Találatok a következő kifejezésre: Napok óta volt a (318 db)

Magas az LH szintem, lesz még 1labor a 23. napon. Korai volt a 2. Vérv. Ezért olyan magas? A ciklusom 30 napos, rendszeres, sztem 1 nappal az ovu elõtt volt a 16. napi vérv.29 é. vok, 7 h-ja letettem a fogg-ot. Nincs tüszõérésem? Vagy ovuláciom?

3. nap:LH:4,24 (1.60-7.90 mIU/ml),FSH: 6.55 (3.30-11.30 mIU/ml),

Legjobb válasz: Miért küldetek 16. napon vérvételre? 3. napon és a ciklus 2. felében szokták, ált. a 21. napon, de ha igazán pontosan akarnak lenni, akkor ovu után 7 nappal. Azért ilyen magas az LH-d, mert jó eséllyel akkor volt ovud.

Miért küldetek 16. napon vérvételre? 3. napon és a ciklus 2. felében szokták, ált. a 21. napon, de ha igazán pontosan akarnak lenni, akkor ovu után 7 nappal. Azért ilyen magas az LH-d, mert jó eséllyel akkor volt ovud.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! Most egy kicsit megnyugodtam, en is ezzel biztatom magam! Nem tudom miért küldött el ilyen hamar, de rem. a hétfõinek már jó lesz az eredménye! Csütörtökön tudom meg az eredményt. Az elsõnél minden rendben volt, a tesztoszteron alacsonyabb egy kicsit! Az nagy baj? Neked is volt hasonló eredményes? Köszi a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap vévételen, aminek csak csüt. lesz eredménye, de csinált egy UH-ot, minden rendben van bent, nincsenek cystáim, aminek nagyon örülök. Szóval a polycystás betegség kilõve, ami még felmerült bennem a korai petefészek kimerülés, de arra azt mondta, hogy az bizti nem, mert az azért nagyon korai lenne még 29 évesen. Viszont az LH-t is megkérdeztem, hogy talán azért olyan magas, mert akkor ovulaltam, de azt mondta, hogy az akkor is max 12 körül lenne es nem 55 es lehet hogy hypofizis vagy valami mas a probléma. Szerintetek? El vagyok keseredve! Ihatok a következõ ciklustól cickafark-palastfû teát szerintetek?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jézusom, ennyi baromságot hogy hordhat össze egy doki? Attól, mert 29 éves valaki még simán lehet korai petefészek kimerülése. 20 évesen is lehet. A 3. napi LH és FSH aránynak kb. 1-nek kell lennie. Ha az Lh magasabb, akkor az utalHAT PCO-ra, ha az FSH magasabb, akkor a korai petefészek kimerülésre. Ez nálad nagyjából jó, de én már nézetnék ennél az aránynál egy AMH-t, az mutatja meg igazán, hogy még mennyi van azokban a petefészkekben. A 16. napi LH szint szerintem nagyon jó, a vizeletes tesztek is 25-ösök, 25 felett kell lennie az LH-nak tüszõrepedés elõtt. Azért kíváncsi lettem volna az ovuláció utáni 7. napi progeszteronodra, mert az mutatja meg, hogy ténylegesen megtörtént-e a tüszõrepedés és megfelelõen termelõdik-e a sárgatest és a progeszteron, ami kell a beágyazódáshoz. Remélem azért összejött a baba, ezeket csak azért írtam le, hátha más is ide téved, a dokiknak sokszor nem szabad elhinni amit mondanak ill. 2-3 dokit megkérdezni ugyanarról, mert mind mást mond, aztán döntsd el te kinek hiszel.

Volt valaki aki nemvár után 1 nappal One Step 10-es érzékenységűvel negatívat tesztelt de mégis ott volt a baba?

