Találatok a következő kifejezésre: Napok óta megjön (46 db)

Lehet szurokfekete folyásom a premens tablettától? Tapasztalatok! Ma vagyok a 21. napon! Pár napom van a nem vártig, napok óta furcsán fáj a hasam, émelygek és mindjárt megjön érzésem van. Babát szeretnénk!

Cickafarkfű tea naponta 2x-palástfű tea naponta 2x- premens tabletta naponta 1x.

Legjobb válasz: Huh...szerintem a szurokfekete folyás nem jelent jót. Dokit nem tudsz felhívni? Én ilyet még nem hallottam! :-/

Huh...szerintem a szurokfekete folyás nem jelent jót. Dokit nem tudsz felhívni? Én ilyet még nem hallottam! :-/
Én szedtem premens tablettát korábban de sohasem volt ilyen tünetem. Keress fel egy dokit.
Ez túl sok egyszerre sztem...Mármint tea is meg premens is... Amugy én nem hiszek a teákba, szülés elõtt ittam a málna levelet, a szülésznõ csak nevetett:) Persze mindenkinek más a véleménye:) Nem lehet hogy csak pecsételsz? Vagy meg fog jönni vagy beágyazódási pecsét vagy egyszerûen csak felborult a ciklusod ennyi mindentõl... Ha már rásegités kell a babára akkor inkább szedj clostit a dokiddal konzultálva, többet segit mint ezek!
???? szurokfekete folyás? Menj dokihoz! De szerintem is sok ez. Premens ablettát lehet szedni egész ciklusban. Cickafarkfûvet csak ovuláció elött, palástfüvet csak ovu után!!! Nem egyszerre! Jól bekavarhat!
Szurokfekete?? Azonnal orvos!!!!!
A kérdező hozzászólása: A cickafarkfû teát iszom peteérésig, a palástfû teát p.é. után, a premenset meg napi 1x.Ez így túl sok lenne?
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel már azt hittem megjött, de csak összekentem a tampont azzal szurokfekete valamivel!Émelygek, furcsán fáj a hasam és folyamatosan mindjárt megjön érzésem van!

Lehet még baba? Ma vagyok a 19. ik napon, napok óta émelygek és mindjárt megjön érzésem van!

Cickafarokfű tea-palástfű tea -premens tabletta kúrán vagyok.Szedem az elevitet is.Esély van a babára,jókor voltunk együtt!

Legjobb válasz: Mikor volt ovud? :) Mert ha pár napja, akkor lehetetlen h, a terhességet érezd!

Mikor volt ovud? :) Mert ha pár napja, akkor lehetetlen h, a terhességet érezd!
Biológiából 1-es!

3 napja késik a menzeszem, de a mindjárt megjön érzés napok óta itt bújkál bennem. Ma reggel teszteltem, negatív lett. Tévedhet a teszt?

Van még esély a babára?

Legjobb válasz: Szerintem nem túl sok az esély,de azért ne keseredj el!Tesztelj még egy-két nap múlva is!

Szerintem nem túl sok az esély, de azért ne keseredj el!Tesztelj még egy-két nap múlva is!
Igen, van esély, Nekem elég késõn mutatta ki (5. héten utolsó menzitõl számolva). A negatív teszt tévedhet, a pozitív viszont nem igazán. Drukkolok Neked!

Mar csak 2 nap a nem vartig, de mar napok ota ugy erzem, meg fog jonni. Mielott megjon, vagy egy nap, mikor feszultebb vagyok. Ha most sikerult a baba, ugyanugy feszult leszek egy kicsit? A melleim mint a ko, babas vagyok?

Legjobb válasz: Nem lehet biztosra mondani semmit! lehet hogy igen, lehet, hogy nem! Nekem elõzõ hónapban ezek és hasonló tünetek voltak, és mégis megjött! De neked lehet, hogy nem fog! Szorítok, hogy ne jöjjön meg! Mindenesetre ha késik, és ha a hõmérsékleted is fennt van akkor érdemes lesz csinálni egy tesztet! Szorítok! Sok sikert!

Nem lehet biztosra mondani semmit! lehet hogy igen, lehet, hogy nem! Nekem elõzõ hónapban ezek és hasonló tünetek voltak, és mégis megjött! De neked lehet, hogy nem fog! Szorítok, hogy ne jöjjön meg! Mindenesetre ha késik, és ha a hõmérsékleted is fennt van akkor érdemes lesz csinálni egy tesztet! Szorítok! Sok sikert!
Hat nekem is ket napom van a mensiig de egyaltalan nem faj vagy feszul a mellem, semmi tunet csak puffadt a hasam gorcsol es a hom 37, es nem vagyok meggyozodve hogy most osszejott, a mult honapban ugy feszultek a melleim maj leszakadtak de megjott szoval semmi sem tuti bisztos.Varunk nem tehetunk mast.

