Találatok a következő kifejezésre: Napok óta megjön érzésem (26 db)

Felfáztam? mindig megjön pontosan a vérzésem, ahogy most is, de a 3. nap óta olyan érzésem van, mint aki felfázott. De nemtudom mitõl. sûrûn kell wc re járnom, néha alhasi fájdalmaim vannak.

nem rég váltottam partnert, épp mielõtt megjött volna akkor voltunk együtt, természetesen védekeztünk..

Legjobb válasz: az is lehet, hogy felfáztál, a tüneteid erre utalnak, de ha komolyabbak lesznek a tüneteid vagy nem múlnak 1-2 napon belül, fordulj orvoshoz. addig pedig igyál sokat, és nem árt a kamillateás ülõfürdõ.

az is lehet, hogy felfáztál, a tüneteid erre utalnak, de ha komolyabbak lesznek a tüneteid vagy nem múlnak 1-2 napon belül, fordulj orvoshoz. addig pedig igyál sokat, és nem árt a kamillateás ülõfürdõ.

Ki nem várja szerdára? Vannak már jelek? Nekem jelentkeztek furcsa tünetek. Bizsereg a cicim már 3 napja és megjön érzésem van szombat óta, hirtelen éhség és hirtelen undor valamilyen kajától vagy szagtól.

Bízom benne hogy ez már tényleg nem a szervezetem vicce. Írjatok hogy Ti mit tapasztaltatok már magatokon?!

Legjobb válasz: Én is szerdára nem várom. Az égvilágon semmi tünetem nincs. De amúgyis úgy érzem, hogy ez most nem jött össze. :-( Egy fura dolog van rajtam, az, hogy nagyon szép a bõröm. Máskor mensi elõtt már szoktak pattanások lenni. De erre sajnos nem tudok alapozni. Már csak pár nap, nem kell sokat várni és kiderül.

Én is szerdára nem várom. Az égvilágon semmi tünetem nincs. De amúgyis úgy érzem, hogy ez most nem jött össze. :-( Egy fura dolog van rajtam, az, hogy nagyon szép a bõröm. Máskor mensi elõtt már szoktak pattanások lenni. De erre sajnos nem tudok alapozni. Már csak pár nap, nem kell sokat várni és kiderül.
A kérdező hozzászólása: bízzunk benne, hátha mégis összejött neked :) )
Hát igen. De azért nálad egész biztatóak a tünetek. :-) Mióta próbálkoztok? Elsõ baba lenne?
Én öt napja érzem a feszítést az alhasamban, azt, hogy épp most fog megjönni! ezen kívül nincs más tünetem! Most próbáltam ki a Jónás-naptárt....kíváncsi vagyok, mi lesz! Reménykedjünk!( Sokszor egyébként akkor jön össze a baba, mikor nem is számítanak rá, mivel állítólag a meddõség nagy százaléka stressz és agyi eredetû! )
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, nálunk elsõ baba lenne :) ) Próbálkozni tavaly szeptember óta próbálkozunk, és már kicsit türelmetlen vagyok úgymond, de most úgyvagyok vele ha most sem jött össze akkor kicsit elkezdek mással foglalkozni, hátha majd váratlanul jön a csemete :) ) Sok sikert mindenkinek és tiszta szívembõl kívánom a mielõbbi gyermekáldást :) )
Nagyon szorítok Neked! Nekem már könnyebb a helyzetem, mert már van két tündér gyermekünk, egyik fiú, másik lány. Nemrég estem túl egy vetélésen, most telt le a türelmi idõ. Persze reménykedem. De a legutóbbi terhességembõl (amit elvesztettünk), az az egy maradt meg nagyon, hogy rengeteg folyásom volt mensi elõtt. Ez most nincs meg, ezért gondolom, hogy most nem sikerült. A cicifájdalom és a többi tünet, egy héttel jött késõbb mint ahogy pozi lett a teszt.

4-5 napja nyílt (nak érzem) a méhszájam, tegnap óta megjön érzésem van, de még nem jött meg. Ez mitől lehetséges?

Legjobb válasz: Nyílt méhszáj szülés elõtt van. Menzeszkor nyitottABB, nem nyitott. Nagy különbség. Nem is tudod magadnak kitapintani, ráadásul - mivel nem vagy orvos, ez a kérdésbõl látszi - nem is tudod, mit kell tapintani. Ha valami rendelleneset érzel, fordulj orvoshoz, egyébként meg ne írj hülyeségeket, mert egy csomóan beveszik.

Nyílt méhszáj szülés elõtt van. Menzeszkor nyitottABB, nem nyitott. Nagy különbség. Nem is tudod magadnak kitapintani, ráadásul - mivel nem vagy orvos, ez a kérdésbõl látszi - nem is tudod, mit kell tapintani. Ha valami rendelleneset érzel, fordulj orvoshoz, egyébként meg ne írj hülyeségeket, mert egy csomóan beveszik.

Pár napja mindjárt megjön érzésem van és nagyon fájnak a melleim. Fürdés óta már folyik is belőle valami. Ez lehet a terhesség jele?

