Találatok a következő kifejezésre: Napok óta rosszul (65 db)

18 éves vagyok. Napok óta rosszul érzem magam. Mitől lehet ez? Párommal utoljára december elején voltunk együtt.

Legjobb válasz: hát ebbõl azért elég kevés dolog derül ki. Mi a nemed? Mit takar az hogy rosszul érzed magad? fejfájás? hányás? hasmenés? gyengeségérzet? Miért gondolod h köze van a szerelmi együttléthez? iszol, eszel, pihensz eleget? szóval kicsit fejtsd ki, mert az h valaki rosszul van, nagyon tág fogalom.

hát ebbõl azért elég kevés dolog derül ki. Mi a nemed? Mit takar az hogy rosszul érzed magad? fejfájás? hányás? hasmenés? gyengeségérzet? Miért gondolod h köze van a szerelmi együttléthez? iszol, eszel, pihensz eleget? szóval kicsit fejtsd ki, mert az h valaki rosszul van, nagyon tág fogalom.
A kérdező hozzászólása: 18 éves lány vagyok. Reggelente hányás, egész napos fejfájás. Naponta 2 l vizet iszok, rendesen eszek, naponta 10-12 órát is képes vagyok aludni. Amúgy a szerelmi együttléthez szerintem annyi köze van, hogy kedden kellett volna megjönnie..
Hát akkor talán elmehetnél egy terhességi tesztért a boltba.
A kérdező hozzászólása: Csináltam elõbb, de negatív lett..
Ha nm reggeli elsõ vizeletbõl csináltad, akkor ismételd meg holnap a legelsõbõl.
Csináld reggeli elsõ vizeletbõl, ha negatív, de a tüneteid nem múlnak, és nem jön meg egy héten belül, akkor menj orvoshoz, és azért mondd, hogy terhes lehetsz, mert a bolti teszt lehet fals negatív könnyen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Hát nagyon félek, hogy terhes vagyok, mert most kezdtem szeptemberben a fõsulit és diploma utánra terveztük a babát. De ha most akar jönni, akkor megtartom azért. :)

Mit csináljak ha már napok óta rosszul érzem magam?

Azt hiszem lelki ismeretfurdalás...

Legjobb válasz: Nna most fuss neki mégegyszer! :DD Mitõl vagy rosszul, mitõl van lelkiismeretfurdalásod, kit vagy mit nem udsz elfelejteni?

Nna most fuss neki mégegyszer! :DD Mitõl vagy rosszul, mitõl van lelkiismeretfurdalásod, kit vagy mit nem udsz elfelejteni?
Tenni ellene csak ugy lehet ha megoldod a dolgokat, különbön kisérteni fog sokáig ez a dolog, amugy mi bánt?

Napok óta rosszul vagyok. Milyen gyógyszert javasoltok?

4 napja elég szarul vagyok az első 2 napban úgy fájt a torkom majd meghaltam, de szedtem rá strepsilst a harmadik nap egész light-os volt nem fájt annyira a torkom a 4.-nap (vagyis ma) úgy fáj a fejem hogy belebolondulok a torkom már nem fáj viszont a végtagjaim, a hátam nagyonfájnak a szemem meg eléggé meg van "dagadva" olyan mintha be lennék álva mit javasoltok milyen gyógyszert szedjek? azt kérlek ne írjátok hogy menjek orvoshoz mert nem fogok köszönöm puszi

Legjobb válasz: Nem is fontos egyenlõre. A panaszok alapján vírusos fertõzésed van,amire nincs kifejezett gyógyszer. Pihenj,igyál sok folyadékot és használj Aspirin komplexet(az aszpirin gátolja a vírusok szaporodását). Ha 3-4 napon belül nem érzel javulást,akkor menj orvoshoz,mert kialakulhat egy bakteriális társfertõzés is.

Nem is fontos egyenlõre. A panaszok alapján vírusos fertõzésed van, amire nincs kifejezett gyógyszer. Pihenj, igyál sok folyadékot és használj Aspirin komplexet(az aszpirin gátolja a vírusok szaporodását). Ha 3-4 napon belül nem érzel javulást, akkor menj orvoshoz, mert kialakulhat egy bakteriális társfertõzés is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen azt elfelejtettem leírni hogy a nyirokcsomóim is rendesen meg vannak dagadva
Ha fertõzés, akkor nem csoda.


