Találatok a következő kifejezésre: Napok óta van, és (436 db)

A terhesség jele lehet? Az utolsó mensim november 18-án volt.28 napos ciklusaim vannak, és a párommal középidőben többször voltunk együtt. A következő mensimnek kedden kellene megjönnie de már napok óta érzem, és barnás folyásom van.

Ilyen korán nem szoktam görcsölni. légyszives adjatok tanácsot, illetve mik a tapasztalataitok ilyen esetben.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim,az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi,PÉ-kor végig együtt voltunk,babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést,apró hasszúrkák,hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem,na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is,hogy baba,vagy mensi lesz,és tudom,ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni,majd csak hétfõn teszem,ha addig nem jön meg,az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához,hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel,és kevés barnázása,elment dokihoz,kiderült babás,kapott terhességmegtartó gyógyszert,azóta két kisfiú boldog anyukája:)

Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim, az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi, PÉ-kor végig együtt voltunk, babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést, apró hasszúrkák, hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem, na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is, hogy baba, vagy mensi lesz, és tudom, ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni, majd csak hétfõn teszem, ha addig nem jön meg, az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához, hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel, és kevés barnázása, elment dokihoz, kiderült babás, kapott terhességmegtartó gyógyszert, azóta két kisfiú boldog anyukája:)
nekem a barnázás mindig a mensi jele volt, amikor pozitívat teszteltem akkor nem volt barna sem. Remélem neked csak a beágyazódást jelzi!
Szia!Nekem is a barnázás a mensi jele volt.Amikor pedig terhes lettem egyáltalán nem barnáztam csak görcsölt kicsit a pocim!De drukkolok , hogy neked baba legyen!
Véletlenül nem kullancs?
Valószínüleg csipa, mosd meg a kutyád
A kérdező hozzászólása: minden heten megmosom nem csipa. Es kullancs sem, megneztem
kullancs?
El ne vidd orvoshoz, még a végén kiderülne, hogy mi az...
és öt napja nézed? bravo..
ilyesmi? [link]

Lehet még baba? Ma vagyok a 19. ik napon, napok óta émelygek és mindjárt megjön érzésem van!

Cickafarokfű tea-palástfű tea -premens tabletta kúrán vagyok.Szedem az elevitet is.Esély van a babára,jókor voltunk együtt!

Legjobb válasz: Mikor volt ovud? :) Mert ha pár napja, akkor lehetetlen h, a terhességet érezd!

Mikor volt ovud? :) Mert ha pár napja, akkor lehetetlen h, a terhességet érezd!
Biológiából 1-es!

Szülés után VIP szoba debreceni kórházban. Van olyan, hogy az apuka éjjel-nappal ott lehet és ott aludhat Debreceni kórházak közül valamelyikben?

Szeretném ha a baba és az apuka Non-stop velem lennének, szobatársak nélkül. Amennyiben van ilyen, mennyibe kerülne naponta?

Legjobb válasz: Klinikán van ilyen és azt hiszem 1nap 10000ft. az árban nem vok bizti :) kenézyben nem tudok ilyenrõl.

