Találatok a következő kifejezésre: Napok óta rosszul alszom, (8 db)

3 hetes a babám. Napok óta rosszul alszik, nyugtalan. Eddig semmi gond nem volt vele, jó volt az alvókája. Mitől lehet ez?

2-3 óránként szopizik napközben. Etetés után vagy közben elalszik,5 percen belül kipattan a szeme és képtelen visszaaludni. Volt, mikor 3-4 órát aludtunk éjszaka. Napközben is nehezebben alszik el, mint eddig. Napközben cicizik, az esti fürdés után tápszert kap. Rengeteget kakál(ami már szinte ijeszt? számomra), de szinte mindig megkínlódik vele. Sokszor szélgörcse is van és nagyon tud kínlódni szegénykém. Ja és hasfájós, általában este jön el? nála. Mit lehet tenni ilyen esetben?

Legjobb válasz: Szia! Most kezdõdik a hasfájós korszak. Vannak szerek, amikkel tudsz enyhíteni a görcsin, de alapjába véve túl kell élni ezt az idõszakot. Ilyenkor sajnos nyûgösek, keveset alszanak a babák. Az én 8 hetesem is van, hogy egész nap csak 10 percekre alszik el. Viszont nálunk éjszaka szerencsére eddig nem volt gond... kopp, kopp, kopp:-) Nekünk az Espumisan csepp segít egy picit. Az esti szopizások elõtt adom neki. Viszont ettõl akkorákat kakál, hogy rendszeresen a hátán jön ki a pelusból:-D Lehet még próbálkozni az angol vízzel, az Infacol-lal, Sab simplex-el. Meg van a mecsek baby tea, köménytea, de van akinek csak hasfájósabb lesz tõle a babája. Próbáld kicsit tornáztatni a lábát felfelé hason fekve, az én kislányom ezt nagyon szereti. Kitartás, 3 hónapos korra általában teljesen megszûnnek ezek a tünetek.

Szia! Most kezdõdik a hasfájós korszak. Vannak szerek, amikkel tudsz enyhíteni a görcsin, de alapjába véve túl kell élni ezt az idõszakot. Ilyenkor sajnos nyûgösek, keveset alszanak a babák. Az én 8 hetesem is van, hogy egész nap csak 10 percekre alszik el. Viszont nálunk éjszaka szerencsére eddig nem volt gond... kopp, kopp, kopp:-) Nekünk az Espumisan csepp segít egy picit. Az esti szopizások elõtt adom neki. Viszont ettõl akkorákat kakál, hogy rendszeresen a hátán jön ki a pelusból:-D Lehet még próbálkozni az angol vízzel, az Infacol-lal, Sab simplex-el. Meg van a mecsek baby tea, köménytea, de van akinek csak hasfájósabb lesz tõle a babája. Próbáld kicsit tornáztatni a lábát felfelé hason fekve, az én kislányom ezt nagyon szereti. Kitartás, 3 hónapos korra általában teljesen megszûnnek ezek a tünetek.
Ébresztgesd! Nem sárga? Vagy nem volt sárga? Attól még aluszékonyabbak... Tornáztasd, vagy próbáld meg hasra rakni, segít neki a pukiban-böfiben... Adj neki Infacol-t minden etetés elõtt, szedj espumisan gyöngyöt meg probiotikumot, jól böfiztesd meg etetés alatt min. 3-szor!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. Az Espumisant adom neki, mert a védõnõ ajánlotta és viszonylag segít is rajta. Próbáljuk a tornázást és most már a hason fekvést is.
még ami jó a fentiek mellett hogy evés közben is többször büfiztesd meg és ne csak a végén. Az én babámmal míg rá nem jöttünk hogy tényleg a hasa fáj, volt hogy másfél órát aludtunk csak éjjel. De 6 hetes korára õ ki is nõtte a hasfájást. És még valami ha anyateje kap, akkor több szopizást egymás után egy mellbõl adj neki, mert az elõtej cukrosabb amitõl jobban fájhat a baba hasa. Lehet hogy emiatt fejni kell a másikat, de nekünk ez nagyon bevált, fõleg éjszaka.