Legjobb válasz: Nekem ez a teszt 4 nappal elõtte már halvány pozitívat mutatott, két napra rá full hómezõ, majd újabb 2 napra rá, a nemvárt napján az elsõnél jóval erõsebb, de szintén halvány pozitívat. Ez után 2 nappal megint hómezõ, csináltam egy 25-ös tesztet is, azon rettentõ halvány, idõn túli lett. Rohantunk a dokihoz, de sajnos akkor már elhalt a terhességem. Szóval nem tudom, de én azt gondolom hogy pontos, nálam ez a dolog kavarhatott be. Amikor nem mutatott semmit, én nem is voltam terhes. Az elsõ babánkat várjuk. Azért bízz benne, tudod: amíg nem jön meg, van remény. Ha most mégsem sikerült, talán majd a következõ ciklusban. Ismeretlenül is nagyon szorítok neked!

Nekem ez a teszt 4 nappal elõtte már halvány pozitívat mutatott, két napra rá full hómezõ, majd újabb 2 napra rá, a nemvárt napján az elsõnél jóval erõsebb, de szintén halvány pozitívat. Ez után 2 nappal megint hómezõ, csináltam egy 25-ös tesztet is, azon rettentõ halvány, idõn túli lett. Rohantunk a dokihoz, de sajnos akkor már elhalt a terhességem. Szóval nem tudom, de én azt gondolom hogy pontos, nálam ez a dolog kavarhatott be. Amikor nem mutatott semmit, én nem is voltam terhes. Az elsõ babánkat várjuk. Azért bízz benne, tudod: amíg nem jön meg, van remény. Ha most mégsem sikerült, talán majd a következõ ciklusban. Ismeretlenül is nagyon szorítok neked!

Ovum 16-án volt. A 17. cn-on, ciklus hossza 31 nap. Az ovukor a méhszáj fent volt. Ma csináltam egy tesztet, -este és nem jóstesztelni akartam-és halványan ott volt a második csík is. (ovuteszt, One Step) A méhszájam elég lent van. Mit jelenthet ez?

Vagy nincs egyiknek sem jelent?sége?Egy nappal ovu el?tt voltunk együtt.Kérlek ne írjatok"miért nyúlkálsz oda" válaszokat!Nem vagyok már kamasz,és természetesen els? a higénia.

Legjobb válasz: Ovu teszt akkor jó jóstesztnek, ha több napig csinálod, ez még sajnos nem feltétlenül jelent babát. De ha kitartasz, akkor pár nap múlva használhatsz terhességi tesztet is, reméljük az is csíkos lesz. Ha van felesleges ovu teszted, akkor csinálhatsz holnap-holnapután is, kiderül, csíkosodik-e tovább. Megy a drukk ezerrel! ҝ

Ovu teszt akkor jó jóstesztnek, ha több napig csinálod, ez még sajnos nem feltétlenül jelent babát. De ha kitartasz, akkor pár nap múlva használhatsz terhességi tesztet is, reméljük az is csíkos lesz. Ha van felesleges ovu teszted, akkor csinálhatsz holnap-holnapután is, kiderül, csíkosodik-e tovább. Megy a drukk ezerrel! ҝ


Lehet baba? Reménykedjek még? Reggeli hőm 37.3, előtte 4 napig 37 volt. A cicim oldalt fáj inkább ott a hónalj mellett, folyásom van, és 16 nap telt el a pé óta de a reggeli tesztem negatív lett.

Mégsincs baba vagy van rá esélyem? A fejem fáj, eddig volt megjön érzés és derékfájás, de már nem igazán van, csak néha egy picit, nagyon fáradt vagyok, és hol melegem van, hol meg ráz a hideg. A nadrág meg eléggé nyomja a hasamat, kényelmetlen, a puffadás miatt. Mi lehet?

Legjobb válasz: Lehet,h még nem termel a szervezet.elég hcg-t.2-3 nap múlva ha nem jön akkor ujra teszt.Már megkelett volna jönnie?Hány naposak a ciklusaid?

