Találatok a következő kifejezésre: Napok óta volt (379 db)

Hogy lehet, hogy lenullázódtak a második helyen megjelölt egyetemen a pontjaim? Eddig napokig ott volt, hogy hány pontot értem el, ma pedig 0 szerepel. Miért?

Amelyik egyetemet az els? helyen jelöltem be, annál ott van a pontszámom, csak a másodiknál lett 0. Más is tapasztalt ilyet? Köszi!

Legjobb válasz: Neked is azt mondom, h ha a felvi fórumain nézelõdsz, sztem nagyobb sikerrel jársz! Milyen suli felvételizni voltál ott, vagy ugyanolyan mint 1. helyen?

Neked is azt mondom, h ha a felvi fórumain nézelõdsz, sztem nagyobb sikerrel jársz! Milyen suli felvételizni voltál ott, vagy ugyanolyan mint 1. helyen?
A kérdező hozzászólása: Másik suli, felvételizni is voltam, meg is mondták ott is a pontjaimat, illetve napokig be is volt írva, csak ma szerepel 0 a helyén.
Én így voltam a hátrányos helyzettel.Egyszer elfogadták egyszer elutasították.Ezt kb 4-5X csinálták meg velem, aztán végül elutasították.

A terhesség jele lehet? Az utolsó mensim november 18-án volt.28 napos ciklusaim vannak, és a párommal középidőben többször voltunk együtt. A következő mensimnek kedden kellene megjönnie de már napok óta érzem, és barnás folyásom van.

Ilyen korán nem szoktam görcsölni. légyszives adjatok tanácsot, illetve mik a tapasztalataitok ilyen esetben.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim,az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi,PÉ-kor végig együtt voltunk,babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést,apró hasszúrkák,hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem,na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is,hogy baba,vagy mensi lesz,és tudom,ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni,majd csak hétfõn teszem,ha addig nem jön meg,az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához,hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel,és kevés barnázása,elment dokihoz,kiderült babás,kapott terhességmegtartó gyógyszert,azóta két kisfiú boldog anyukája:)

Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim, az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi, PÉ-kor végig együtt voltunk, babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést, apró hasszúrkák, hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem, na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is, hogy baba, vagy mensi lesz, és tudom, ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni, majd csak hétfõn teszem, ha addig nem jön meg, az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához, hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel, és kevés barnázása, elment dokihoz, kiderült babás, kapott terhességmegtartó gyógyszert, azóta két kisfiú boldog anyukája:)
nekem a barnázás mindig a mensi jele volt, amikor pozitívat teszteltem akkor nem volt barna sem. Remélem neked csak a beágyazódást jelzi!
Szia!Nekem is a barnázás a mensi jele volt.Amikor pedig terhes lettem egyáltalán nem barnáztam csak görcsölt kicsit a pocim!De drukkolok , hogy neked baba legyen!

Honnan számoljátok a kapcsolat kezdetét? Párommal buliban találkoztunk, ott még nem volt csók, de mondhatni "szerelem elsõ látásra" volt. Beszélgettünk minden nap, 1 hét múlva randiztunk, ott volt csók. Melyik nap legyen?

Legjobb válasz: Egy kapcsolat az elsõ csóktól kezdõdik, szerintem. Gondolj bele... akik kiskoruk óta ismerik egymást, de 20 évesen összejönnek, akkor õk már 20 éve kapcsolatban vannak? :D

Egy kapcsolat az elsõ csóktól kezdõdik, szerintem. Gondolj bele... akik kiskoruk óta ismerik egymást, de 20 évesen összejönnek, akkor õk már 20 éve kapcsolatban vannak? :D
szélsõséges az 1. válasz. mivel a megismerkedés nagy dolog, lehet annak venni a fordulóját. ha hosszabb ideje ismeritek egymást, akkor meg csók. vagy az 1. randi, mindegy. ami neked fontos.
A kérdező hozzászólása: nekem mindegyik fontos, csak ha a csókot tartanám is, nem tudnék elsiklani az elsõ tali felett, m számomra az nagyon jelentõs
Én mindig a dugástól számolom.
nem kell elsiklani. lehet talifordulón mozi, csókfordulón meg uszoda:)
Én inkább a csóktól számolnám, de így legalább egy héttel elõbb is már örömködhettek, hogy "jaj most ismerjük egymást 3 hónapja, ugye tudod hogy egy hét múlva is nagy napunk lesz?"


