Találatok a következő kifejezésre: Napok óta változik a (8 db)

Van peteérésem? Ha a hőm nem változik, napok óta 36, 6, de a nyákom tojásfehérjás és nagyon nyúlós. Akkor most mi van és mikor kell együtt lenni? Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Én magamnál azt figyeltem meg, hogy a peteérés elõtt már lagalább 3 nappal korábban megjelenik a tojásfehérjés nyúlós, majd leesik a hõm és másnap elkezd emelkedni a hõm akkor már nincsen ilyen nyúlós, majd másnap sûrû testápolószerû folyás kezdõdik pár napig. Amikor már megjelenik a nyúlós lehet próbálkozni a testápolószerûig. A nyúlós a peteésér kezdetété jelzi, amikor megszûnik a nyúlósága akkortájt lökõdik ki a pete és azért jelenik meg a tetáplószerû, mert a tüszõrepedés során megjelenõ hormonok szinezik át az átlátszó folyást.

Szia! Én magamnál azt figyeltem meg, hogy a peteérés elõtt már lagalább 3 nappal korábban megjelenik a tojásfehérjés nyúlós, majd leesik a hõm és másnap elkezd emelkedni a hõm akkor már nincsen ilyen nyúlós, majd másnap sûrû testápolószerû folyás kezdõdik pár napig. Amikor már megjelenik a nyúlós lehet próbálkozni a testápolószerûig. A nyúlós a peteésér kezdetété jelzi, amikor megszûnik a nyúlósága akkortájt lökõdik ki a pete és azért jelenik meg a tetáplószerû, mert a tüszõrepedés során megjelenõ hormonok szinezik át az átlátszó folyást.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó. :) )) Most megnyugtattál, mert vártam nagyon, hogy ebben a hónapban legyen peteérésem, mert a múltkor nem volt. Akkor mostantól próbálkozunk ezerrel! :)
Szia! a nyúlós nyák jó jel mert a peteérésének kezdetét jelzi, és ezek már termékeny napok. megint én voltam
Én is beleszoktam évezni a barátnõmbe... És ha a mestruáció után vagy elött vagyunk nem sok esélye van. De szerintem ne gyógyszerezz
elsõ válaszoló marha felelõtlen. mindig kell védekezni...na jó. nem magyarázom. majd megszívod ha eléd rak a bnõd egy pozitív terhességi tesztet...
Mester! Nekünk már nem lenne gond a gyerek! De elötte 4 évig sem védekeztünk
Kirántod és kész :D
A kérdező hozzászólása: csak a válaszokkal nem lettem kisegítve :DDD
Mennyivel vagy a menstruáció elött vagy után? 1 hét mert akkor nem nagy a valószínüsége, hogy terhes leszel. De persze ez nem 100/
A kérdező hozzászólása: pont a 7. gyógyszernapon történt.csak nem vagyok benne biztos hogy addig nem volt olyan nap h 12órát is elhagytam
" Mester! Nekünk már nem lenne gond a gyerek! De elötte 4 évig sem védekeztünk" jah, bocs. azt hittem a házasság még ér vmit a mai világban! (bnõdrõl beszéltél...)
hát ki tudja, 2 hét múlva vegyél tesztet. a gyógyszer meg mindig legyen a táskádban, a telefont beállítod, csörög, beveszed. ennyi rendszeresség csak megy:)

Hogyan lehet az, hogy napok óta nem jelentkeztem be a fb oldalamra, idõnként mégis változik a cahtben a nevem mellett a mutatott idõ pl.11p, majd késõbb 45p, majd újra 26p?

Legjobb válasz: Amennyire én tudom, az az oka, hogy a fb-csevegés alkalmazás feljelentkezik magától néha, nem látszol aktívnak (nincs ott a zöld jel), de a telefonod aktív volt annyi perce. Ez elég elterjedt "probléma".

Amennyire én tudom, az az oka, hogy a fb-csevegés alkalmazás feljelentkezik magától néha, nem látszol aktívnak (nincs ott a zöld jel), de a telefonod aktív volt annyi perce. Ez elég elterjedt "probléma".
És ha valaki kijelentkezik a chatrõl, akkor miért rakja ki a facebook a neve mellé egy "szimpla" mobiltelefon logót?

