Találatok a következő kifejezésre: Napokig fent a hőm 36,8 (6 db)

sajnos lehet hogy még leesik. de ettõl lehetsz babas. miota probálkoztok?
a tesztnek kikelett volna már mutatnia. miota késik?
A kérdező hozzászólása: 10 napja késik, nov.óta próbálkozunk
Lehet , hogy baba van a dolognab de ne éld bele magad! Drukkolok! 24 hetes kismama

Napokig fent volt a hőm (36, 8) és ma reggel leesett 36, 2-re. Hétfőre van a dátum a mensire (26 naposak a ciklusaim). Pedig együtt voltunk pé-kor. Most még reménykedhetek vagy nem?

Legjobb válasz: Lehet baba! Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!

Lehet baba! Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
A hõleesés alapján megjön majd, de szerintem a hõmérés hülyeség ha nem tudod pontosan hogyis van.. a teszt az megmondja. Türelem!!Kedd=teszt
nekem tegnp esett le a hõm, és ma meg is jött sajnos a nem várt mennsi.

SEGÍTSETEK, TERHES VAGYOK? Utoljára febr.24-én volt menszi, 12-én volt pé-m, azóta fent van a hőm (36.8-37), nem jött meg a menszim.3 napja megnőtt a cicim és fáj. VISZONT a teszt NEGATÍV. Más volt már így?

Ma reggel nagyon durva hányinger, napközben 2x kellett bevennem B6-ot, annyira rosszul lettem. Lehet, hogy még csak ezután fogja kimutatnia teszt? Vagy mi lehet velem? Egyébként 10-én és 13-án voltunk együtt párommal védekezés nélkül.

Legjobb válasz: (Elvileg naponta csak 1db B6 lehet bevenni.) Jéghideg citromos víz, jéghideg kóla mind kettõ segít. Elképzelhetõ, hogy terhes vagy, csinálj még egy tesztet ami más fajta és reggeli vizeletbõl csináld.

(Elvileg naponta csak 1db B6 lehet bevenni.) Jéghideg citromos víz, jéghideg kóla mind kettõ segít. Elképzelhetõ, hogy terhes vagy, csinálj még egy tesztet ami más fajta és reggeli vizeletbõl csináld.
Csinálj tesztet megint! Ma vagy a 33 napon! Szeretnél babát?
És ha lehet 10-es tesztet vegyél.
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk igen, eddig 5 tesztet csináltam, az elsõt a 12.dpo-n és ebbõl két teszt 10-es volt. Igazából tudom hogy kicsit túlzás de nem fogok kiakadni akkor sem ha negatív ezért csináltam kb kétnaponta. A hõm ma 36.7 volt. Szombat reggel ujra tesztelek ha addig sem jön meg. :)
A kérdező hozzászólása: De egyébként nekem kb.30-31 napos a ciklusom. És pco jellegû a petefészkem, de a menszim rendben van/volt mindig szóval nem súlyos.
10-es teszt is legkorábban a peteérés után 14-16 nappal mutat ki valamit. Tudom, hogy úgy sem hiszed el és úgy sem fogod betartani. De én is folyamatosan teszteltem, még ott sem volt a baba de én már éreztem a tüneteket, pár nap múlva valóban ott volt az extra halvány csík majd napról napra erõsödött aztán 1 hét múlva megjött. Teljesen kiborultam! Aztán úgy voltam vele, hogy akkor ezt én befejeztem, semmi oda figyelés semmi vitamin, majd nyáron megint megpróbáljuk, bele ástam magam a munkába. Aztán ismét megjött, de nem is lepõdtem meg. És utána 1 hónap múlva nem jött meg, nem éreztem semmit gondoltam a sok stressz a munkában, a sok emelgetés, egy kis megfázás az oka a késésnek, majd meg jön. Vártam vártam, de azóta sem jött meg. Viccelõdtünk, hát ha most akar jönni a baba, de tudtam, hogy nincs bent senki. Hát nagyot tévedtem mert ma már itt szorítom a picikém képét a kezemben és itt ver a kis szíve a pocimban.
A kérdező hozzászólása: Na megjött végülis...én is befejeztem ezt a tervezést, majd jön ha szeretne. :)

Ha a ciklus 13. napjáig a hőm:36.6, 36, 7 14. napon:36.5.15. napon már 36.8 a hőm, és ez fent is maradt idáig:24. napig, aztán ma 37, 1-em mértem. Ez mitől lehet?

Mert idáig azt hittem,hogy a 15.napon volt peteérésem.Akkor most mit?l ment föl a 25.nap mér 0,3 fokot???köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Ha babás vagy, emelkedhet még pluszban a hõ, és egyébként is a menstruációig magasabb. Továbbá lehet hogy rosszul aludtál, vagy alkoholt ittál elõzõ este, vagy késõbb mérted, mint szoktad, vagy bevettél valami gyógyszert (fejfájás pl.), ilyesmi.

Ha babás vagy, emelkedhet még pluszban a hõ, és egyébként is a menstruációig magasabb. Továbbá lehet hogy rosszul aludtál, vagy alkoholt ittál elõzõ este, vagy késõbb mérted, mint szoktad, vagy bevettél valami gyógyszert (fejfájás pl.), ilyesmi.