Magas az LH szintem, lesz még 1labor a 23. napon. Korai volt a 2. Vérv. Ezért olyan magas? A ciklusom 30 napos, rendszeres, sztem 1 nappal az ovu elõtt volt a 16. napi vérv.29 é. vok, 7 h-ja letettem a fogg-ot. Nincs tüszõérésem? Vagy ovuláciom?

3. nap:LH:4,24 (1.60-7.90 mIU/ml),FSH: 6.55 (3.30-11.30 mIU/ml),

Legjobb válasz: Miért küldetek 16. napon vérvételre? 3. napon és a ciklus 2. felében szokták, ált. a 21. napon, de ha igazán pontosan akarnak lenni, akkor ovu után 7 nappal. Azért ilyen magas az LH-d, mert jó eséllyel akkor volt ovud.

Miért küldetek 16. napon vérvételre? 3. napon és a ciklus 2. felében szokták, ált. a 21. napon, de ha igazán pontosan akarnak lenni, akkor ovu után 7 nappal. Azért ilyen magas az LH-d, mert jó eséllyel akkor volt ovud.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! Most egy kicsit megnyugodtam, en is ezzel biztatom magam! Nem tudom miért küldött el ilyen hamar, de rem. a hétfõinek már jó lesz az eredménye! Csütörtökön tudom meg az eredményt. Az elsõnél minden rendben volt, a tesztoszteron alacsonyabb egy kicsit! Az nagy baj? Neked is volt hasonló eredményes? Köszi a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap vévételen, aminek csak csüt. lesz eredménye, de csinált egy UH-ot, minden rendben van bent, nincsenek cystáim, aminek nagyon örülök. Szóval a polycystás betegség kilõve, ami még felmerült bennem a korai petefészek kimerülés, de arra azt mondta, hogy az bizti nem, mert az azért nagyon korai lenne még 29 évesen. Viszont az LH-t is megkérdeztem, hogy talán azért olyan magas, mert akkor ovulaltam, de azt mondta, hogy az akkor is max 12 körül lenne es nem 55 es lehet hogy hypofizis vagy valami mas a probléma. Szerintetek? El vagyok keseredve! Ihatok a következõ ciklustól cickafark-palastfû teát szerintetek?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jézusom, ennyi baromságot hogy hordhat össze egy doki? Attól, mert 29 éves valaki még simán lehet korai petefészek kimerülése. 20 évesen is lehet. A 3. napi LH és FSH aránynak kb. 1-nek kell lennie. Ha az Lh magasabb, akkor az utalHAT PCO-ra, ha az FSH magasabb, akkor a korai petefészek kimerülésre. Ez nálad nagyjából jó, de én már nézetnék ennél az aránynál egy AMH-t, az mutatja meg igazán, hogy még mennyi van azokban a petefészkekben. A 16. napi LH szint szerintem nagyon jó, a vizeletes tesztek is 25-ösök, 25 felett kell lennie az LH-nak tüszõrepedés elõtt. Azért kíváncsi lettem volna az ovuláció utáni 7. napi progeszteronodra, mert az mutatja meg, hogy ténylegesen megtörtént-e a tüszõrepedés és megfelelõen termelõdik-e a sárgatest és a progeszteron, ami kell a beágyazódáshoz. Remélem azért összejött a baba, ezeket csak azért írtam le, hátha más is ide téved, a dokiknak sokszor nem szabad elhinni amit mondanak ill. 2-3 dokit megkérdezni ugyanarról, mert mind mást mond, aztán döntsd el te kinek hiszel.

Volt valaki aki nemvár után 1 nappal One Step 10-es érzékenységűvel negatívat tesztelt de mégis ott volt a baba?

