Találatok a következő kifejezésre: Napok óta a hőm, akkor biztos (3 db)

Napok óta ingázik a hőm, akkor biztos hogy nemjöt össze?

napokig hol 37,1 és 37 között volt.k-sze37.2,csüt36.9,péntek 37.2,ma viszont 36.8 volt.odalent mindíg 37 felett van.reggel elkezdtem barnázni,hasszurka es enyhe mensi szerü fájdalmakkal,ami hol elmúlik,hol visszajön.hétf?n levették a vért a hormon vizsgálathoz.akkor mostmár biztos megfog jönni?vagy ami már van az mensi is lehet?tegnap,és reggel is fájtak a mellein,és olyan furán érzem magam.fáj mindenem mintha ½elvertek½volna.segítsetek

Legjobb válasz: késik ?

késik ?
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ugyanez volt, azzal a különbséggel, h. nekem csak egy napot ingázott, aztán felment, majd ma megint leesett és elkezdtem barnázni és szerintem holnapra meg is fog jönni. De azért szorítok, nem mindenkinél ugyanaz!
eggyáltalán nermbisztos hogy nemjött össze
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy a reggeli a mérvadó, de most 36.9, es lent mérve pedig 37.5 volt.
nálam is igy volt sajna 36.8 majd 36.6 és másnap meg is jött.
Szia! Az én esetemben, ha a hõ lement 36, 8-ra akkor mindig megjött.
A kérdező hozzászólása: még nem késik a ciklus 27.napján vagyok.altalába ittkörül szokott jönni, de febr.-ban 35 napra jött
igen irj még valamit mert igyx nemtudunk .
A ciklusod hanyadik napján tartasz. Amit leirtál az alapján nem tudunk segiteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, legnagyobb elkeseredésembe megjött:(

Leesett tegnap reggelre 3 tizedet a hőm, de ma visszament 2-öt.3 napja barnázok reggel, ma véreztem egy kicsit. Akkor már biztos nincs baba ugye? 14 napja volt Pém.

Milyen a vérzése annak, aki esetleg terhesség alatt mensizett?

Legjobb válasz: szia bocsi de engem is érdekel ez, mert ugyanigy vagyok.. van egyéb tüneted? neekm feszül a mellem.. holnapra nem várom. drukkolok. hányadik napon vagy? van görbéd?

szia bocsi de engem is érdekel ez, mert ugyanigy vagyok.. van egyéb tüneted? neekm feszül a mellem.. holnapra nem várom. drukkolok. hányadik napon vagy? van görbéd?
A kérdező hozzászólása: Szia. Én 30-ra nem vártam. Nagyon feszültek pár napja a melleim, még mindíg fájnak. Volt hasszúrka, néha hányinger. Csak Pé utáni nap voltunk együtt, aztán nem tudom, hogy lekéstünk-e róla, vagy sikerülhetett, csak a szervezetem tudja, h mensiznek kellene. Egyáltalán nem görcsölök! A derekam fáj, meg állandóan úgy érzem, hogy fázik. Csatolom a görbém! Légyszi írd meg a véleményed! Akkor is, ha megjön! http://ciklus.hu/images/diagramok/0085e10b97a7e649d79e964216..
A kérdező hozzászólása: Meg szombaton teszteltem Qupidoval, és idõn túl 2 vonalam volt. Emiatt vagyok bizonytalan. De lehet, hogy idõn túl mindenképp elszinezõdik!!! Csak az ember annyi akarja...

Ha felment a hőm és már napok óta 37, akkor biztos hogy volt peteérésem? És ha leesik menszesz előtt, akkor meg nem történt meg a megtermékenyülés?

Legjobb válasz: Ahogy mondod. Pontosan. valószínüleg nem volt megtermékenyülés, de ha elmarad a menzid vegyél egy tesztet!

Ahogy mondod. Pontosan. valószínüleg nem volt megtermékenyülés, de ha elmarad a menzid vegyél egy tesztet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!