Napok óta rosszul alszom és felridok mit tegyek ellene? Többi alul.

már kb egy hete nagyon rosszul alszom. Hajnali 3elött nemis tudok elaludni akármilyen fáradt vagyok. Ha sikerül is akkor állandóan felridok sokszor úgy hogy félálomban vagyok még csak és olyan mintha halucinálnék. És miután felriadok sokszor kell egy óra hogy megnyugodjak mert az ijedségtöl pánikrohamom lesz (idegenség érzet, mintha másik dimenzioban lennék,magas pulzus, légszomj)volt vkinek hasonló? Altatót nem akarok szedni. Amúgy másfél éve Pánikbete vagyok, de ilyen még nem volt... És érzem hogy kimerült vagyok de nem megy az alvás.. Csak kb hajnali 4-5t?l..

Legjobb válasz: Hát szerintem menj orvoshoz hátha õ többet tud mondani.

Hát szerintem menj orvoshoz hátha õ többet tud mondani.

Napok óta rosszul alszok, egyfolytában ideges, vagy szomorú vagyok, egy csomót sírok. Életkedvem semmi. Mi csináljak?

Legjobb válasz: Sziasztok! Egy jó tanácsom lehet csak: zenét hallgatni. Ez nekem is segitett ilyen helyzetekben. Bizz magadban, hidd, hogy minden jóra fordul. Csináld igy: vegyél fel egy kényelmes poziciót bárhol. Kösd be a szemed. Hallgass valami nyugtató, bátoritó zenét. Aztán gondolj jó dolgokra, vigyázz ne kalandozzanak el a gondolataid a problémákra. Képzeld magad egy szép helyen, a természetben. ÉS aztán csak gondolkodj és gondolkodj. Elsõre lehet furcsa, de ha sokszor ismétled, segit. Legalábbis nekem használt. Sok szerencsét!