Lehet, h még nem termel a szervezet.elég hcg-t.2-3 nap múlva ha nem jön akkor ujra teszt.Már megkelett volna jönnie?Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/4ab6d59a8952aace3b4ee02977.. Itt a diagrammom, de szerintem nem akkor volt pém mikor berajzolta. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! Elvileg kb most kéne megjönnie. Tegnap-ma. Azért írtam hogy a pé óta 16 nap telt el, mert kb 2 napja fejezõdhetett be a beágyazódás ha van baba... vagy nem? Szóval tanácstalan vagyok.
Szia! A beágyazódás 5-7 nap esetleg 10. Ha mostanában kellene megjönnie, akkor várj 2-3 napot, és tesztelj reggeli, elsõ vizeletbõl. Akkor már általában kimutatja a tszt a terhességet.DE ha esetleg még nem akkor se kell elkeseredni, mert lehet, hogy még akkor sem mutatja, akkor várj még egy-két napot, és ha nem jön meg tsztelj újra. És az akkori eredménytõl függetlenül, ha nem jön meg , menj orvoshoz. Mert ha pizitív, akkor elküld ultrahangra :) !!! Ha negatív, megkeresi mitõl nem jött meg!!! SOK SIKERT A POZITÍV TESZTHEZ! :)

Baba vagy nem? Mensinek nem mondható ami hétfö óta tart nálam, hol halványabb rozsaszines, hol pedig sötétebb barna folyásom van. A höm Vasárnap:37, 4 volt ma 37, 3 de a napokban 37körül volt. A petefészek szurkán más tünetnek mondható jel nincs!

A mellem nem fáj már kedd-óta.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem esély lehet rá. Próbálj kb. 4-5 nap múlva csinálni tesztet. Mondjuk, nekem a cicim folyamatosan fájt, de ez nálam volt és hát nem vagyunk egyformák. Igazán, drukkolok neked!!

Szia! Szerintem esély lehet rá. Próbálj kb. 4-5 nap múlva csinálni tesztet. Mondjuk, nekem a cicim folyamatosan fájt, de ez nálam volt és hát nem vagyunk egyformák. Igazán, drukkolok neked!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Nekem közvetlen a mensi elötti napokban fehér folyásom volt!Olvastad az utolso kommentemet??????Neked volt ilyen?Megfogadom a tanácsodat:) )Nem tudom hogy jelentett e vmit amit az ovu teszt jelzett!?
hát igazábol mensi elött 2nappal kezdödött rozsaszines és barnás valami felváltva.majd a mensi napján már csak fehér folyás volt.másnap megcsináltam a tesztet és halvány lett.remélem neked is gratulálhatok majd.köszi szépen!
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is a köldököm(fájt)+szúrt a hasam jobb+bal oldalt lent.Neked is nézték Uh-n, meg vizeletböl is??
A kérdező hozzászólása: 2.válaszolónak.Nagyon gratula a babához!Remélem nekem is pozitv tesztem lesz nemsokára:) Neked milyen volt a "menszid"?Meddig tartott?
Csak annyit tudok segíteni, hogy leírom a legkorábbi tüneteim: Mielõtt kiderült, hogy babát várok, nekem a köldököm alatt egy pontban sokszor szúrkált a hasam, a cicim feltûnõen érzékeny lett, fáradékony lettem, és igen, a hõm 37 körül volt reggel és napközben is. Tényleg ajánlom, hogy pár napon belül egy tesztet csinálj. Lehet, hogy nincs köze a múlt hónapban történtekhez, de lehet, hogy igen!! Egyébként, ha mégsem bébi van a dologban, nagyon ajánlom, hogy szex után legalább 1 óráig láb és csípõ emelést csinálj! Hatásos!
A kérdező hozzászólása: A hasam szokott feszülni.Csináltam 5db Ovu tesztet múlthéten mert nem tudtam mikor van pé-em és amit pénteken és szombaton csináltam azon erösebb volt a 2.csik!Lehet tehességnek is venni??
szia!nekem most pont ugyan ez volt.szerdán kellett volna megjönnie.tegnap csináltam egy tesztet és havány két csikom lett.szerintem csinálj egy tesztet.szoritok!
A kérdező hozzászólása: Szia!Szerinted miböl lehetek benne 1kicsit biztosabb?Ha a hömet nem veszed figyelembe akkor is esélyes?Mert a mult honapban is ez volt 5napig, de Uh-n nem látott babát, de azt igen, hogy volt pé-em!A vizelet vizsgálat is Neg.volt!
Vártjj 1-2 napot, aztán teszteljj. Szorítok!

