Találatok a következő kifejezésre: Napok óta van, és barnázok. Ez (3 db)

Napok óta hányingerem van, és barnázok. Ez a tabi tünete, vagy a baba?

Napok óta hányingerem van,és barnázok. de közbe egy hete elkezdtem szedni a tabit,ami nekem a legels?.A mensim egy héttel el?bb megjött.Tartott 3napig,utána semmi,kétnap mulva megjött megint,de csak egy éjszaka tartott,azóta megint semmi,csak barnázok.De a hányinger már kezd gyakoribb lenni.Eddig naponta egyszer ha volt,de most van hogy egy félnap.Mindig pisilnem kell,és álmos vagyok állandóan.Ez mind a tabi miatt van,vagy terhes lennék? mert a tabi még nem véd,csak egy hónap után.Segitsetek mit tegyek? érdemes tesztelnem hétf?n??? 21 vagyok.

Legjobb válasz: szerintem tesztelj,az meg mondja mi újság.Reggeli elsö vizeletböl,más tünet,mondjuk ezek elég babás tünetek.

szerintem tesztelj, az meg mondja mi újság.Reggeli elsö vizeletböl, más tünet, mondjuk ezek elég babás tünetek.
A kérdező hozzászólása: hát más tünet, még annyi hogy a hasam alja, és a pefészkemnél szokott fájni.Most akkor a tabit hagyam abba??
A kérdező hozzászólása: petefészkemnél (bocsi)
Nekem is hasonló gondjaim vannak...:S Én is most kezdem el, csak nekem 1 nap után elmúlt a menszi, és azóta sokszor van hányingerem, álmos vagyok... Reménykedjünk, hogy ez csak a tabi, és nem vagyunk iylen szerencsétlenek!!

Mitől lehet az, hogy szinte az egész ciklusban barnázom? Megjön, mensizek 7-8 napig és utána a 14-ik napig barnázom, majd pár nap szünet, míg újra meg nem jön. Ez a szülésem óta van, voltam kivizsgáláson, nem találtak semmit.

Csak prolaktint néztek, az rendben volt. Erre a dokim azt mondta, hogy valószín? akkor a többi hormon is okés.

Legjobb válasz: Önmagában a prolaktin hormonszint normálisságából következtetni a többi hormon normális szintjére barokkos túlzás!! A ciklus közti vérezgetéseknek szinte mindig a hormonháztartás nem megfelelõ mûködése az ok. Azonnal keress egy normális orvost!!

Önmagában a prolaktin hormonszint normálisságából következtetni a többi hormon normális szintjére barokkos túlzás!! A ciklus közti vérezgetéseknek szinte mindig a hormonháztartás nem megfelelõ mûködése az ok. Azonnal keress egy normális orvost!!
lehet, de menj dokihoz, mert vetélés elõjele is lehet.
Szia, lehet baba, lehet vetétlés elõjele és lehet méhen kívüli terhesség is, mindenképpen csinálj tesztet és eredménytõl függõen menj el orvoshoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!