesen rendben van...
Moslékos vödör, ezek elég hülye ötletek voltak amúgy:D XD Ne egyél semmilyen finomlisztes dolgot, sajnos ezt meg kell próbálni kiiktatni.:)
Sehányat.A kenyeret húzd ki a listádról.Inkább kifli, vagy zsemle. Nutella?Jóhogynem habos torta.Kenõs dolgot minimumra, de az lenne a legjobb ha anélkül ennéd, sajtot felejtsd el, és ne egyél zsíradékot vagy olyan kaját amihez sok van pl.: sült hús.
A kérdező hozzászólása: Esténként tornázom egy keveset, 5O tornagyakorlatot csinálok minden testrészemre, plusz 1OO ugrás ugrókötéllel. Szoktam sajtot, túrót, tojást, savanyúságot, sült húst, ilyesmiket enni, persze nem mindent egy nap, csak ezekbõl válogatok, ezekhez nem eszem kenyeret. Aztán a kenõs dolgokhoz (pástétom, zakuszka, nutella stb.) szoktam. Átlagosan 4-5 szelet kenyeret eszem naponta.
Ha reggel/tízóraira megeszel 1-2 szendvicset, attól nem fogsz hízni. Ha tk kenyeret eszel, akkor kevesebb is elég ahhoz, hogy jól lakj. Nem szimplán csak a kenyér hízlal, lecsökkentheted nullára is a kenyeret, ha minden ebédre tésztát eszel, vacsira pizzát, akkor valószínûleg hízni fogsz. Az étkezés egészét kell figyelembe venni, nem egy élelmiszerre koncentrálni :) . Így nem is lehet konkrétumot mondani, hogy 2 szelet kenyér hízlal vagy sem. Attól függ, hogy mennyi ch-ra van szükséged. Ha többet viszel be, mint amire szükséged van, hízol.
Valóban nem feltétlenül van köze a túlsúlynak a narancsbõrhöz, meg az úszógumihoz. Én továbbra is azt tudom tanácsolni, amit a korábbi válaszomban is írtam, h. nem kell fogynod, és egyél rendesen, de szentem inkább azt kéne meggondolnod, nem-e tudnád megoldani, h. többet mozogj. Javaslom a gerinctornát is, ugyanis, ha rendben van a tartásod, akkor nem billen elõre a medencéd, és formásabbank tûnik a derekad, meg minden, ami ott van a "környéken".:)

Naponta hány szempillátok esik ki? Nekem legalább 3, és nem tudom, hogy ezt hogyan tudnám megakadályozni. Legtöbbször sminklemosásnál esnek ki, pedig nem is dörzsölöm a szemem.

Legjobb válasz: Milyen spirált használsz? Ez attól is függ. Mi egyszer a barátnõimmel kipróbáltunk ilyen újságban lévõ sz.rt 5ösével jöttek ki a szempilláink azóta ha ilyesmit adnak újsághot...kukaaaaaa

Milyen spirált használsz? Ez attól is függ. Mi egyszer a barátnõimmel kipróbáltunk ilyen újságban lévõ sz.rt 5ösével jöttek ki a szempilláink azóta ha ilyesmit adnak újsághot...kukaaaaaa
szerintem túl sokszor fested ki...attól hullik sztem :S:P
Ha van az általad használt szempillaspirál márkának sminklemosója akkor azt használd. Vegyél a gyógyszertárban ricinusolajat, esténként dugj az üvegbe egy fültisztítót és kend be az olajjal a pilláidat és csak a reggeli arcmosásnál töröld le.Ha rendszeresen használod a pilláid erõsebbek, fényesebbek lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Lehet, hogy a márkájával van baj:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!