Ma van a 25.napom, a mensim mindig napra pontosan a 29.napon szokott megjönni. Mensi el?tt néha szokott fájni a mellem, de ez most más érzés. Néha megkeményedik, és iszonyatosan fáj ha hozzá érek.Fürdés után megnyomkodtam az egyik cicimet, és jött is bel?le valami. Ez a terhesség jele? Vagy csak már annyira vágyok a babára, hogy pszihés a dolog?

Legjobb válasz: Korai még ilyenkor bármit is érezni... Ha a (nem) várt menstruácó késik (nem jön meg), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredmény! Szurkolok!

Korai még ilyenkor bármit is érezni... Ha a (nem) várt menstruácó késik (nem jön meg), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredmény! Szurkolok!
Korai még ilyenkor bármit is érezni... Ha a (nem) várt menstruácó késik (nem jön meg), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Én drukkolok neked! Viszont a cicidet ne nypmkodd, lehet baba nélkül is váladék, mondjuk hormonális zûrzavar miatt, de akkor is tilos nyomkodni! Szerintem nagyon korai lenne, hogy elõtejrõl gondolkodj (nekem pl sosem volt)de bármi is legyen nem bántsd! Ha megjönne akkor is menj orvoshoz és mondd el neki hogy mit tapasztaltál, ez semmiképp nem "normális" dolog. Sok sikert

Miért lehet gyenge pozitív tesz eredményem már 4 napja? Nem erősödik a csík, mindig éppen alig látható, de azért ott van. Ugyanakkor mindjárt megjön érzésem van folyamatosan.

Legjobb válasz: Nyugi, ne idegeskedj. Hány napja késik? Pár nap múlva tesztelj újra. A megjön érzés, nekem a terhesség 18. hetéig megvolt. Ez az egy tünetem volt. Minden jót!!!

Nyugi, ne idegeskedj. Hány napja késik? Pár nap múlva tesztelj újra. A megjön érzés, nekem a terhesség 18. hetéig megvolt. Ez az egy tünetem volt. Minden jót!!!
Gratulálok!!! Nekem is mutatta ki erõsen a csíkot. Ezért írtam tegnap, hogy az olcsóbb jobban bejött nekem. :) Amúgy ne izgulj, nekem a tüszõrepedés óta szurkált a hasam és volt megjövõs érzésem. Rohantam dokihoz is nehogy méhenkívüli legyek. De a doki mondta, hogy ne figyeljek a has szurkára az természetes, ne vegyem észre. Azóta is szurkál de minden rendben, 14-hetes vagyok :)
08:58-as vagyok Na akkor terhes vagy, ez tuti! Gratulálok! Ha már van erõs csíkod, akkor arra azt mondtom tuti baba!! Sok boldogságot!
Örülök:) Minden jót!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma is teszteltem, egy Exepil márkájú teszttel. Ezen kifejezetten egy erõs csík lett látható, olyan, amely még nem volt egyiken sem. Annyira örülök, de azért még nagyon félek, azt érzem, hogy máris megjön a mensim, szorítom össze lent a dolgokat, nem mintha bármi is múlna ezen. Holnap reggel is tesztelek. Érdekes, hogy valóban a legolcsóbb teszt mutatja legerõsebben, a többi nagyon kétes volt. KÖszi a válaszaitokat!
Én is így voltam. Napokig ugyan azzal a drágább tesztel teszteltem és nem erõsödött a csík. De én halványan láttam, hogy ott van. Aztán vettem másfajta teszteket is, olcsóbbakat. És a legolcsóbb tescós mutatta ki leg erõsebben a második csíkot, míg a drágán nem erõsödött a csíkom. Most 14-hetes vagyok. Sok sikert!
Tesztelgess ugyanazzal a teszttel még vagy 2-szer 3 naponta, és ha továbbra sem fog erõsödni, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. Tapasztalatból mondom! Drukkolok hogy erõsödjön!!
Tényleg nyugi! Ugyanazzal a teszttel csináltad. Én pl. nagy tesztelõ voltam (két hete, mert azóta már nem tesztelek, hiszen már láttam "õt"), és reggelente kettõ nyomtat. Két másfajtát. Nekem pl. az egyik fajta mindig jóval erõsebb volt, mint a másik. Szóval a lényeg, hogy ugyanolyan teszteket hasonlíts össze. A megjön érzés nekem is van még, meg a dokim szerint még lesz is! Ráadásul nekem tök vizes folyásom volt, ami mensi elõtt szokott lenni, tehát tutira vettem, hogy megjön. De mégsem! Ja, és aznap, amikor meg kellett volna jönnie, minden ugyanolyan volt. Ugyanaz a görcs szerû érzés, ugyanaz a puffadás stb. Emlékszik a szervezet! Ennyi! Van, aki még 6. hónapban is tudja, hogy mikor kellett volna megjönnie!
A kérdező hozzászólása: Pontosan nem tudom, hogy mennyit késik, mert az elõzõ ciklusom nagyon kitolódott, és elõ szokott fotdulni, hogy a következõ ciklusom pedog lerövidül, de nem minden esetben, tehát lehet, hogy késik már 5 napja, de lehet, hogy még egy napja sem. Ma éjjel már a szokásos izzadás is jött mensis tünetként, ez mindig a megjövetel elõtti napon szokott. :-(((( nagyon köszi a válaszod!
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm! :-) ( a mai csíkom már olyan erõs volt mint a tesztcsík.több tesztet már nem veszek, egy kisebb vagyont költöttem el rá ebben a hónapban....)
Én csak e nemvárt elõtt kb. 5 nappal éreztem, hogy mindjárt megjön. Amúgy semmi más érzetem nem volt, tegnap teszteltem pozitívat. Szorítok!!
A kérdező hozzászólása: gratulálok nedek a pozitív tesztedhez:) most is ahogy ülök egyfolytában hasszurát érzek bal oldalon inkább. ma is 36, 7 volt a hõm és ugye 4nap a nemvártig. tegnap a teszt negatív volt. van még remény?
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem pé-tõl kezdve ilyen tüneteim voltak, és sajnos nem volt babó. Kívánom, hogy nálad másként legyen, sikeres babásodást. 7 hetes kismami
Persze, hogy van remény!! Csak valahogy ki kellene bírnod minimum aznapig amikor nem várod! Szorítok nagyon!!!
A kérdező hozzászólása: köszi:) majd megírom mi lett az eredmény