Sziasztok! Egy jó tanácsom lehet csak: zenét hallgatni. Ez nekem is segitett ilyen helyzetekben. Bizz magadban, hidd, hogy minden jóra fordul. Csináld igy: vegyél fel egy kényelmes poziciót bárhol. Kösd be a szemed. Hallgass valami nyugtató, bátoritó zenét. Aztán gondolj jó dolgokra, vigyázz ne kalandozzanak el a gondolataid a problémákra. Képzeld magad egy szép helyen, a természetben. ÉS aztán csak gondolkodj és gondolkodj. Elsõre lehet furcsa, de ha sokszor ismétled, segit. Legalábbis nekem használt. Sok szerencsét!
Kedves Kérdezõ! Kérem, töltse ki a következõ tesztet: http://www.webbeteg.hu/tesztek/35/depresszio_teszt És forduljon pszichológushoz, egyelõre megfelel az iskolapszichológus is. Jobbulást!
Megtudhatnám a teszt eredményét? Lehet privátban.
Benne találod az instrukciókat is:) Szerintem érdemes lenne elmenned egy pszichológushoz, legalább egy alkalomra, hogy felmérje az állapotod, és megállapítsa, hogy szükséged van-e kezelésre.
Neked is ugyan azt javaslom.
Elõszõr is miért érzed magad szomorúnak? Nem tudsz rajta változtatni? Sajnos én is ilyen helyzetben vagyok, mint Te. Így nem tudok sokat tanácsolni:/
Ne hallgass tudatlanokra ha megkérhetlek. Gyógyszer. Pff. Amit leírtam ha nem segít akkor tényleg szakemberhez fordulj.. Bár amit leírtam az bizony segít :) Nem hiszem h van aki ennél sokkal jobb megoldást tud adni a problémára.. Jó pár éve benne vagyok a témába plusz saját tapasztalataim.
Ezt ha lehet én is kipróbálom :) már attól jobban lettem, hogy csupán elolvastam :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez tetszik. Ilyesmit régebben is csináltam már (Vonzás törvénye), de mostanában elmaradt. Köszönöm a válaszod, nekem is jobb kedvem lett, már csak attól hogy elolvastam. :) Alkalmazni fogom. :)
Akkor jó. :D Mondjuk biztos kell pár hét amire belejössz, de sebaj.. Találd meg hogy hogy a legjobb érzés, hogy tudod legjobban beleélni magad és hát úgy csináld.. Vonzás törvénye, hát akkor képbe vagy..Sok dologra jó ez egyébként nem csak hogy jól érzed magad tõle, de ha szereted az embereket õk is szeretnek téged, szeretetreméltóbbá válsz. Ha önmagadat szereted jobban akkor az önbecsülésed növekszik, és ha az növekszik akkor meg minden jobbul az életedben. Írd meg majd mire jutottál(tatok) :)
Pszichológushoz eljárni nem szégyen.Segítséget kérni sem.Halogatni valamit ami segíthet rajtad.....
Abban az esetben ha jól használja valaki amit mondtam, nincs az a pszichológus aki ennél jobb tanácsot tudna adni. Ha nem megy neki természetesen menjen el =)
A kérdező hozzászólása: Már most sokkal jobban vagyok tõle, a szíves módszer nekem is bejött. :) Sokat nevettem, hülyéskedtünk a barátommal, és úgy minden tök jó. :) Újra élni akarok. :) Köszi, nekem nagyon bejött ez a módszer. :)
Tényleg érdekel a válasz erre a problémádra? Mert tudod nem igen szoktam válaszolgatni mert az a jellemzõ hogy nem használják az emberek az igazi megoldást...Sõt, igazából nem is akarnak boldogok lenni, akarnak csak..úgy érzik megfizettek a negatív érzelmeik miatt, stb..Ebbe most ne menjünk bele. A kulcs a képzelet. Az a tudatalatti nyelve. Hogy hogyan érzed magad annak semmi de az égvilágon semmi köze a valósághoz. Nem külsõ dolgok okoznak érzelmeket, hanem a külsõ dolgokra fejünkben tett reakciók (gondolatok). Ez ideáig józan paraszti ész. Képzelet. Mit képzelj el? Felhívom a figyelmedet hogy ez nem ózsdi álmodozás. Az agy nem tud különbséget tenni - az élénk - képzelet és a valóság között. Gyakorlatilag ha tényleg történik veled valami, és elképzeled ugyanazt, az agyadban ugyanazon folyamatok mennek végbe. Képzeld el barátaidat, ismerõseidet, ismeretlen embertömegeket és képzelj köréjük szíveket. Képzeld el a szíveket és érezd a szeretetet irántuk. Ha ezt valaki tényleg komolyan csinálja, nem lehet negatív érzése. A másik módszer hasonló, csak itt saját magad szeretetét képzeled el. És persze mondogatod hogy én szeretem magam. De átérzéssel és képzelettel. Akármit elképzelhetsz ami számodra az önmagad szeretetét fejezi ki, én mondjuk szíveket szoktam magamkörül..De mind1 nem az a lényeg hanem a beleélés, a kép élénksége, a szóval (hangosan vagy magadban, jobb hangosan de nem muszáj) kimondott pozitív megerõsítés, például: Én szeretem magamat. Imádom az embertársaimat. llyenek.. Ha ezt valaki komolyan veszi és megcsinálja nem lehet boldogtalan :) Mai világunkban (és az elõrejelzések szerint évszázadok múlva is így lesz) 10%-át a halálozásoknak a depresszió teszi ki. Miért? Mert buták az emberek, tudatlanok :) Olyan egyszerû.Ha férre tesszük elõítéleteinket stb.. Az emberek vagy önmagad szeretetének elképzelése segített rajtam. Olyan szarul voltam h ár szinte öngyilkos akartam lenni. Most meg..Else hiszem h ez járhatott a fejembe :) Amit itt leírtam a siker legeslegmélyebb titka (mellesleg). Harmadik módszer hogy azt mondod negatív érzelmi állapotra, a