Klinikán van ilyen és azt hiszem 1nap 10000ft. az árban nem vok bizti :) kenézyben nem tudok ilyenrõl.
Szia! Én több mint egy éve szültem ott. Akkor 10 ezer volt, de az csak a baba-mama szoba. Mi azt fizettük ki és apa a fotelban aludt. De van két ágyas szoba is, ahol apuka is kényelmesen alhat, de az 15 e. Én császárral szültem, így 5 napig bent voltunk.
Azt nem tudom, még csak 30 hetes vok elsõ baba, nem szültem még. :D http://www.babaszoba.hu/articles/Szuleszeti_es_Nogyogyaszati..
A kérdező hozzászólása: 14:17-nek: nem vettem kioktatásnak, köszönöm a pontos és hosszú választ, sokat segített. Többieknek is köszönöm a válaszokat, reméljük akkor, hogy szerencsével járok, és lesz szabad szoba. Ha mégsem, akkor mennyi a látogatási idõ, mikor bent lehetnek velem? 14:48-nak: A férjem szeretne mindenképpen bent lenni, nem akar egyedül lenni a lakásban, úgy, hogy mi meg bent vagyunk, és tudja, hogy akár Õ is ott lehetne. Félreértés ne essék, nem én kényszerítem, hogy legyen ott :) Lehet, hogy nem fog tudni sokat segíteni bent, de legalább látja, hogy hogy mûködnek a dolgok, és addig is szokja, hogy mire hazaérünk, könnyebb legyen és ne kelljen mindent kérdeznie tõlem mikor pont pihennék, hanem bent majd látja, hogy mûködnek a dolgok. :)
Magán/fogadott orvosi közbenjárás nélkül elég esélytelen a dolog, mert pl.ha olyan szerencséd van, hogy "csak" ketten pályáztok a szobára és a másiknak van dokija, te elfelejtheted, vagy ha éppen szabad de pl.holnapra várja a magándoki a pácienst, priogi esetén aki már jelezte a szándékát, megint így jártál :-( ja és ezért van várólista! te pedig sajnos hiába szólsz hogy jan.1re vagy kiírva, simán szülhetsz 2-3héttel hamarabb, vagy 1héttel késõbb! Remélem, minden úgy alakul, ahogy szeretnéd! Könnyû szülést és egészséges babát kívánok!!
nem orvos függõ h hová kerülsz. amikor én szültem annyian voltak h a terhespatológián is voltak mamák babákkal, szóval ha épp van szabad vip, akkor szerencséd van, de nekem mondták h alapból várólista van, szóval nagy szerencse kell hozzá, nem az h kinek vagy a betege/vagy kinek nem/ és ne haragudj meg ezért, de sztem a férjednek sokkal jobb lenne ha ebben a pár napban szusszanhatna kicsit mire hazamentek épp elég lesz neki akkor 24 órázni :) maradjon otthon, sokat úgysem tud a babával kezdeni, max kézbe vehetio néha de egész nap aludni fog vagy ha nem megy a szopizás akkor sírni, és szopizni. neked is épp elég lesz magaddal és a babával foglalkozni. a férjed meg úgysem tud segíteni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Utolsótól kérdezném még, hogy volt fogadott orvosod?? vagy szerinted se fognak úgy berakni ha nem szaladgál senki utána?? meg látogatód úgy lehetett?? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ ! És ha nincs fogadott orvosom, akkor kinek kell szólni ezügyben? Kórházba érkezéskor?? Szülés után??
A kérdező hozzászólása: Kimaradt az elõzõbõl, hogy mivel 70km-re van a bejelentett lakcímem Debrecentõl (itt csak albérletben vagyunk egyelõre) ezért tudomásom szerint csak akkor lehetne itt orvosom, ha magánorvoshoz mennék, azt pedig anyagilag már nem tudnám így megoldani, viszont a szülést mindenképpen így szeretném. :)
Szia! Bár sikerüljön amit szeretnél, de ismerve a klinikát, fogadott orvos nélkül, aki kicsit közben járna ez ügyben igen csekély az esély, hogy megkapod a külön szobát....
Elvileg a másik ágyon az apuci alszik.Én is így szeretném csinálni, hogy nincs orvosom, csak erre szeretnék költeni. Én sem tudom kinek kell majd szólni.:) Meg csak egy ilyen szoba van, remélem éppen nem lesz foglalt.Mikor szülsz?Én jövõ hónapban.
10. 000 Ft/napról hallottam én is a klinikán és a kenézyben egyaránt ennyibe kerül a külön szoba. Azt nem tudom, hogy az apának biztosítanak e helyet, de a baba mindvégig veled lehet. Én is tuti ilyen fogok kérni, mert végig a babámmal szeretnék majd lenni. :) Szerintem amikor bemész szülni akkor szólj, hogy tuti legyen majd hely.
Nincs látogatási idõ, barmikor bármennyit ott lehet.De én pl alig vártam, hogy egyedül lehessünk a babával.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) 2hónap múlvára van kiírva a kicsi, és ha csak egy szoba van, nagyon remélem, hogy nem lesz éppen foglalt, nem érezném túl jól magam ha nem lehetne mellettem a babám, esetleg még pluszban lennének a szobában vagy 4en 5en.. (elég gyakori) Sajnos én is attól tartok, hogy ha nincs aki megy a dolgok után, akkor hiába is fizetném ki a napi díjat, nem fognak vele foglalkozni, hogy 3asban bent lehessünk a babával és az apukájával egy külön szobában.. :( Sok szerencsét azért a hozzám hasonló helyzetû kismamáknak is :)
2.5 éve szültem és uncsim ott dolgozik :) Az utolsó mindent nagyon jól leírt :)
nem bántásból, de mi a bánatot fog csinálni ott a férjed 24 órában? gyerek eszik-alszik, te örülsz h élsz-fõleg ha ne adj isten császároznak- nõvérkék, orvosok jönnek mennek egész nap, ajtó nyitva-nem engedik becsukni vip ide vagy oda- te is jössz mész-enni, wc-re, kezelésre, csecsemõosztályra- férjed bekattan ott az tuti. plusz hova teszed? hol alszik? ezek a szobák nem így vannak kialakítva..