Egy átlagos ovinap hogy zajlik mi ott bent a napi rutin? Tudom helyenként változó

köszönöm

Legjobb válasz: gyerekek 6tól érkeznek. reggeli kb 8-fél 9. ha korán kell vionned,mindenképpen adj neki otthon reggelit. az enyémek 6kor kelnek,7re mennek,mindig esznek itthon,de megeszik a bentit is. 10 ig esznek,aztán wc,fogmosás. utána szabad játék vagy foglalkozás. fél 12 ebéd,fél 1-3ig alvás. fél4kor uzsi,utána játék. átlag 5-6 ig lehetnek bent

gyerekek 6tól érkeznek. reggeli kb 8-fél 9. ha korán kell vionned, mindenképpen adj neki otthon reggelit. az enyémek 6kor kelnek, 7re mennek, mindig esznek itthon, de megeszik a bentit is. 10 ig esznek, aztán wc, fogmosás. utána szabad játék vagy foglalkozás. fél 12 ebéd, fél 1-3ig alvás. fél4kor uzsi, utána játék. átlag 5-6 ig lehetnek bent
szabad játék-reggeli-szabad játék-irányított foglakozás-mozgó kuckó (körjáték)-mese-udvar-ebéd-alvás-uzsonna-szabad játék/udvar Persze ha készülnek valami ünnepre, jeles napra vagy szülinapra, az változtathat a programon.
Nálunk folyamatosan van reggeli 9-ig az asztaloknál. Aki megérkezik, leülhet enni. 9-11-ig foglalkozás vagy játék. 11-kor kimennek az udvarra ha az idõ megengedi. HA nem, akkor játék tovább 12-ig. 12-körül ebéd kb. fél 1-ig. Utána fogmosás, majd mennek lefeküdni. Fél 3-ig alszanak, aztán uzsonna, majd játék. Vagy az udvaron, vagy bent. Péntekenként reggel tornaórával kezdnek 9-kor.

Napok óta nem változik a válaszaim százalékos értéke. Miért?

Az elmúlt napokban többször adtam 100%-os választ, mégsem ugrik feljebb az érték 90%-ról... Nem ez életem legnagyobb problémája, de azért érdekelne, hogyan m?ködik a rendszer... (Már csak azért is, mert amikor a teljesen jó válaszaimat ok nélkül lepontozták, érdekes módon nagyon hamar megtörtént a "leszázalékolás" :D ... Vagy csak nekem t?nt gyorsnak? :P)

Legjobb válasz: Ha már sok választ írtál, sok értékelés jött a válaszaidra, akkor már nem fog olyan látványosan megmozdulni ez az érték. Egyébként a rendszer minden éjjel összeszámolja az összes eddigi értékelés alapján, hogy ki mennyire hasznos válaszokat ír (az is számít, amit régi válaszodra osztályoztak).

Ha már sok választ írtál, sok értékelés jött a válaszaidra, akkor már nem fog olyan látványosan megmozdulni ez az érték. Egyébként a rendszer minden éjjel összeszámolja az összes eddigi értékelés alapján, hogy ki mennyire hasznos válaszokat ír (az is számít, amit régi válaszodra osztályoztak).
Mivel 90% az átlagod, ami elég magas alapból, ezért egy 0%-os válasz sokkal jobban lehúzza, mint amennyire egy 100%-os felhúzza. Ez az átlagszámítás. Meg gondolom jópár válaszod van már és egyre több lesz, ezért egyre több 100%-os, vagy az átlagodnál magasabb %-os válasz kell, hogy felfele akár 1%-ot is mozduljon.

Kislányom 11 hetes és 4600 gramm körül van napok óta, nem nagyon változik a súlya. Normális ez? Vagy van okom az aggodalomra?

2830-cal született. Egyébként vidám, jókedv? baba, mostanában egyre aktívabb, nagyon sokat izeg-mozog.

Legjobb válasz: Köszi a választ. Tápszeres a lányom. De így is van naponta kb. 5-6 pisis pelus és minden másnap kakil.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Tápszeres a lányom. De így is van naponta kb. 5-6 pisis pelus és minden másnap kakil.
A kérdező hozzászólása: Tápszeren kívül adok neki teát vagy babavizet, amennyit kér.
Akkor nyugodj meg, teljesen jó súlyban van a babád.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Tegnap mértük és már 4700 gramm volt. :)
Szia! Ha anyatejes, akkor azt kell figyelned, van-e naponta 6-8 pisis (színtelen pisis) pelus, és kakil-e rendesen, max pár naponta. Nekem nem tûnik kevésnek ez a súly, amúgy 3 hónapos kora körül lelassul a súlygyarapodás. Azt is szokták mondani, ha fekszik, és nem horpadt a kutacsa, akkor elég folyadékhoz jut. Ha tápszeres, akkor nem tudom hogy ugyanezek igazak-e rá.