Felfáztam? mindig megjön pontosan a vérzésem, ahogy most is, de a 3. nap óta olyan érzésem van, mint aki felfázott. De nemtudom mitõl. sûrûn kell wc re járnom, néha alhasi fájdalmaim vannak.

nem rég váltottam partnert, épp mielõtt megjött volna akkor voltunk együtt, természetesen védekeztünk..

Legjobb válasz: az is lehet, hogy felfáztál, a tüneteid erre utalnak, de ha komolyabbak lesznek a tüneteid vagy nem múlnak 1-2 napon belül, fordulj orvoshoz. addig pedig igyál sokat, és nem árt a kamillateás ülõfürdõ.

az is lehet, hogy felfáztál, a tüneteid erre utalnak, de ha komolyabbak lesznek a tüneteid vagy nem múlnak 1-2 napon belül, fordulj orvoshoz. addig pedig igyál sokat, és nem árt a kamillateás ülõfürdõ.

Ha márkaszervízben tárolom az autót a szervíz ideje alatt azért kell fizetni, hogy ott tárolom mondjuk 3 napig, amíg megjön hozzá az alkatrész? Ha igen kb. mennyi a tárolási díj / nap?

Legjobb válasz: Apám régen márkaszervizben dolgozott, akkor még nem számoltak fel plusz díjat érte. Ha volt hely az udvaron, akkor maradhatott a kocsi.

Apám régen márkaszervizben dolgozott, akkor még nem számoltak fel plusz díjat érte. Ha volt hely az udvaron, akkor maradhatott a kocsi.
Amíg az alkatrészre vár az autó, addig értelemszerûen nem kell tárolási díjat fizetned. Akkor szoktak ilyesmit felszámolni, ha már kész az autó, de valamiért még napokig ott tárolod. De egyébként nem mindenhol számolnak fel azért sem díjat. Az adott helyen kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. És ha messze van helyileg a márkaszervíz ott lehet hagyni nyugodt szívvel az autót mondjuk 1 hétre? Vigyáznak rá? Nem lesz semmi baja szerintetek? Mert hallottam olyat, h valakinek nagyobb kárt csináltak, mint hasznot, úgy h hetekig ott volt az autója.

Mindjárt megjön érzésem van már napok óta alul! Ez normális? 33+4 hetes kismama vagyok!

Ez mellett még fáj a derekam is és nagyon sokat feszít a kis pocaklakó plussz elég sokat keményedik is!!!

Legjobb válasz: Én kereken 33 hetes vagyok és ugyanezeket érzem:) Normálisnak normális, csak már nekünk kényelmetlen a dolog:) Bár azért tartok a koraszüléstõl picit, hisz a nagyobbik fiam 36 hétre született, 33 hetesen már voltam kórházban vele visszatartáson.A kisebbik fiamat még túl is hordtem 4 nappal.Bár vele is az utolsó 1-2 hónap már ilyen volt.Most elvileg 38 hetesen szülök (progis császár), hát remélem a fiatalember is úgy gondolja bent :) Hanyadik baba?

Én kereken 33 hetes vagyok és ugyanezeket érzem:) Normálisnak normális, csak már nekünk kényelmetlen a dolog:) Bár azért tartok a koraszüléstõl picit, hisz a nagyobbik fiam 36 hétre született, 33 hetesen már voltam kórházban vele visszatartáson.A kisebbik fiamat még túl is hordtem 4 nappal.Bár vele is az utolsó 1-2 hónap már ilyen volt.Most elvileg 38 hetesen szülök (progis császár), hát remélem a fiatalember is úgy gondolja bent :) Hanyadik baba?
A kérdező hozzászólása: 2.-ik baba, de az elsõnél semmi problémám nem volt!!!!

Ma reggel teszteltem pozitívat. Viszont napok óta szurkál a hasam alja két oldalt a petefészkem de inkább jobb oldalon. Olyan mindjárt megjön érzés.16-án van a nemvárt napja. Más is érzett ilyeneket ilyen korán? Normális ez? Minden rendben van?

Szinte a peteérés óta szurkál ott lent.

Legjobb válasz: Nekem is szurkált, szintén a jobb oldalon, az elejétõl kb. a 14. hétig. Nekem más tünetem nem is volt, csak ez. Aztán hirtelen egyik napról a másikra elmúlt.