3 hetes a babám. Napok óta rosszul alszik, nyugtalan. Eddig semmi gond nem volt vele, jó volt az alvókája. Mitől lehet ez?

2-3 óránként szopizik napközben. Etetés után vagy közben elalszik,5 percen belül kipattan a szeme és képtelen visszaaludni. Volt, mikor 3-4 órát aludtunk éjszaka. Napközben is nehezebben alszik el, mint eddig. Napközben cicizik, az esti fürdés után tápszert kap. Rengeteget kakál(ami már szinte ijeszt? számomra), de szinte mindig megkínlódik vele. Sokszor szélgörcse is van és nagyon tud kínlódni szegénykém. Ja és hasfájós, általában este jön el? nála. Mit lehet tenni ilyen esetben?

Legjobb válasz: Szia! Most kezdõdik a hasfájós korszak. Vannak szerek, amikkel tudsz enyhíteni a görcsin, de alapjába véve túl kell élni ezt az idõszakot. Ilyenkor sajnos nyûgösek, keveset alszanak a babák. Az én 8 hetesem is van, hogy egész nap csak 10 percekre alszik el. Viszont nálunk éjszaka szerencsére eddig nem volt gond... kopp, kopp, kopp:-) Nekünk az Espumisan csepp segít egy picit. Az esti szopizások elõtt adom neki. Viszont ettõl akkorákat kakál, hogy rendszeresen a hátán jön ki a pelusból:-D Lehet még próbálkozni az angol vízzel, az Infacol-lal, Sab simplex-el. Meg van a mecsek baby tea, köménytea, de van akinek csak hasfájósabb lesz tõle a babája. Próbáld kicsit tornáztatni a lábát felfelé hason fekve, az én kislányom ezt nagyon szereti. Kitartás, 3 hónapos korra általában teljesen megszûnnek ezek a tünetek.

Szia! Most kezdõdik a hasfájós korszak. Vannak szerek, amikkel tudsz enyhíteni a görcsin, de alapjába véve túl kell élni ezt az idõszakot. Ilyenkor sajnos nyûgösek, keveset alszanak a babák. Az én 8 hetesem is van, hogy egész nap csak 10 percekre alszik el. Viszont nálunk éjszaka szerencsére eddig nem volt gond... kopp, kopp, kopp:-) Nekünk az Espumisan csepp segít egy picit. Az esti szopizások elõtt adom neki. Viszont ettõl akkorákat kakál, hogy rendszeresen a hátán jön ki a pelusból:-D Lehet még próbálkozni az angol vízzel, az Infacol-lal, Sab simplex-el. Meg van a mecsek baby tea, köménytea, de van akinek csak hasfájósabb lesz tõle a babája. Próbáld kicsit tornáztatni a lábát felfelé hason fekve, az én kislányom ezt nagyon szereti. Kitartás, 3 hónapos korra általában teljesen megszûnnek ezek a tünetek.
Ébresztgesd! Nem sárga? Vagy nem volt sárga? Attól még aluszékonyabbak... Tornáztasd, vagy próbáld meg hasra rakni, segít neki a pukiban-böfiben... Adj neki Infacol-t minden etetés elõtt, szedj espumisan gyöngyöt meg probiotikumot, jól böfiztesd meg etetés alatt min. 3-szor!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. Az Espumisant adom neki, mert a védõnõ ajánlotta és viszonylag segít is rajta. Próbáljuk a tornázást és most már a hason fekvést is.
még ami jó a fentiek mellett hogy evés közben is többször büfiztesd meg és ne csak a végén. Az én babámmal míg rá nem jöttünk hogy tényleg a hasa fáj, volt hogy másfél órát aludtunk csak éjjel. De 6 hetes korára õ ki is nõtte a hasfájást. És még valami ha anyateje kap, akkor több szopizást egymás után egy mellbõl adj neki, mert az elõtej cukrosabb amitõl jobban fájhat a baba hasa. Lehet hogy emiatt fejni kell a másikat, de nekünk ez nagyon bevált, fõleg éjszaka.

35 hetes kismama vagyok, napok óta rosszul érzem magam. Miért?

