Találatok a következő kifejezésre: Napok óta a hőm, akkor (10 db)

Ha a ciklusom 10 napja óta (pár napja) szépen fent van a hőm akkor az általánosságban jót jelent?

Legjobb válasz: Elõtte volt kis hõesésed? Tudnál mutatni görbét? Általánosságban jót szokott jelenteni, vagyis azt, hogy volt ovulációd... de látnom kéne a görbéd.

Elõtte volt kis hõesésed? Tudnál mutatni görbét? Általánosságban jót szokott jelenteni, vagyis azt, hogy volt ovulációd... de látnom kéne a görbéd.

Napok óta ingázik a hőm, akkor biztos hogy nemjöt össze?

napokig hol 37,1 és 37 között volt.k-sze37.2,csüt36.9,péntek 37.2,ma viszont 36.8 volt.odalent mindíg 37 felett van.reggel elkezdtem barnázni,hasszurka es enyhe mensi szerü fájdalmakkal,ami hol elmúlik,hol visszajön.hétf?n levették a vért a hormon vizsgálathoz.akkor mostmár biztos megfog jönni?vagy ami már van az mensi is lehet?tegnap,és reggel is fájtak a mellein,és olyan furán érzem magam.fáj mindenem mintha ½elvertek½volna.segítsetek

Legjobb válasz: késik ?

késik ?
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ugyanez volt, azzal a különbséggel, h. nekem csak egy napot ingázott, aztán felment, majd ma megint leesett és elkezdtem barnázni és szerintem holnapra meg is fog jönni. De azért szorítok, nem mindenkinél ugyanaz!
eggyáltalán nermbisztos hogy nemjött össze
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy a reggeli a mérvadó, de most 36.9, es lent mérve pedig 37.5 volt.
nálam is igy volt sajna 36.8 majd 36.6 és másnap meg is jött.
Szia! Az én esetemben, ha a hõ lement 36, 8-ra akkor mindig megjött.
A kérdező hozzászólása: még nem késik a ciklus 27.napján vagyok.altalába ittkörül szokott jönni, de febr.-ban 35 napra jött
igen irj még valamit mert igyx nemtudunk .
A ciklusod hanyadik napján tartasz. Amit leirtál az alapján nem tudunk segiteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, legnagyobb elkeseredésembe megjött:(

Leesett tegnap reggelre 3 tizedet a hőm, de ma visszament 2-öt.3 napja barnázok reggel, ma véreztem egy kicsit. Akkor már biztos nincs baba ugye? 14 napja volt Pém.

Milyen a vérzése annak, aki esetleg terhesség alatt mensizett?

Legjobb válasz: szia bocsi de engem is érdekel ez, mert ugyanigy vagyok.. van egyéb tüneted? neekm feszül a mellem.. holnapra nem várom. drukkolok. hányadik napon vagy? van görbéd?

szia bocsi de engem is érdekel ez, mert ugyanigy vagyok.. van egyéb tüneted? neekm feszül a mellem.. holnapra nem várom. drukkolok. hányadik napon vagy? van görbéd?
A kérdező hozzászólása: Szia. Én 30-ra nem vártam. Nagyon feszültek pár napja a melleim, még mindíg fájnak. Volt hasszúrka, néha hányinger. Csak Pé utáni nap voltunk együtt, aztán nem tudom, hogy lekéstünk-e róla, vagy sikerülhetett, csak a szervezetem tudja, h mensiznek kellene. Egyáltalán nem görcsölök! A derekam fáj, meg állandóan úgy érzem, hogy fázik. Csatolom a görbém! Légyszi írd meg a véleményed! Akkor is, ha megjön! http://ciklus.hu/images/diagramok/0085e10b97a7e649d79e964216..
A kérdező hozzászólása: Meg szombaton teszteltem Qupidoval, és idõn túl 2 vonalam volt. Emiatt vagyok bizonytalan. De lehet, hogy idõn túl mindenképp elszinezõdik!!! Csak az ember annyi akarja...

Van peteérésem? Ha a hőm nem változik, napok óta 36, 6, de a nyákom tojásfehérjás és nagyon nyúlós. Akkor most mi van és mikor kell együtt lenni? Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Én magamnál azt figyeltem meg, hogy a peteérés elõtt már lagalább 3 nappal korábban megjelenik a tojásfehérjés nyúlós, majd leesik a hõm és másnap elkezd emelkedni a hõm akkor már nincsen ilyen nyúlós, majd másnap sûrû testápolószerû folyás kezdõdik pár napig. Amikor már megjelenik a nyúlós lehet próbálkozni a testápolószerûig. A nyúlós a peteésér kezdetété jelzi, amikor megszûnik a nyúlósága akkortájt lökõdik ki a pete és azért jelenik meg a tetáplószerû, mert a tüszõrepedés során megjelenõ hormonok szinezik át az átlátszó folyást.