dologra ami kiváltotta a negatív érzést hogy: "Én vagyok a felelõs". Ez alapvetõen hasonló az elõzõekhez, ha mélyen belemegyünk a pszichológiába (ugyanis ez felelõsségvállalás, önszeretet pedig önbecsülés és ezek egymást erõsítik, tehát a lényeg ugyanaz). Negatív érzést mi okozza? Azt a gondolat mélyen tudatalattidban hogy nem te irányítod az éledet tehát külsõ erõk áldozata vagy. De ha azt mondod én vagyok a felelõs (FELELÕS->Te felelsz érte, nem pedig hibás!) akkor mi történik? Tekintve hogy a tudatos elme egyszerre csak egy gondolattal tud foglalkozni, kiütöd a negatív érzést okozó gondolatot. Nem lehet negatív érzésed és közben arra gondolsz/mondod hogy te vagy a felelõs, az egyik kizárja a másikat... Remélem segítettem! :) Tényleg nem nagy ügy..Képzelet..Sokat csináld és olyan boldog leszel :) Persze nem csak megváltoznak az érzelmeid és a külvilágod ugyanolyan marad, az életedben is (fõleg kapcsolataidban) ez megnyilvánul.. Én zenére szoktam, képzelni szíveket magam körül meg h átölelem magam, ezzel adom tudtára tudatalattimnak hogy a parancs az hogy szeressem magam. A tudatalatti az életünkben az Isten (értsd. tudatalatti irányít mindent). A tudat viszont parancsol a tudatalattinak. Hogy tudjuk elérni? Állandóan elképzeljük amit be akarunk magunknak táplálni ennyi..Átérzéssel stb..stb..Mond tehát és képzelj is a szövegnek megfelelõ képeket el hogy: "Én mindenkit szeretek". "Én szeretem magam" tartsd be amiket mondtam :) És tuti a siker..Na minden jót 17F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tényleg nem tudtam, hogy mi a kettõ között a különbség. Ha rövid idõn belül nem változik semmi, fel fogok keresni egy pszichológust.
Összekevered a pszichológust a pszichiáterrel. A pszichológus bölcsészkaron végzett, lélekrõl tanult, a lélek gyógyításáról. A pszichiáter ÁOK (Általános Orvosi Kar) elvégzése után pszichiátriára szakosodott, az agy anatómiájáról, mûködésérõl tanult sokat, õ írhat fel gyógyszert, mert orvos, és depresszióra is írhat.:) Ahogy Te is, úgy én is azt gondolom, hogy segítene Neked a pszichológus és jobban tudnád élvezni az életet utána.
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudtam, hogy depresszióra is írhatnak fel gyógyszert, de akkor tévedtem. Most voltam nemrég 2 órát sétálni, úgyhogy a mai adag meg volt. Köszönöm szépen, lehet, hogy mégis elmegyek majd.
Van pár dolog, amit elmondok: a pszichológus nem ír és nem is írhat fel gyógyszert, õk nem orvosok, hanem bölcsészkar pszichológiai szakján végzett emberek. Másrészt el kell fogadnod, hogy szükséged van a segítségre, ahhoz, hogy újra vidám legyél, és tudj örülni az élet apró örömeinek, és magának az életnek. Ez fontos, és ha nem megy egyedül, sokat fog benne segíteni a pszichológus. Harmadrészt a pszichológusoknak titoktartási kötelezettségük van, és senkinek nem mondja, nem mondhatja el, hogy mi történt (nem kell félreérteni, kedves olvasók!) a szobában. A pszichológusnak is csak azt mondod el, amit akarsz. Ha elmész pszichológushoz, csinál veled egy-két tesztet, amit nem mondok el, hogy mi lesz, mert az befolyásolhatná az eredményt, de ezek a tesztek mind olyanok, amikkel a személyiségedet térképezi fel és a betegséged okát, és ebbõl meg tudja állapítani, hogy hogyan kezeljen. Nyugodj meg, egy óra után a pszichológusnál máris jobb világképpel és vidámabban térsz haza. Hát nem éri meg? :D Most pedig állj fel a gép mellõl és menj ki az utcára sétálni, esetleg futni, és próbáld meg meglátni mindenben a jót, a fantasztikusat- te is fantasztikus vagy! Ez biztos! Fel a fejjel;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, azért sem megyek el egyelõre (aztán majd lehet...), mert nem szeretném errõl egy idegennel beszélni, és azt sem szeretném, hogy gyógyszerekkel tömjenek... De azért köszönöm szépen, majd meggondolom.
Az 1.hozzászóló vagyok:Nálam is ugyanaz jött ki, mint a Kérdezõnél... Hmm:/
A kérdező hozzászólása: Önnek valószínûleg komoly hangulatzavarai vannak, ezért azt tanácsoljuk, minél hamarabb forduljon szakemberhez, aki segíthet feltárni depressziója hátterét, és orvosolni azt. Ez az eredménye.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, a zenéset kipróbálom, illetve régebben használtam már, csak most ahhoz sincs hangulatom, de akkor szépen visszaszokok rá. Pszichológushoz egyelõre nem akarok fordulni, majd ha esetleg komolyabbra fordul a dolog, vagy hosszabb idejig egy tart, a tesztet kitöltöttem. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Úgy minden miatt vagyok szomorú...Suli, tanulni kell, vizsgáim lesznek, keveset lehetek a barátommal, szüleimmel se túl jó a kapcsolatom, néha nagyon veszekszünk...Nemrég halt meg az egyik tengerimalacom, nem nagyon pihenhetek. Tudom, hogy ezek így nem nagy gondok, de nekem most úgy minden összejött. Akkor már ketten várjuk a választ.
Örülök neki..Akkor csak így tovább :)


