Találatok a következő kifejezésre: Napok óta van, és barnázok (4 db)

Napok óta hányingerem van, és barnázok. Ez a tabi tünete, vagy a baba?

Napok óta hányingerem van,és barnázok. de közbe egy hete elkezdtem szedni a tabit,ami nekem a legels?.A mensim egy héttel el?bb megjött.Tartott 3napig,utána semmi,kétnap mulva megjött megint,de csak egy éjszaka tartott,azóta megint semmi,csak barnázok.De a hányinger már kezd gyakoribb lenni.Eddig naponta egyszer ha volt,de most van hogy egy félnap.Mindig pisilnem kell,és álmos vagyok állandóan.Ez mind a tabi miatt van,vagy terhes lennék? mert a tabi még nem véd,csak egy hónap után.Segitsetek mit tegyek? érdemes tesztelnem hétf?n??? 21 vagyok.

Legjobb válasz: szerintem tesztelj,az meg mondja mi újság.Reggeli elsö vizeletböl,más tünet,mondjuk ezek elég babás tünetek.

szerintem tesztelj, az meg mondja mi újság.Reggeli elsö vizeletböl, más tünet, mondjuk ezek elég babás tünetek.
A kérdező hozzászólása: hát más tünet, még annyi hogy a hasam alja, és a pefészkemnél szokott fájni.Most akkor a tabit hagyam abba??
A kérdező hozzászólása: petefészkemnél (bocsi)
Nekem is hasonló gondjaim vannak...:S Én is most kezdem el, csak nekem 1 nap után elmúlt a menszi, és azóta sokszor van hányingerem, álmos vagyok... Reménykedjünk, hogy ez csak a tabi, és nem vagyunk iylen szerencsétlenek!!

Mitől lehet az, hogy szinte az egész ciklusban barnázom? Megjön, mensizek 7-8 napig és utána a 14-ik napig barnázom, majd pár nap szünet, míg újra meg nem jön. Ez a szülésem óta van, voltam kivizsgáláson, nem találtak semmit.

Csak prolaktint néztek, az rendben volt. Erre a dokim azt mondta, hogy valószín? akkor a többi hormon is okés.

Legjobb válasz: Önmagában a prolaktin hormonszint normálisságából következtetni a többi hormon normális szintjére barokkos túlzás!! A ciklus közti vérezgetéseknek szinte mindig a hormonháztartás nem megfelelõ mûködése az ok. Azonnal keress egy normális orvost!!

Önmagában a prolaktin hormonszint normálisságából következtetni a többi hormon normális szintjére barokkos túlzás!! A ciklus közti vérezgetéseknek szinte mindig a hormonháztartás nem megfelelõ mûködése az ok. Azonnal keress egy normális orvost!!

14-e óta van meg és még mai napig barnázok.11. szem fogamzásgátlót vettem be ma és a barátommal ma megszakítással voltunk együtt (egyébként eddig mindig gumival). Lehetek terhes?

A fogamzásgátlóm Stodette. Elvileg csak két hét után véd de ma elég nagy butaságot követtem el.Megszakítással "védekeztünk". A barátom miután kihúzta rögtön el is ment. Lehet ebből valami bajom?

Legjobb válasz: Eszetekhez gratulálok.. ám nincs sok esélye.. elenyészõ.

Eszetekhez gratulálok.. ám nincs sok esélye.. elenyészõ.
Nekünk a védõnéni azt mondta, hogy a megszakításos védekezés nem biztonságos. 12l
istenem, azt a 3 napot már sokba telt volna kivárni, igaz?
A kérdező hozzászólása: Igen ahogy látjátok énis tudom hogy ez nem egy védekezési módszer. Tisztában vagyok vele. Elõször fordult ilyen elõ eddig MINDIG gumival védekeztünk. Szerintem nem engem kéne lehurrogni én csak normális válaszokat szeretnék kapni, hogy mennyi esélyem van így a teherbe esésre.
Senki nem tudja, hogy ennyi gyógyszerszedéstõl megakadályozódott-e már a peteérésed. Ezt még az atyaúristen sem tudhatja, úgyhogy nem fogsz százalékos válaszokat kapni. 2 héten belül ki fog derülni!
Én is barnázok minden reggel. Ma reggel pl olyat barnáztam, mint ide Záhony. Csoda, hogy ép maradt a wc-csésze...
szerintem nem vagy terhes. a másik a barnázás nekem is volt barnázás 2 hónapig, aztán kiderült tul erõs fogamzásgátlót írtak fel és tönkretette a szervezetem, a doki megint megvizsgál ezuttal egy másik idõsebb, és õ mondta, írt egy enyhébbet, amitõl jobb lett, fél évig szedtem és volt amikor véletlenül elfelejtettem pont abban az órában bevenni, de amint eszembe jutott pótoltam ahogy a tájékoztató mondta. majdnem 2 honapja nem szedem már, de nagyon szerettem azt a tablettát minden rendben volt vele jangee volt a neve. egy hét után védett folyamatosan, most csak azért hagytam abba, mert babát szeretnénk ami hála istennek egybõl sikerült is. nem hiszem hogy terhes lennél, egy hét után mindegyik tabi véd, ilyenrõl soha nem hallottam hogy 2 hét. de ha nagyon parázol aktus után 14 nappal teszt kimutatja a terhességet
lehet, de menj dokihoz, mert vetélés elõjele is lehet.
Szia, lehet baba, lehet vetétlés elõjele és lehet méhen kívüli terhesség is, mindenképpen csinálj tesztet és eredménytõl függõen menj el orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!