Találatok a következő kifejezésre: Napok óta van, (933 db)

Véletlenül nem kullancs?
Valószínüleg csipa, mosd meg a kutyád
A kérdező hozzászólása: minden heten megmosom nem csipa. Es kullancs sem, megneztem
kullancs?
El ne vidd orvoshoz, még a végén kiderülne, hogy mi az...
és öt napja nézed? bravo..
ilyesmi? [link]

Yorkshire terrier kiskutyám (5 hónapos) elött egész nap ott van a kaja de csak esténként az utolsó séta elött egy órával eszik, így mire leviszem nem ürít, csak fennt a lakásban, éjszaka. Mit tudnék csinálni, hogy ez ne így legyen?

Legjobb válasz: ne legyen elõtte a kaja. etesd reggel és este,ha kaki probléma van,akkor kora este. odateszed a kaját,kap 10 percet, utána elveszed. Nem jó ha elõtte van egész nap.

ne legyen elõtte a kaja. etesd reggel és este, ha kaki probléma van, akkor kora este. odateszed a kaját, kap 10 percet, utána elveszed. Nem jó ha elõtte van egész nap.
az kellemetlen...éhen marad...egy kutya 1-2 hétig is bírja étel nélkül, de általában 1-2 nap után jobb belátásra térnek. 10 perc, ennyi idõ bõven elég neki
Mindig séta után kell etetni a kutyát!
Kezd azzal, hogy az etetési idõ 10 perc. amit ezalatt nem eszik meg azt el kell elõle venni. A kutya elõtt soha ne álljon az étel. Hamar megfogja szokni az etetési idõpontot mondjuk séta elõtt 1 órával és kinn fogja elvégezni a dolgát
A kérdező hozzászólása: Múltkor is tízkor akart enni, elvettem elõle az ételt és reggel odaadtam neki, de akkor meg nem ette meg. í.s
igen, de mondjuk egészségügyi sétának meg a kaja után is kell lennie. Ilyenkor nyilván nem kell mérföldeket sétálni, csak leviszed, pisi kaki, aztán kész.

Nagyon nagy bunkóság volt, hogy fehér ingben mentem el temetésre? Beteg vagyok, és tudtam, hogy a fekete felsőben a napon garantáltan rosszul leszek, napok óta van bennem valami nyavaja.

Legjobb válasz: Dédim igazi úriasszony, nagyon tudja mit illik meg mit nem. Tájékoztatásul közli veled, hogy a közeli hozzátartozók jelennek meg csak feketében a temetésen, a többieknek meg egyenesen nem szabad! A többiek ünnepélyes-normális öltözékben mennek, megtisztelvén a család gyászát. Eléggé ciki, és kellemetlen, hogy elmész egy temetére feketében, és akkor nem tudják, hogy te a családhoz tartozol-e, akkor miért emitt állsz, ha meg feketében vagy, még az is lehet, hogy gúnyolod õket, nem szabad. Amúgy dédi szerint pirosat ne vegyél temetésre, de már nem nagyon emlékszik miért, sajnálom. :-)

Dédim igazi úriasszony, nagyon tudja mit illik meg mit nem. Tájékoztatásul közli veled, hogy a közeli hozzátartozók jelennek meg csak feketében a temetésen, a többieknek meg egyenesen nem szabad! A többiek ünnepélyes-normális öltözékben mennek, megtisztelvén a család gyászát. Eléggé ciki, és kellemetlen, hogy elmész egy temetére feketében, és akkor nem tudják, hogy te a családhoz tartozol-e, akkor miért emitt állsz, ha meg feketében vagy, még az is lehet, hogy gúnyolod õket, nem szabad. Amúgy dédi szerint pirosat ne vegyél temetésre, de már nem nagyon emlékszik miért, sajnálom. :-)
Betegség miatt mentél igy, ezért nem bunkóság. Ha direkt, bosszantás miatt mentél volna úgy, akkor az bunkóság. Láttam már nem egy embert, aki nem talpig feketében volt. Pl fekete nadrág fehér ing simán jó.
Én is volt, hogy fehér inget vettem temetésre. Ha az öltözködéseden látszik, hogy normális meg minden, az úgy rendben. De ha öltöny van rajtad, egy fekete nyakkendõ gyönyörûen kompenzálja azt, hogy fehér ing van rajtad.
Nem bunkóság, én is jártam már olyan temetésen ahol a hozzá tartozók fehér ingben voltak.
Na ez már évek óta bennem van!! Mi a bánatért gondolják úgy férfiak, hogy fekete fölsõben kell lenniük ha gyászolnak......?????? A nõknek igen.... A férfi gyászának kifejezése a fekete öltöny...fekete bõröv..fekete zokni...fekete cipõ...makulátlan FEHÉR ing és fekete nyakkendõ...!!! A fekete ing (pláne póló...biztonsági õrös fekete nyakas póló...bármilyen fekete cucc) férfiakon gyászban FEMININ!!! Higgyétek el...