5 nappal a nemvárt előtt már kimutathatja a teszt? Én akkor teszteltem, nagyon halványan szerintem ott volt a 2. csík is.

A teszteken alapból látszanak a csíkok és miután tesztelsz azok rózsaszínné válnak? Vagy egyáltalán nem látni semmit? Csak a fehér mez?t? Mert én a T mez?ben láttam szürkés csíkot. De már arra gondoltam, h az mindenképp rajt kell, hogy legyen. Vagy már nem merem magam beleélni a dologba és a saját szememnek sem hiszek. Hányingerem is van ritkán, meg a melleimben érzem a mirigyeket, de nem feszül a mellem, mint korábban a nem várt el?tti napokban. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Alapból a T mezõnek üresnek kell lennie ha nem vagy babás.Ha van ott halvány csíkocska, az sejtet vmit.Nem lehet,hogy elõbb volt ovulációd mint gondolod és azért mutatja már ki?Görbéd nincs véletlenül?

Szia! Alapból a T mezõnek üresnek kell lennie ha nem vagy babás.Ha van ott halvány csíkocska, az sejtet vmit.Nem lehet, hogy elõbb volt ovulációd mint gondolod és azért mutatja már ki?Görbéd nincs véletlenül?
Akkor lehet, h nem lesz szükség hõmérõzni a következõ ciklusban:-DSzerintem holnap reggel próbálj egy újabb tesztet, lehet már erõsebb lesz!Amúgy milyen teszttet csináltál, milyen érzékenységû?Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Senki sem akar nekem segíteni? :(
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs! A következõ ciklustól akarom elkezdeni a hõmérõzést. Eddíg nem is gondoltam rá, meg csak 5-6 hónapja próbálkozunk, meg kicsit utána érdeklõdtem hogy érdemes.

Ma reggel csináltam tesztet. Nagyon halványan ott volt a 2. csík is. Hány nap múlva teszteljek? Mennyi idő múlva látszik erősebben a csík?

Legjobb válasz: Két nap mulva már biztos erõsebb lesz.Megjegyzem én minden nap tesztletem mert nem birtam ki,és latszott az erõsõdés.

Két nap mulva már biztos erõsebb lesz.Megjegyzem én minden nap tesztletem mert nem birtam ki, és latszott az erõsõdés.
Szia! Szerintem várj egy hetet, akkor bombabiztos lesz a csík. Az elsõ válaszolónak annyit, hogy 3 hónap után MÁR nem látszik a csík, mert a HCG megy ki folyamatosan a szervezetbõl és egy idõ után már nem termelõdik annyi, hogy meglátszódjon a teszten.
ezt most nekem írtad?7:02-es vagyok
Utólsónak ez hûlyeség én 6 hónaposan csináltam heccbõl egy tesztet hogy a barátnõm apját megijesszük és +volt!
És amit elolvastál értelmezted is már bocs????Ha nem zavar én azt írtam hogy pozítiv volt a teszt amikor már 6 hónapos terhes voltam!!!!Most amit betettél linket sztem engem igazol!!!!Vagy most mi bajod van????Az elõttem szólónak írtam hogy nem megy ki 3 hónaposan a hcg a szervezetbõl!!!
Igen
Szerintem nem hülyeség, csak egy kicsit utána kéne nézni, mielõtt hülyeségnek nevezel valamit! http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt..
van, mikor meg sem erõsödik, annyira ne bízd a tesztre a dolgokat szerintem:-) Én nagyon örültem a halvány kis csíkjaimnak, aztán szaladtam az orvoshoz. tényleg sikerült a baba. Aztán férjemmel mondtuk, hogy kellene egy olyan teszt, amin szépen látszanak a csíkok, eltesszük emlékbe, vagy legalább a fényképet róla. már több mint 3 hónapos terhes voltam, mikor csináltam tesztet újra, még akkor is csak halvány csíkom volt!
:) egy két nap múlva próbáld meg újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!:)
Õ azt kérdezte, hogy mikor lesz neki 2 vastag csíkja, mert el szeretné tenni. 3 hónaposan már annyira kimegy a HCG, hogy megint csak halvány csíkja lesz. Én erre értettem, nem hogy nem lesz csík.