Nekem is szurkált, szintén a jobb oldalon, az elejétõl kb. a 14. hétig. Nekem más tünetem nem is volt, csak ez. Aztán hirtelen egyik napról a másikra elmúlt.
Én is idõ elõtt teszteltem, 3 nappal, délután, erõset. Teljesen beparáztam, hogy méhenkívüli, ráadásul ugyanazok voltak a tüneteim, mint neked. szerencsére minden rendben nálunk 10. hetes kismama Remélem nálatok is rendben van 2. baba nálunk is.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó!!!! Köszönöm a bíztatást! Reméljül nálunk is minden rendben lesz! :) Jó egészséget a babákhoz!
Szia! Ne aggódj, biztos nincs semmi baj. Nekem is szurkált a hasam és én is attól féltem, hogy méhen kívüli...fõleg amikor 1 napig barnás folyásom volt. Akkor rögtön rohantam dokihoz, aki azt mondta, hogy nincs baj..de persze nem nyugtatott meg, mert meg sem vizsgált meg semmi UH, az csak 2 hétre rá volt. Hála az égnek minden rendben volt és most folyton rugdos!!:) 22 hetes :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Én is úgy izgulok a szivem csak úgy kalapál mert örülök is meg izgulok egyben, hogy minden rendben legyen.
Szia, nekem is a peteérés óta szúrkált és cisztára gyanakodtam , mert volt nekem már olyanom, de a doki megnyugtatott a 6. héten, hogy már a szíve is dobog, magne b6-ot adott rá.

Ki nem várja szerdára? Vannak már jelek? Nekem jelentkeztek furcsa tünetek. Bizsereg a cicim már 3 napja és megjön érzésem van szombat óta, hirtelen éhség és hirtelen undor valamilyen kajától vagy szagtól.

Bízom benne hogy ez már tényleg nem a szervezetem vicce. Írjatok hogy Ti mit tapasztaltatok már magatokon?!

Legjobb válasz: Én is szerdára nem várom. Az égvilágon semmi tünetem nincs. De amúgyis úgy érzem, hogy ez most nem jött össze. :-( Egy fura dolog van rajtam, az, hogy nagyon szép a bõröm. Máskor mensi elõtt már szoktak pattanások lenni. De erre sajnos nem tudok alapozni. Már csak pár nap, nem kell sokat várni és kiderül.

Én is szerdára nem várom. Az égvilágon semmi tünetem nincs. De amúgyis úgy érzem, hogy ez most nem jött össze. :-( Egy fura dolog van rajtam, az, hogy nagyon szép a bõröm. Máskor mensi elõtt már szoktak pattanások lenni. De erre sajnos nem tudok alapozni. Már csak pár nap, nem kell sokat várni és kiderül.
A kérdező hozzászólása: bízzunk benne, hátha mégis összejött neked :) )
Hát igen. De azért nálad egész biztatóak a tünetek. :-) Mióta próbálkoztok? Elsõ baba lenne?
Én öt napja érzem a feszítést az alhasamban, azt, hogy épp most fog megjönni! ezen kívül nincs más tünetem! Most próbáltam ki a Jónás-naptárt....kíváncsi vagyok, mi lesz! Reménykedjünk!( Sokszor egyébként akkor jön össze a baba, mikor nem is számítanak rá, mivel állítólag a meddõség nagy százaléka stressz és agyi eredetû! )
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, nálunk elsõ baba lenne :) ) Próbálkozni tavaly szeptember óta próbálkozunk, és már kicsit türelmetlen vagyok úgymond, de most úgyvagyok vele ha most sem jött össze akkor kicsit elkezdek mással foglalkozni, hátha majd váratlanul jön a csemete :) ) Sok sikert mindenkinek és tiszta szívembõl kívánom a mielõbbi gyermekáldást :) )
Nagyon szorítok Neked! Nekem már könnyebb a helyzetem, mert már van két tündér gyermekünk, egyik fiú, másik lány. Nemrég estem túl egy vetélésen, most telt le a türelmi idõ. Persze reménykedem. De a legutóbbi terhességembõl (amit elvesztettünk), az az egy maradt meg nagyon, hogy rengeteg folyásom volt mensi elõtt. Ez most nincs meg, ezért gondolom, hogy most nem sikerült. A cicifájdalom és a többi tünet, egy héttel jött késõbb mint ahogy pozi lett a teszt.
a megtermékenyüléstõl számolva 7-10 nap a beágyazodás.mikor kellene megjönnie?
A kérdező hozzászólása: 19-én, Nem kéne!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!