Napok óta hányingerem van, ki vagyok száradva, fáj a fejem, fáj a hasam, a lábam, mindenem.... második gyermekem várom, vele fitt voltam a szülés napján is, most viszont összeesek ha csak fel kell állnom, semmihez nincs erőm. Mit tegyek? Egyszerűen a kedvem is elmegy ez miatt mindentől, és elegem van az egész napi fekvésből... :(

Legjobb válasz: Enyhe vírusfertõzés? Vagy ez a melegfront? Vagy amúgy is mindjárt szülsz? ;) Nincs két egyforma terhesség.

Enyhe vírusfertõzés? Vagy ez a melegfront? Vagy amúgy is mindjárt szülsz? ;) Nincs két egyforma terhesség.
A kérdező hozzászólása: A kisfiam enyhén meg van fázva, lehet miatta gyengültem le. De a fejem szó szoros értelmében szét akar durrani a fájdalomtól, lassan sírni fogok miatta. Ha ki kell mennem inni, az is megterhelõ... csak aludni, aludni akarok... :( de már fáj az oldalam, a csípõm is tõle... taszít az ágy is... nemtudom.
Sajnálom! :( Kitartás, mindjárt vége! Ezt már guggolva is ki kell bírni!
Egy vérnyomásmérés nem ártana. A fejfájásra fájdalomcsillapítót vegyél be, ne szenvedj!
Ez eléggé influenzának tûnik. A férjem is 2-3 napig ezekre panaszkodott, tegnap este már láza volt, azóta is tart - influenza. Ágynyugalom, ipari mennyiségû C vitamin és sok folyadék!

Napok óta rosszul érzem magam. Mi lehet a bajom?

Napok óta rossz a közérzetem és nem jól alszom. Tegnap migrénes fejfájásra ébredtem (gyakran fáj a fejem), ami egész nap folyamatosan kínzott. Rossz volt a közérzetem és nem bírtam enni. Később hőemelkedésem lett és szédülni kezdtem, kiszáradt a szám és émelygett a gyomrom (gondolom a gyógyszerek miatt). Ma már nem fáj a fejem, de még midig rossz a közérzetem, gyengének, fáradtnak érzem magam. Reggel, amikor felébredtem nagyon melegem volt, de amint kikeltem az ágyból azonnal fázni kezdtem és hiába van rajtam pulcsi még mindig ráz a hideg... viszont a hőmérő szerint nincs lázam. Lassan 2 napja nem ettem, de nem bírok ételre sem nézni, viszont emiatt gyenge vagyok és szédülök. Már a folyadék sem esik jól. Mi ilyenkor a teendő? Sajnos csak holnap tudok orvoshoz menni.

Legjobb válasz: Pihenj! És enni nem fontos,de IGYÁL.

Pihenj! És enni nem fontos, de IGYÁL.

A macskám napok óta rossz passzban van?

Mit csiniáljak??? A macskám napok óta hány,hasmenése van alig eszik valamit lefogyott nem tudok mit csinálni mi baja lehet olyan 5-6-7 hónapos macska lány nagyon féltem

Legjobb válasz: El kéne vinni az állatorvoshoz. És addig se adj neki semmilyen folyékony jellegû ételt, csak száraz kaját (keveset és csak ha enne), vizet ihat, tejet nem.