Mit gondoltok? Csak a 19. nap óta mérem a hőmet, de most már a 40. napon vagyok, és még mindig nem jött meg! Nem volt pém? Terhes nem hiszem, hogy vagyok, hétfőn negatív tesztem volt!

http://ciklus.hu/images/diagramok/fded78fcc99922b099b4414a6d..

Legjobb válasz: Sajna nem tudom az elejét, mert nem mértem ugyebár! Viszont, ha lett volna pém, akkor már megjött volna, nem? Már teljesen kétségbe vagyok esve!

A kérdező hozzászólása: Sajna nem tudom az elejét, mert nem mértem ugyebár! Viszont, ha lett volna pém, akkor már megjött volna, nem? Már teljesen kétségbe vagyok esve!
Már magában a 40 napos ciklus is hosszú. Valami gond lehet. Látom be van írva hogy nogyogyásznál voltál nem említetted neki vagy csak most ilyen hosszú a ciklusod? Be kéne állítani a ciklusod mert így nehéz hozzá tervezni a babaprojektet a peteérés idejét is nehéz ebbol megsaccolni. Én felkeresném a dokit.
Szia! Szerintem nem volt peteérésed! S csatlakozok az elõttem válaszolóhoz, be kéne valahogy állítani a ciklusod!
Pár nap múlva tesztelj újra, ha nem jön meg!
Vegyél másikat, és REGGEL az elsõ vizelettel csináld meg.
Nekem mikor nem jött meg, már akkor tudtam, hogy terhes vagyok mivel mindig pontos volt. A biztonság kedvéért vártam egy hetet és akkor csináltam meg a tesztet. Pozitív lett. Szerintem várj pár napot és csinálj újat! Ha nem szokott késni akkor már biztos kimutatja. Aztán ha kimutatja utána menjél el dokihoz õ majd elküld uh-ra és ott mát látni fogod valószínûleg majd még csak a petezsákot aztán késõbbinél már a kis embriót. Türelem!
A reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, mert az tartalmazza a legnagyobb koncentrációban a HCG hormont! Ez akkor is nagyon fontos ha a doki küld majd laborvizsgálatra! Dokihoz pedig nem érdemes túl korán menni! Én akkor mentem amikor már 10 napja késett és nem látott semmit... Viszont a tesztjeim pozitívak!

Napok óta leszakad a derekam, ma egy kicsit jobb, többször eszek, éhség érzet! Utánna meg reggel hányinger! Mentsruáciom késett is meg nagyon kevés volt(1nap)! Ugy érzem mintha fellennék fujodva! Lehet hogy babát várok?

Legjobb válasz: Igen,könnyen lehet,fõleg h cak ilyen mensid volt.Egyébként az én anyum pl. 2 hónapig rendesen mensizett velem,szóval tesztelj egyet hamar.Drukkolok!

Igen, könnyen lehet, fõleg h cak ilyen mensid volt.Egyébként az én anyum pl. 2 hónapig rendesen mensizett velem, szóval tesztelj egyet hamar.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia!Kb.egy hete csináltam egy tesztet de negativ!
Szia nekem 4 napot késett és ugyan olyan tüneteim voltak mint neked és sajnos ma meg is jött!!!!:( Remélem te szerencsésebb vagy!!!
Csinálj egy tesztet.Régen volt már a múlt heti tesztelésed, azóta (ha babás vagy) több HCG termelõdött a szervezetedben.Szorítok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!