Legjobb válasz: Nekem ez a teszt 4 nappal elõtte már halvány pozitívat mutatott, két napra rá full hómezõ, majd újabb 2 napra rá, a nemvárt napján az elsõnél jóval erõsebb, de szintén halvány pozitívat. Ez után 2 nappal megint hómezõ, csináltam egy 25-ös tesztet is, azon rettentõ halvány, idõn túli lett. Rohantunk a dokihoz, de sajnos akkor már elhalt a terhességem. Szóval nem tudom, de én azt gondolom hogy pontos, nálam ez a dolog kavarhatott be. Amikor nem mutatott semmit, én nem is voltam terhes. Az elsõ babánkat várjuk. Azért bízz benne, tudod: amíg nem jön meg, van remény. Ha most mégsem sikerült, talán majd a következõ ciklusban. Ismeretlenül is nagyon szorítok neked!

Nekem ez a teszt 4 nappal elõtte már halvány pozitívat mutatott, két napra rá full hómezõ, majd újabb 2 napra rá, a nemvárt napján az elsõnél jóval erõsebb, de szintén halvány pozitívat. Ez után 2 nappal megint hómezõ, csináltam egy 25-ös tesztet is, azon rettentõ halvány, idõn túli lett. Rohantunk a dokihoz, de sajnos akkor már elhalt a terhességem. Szóval nem tudom, de én azt gondolom hogy pontos, nálam ez a dolog kavarhatott be. Amikor nem mutatott semmit, én nem is voltam terhes. Az elsõ babánkat várjuk. Azért bízz benne, tudod: amíg nem jön meg, van remény. Ha most mégsem sikerült, talán majd a következõ ciklusban. Ismeretlenül is nagyon szorítok neked!

Két napig pozitív volt az ovu tesztem, bár az is jó nehezen lett olyan, vagy öt napig a határát súrolta, mire tényleg igazi pozi lett. Erre ma, mikor már úgy gondoltam na itt az első negatív nap!?

Ilyen lett a teszt:

Legjobb válasz: Szerintem ez megint pozitív, nekem is így volt, de én sem tudom mi történt. Nekem háromszor volt pozitív ovu teszt, kétnaponta teszteltem. Sajna utána nem jött meg több hónapig, és nem volt baba. Remélem neked összejön!

Szerintem ez megint pozitív, nekem is így volt, de én sem tudom mi történt. Nekem háromszor volt pozitív ovu teszt, kétnaponta teszteltem. Sajna utána nem jött meg több hónapig, és nem volt baba. Remélem neked összejön!
Szia! Ez bizony pozitív! Nekem van hogy 2, van hogy 3, sõt volt már hogy 4 napig is pozitív volt az ovutesztem.4 volt eddig a leghosszabb.Milyen ovutesztet használsz?
A kérdező hozzászólása: Wondfo márkájú a teszt a veteráról. És ilyen esetben is az elsõ negatív nap a lényeg, és az utcsó pozitív amikor akciózni érdemes?
Végig akciózni kell amíg pozitív, plusz még az elsõ negatív nap a legesélyesebb!

23-24 hetes kismama vagyok 3 babámat várom napok óta nyílalik feszít a hasam lent ha felkelek akkor ha megfogom a hasam talán valamivel jobb első két kislányomnál nem volt ilyen szerintetek lehet hogy elkezdtem kinyílni?

keményedni nem nagyon csak ritkán szoktam .magzatvizem több valamivel dec 20 i lelet.Holnap megyek dokihoz remélem minden oké lesz.valaki hasonló cip?ben?

Legjobb válasz: Én is hasonló cipõben járok. Nekem délutánonként van ilyen nyilalgatás, de nem minden nap. Szilveszter éjjel volt nagyon durva, vagyis már éjfél után, le kellett feküdnöm, úgy jobb volt valamivel. Meg sem mertem mozdulni, habár nem is tudtam volna, annyira fájt. Én csak hétfõn megyek dokihoz. Remélem semmi baj nincs. Én 28 hetes vagyok. nekem az elsõ gyermek kisfiú, de nála semmi tünetem nem volt. Most kislány lesz.Nem hiszem, hogy kezdesz nyílni, de kíváncsi vagyok mit mondd a doki. Írj majd mi volt. Én dec.17.-én voltam utoljára dokinál, akkor még 3000-es volt a méhszájértékem.