A kérdező hozzászólása: 6 honapos
mármint kispárnát a feje alá? nekem se teljesen vízszintesen alszik egy kb 2, 5cm "vastag" párnácska van a feje...mellkasa alatt.de ettõl függetlenül kel éjjel, de nyugodtabban alszik.5hónapos
A kérdező hozzászólása: nem...az én nagypárnámat tettem bele és azon fekszik viszintesen...csak azért kérdezem mert amugy kokuszmatrac van a kiságyba..hogy nem -e ártok vele hogy puhán alszik
Szia! Én is így kezdtem a hason altatást! Aztán szép lassan elhagytuk a nagypárnát. Azóta nagyon jókat alszik hason. 5 hónapos

Kislányom 6 hónapos már hetek óta nyűgös, de 5 napja kifejezetten rosszul alszik, jön a fogacskája?

Már elég hamar 2-3 hónapos korában elkezdett nyálzani és rágta a kezét, az öklét. Azóta ez így megy nagyon mozgékony és fejlettebb is társainál. 3hete megtanult 4 kézláb menni, 2 hete folyamatosan maga ül és játszik, sőt már a kiságyban többször is feltérdepelt és felállt, próbálgatja a kis lábait. Csak megkeseríti a napjait a fogzás. nem értem mert alul látni középen a fehérleni két pontocskát de az nem bújik neki hanem a felső szélső metsző fogai helye dagadtak be, sőt még az arca és a szemei alatt is kipirosodott 3 napja. csak ordít és csak a fájdalomcsillapító hat és a Dentinox néha. Szinte cincálja a játékait mindent rágna meg. Mostanra szószerint szenved. Hogy nema kis alsó és felső fogai jönnek??? Valaki élt már meg hasonlót?? És ez meddig fog tartani???? menjek vele dokihoz? Légyszi segítsetek, sem éjjelem sem nappalom vele, nagyon sajnálom. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Ekkora bedagadással, bepirosodással jobb ha megnézi az orvos szegényt. Nekünk a Gengigélt mondta, mint egyetlen nem tüneti, hanem oki szert a fogzásra, mert az abban lévõ hiraulonsav szerinte felpuhítja az ínyt, és könnyebben bújnak ki a fogacskák. Szerintem nem sokat ért, viszont 3000 ft volt. Hátha mond a doki a fájdalomra és a gyulladásgátlásra valamit, az biztos hogy csak gyógyszerre múlik majd el, de lehet azokat kombinálni is, majd megmondja hogyan. Nem lehet ilyen kicsikéket szenvedni hagyni, egy felnõtt is nehez tûrne ekkora fájdalmat.