El kéne vinni az állatorvoshoz. És addig se adj neki semmilyen folyékony jellegû ételt, csak száraz kaját (keveset és csak ha enne), vizet ihat, tejet nem.
A kérdező hozzászólása: A tünetek szerint parvovírus.. most kap whiskast meg kitekatot.. most alszik.. csak össze vissza tingli-tánglizik :/ Jönnek majd chippeltetni a kutyánkat és akkor megnézik a cicámat :( Kérlek imádkozzatok érte :((( már 2 macskám meghalt amit apukám hozott meg egyet anyukám talált és mind a kettõ nem maradt meg úgy szerettem õket mint a testvéremet kutya megfogta õket :( Ha lehet imádkozzatok a kis cicámért nem bírnám ki hogyha elveszítem
A kérdező hozzászólása: de legalább iszik meg eszik... ma reggel láttam hogy össze vissza tingli-tánglizott. Talán attól hogy mennek a vitaminok ki a csontjából?? Azért kapja most a whiskast meg a kitekatot.. abban van sok vitamin meg tuning...
Whiskastól és Kitekat-tól nem fog meggyógyulni a cicus. Ha valóban Parvo-vírusa van, akkor csak komoly orvosi kezeléssel lehet megmenteni, csoda hogy még életben van szegény.
A kérdező hozzászólása: én is ezt mondtam ....de mondondom visezük orvoshoz
A kérdező hozzászólása: már bõgtem ma már miatta egy kört :(
Mikor viszitek el?
A kérdező hozzászólása: Holnap hívjuk a dokit!
A kérdező hozzászólása: anyukám ma telefonált a dokinak.azt mondta vegyünk féreghajtót de mivel látatlanban nem tudja meg mondani hogy tényleg mi a baja elvisszük hozzá
A kérdező hozzászólása: még nem tudom de visszük orvoshoz elvileg a jövõ héten..
Szegény. Mi lett vele?
A kérdező hozzászólása: Megzsalorni?? -, -" mivel
A kérdező hozzászólása: eddig eljutottam :/ akkor marad az állatorvos.... szurkoljatok hogy ne legyen semmi baja
#1 vagyok. Sajnos az ilyen esetekre nem lehet neten megoldást találni, valamitõl felborult az emésztõrendszere. Bekajálhatott valamit, esetleg mérgezett egeret fogott, bármi lehet... Az állatorvos a tuti. Azért majd írd meg, mit mondott.
Mindenképp orvoshoz kell vinni, a sok folyadékveszteségtõl ki is száradhat és a fogyás is komoly dolog. És beszéld meg az orvossal az ivartalanítás idõpontját, lassan ivarérett lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem fogom ivartalanítani !
Valami vírusa lehet, legjobb orvoshoz vinni, nehogy kiszáradjon.
Nem rossz passzban van, hanem beteg, hiszen hány és fosik, fogy. Egyértelmû hogy orvosra van szüksége.
A kérdező hozzászólása: 2.-hét anyám nem tudja megérteni hogy doki hoz kell vinni!!! Széntablettát nem lehet neki adni?
Én megzsarolnám az anyámat, ha máshogy nem megy.
A kérdező hozzászólása: Na az van hogy JÓL VAN A CICÁM!!!!!! NEM MEGY MÁR ÖSSZE VISSZA ÉS A KAKIJA IS KEZD ÖSSZE ÁLNI

Napok óta rosszul alszom és felridok mit tegyek ellene? Többi alul.

már kb egy hete nagyon rosszul alszom. Hajnali 3elött nemis tudok elaludni akármilyen fáradt vagyok. Ha sikerül is akkor állandóan felridok sokszor úgy hogy félálomban vagyok még csak és olyan mintha halucinálnék. És miután felriadok sokszor kell egy óra hogy megnyugodjak mert az ijedségtöl pánikrohamom lesz (idegenség érzet, mintha másik dimenzioban lennék,magas pulzus, légszomj)volt vkinek hasonló? Altatót nem akarok szedni. Amúgy másfél éve Pánikbete vagyok, de ilyen még nem volt... És érzem hogy kimerült vagyok de nem megy az alvás.. Csak kb hajnali 4-5t?l..

Legjobb válasz: Hát szerintem menj orvoshoz hátha õ többet tud mondani.

Hát szerintem menj orvoshoz hátha õ többet tud mondani.
majdnem 40 fokos lázzal asszongya nem akar orvoshoz menni... Még ha valami megfázás lenne akkor oké, de az orvos nem dísznek van
39.4 fokos láz már magasnak számít. Gondolom összeszedtél valamilyen fertõzést. Valószínûleg nem úszod meg a dokit. :S
Láz csillapítás, sok folyadék, és ORVOS!
hideg vizes lepedõ óránként újravizezve, és hívd az ügyeletet!
Hûtõfürdõ hideg vízzel ha tetszik ha nem ! Tudod milyen az a lázgörcs?? Mi a jobb, ha te hívod ki az orvost, vagy ha visznek???
igaza van a kérdezõnek, minek menjen dokihoz, lassan már a mentõ jön érte :S amúgy egy jó kis tüdõgyuszira vagy influenzára gyanakodnék a helyedben


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!