Én is hasonló cipõben járok. Nekem délutánonként van ilyen nyilalgatás, de nem minden nap. Szilveszter éjjel volt nagyon durva, vagyis már éjfél után, le kellett feküdnöm, úgy jobb volt valamivel. Meg sem mertem mozdulni, habár nem is tudtam volna, annyira fájt. Én csak hétfõn megyek dokihoz. Remélem semmi baj nincs. Én 28 hetes vagyok. nekem az elsõ gyermek kisfiú, de nála semmi tünetem nem volt. Most kislány lesz.Nem hiszem, hogy kezdesz nyílni, de kíváncsi vagyok mit mondd a doki. Írj majd mi volt. Én dec.17.-én voltam utoljára dokinál, akkor még 3000-es volt a méhszájértékem.
nekem ez kb a 20 héttõl van. mindig attól félek nyílok, de eddig nem. nekem fõleg éjjel van ez, amikor felállok, fordulok, elsõ lépéseknél. valamint a frontokat nagyon érzem. nem tudom szedsz-e magnéziumot, az segít sokat. nekem a magne B6 ilyenkor már nem ért semmit, a magnerot sokkal jobb, napi 3x1el kezdtem a 22 hét körül, most már napi 3x2t szedek, az a max. illetve én kapok dyaphilint is. ne izgulj, nem nyíltál, csak a méh feszíti remélhetõleg, de a dokid majd megnyugtat. jó babavárást! kitartás! 33 hkm

PG53-mal nézem a pé-t, napok óta páfrányos, 4 napja késik, ma rózsaszínes pecsét volt pisinél, lehetek terhes? Van hányingerem és szurkál a hasam! Voltam már terhes kb ilyen érzés, csak most ez a pecsét megijeszt!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:)Szorítok, hogy minden rendben legyen!!

Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:) Szorítok, hogy minden rendben legyen!!
A kérdező hozzászólása: De nem lehet hogy most ágyazódik be, mert arra szokták mondani a pecsételõt? Amég vér nincs addig nincs gáz , nem ?

Ovum 16-án volt. A 17. cn-on, ciklus hossza 31 nap. Az ovukor a méhszáj fent volt. Ma csináltam egy tesztet, -este és nem jóstesztelni akartam-és halványan ott volt a második csík is. (ovuteszt, One Step) A méhszájam elég lent van. Mit jelenthet ez?

Vagy nincs egyiknek sem jelent?sége?Egy nappal ovu el?tt voltunk együtt.Kérlek ne írjatok"miért nyúlkálsz oda" válaszokat!Nem vagyok már kamasz,és természetesen els? a higénia.

Legjobb válasz: Ovu teszt akkor jó jóstesztnek, ha több napig csinálod, ez még sajnos nem feltétlenül jelent babát. De ha kitartasz, akkor pár nap múlva használhatsz terhességi tesztet is, reméljük az is csíkos lesz. Ha van felesleges ovu teszted, akkor csinálhatsz holnap-holnapután is, kiderül, csíkosodik-e tovább. Megy a drukk ezerrel! ҝ

Ovu teszt akkor jó jóstesztnek, ha több napig csinálod, ez még sajnos nem feltétlenül jelent babát. De ha kitartasz, akkor pár nap múlva használhatsz terhességi tesztet is, reméljük az is csíkos lesz. Ha van felesleges ovu teszted, akkor csinálhatsz holnap-holnapután is, kiderül, csíkosodik-e tovább. Megy a drukk ezerrel! ҝ
A kérdező hozzászólása: A hasam is feszül hétfõ óta. Ma csináltam tesztet, de negatív volt! Még várnom kell?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!