Ekkora bedagadással, bepirosodással jobb ha megnézi az orvos szegényt. Nekünk a Gengigélt mondta, mint egyetlen nem tüneti, hanem oki szert a fogzásra, mert az abban lévõ hiraulonsav szerinte felpuhítja az ínyt, és könnyebben bújnak ki a fogacskák. Szerintem nem sokat ért, viszont 3000 ft volt. Hátha mond a doki a fájdalomra és a gyulladásgátlásra valamit, az biztos hogy csak gyógyszerre múlik majd el, de lehet azokat kombinálni is, majd megmondja hogyan. Nem lehet ilyen kicsikéket szenvedni hagyni, egy felnõtt is nehez tûrne ekkora fájdalmat.

Mi is régota probálkozunk, de eddig semmi. Viszont 3 napja nagyon fáj a derekam, rosszul alszom miatta, és egész nap fáradt álmos vagyok. Tegnap ota a hasamban nyilamlo picike fájást érzek(alul). De semmi más tünet. Jelenthet valamit?

Tegnapelött normális volt az étvágyam tegnap egész nap csak ettem, mert mindig éhesnek éreztem magam. Miután édeset ettem, rögtön a sósat kivántam.

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy késik-e a menzeszed, de a kívánósság jellemzõ tünet. Lehet baba, de a növekvõ étvágy lehet a közelgõ menzesz jele is. Ha késett is már pár napot, csinálj tesztet, hátha :-)

Nem írtad, hogy késik-e a menzeszed, de a kívánósság jellemzõ tünet. Lehet baba, de a növekvõ étvágy lehet a közelgõ menzesz jele is. Ha késett is már pár napot, csinálj tesztet, hátha :-)

Napok óta nagyon rosszul alszom, mit tehetnék ellene?

21 hetes vagyok és az utóbbi id?ben így néznek ki az éjszakáim: 11 körül simán elalszom, aztán olyan 3-4 körül felébredek, mert pisilnem kell. Amikor visszafekszem, képtelen vagyok elaludni, pedig álmos vagyok, csak forgolódom össze-vissza, a páromat is felébresztem ezzel. Aztán nagy nehezen sikerül visszaaludni (ma olyan fél 6 körül) és 9-ig húztam a lób?rt. Van valami ötletetek, hogy segíthetnék a dolgon? Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Ötletem nincs, de engem is érdekelne, mert én 12 hetes korom óta ezt csinálom. 27 hetes kismami