Baján semmi se változik? Ugyanúgy szállítják kisbusszal az embereket. Illetve annyi változott, hogy most már a fidesz megfigyelőemberei is ott vannak egész nap.

http://index.hu/belfold/2013/10/13/a_fidesz_es_az_ellenzek_v..

Legjobb válasz: Én Baján lakom, de se zord idõt, se rossz látási körülmények nincsenek. Bár hûvös van, de süt a nap és egész jó õszies idõ van (reggel is ez volt). És bár nem egy 150 ezres lakosú város, de itt se áll meg az élet csak mert vasárnap van. Én is korán keltem ma és több ezer bajai lakossal együtt kimentem a piacra. Az árusok közül sokan hajnali 5kor kint voltak. De aki nem árul azok is kimennek 7re. Na most akkor errõl írjanak valami összeesküvés elméletet. Értem én, hogy zs.index és, hogy csak azok mennek újságírónak akik semmi máshoz nem értenek, de marhaságokat nem kellene összeírni mert sok olyan barom van aki beveszi.

Én Baján lakom, de se zord idõt, se rossz látási körülmények nincsenek. Bár hûvös van, de süt a nap és egész jó õszies idõ van (reggel is ez volt). És bár nem egy 150 ezres lakosú város, de itt se áll meg az élet csak mert vasárnap van. Én is korán keltem ma és több ezer bajai lakossal együtt kimentem a piacra. Az árusok közül sokan hajnali 5kor kint voltak. De aki nem árul azok is kimennek 7re. Na most akkor errõl írjanak valami összeesküvés elméletet. Értem én, hogy zs.index és, hogy csak azok mennek újságírónak akik semmi máshoz nem értenek, de marhaságokat nem kellene összeírni mert sok olyan barom van aki beveszi.
A kérdező hozzászólása: Szépen megfogalmazva A korai idõpont és a zord idõjárás, a horrorfilmbe illõ köd ellenére a bajai 32-es körzet lakói már hajnalok hajnalán igen lelkesen szavaznak. Fél nyolc elõtt pár perccel gördült be a szavazóhelyiség elé például egy fehér autó, melybõl három öntudatos fiatal állampolgár szállt ki, hogy a demokrácia ünnepén megtegyék kötelességüket. A sofõr kint maradt a kocsiban, ott várta õket, amíg végeznek. Gondoljunk bele, milyen jó lehet, ha az embernek egy ilyen barátja van! Bár õ nyilvánvalóan nem itt szavaz, de társai kedvéért mégis felhúzza legjobb sportmelegítõjét vasárnap kora reggel, és a pocsék látási viszonyokkal dacolva volán mögé ül, hogy tegyen nekik egy önzetlen szívességet. Több ilyen, a demokrácia iránt elkötelezett fiatal kellene az országba!
A kérdező hozzászólása: ma 12:46 Bocsi de baja nagy város. És akármilyen furcsa is neked 1 városon belül eltérhet az idõ. Én egy jóval kisebb városban lakok, de itt van olyan amikor mész 10 métert és a ködbõl a napos idõbe kerültem. Nem egységes az idõ, úgy mint az országban se. Van amikor esik a város egyik részén és a másikon nem. Sõt ez fokozottan igaz reggel ilyen esõs idõben. Ugyanabban a megyében vagyunk. Aúgy a videóval kapcsolatban, nem tudok másról ahol szavazás van, de nézd meg a videót rajta van az idõ és a szavazókörzet. Biztos õk vittek oda ködöt.
Szia!Lehet akár mellékhatás is, nekem ugyanez volt!Néha rámjött, néha meg+ teljesen terhestüneteket produkáltam..és mégsem jött össze!:-(
Hogyne lehetne hányingered!!!!
A kérdező hozzászólása: :( :( :( pedig azt hittem terhességi tünetek :( a hõm is fent van 5 napja, meg 2 napja mellfeszülés is van :( akkor nem reménykedem feleslegesen :(
Reménykedni reménykedhetsz egészen addig amíg nem jön meg..de reméljük neked sikerül...!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!