2 napja megvan, de a hőm még mindig fent van. Tegnap 36, 8 volt, ma 36, 9. Miért?

Legjobb válasz: Nekem is van, hogy csak a mensi végére esik le. Normális.

Nekem is van, hogy csak a mensi végére esik le. Normális.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes... De a görbém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/92038810751bf782a52619.. Lehet, hogy azt 36, 5-öt nem kéne figyelembe venni, de már máskor is volt, hogy 1 órával elõbb mértem és nem kaptam ilyen kiugró értéket.
Nem vagy babás véletlen? Én csinálnék mostmár egy tesztet...
A kérdező hozzászólása: Még mindig 36, 9... Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, hogy normális volt-e. Volt vérzésem, de fele olyan erõs sem, mint szokott. És ma már szinte semmi sincs, pedig 7 napig szoktam menstruálni. Na mindegy, a jövõhéten úgyis megyek dokihoz, csak szeretnék megnyugodni. :S Köszi a választ!
Szerintem nem. Ha normális volt a mensid és biztosan nem vagy terhes, akkor ne aggódj, mensi végére majd lemegy!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek nem baj, hogy még mindig fent van? Ráadásul tegnap el kellett kezdeni a clostit is.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen! :)
Ne aggódj! Nekem volt már hogy mensi elõtt 2 nappal megindult lefelé, mensi napján hirtelen leesett, mensi idején folyamatosan ment lefelé ill. hogy csak a végén esett le. Ez mind belefér.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszi! Csak nekem a ciklus elsõ két napja eddig mindig kimaradt mérésileg, a 3. napon pedig mindig 36, 3 körüli hõt mértem. Furcsa volt, hogy lemegy fél fokot, de akkor majd kiderül holnap.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/92038810751bf782a52619.. Arra is gondoltam, hogy esetleg a Proverátórl, de az ezt megelõzõ ciklusomban is csak attól jött meg, és itt a 3. napon már normál a hõm.

Ha már 9. napja fenn van a hőm mikor tesztelhetek? (36, 8)

Legjobb válasz: Én holnap tesztelnék! :) 10.DPO-n pozi lett a Vaterás 10-es érzékenységû tesztem, és a Clearblue is!!! :) Drukkolok!

Én holnap tesztelnék! :) 10.DPO-n pozi lett a Vaterás 10-es érzékenységû tesztem, és a Clearblue is!!! :) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom feltölteni hátha sikerül.Ez 12.nap, hogy fenn van a hõm.Ma már 37 volt.A napközbeni 37, 6.
NE aggódj, ha már megjelent egy 2.csík, még ha idõn túl is, az nem lehet véletlen szerintem! :) Csak akkor jelenik meg, ha van HCG a szervezetedben!! :) Próbáld meg holnap reggel, ha tényleg ott a babó, ki kell, hogy mutassa! :) ))
A kérdező hozzászólása: Nem értek hozzá, de annyira halvány hogy szerintem ugy se látszik.A mairól már lekéstem mert hajnalba ki kellett mennem pisilni.Majd egy pár nap mulva ismétlek.
Komolyan????? :) ) Jajj, de örülök! Próbáld holnap reggelibõl, hátha gyorsabban kijön rajta a 2. csík! :) Fel tudod tölteni a képet?
A kérdező hozzászólása: Nem 100% de idön tul halvány pozi.
A méhszájat nem tudom sajnos, milyennek kell lennie.. Reggeli elsõ pisivel tesztelj, akkor a legkoncentráltabb!! :) Drukkolok, még semmi sincs veszve! :) )
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam amazon tesztet délután, de negatív.
A kérdező hozzászólása: Ja és méhszájamat kitapogattam.Ilyen puha nem szokott lenni.Szerinted ez jelenthet valamit?
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd irok mi lett.
Nekem 32-34 napos szokott lenni, a 18. napon volt ovum, úgyhogy nem félidõben. Elképzelhetõ, hogy korábban volt most ovud, több ilyet is olvasni a neten! :) Én is egyflytában pisilni járok, éjszaka is 2-3 óránként, nappal óránként, feszít a pocim, és majd leszakadnak a melleim és egyfolytában aludnék!! :) ) Szerintem próbálj meg egy tesztet holnap reggel, veszíteni valód nincs! :) Olyan kíváncsi vagyok, remélem, sikerült! :) )
A kérdező hozzászólása: Neked középidõben volt peteérésed? Most is fáj a derekam, nagyon fáradt vagyok, majd le ragad a szemem és elég sûrûn járok pisilni.
A kérdező hozzászólása: 28 naposak szoktak lenni.Ezért nem értem.gõrbém az nincs, csak papiron irom.
Köszi! :) Milyen hosszú szokott lenni a ciklusod? Tudsz linkelni diagramot?
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy gratulálok neked.Jó egészséget nektek.
A kérdező hozzászólása: köszi, csak az a gáz ez még csak a 18.napom.Nem tudom pontoson mikor lehetett peteérés, mert már a 10.naptol fenn van a hõm.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudom feltölteni.Nem ismeri fel a telefont a gép.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!