Tegnap óta tartó mindjárt megjön érzésem és enyhe méhfájásom van, ma vagyok a 21. napon, 28 napos a ciklusom. Lehet ez a beágyazódás jele?

Csatolom a h?görbémet is, szerintetek reménykedhetek babókában.

Legjobb válasz: nekem is van menzis szerü érzés . nekem is ez a 21 napom . csak nekem nemmagas a hõm:(

nekem is van menzis szerü érzés . nekem is ez a 21 napom . csak nekem nemmagas a hõm:(

Napok óta mindjárt megjön érzés - mitől lehet?

5 napja múlt el a menstruációm, babát szeretnénk. Elvileg egy hét múlva lenne ovum. Mit?l lehet ez az érzésem?

Legjobb válasz: nekem is ilyen erzesem volt meg fel voltal fuvodva olyan volt mint ha meg akarna jonni.aztan kiderult hogy terhes vagyok.

nekem is ilyen erzesem volt meg fel voltal fuvodva olyan volt mint ha meg akarna jonni.aztan kiderult hogy terhes vagyok.

Lehet szurokfekete folyásom a premens tablettától? Tapasztalatok! Ma vagyok a 21. napon! Pár napom van a nem vártig, napok óta furcsán fáj a hasam, émelygek és mindjárt megjön érzésem van. Babát szeretnénk!

Cickafarkfű tea naponta 2x-palástfű tea naponta 2x- premens tabletta naponta 1x.

Legjobb válasz: Huh...szerintem a szurokfekete folyás nem jelent jót. Dokit nem tudsz felhívni? Én ilyet még nem hallottam! :-/

Huh...szerintem a szurokfekete folyás nem jelent jót. Dokit nem tudsz felhívni? Én ilyet még nem hallottam! :-/
Én szedtem premens tablettát korábban de sohasem volt ilyen tünetem. Keress fel egy dokit.
Ez túl sok egyszerre sztem...Mármint tea is meg premens is... Amugy én nem hiszek a teákba, szülés elõtt ittam a málna levelet, a szülésznõ csak nevetett:) Persze mindenkinek más a véleménye:) Nem lehet hogy csak pecsételsz? Vagy meg fog jönni vagy beágyazódási pecsét vagy egyszerûen csak felborult a ciklusod ennyi mindentõl... Ha már rásegités kell a babára akkor inkább szedj clostit a dokiddal konzultálva, többet segit mint ezek!
???? szurokfekete folyás? Menj dokihoz! De szerintem is sok ez. Premens ablettát lehet szedni egész ciklusban. Cickafarkfûvet csak ovuláció elött, palástfüvet csak ovu után!!! Nem egyszerre! Jól bekavarhat!
Szurokfekete?? Azonnal orvos!!!!!
A kérdező hozzászólása: A cickafarkfû teát iszom peteérésig, a palástfû teát p.é. után, a premenset meg napi 1x.Ez így túl sok lenne?
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel már azt hittem megjött, de csak összekentem a tampont azzal szurokfekete valamivel!Émelygek, furcsán fáj a hasam és folyamatosan mindjárt megjön érzésem van!

Lehet még baba? Ma vagyok a 19. ik napon, napok óta émelygek és mindjárt megjön érzésem van!

Cickafarokfű tea-palástfű tea -premens tabletta kúrán vagyok.Szedem az elevitet is.Esély van a babára,jókor voltunk együtt!

Legjobb válasz: Mikor volt ovud? :) Mert ha pár napja, akkor lehetetlen h, a terhességet érezd!

Mikor volt ovud? :) Mert ha pár napja, akkor lehetetlen h, a terhességet érezd!
Biológiából 1-es!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!