Nagyon nagy bunkóság volt, hogy fehér ingben mentem el temetésre? Beteg vagyok, és tudtam, hogy a fekete felsőben a napon garantáltan rosszul leszek, napok óta van bennem valami nyavaja.

Legjobb válasz: Dédim igazi úriasszony, nagyon tudja mit illik meg mit nem. Tájékoztatásul közli veled, hogy a közeli hozzátartozók jelennek meg csak feketében a temetésen, a többieknek meg egyenesen nem szabad! A többiek ünnepélyes-normális öltözékben mennek, megtisztelvén a család gyászát. Eléggé ciki, és kellemetlen, hogy elmész egy temetére feketében, és akkor nem tudják, hogy te a családhoz tartozol-e, akkor miért emitt állsz, ha meg feketében vagy, még az is lehet, hogy gúnyolod õket, nem szabad. Amúgy dédi szerint pirosat ne vegyél temetésre, de már nem nagyon emlékszik miért, sajnálom. :-)

Dédim igazi úriasszony, nagyon tudja mit illik meg mit nem. Tájékoztatásul közli veled, hogy a közeli hozzátartozók jelennek meg csak feketében a temetésen, a többieknek meg egyenesen nem szabad! A többiek ünnepélyes-normális öltözékben mennek, megtisztelvén a család gyászát. Eléggé ciki, és kellemetlen, hogy elmész egy temetére feketében, és akkor nem tudják, hogy te a családhoz tartozol-e, akkor miért emitt állsz, ha meg feketében vagy, még az is lehet, hogy gúnyolod õket, nem szabad. Amúgy dédi szerint pirosat ne vegyél temetésre, de már nem nagyon emlékszik miért, sajnálom. :-)
Betegség miatt mentél igy, ezért nem bunkóság. Ha direkt, bosszantás miatt mentél volna úgy, akkor az bunkóság. Láttam már nem egy embert, aki nem talpig feketében volt. Pl fekete nadrág fehér ing simán jó.
Én is volt, hogy fehér inget vettem temetésre. Ha az öltözködéseden látszik, hogy normális meg minden, az úgy rendben. De ha öltöny van rajtad, egy fekete nyakkendõ gyönyörûen kompenzálja azt, hogy fehér ing van rajtad.
Nem bunkóság, én is jártam már olyan temetésen ahol a hozzá tartozók fehér ingben voltak.
Na ez már évek óta bennem van!! Mi a bánatért gondolják úgy férfiak, hogy fekete fölsõben kell lenniük ha gyászolnak......?????? A nõknek igen.... A férfi gyászának kifejezése a fekete öltöny...fekete bõröv..fekete zokni...fekete cipõ...makulátlan FEHÉR ing és fekete nyakkendõ...!!! A fekete ing (pláne póló...biztonsági õrös fekete nyakas póló...bármilyen fekete cucc) férfiakon gyászban FEMININ!!! Higgyétek el...

14 eves vagyok, honapok ota nem menstrualok. Sose volt pontos. Most 2 napja barnafolyasom van es neha faj a hasam, kemeny az alhasam. Meg fog jonni?

Legjobb válasz: Pontosan mióta nem menstruálsz? Ha több mint fél éve, akkor jobb lenne ha orvoshoz mennél ha pár napon belül nem jön meg a menstruációd.

Pontosan mióta nem menstruálsz? Ha több mint fél éve, akkor jobb lenne ha orvoshoz mennél ha pár napon belül nem jön meg a menstruációd.
Igen lehet hogy ez egy "gyenge" menstruálás most. Amúgy 17 éves korodig hónapokra is kimaradhat, nekem pl. 8 hónap maradt kiannak idején.
Ez engem is érdekel! Válaszoljon lécci valaki!!
nemtudom de én szívesen elmegyek ingyen is
Igen..kapnak tegnap mondták a tv-ben hogy busásan megfizetik õket érte! De jó nekik..nem?? ott lehetnek és még pénzt is kapnak érte:D

Lehetek mégis terhes? Csütörtökre nem vártam, mellbimbóm napok óta érzékeny és fáj. Tegnap délután óta van egy nagyon kevés inkább a vécépapíron látszik rózsaszínes valami. Járt már így valaki?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..