Szia! Ötletem nincs, de engem is érdekelne, mert én 12 hetes korom óta ezt csinálom. 27 hetes kismami
Én is 21 hetes vagyok:-) minden éjjel legalább egyszer ki kell mennem, és vagy vissza tudok aludni vagy nem. Mióta terhes vagyok, még egy éjszakát sem sikerült átaludnom. Valami kis nyûgöm mindig van. Nem lesz újdonság, ha majd a gyerekhez kell felkelni.
A kérdező hozzászólása: Na, akkor szépen összejöttünk :) Úgy látom, hogy ez egy ilyen idõszak, valahogy túl kell élni. Szerencsére már nem dolgozom, nem is tudom mi lenne velem, ha ezek után még be kéne mennem.
Szia! Hihetetlen, de mintha én írtam volna ezeket a szavakat, csak én 25 hetes vagyok. Minden hajnalban potban 4-kor ébredek, pisilek, próbálok visszaaludni, de nem megy. Forgolódás közben éhes leszek, majd szomjas, utána nyom ez, az stb... Az utóbbi idõben a 4 és 6 közötti idõszakot próbálom hasznosan tölteni. Szoktam inni egy kevés lagyos tejet, vagy kakaót, utána olvasok, vagy netezek. Igyekszem csendesen mindezt, hogy a párom tudjon pihenni. 6 körül újra álmos leszek, és visszafekszem. Próbáltam én is gyógynövényes teát, de attól még gyakrabban kellett pisilnem. Szóval én feladtam, ha nem tudok akkor nem alszom:-)
Enni idõsen én is ezekkel a gondokkal küzdöttem. Aztán elmúlt pár hétre, simán vissza tudtam aludni. Szerintem nektek is elmúlik, nem fog ez végig így menni. Most pedig más miatt (nem bírom az oldaltfekvést) nem tudok aludni. Hajrá mindenkinek!
Engem is érdekelne valami megoldás, mert már szörnyen kialvatlan vagyok.A terhességem elején is alvásproblémáim voltak, aztán egy ideig elég jól aludtam, most megint nem tudok 4-5 óránál többet, mert felpattannak a szemeim és utána csak forgolódom órákig, és nappal meg nyûgös vagyok.
Sziasztok! Én 20hetes vagyok és sokáig ugyanezzel kínlódtam. Nekem az vált be, hogy a barátnõim tanácsára beszereztem egy szoptatós párnát és ha felébredek azt ölelem át, szinte rámászok és fél perc múlva már alszok is, ami azelõtt sose ment, mindig órákig pislákoltam. Így most rendesen alszom és legalább nem is tudok hara fordulni a párna miatt, vagyis a babucit se nyomom (amúgy szerintem én ez miatt riadtam meg éjjelente, mert mindig azt olvastam, h ne nyomjuk, ne feküdjünk hasra és attól féltem még álmomban is, h baja lesz, de már nincs mitõl félnem és nyugodtan alszom). Remélem segítettem! Boldog babavárást!!! :)
Szia Csajok, én nem vagyok még kismama, de több kis pinfvin szaladgál az ismerõseim körében, és a legtöbben a meleg, vagy langyos cukros tejcsire, de lehet mézzel is, esküsznek, volt aki még hajnalban is csinált magának egy pohárkával, és el tudott aludni, de igaza van e mellett a védõnõnek! Este semmi csoki, kávé, szénsavas, vagy csípõs dolog nem jó! Kitartás :D:D
Csajok, nekem is ez a gondom.Szoltam is a vedononek hogy mit tehetnek, erre o, kerulni kell a :csoki, kola, kave, szensavas dolgokat..ebbol en csak a csokit eszem..tanacsolta a harsfateat, este lefekves elott..hat nekem igazabol az elejen bevalt most megint fel-fel kelek de az a rossz hogy nem is vecere csak ugy es kipattan a szemembol az alom..
Sajnos ötletet nem tudok adni, csak esetleg egy kis bíztatást. Néhány hétig én is rosszul aludtam, minden éjszaka forgolódtam, zsibbadtam, wc-re jártam. De ez pár napja megváltozott- nagyon jól alszom, és már Babó is csak akkor rugdos éjszaka, ha nem tetszik neki a pozícióm, az aktivitást áttette nappalra :D Kívánom, hogy még Neked is visszajöjjön a jól-alvó idõszak, és egészen sokáig tartson. 24 hetes kismama
Mintha csak en irtam volna , meg az idopont is stimmel...en is probaltam mar mindent, de en sem tudok vissza aludni...es en is 21 hetes vagyok
Próbáljatok többet mozogni napközben, fizikailag jobban elfáradni. Persze csak óvatosan. Nekem segített. Most 35 hetes vagyok, most már ez sem segít, mert most már éjszaka 4-szer ébredek fel pisilni, és 3-szor, amikor babó oldalba rúg éppen:-)

Nappal rossz alvó babám ma reggel óta alszik betetg lesz?

Éjjel fel szokott kelni most nem kelt csak 1x, és reggel fél hétkor kelt evett bekentem a fogát dentinoxal mert elég fájdogált neki fél kilenc óta alszik azóta egyszer felsírt de cicin visszaaludt. Aggódnom kéne? NAgyon furcsa.

Legjobb válasz: Szerintem csak valami az idõjárás miatt van, az én babám is reggel óta kétszer is aludt,és most is alszik máskor nem szokott.(8 hónapos)

Szerintem csak valami az idõjárás miatt van, az én babám is reggel óta kétszer is aludt, és most is alszik máskor nem szokott.(8 hónapos)
Na az enyém meg egész nap még eddig 1 órát aludt, most is itt pörög mellettem pedig õ még nappal is sokat szokott aludni(kb 2X 1, 5-2 óra) Szerintem front van, csak az egyik babára úgy hat, hogy alszik mint a mormota a másik meg pörög tõle ezerrel!
Utolsó: 9, 5 hós a babám!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!