Terhesség alatti hányingerre mit használtok? Magne b6-on kívül, (amit már egyébként 3 hete szedek). Eddig nem volt hányingerem, de most napok óta van.7 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem a dokim mondta, hogy ha nagyon rossz, vegyek be b6-ot és amíg hat addig egyek, ezt párszor meg lehet ismételni. Nekem meg nincs étvágyam, pedig éhes vagyok, de egyszerûen nem tudom mit egyek...

Nekem a dokim mondta, hogy ha nagyon rossz, vegyek be b6-ot és amíg hat addig egyek, ezt párszor meg lehet ismételni. Nekem meg nincs étvágyam, pedig éhes vagyok, de egyszerûen nem tudom mit egyek...
Próbáld ki a medve sajtot éhgyomorra, nekem nagyon jó volt.Segített még a gyömbérgyökérbõl fõzött tea és a citromos víz vagy a citromfagyi.Kitartás, reméljük gyorsan elmúlik.Nekem most megint van reggelente, de már nem olyan erõsen.14+3 hetes km.
Szõlöcukrot szopogattam
Sima b6 vitamin sajt túró rudi müzli szelet kevés jégkrém, fagyi egy pár korty szénsavas (ásv.víz, kóla, fanta) Nekem ezek váltak be, mindig más persze:)

Normális, hogy egy fiú nap mint nap ott van a barátnőjénél?

21 éves fiú vagyok, és f?iskola mellett van annyi id?m, hogy este 5-t?l 8-ig nála tudok lenni. A hétvégét pedig általában nálam töltjük, kivéve amikor nem. Õ még a szüleinél lakik, idén lesz 17 éves, középiskolába jár.

Legjobb válasz: Sose legyen nagyobb gondod, mint ez. :)

Sose legyen nagyobb gondod, mint ez. :)
Az én barátom , én 15 õ 16 mindennap itt volt 3-8 ig kb. nem volt semmi gáz.. ez nem probléma :D
Mi barátnõmmel 11 hónapot töltöttünk eddig együtt, ugyanis osztálytársak vagyunk, és mindemellett még hétvégén is egyik nap kimegyek hozzá, másik nap Õ jön be. Szülõk részérõl nincs semmi probléma, részünkrõl pedig hát miért is lenne. :P Mi is nagyon szeretjük egymást, még semmiféle gond nem volt ebbõl. Csak ebbõl az adódhat, hogy ha egy napig nem látjátok egymást, már minden bajotok elõjön. Tapasztalat. :D 17/F
1xû a dolog. Kérdezd meg 4szemközt a szüleit, hogy nem zavarja-e õket, hogy ennyi idõt ott töltesz. Egy normális szülõ boldog, ha a gyermeke boldog egy kapcsolatban és nem akadályozza meg a találkozásokat. Csak azért mondom ezt, mert nekem sajna nem ilyen van...Mindig megy a problémázás, ha jön a barátom...Persze nem a páromnak mondja, hanem nekem...
Igen, normális dolog. Aki szereti a párját, az a lehetõ legtöbb idõt akarja és tölti is a párjával. Szerencsés a barátnõd...
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem hozzáírni, hogy több mint 1 éve vagyunk együtt, és nagyon jól kijövünk, szeretjük egymást. Szerintetek szólnának, ha túl sokat lennék ott?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat. Én még így is úgy érzem egyébként, hogy keveset vagyunk együtt, legszívesebben már vele laknék. Azért félek egy kicsit, mert nem akarom, hogy a szülõk részérõl rosszul jöjjek le, hogy sokat vagyok ott...
mi a párommal összeköltöztünk... (19 évesek vagyunk, mas varosba mentünk egyetemre) kéthetente hétvégén megyünk haza, olyankor vagyunk külön. Mi igazán sokat vagyunk együtt.