Legjobb válasz: ahogy nézem a hõd is lejjebb ment picit, lehet meg fog jönni...

ahogy nézem a hõd is lejjebb ment picit, lehet meg fog jönni...
elõzõ vagyok múlt hónapban nekem 7 napot késett, a cicim is nagyon fájt... de mégis megjött...:( sajnos most nem tudom mikor kell jönnie de még nem jött mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: december óta, de nem szokott érzékeny lenni a cicim ha megjön.
csinálj egy tesztet holnap reggel! Szorítok, hogy + legyen!
képzeld, nekem sem szokott érzékeny lenni, a múlt hónapban meg még fájt is... elõtte szedtél fogigátlót? Én azt gondolom, hogy most "felejti" el a szervezetem a gyógyszert, azért lehetnek ezek a változások.
A kérdező hozzászólása: soha nem szedtem fogamzásgátlót.
Mensigyanúsnak tûnik, de még akármi is lehet a dologból... holnap csinálj egy tesztet, remélem pozitív lesz! :) Ugye megírod az erdményt?

Így is megcsinálják a terhesség megszakítást? . Az a problémám hogy odalent napok óta viszket és leginkább fáj. + zavaróan sok fehér folyásom van. ( nincs szaga)

Legjobb válasz: Van egy hüvelyi fertõzésed! Ezzel mindenképpen orvos! Ezt elõbb valószínûleg kezelni fogják és utána csinálják meg az abortuszt. Mivel ilyenkor könnyen felhúzódhat a fertõzés a méhbe, petefészekbe is.

Van egy hüvelyi fertõzésed! Ezzel mindenképpen orvos! Ezt elõbb valószínûleg kezelni fogják és utána csinálják meg az abortuszt. Mivel ilyenkor könnyen felhúzódhat a fertõzés a méhbe, petefészekbe is.
A kérdező hozzászólása: már kezelésre nincs idöm! pár nap múlva leszek 12 hetes! már megis van a mütétre az idöpont!
Akkor is beszéld meg orvossal! A fertõzést mindenképpen ki kell kezelni!
A kérdező hozzászólása: Lehet belöle baj ha így végzik el a mütétet?
Sokkal könnyebben feljut a fertõzés, ami csinál egy gyulladást. Pl. ha valakinek bármilyen mûtétje van, amit altatásban csinálnak és hozzá van egy légúti megbetegedése, pl. torokgyulladás, nátha és a mûtét nem életmentõ, akkor sem csinálják meg a mûtétet, mivel az altatás során, ahogy a lélegeztetõ csövet lehelyezik, azzal levihetik a fertõzést a tüdõhöz, amivel csinálnak egy tüdõgyulladást például. Ez is valami hasonló. És ha belegondolsz, hogy még ott a méhedben éppen beavatkozást is csinálnak, ezért úgy gondolom, hogy jól meggondolják, hogy mit csinálnak. De mondom, el kell menni sürgõsen orvoshoz és õ majd megmondja, hogy ilyenkor mi a teendõ.
Lehet-e baj? Meghal a babád!
hüvelyi fertõzéssel nem csinálják meg. Ismerõsöm így járt, mivel kicsúsztak az idõbõl, már nem vették el a babát. Szerintünk a sors akarta így, azóta is boldogan is élnek. Minden megoldódott. Anyagi okok miatt nem merték volna vállalni a babát.
Mi lett veled végül??

Egy hét múlva kellene megjönnie. De már napok óta görcsölök és szokatlan sötétbarna folyásom van. Ez baj?

Volt már hasonlóban részetek?

Legjobb válasz: Hány éves vagy ? Mióta menstruálsz? A sötétbarna folyásban is vér van, csak kevés és mire a méh üregébõl a hüvelyen át napvilágra kerül lebomlik a vér és barna lesz.

Hány éves vagy ? Mióta menstruálsz? A sötétbarna folyásban is vér van, csak kevés és mire a méh üregébõl a hüvelyen át napvilágra kerül lebomlik a vér és barna lesz.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok szóval már 7 éve van rendszeres menzeszem, viszont az elmúlt hónapban intenzív mozgást végzek, talán ez áll a háttérben?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!