Holnap (nem) kellene megjönnie, de semmit sem érzek sehol.A hőm 37.2 napok óta. Van krémszerű folyásom pár napja. Ez utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Akár utalhat is! A hõ a mensi elõtt 12-24 órával esik vissza! Nekem pl. a mensi napján esik le 36,5-re. Ha holnap nem jön meg és reggel a hõd még mindig "magas" pénteken csinálj egy tesztet! Ha terhes vagy nem kell feltétlenül tüneteidnek lennie! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!

Akár utalhat is! A hõ a mensi elõtt 12-24 órával esik vissza! Nekem pl. a mensi napján esik le 36, 5-re. Ha holnap nem jön meg és reggel a hõd még mindig "magas" pénteken csinálj egy tesztet! Ha terhes vagy nem kell feltétlenül tüneteidnek lennie! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
Szia, esetemben a krémszerû folyás abban a ciklusban jelent meg a nem várt menzi elõtt, mikor már terhes voltam, elõtte Én jellemzõen tök száraz voltam mindig menzi elõtt. Bár, nem feltétlenül függ össze a két dolog. De, válaszolva a kérdésre, igen, utalhat terhességre a folyás.
A kérdező hozzászólása: Köszi, reménykedem még egy kicsit...
A kérdező hozzászólása: basszus, a lenti szavakat, kulcsszavaknak szántam.
Nyomd ki és fertõtlenítsd le.
Ha ennyire bedagadt sürgõsem menj orvoshoz, ne csinálj vele semmit, fõleg ne nyomkodd, jódozni kellett volna még az elején.
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam vele semmit, csak kenegettem pattanásra való kenõccsel, és most úgy érzem kezd összemenni.

Mi a magyarázat arra, hogy az egyik plattim örökösen a vízfelszínnél úszkál? Néha egész nap ott van/mintha kaját keresne. Ez egy szokás nála ne foglalkozak vele?

Legjobb válasz: Van levegõztetõ az akváriumban? mert ha nincs akkor levegõért jár a felszínre és szerezz be mielõbb egyet mert elpusztul, ha meg van akkor szerintem nem kell törõdni vele.Nekem is van olyan halam amelyik a felszín közelében szeret lenni.

Van levegõztetõ az akváriumban? mert ha nincs akkor levegõért jár a felszínre és szerezz be mielõbb egyet mert elpusztul, ha meg van akkor szerintem nem kell törõdni vele.Nekem is van olyan halam amelyik a felszín közelében szeret lenni.
A kérdező hozzászólása: van szûrõm, ami levegõt is fúj egyben és + légpumpa is üzemel nekeik.akkor ne foglalkozak vele, mert kicsit idegesít a dolog.
Akkor ne foglalkozz vele. Nem lesz semmi baj, csak szeret ott úszkálni. Ne idegeskedj :)
Titkos szerelem, realizálni?
A kérdező hozzászólása: ezt most hogy értsem??
Gondolom, szerelmes vagy a pasiba. Ennél többet nem jelent.
Vagy, ha szerelmes nem is, de piszkálja a fantáziádat.

A szememen van egy pici piros folt, és nagyon aggaszt hogy mi lehet az, már 3 napja ott van. Valaki tapasztalt már ilyet?

http://img11.myimg.de/szem0b52e.png itt a link hozzá hogy milyen. volt már hasonló problémátok? Végül mi lett bel?le?

Legjobb válasz: Gondolom egy ér elpattant...,ez semmi komoly,pihentesd sokat a szemed,kamillával is borogathatod és elmúllik,semmi vész,nyugi!!;)Amúgy a képet nem látni...

Gondolom egy ér elpattant..., ez semmi komoly, pihentesd sokat a szemed, kamillával is borogathatod és elmúllik, semmi vész, nyugi!!;)Amúgy a képet nem látni...
A kérdező hozzászólása: http://www.myimg.de/?img=szem49906.png remélem mostmár jó :) hát nem tudom majd csak nem lesz semmibaj:(
örülj neki szerintem, az én bal szemem most totál véres
Elsõ vagyok én azt hittem bevérzett a szemed.., az a fehér része a szemnek..!Elmúlt már egyébként?
A kérdező hozzászólása: nem nem a fehér részen van :( vagyis a fele a fehér részen, a másik fele sajnos nem.. azóta se múlt el, de megnézettem egy rendes orvossal aki nem szemész, õ azt mondta h nincs rajta hámsérülés. nem tudom mi lehet ez...
Sajnos ezt én sem tudom mi lehet, de még nem is hallottam ilyenrõl:/ Azért nézesd meg egy komoly orvossal is, olyan nincs, hogy senki nem tudná!!Egyébként a látásban zavar?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!