Szia! Én magamnál azt figyeltem meg, hogy a peteérés elõtt már lagalább 3 nappal korábban megjelenik a tojásfehérjés nyúlós, majd leesik a hõm és másnap elkezd emelkedni a hõm akkor már nincsen ilyen nyúlós, majd másnap sûrû testápolószerû folyás kezdõdik pár napig. Amikor már megjelenik a nyúlós lehet próbálkozni a testápolószerûig. A nyúlós a peteésér kezdetété jelzi, amikor megszûnik a nyúlósága akkortájt lökõdik ki a pete és azért jelenik meg a tetáplószerû, mert a tüszõrepedés során megjelenõ hormonok szinezik át az átlátszó folyást.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó. :) )) Most megnyugtattál, mert vártam nagyon, hogy ebben a hónapban legyen peteérésem, mert a múltkor nem volt. Akkor mostantól próbálkozunk ezerrel! :)
Szia! a nyúlós nyák jó jel mert a peteérésének kezdetét jelzi, és ezek már termékeny napok. megint én voltam

Van valaki aki 26. -ra nem várja? Van valami tünetetek? Nekem napok óta fáj a hasam, mintha meg akarna jönni és sok krémes folyásom is van. A hőm az 37-37, 2 minden reggel. Ez jó?

Legjobb válasz: én sem várom 26-ra!Nekem is vannak tüneteim leginkább tegnap este óta erõs hányinger.ma még nem is tudtam enni,reggel neg. tesztem volt!de lehet még korai volt.Én reggel nem mértem a hõmet de most este 37,1 volt.Ja és has fájás is van!

én sem várom 26-ra!Nekem is vannak tüneteim leginkább tegnap este óta erõs hányinger.ma még nem is tudtam enni, reggel neg. tesztem volt!de lehet még korai volt.Én reggel nem mértem a hõmet de most este 37, 1 volt.Ja és has fájás is van!
A kérdező hozzászólása: Remélem a reggeli teszten azt fogod látni, ami igazán boldoggá tesz!!! Köszönöm a biztatást, én csak csütörtök reggelre tervezem a tesztelést, szeretnék biztosra menni! Írd meg légyszi, hogy mi lett az eredmény (itt)!Nagyon drukkolok!
Az a helyzet hogy teszteltem de nega lett!A tegnapi teszt 10-es volt a ma reggeli meg 25-ös!iLYENKOR MI VAN?
Tegnapi 13:47-es vagyok. Ma reggel teszteltem Gabriellel, nagyon nagyon halványan látszik a második csík, szinte alig látni. Tegnap de sok barnázás volt, ma reggel nagyon kevés. Hõm még mindig 36.8 már 10. napja. Mellem már egy hete fáj, de ez minden ciklusban így van. Ma a hasam is enyhébben fáj mint tegnap, ésmindjárt megjön érzésem van. Ennyi! Holnap újra tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Ne kenõdjetek el, még nincs veszve semmi! Ha tényleg nem jön meg holnap, akkor talán ott lesz az a második csík is a következõ teszten! Nagyon megy nekem ez a biztatás :) , bár magamat is ilyen egyszerüen menne! Én holnap reggel csinálok tesztet, 25-ös érzékenységüt vettem. Kiváncsi vagyok! A cickóim még mindig fájnak, a hasam is elég erõsen (így nem szokott) és folyásom is van, krémes és sok! Ja, a hõm meg olyan 37, 1-37, 2 körül van reggelente! Írjatok ha tudtok már valami biztatót!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos a teszt szerint nem vagyok terhes :(, bár még nem jött meg! Olyan csalódott vagyok, de még várok, aztán ha men jön meg újra tesztelek! Remélem ti nagyobb szerencsével jártok!
Szia ! Nekem mára leesett a hom 36, 6-ra rá egy órájára megjott :o((. Egy világ dolt ossze bennem annak ellenére hogy nem hittem benne hogy sikerult a remény végig itt volt. Nem tudom mit rontottunk el...
Tegnapi 14:03-as vagyok. Ma reggel már két csíkosat teszteltem. A második csík kb fele olyan erõs mint a controll csík, de erõsen és stabilan ott van. Óvatosan örülök!. Van 1-2 oldalam, ahol ezzel a témával foglalkozom, és készülök egy tanulmánnyal is ami nemsokára kész is lesz, minden benne lesz amit tudni kell a teherbeesésrõl. Ha írtok az e-mail címemre megírom az oldal címét. Ne keseredjen el akinek nem sikerült, MINDENKINEK SIKERÜLNI FOG!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A 9:03-as lánynak: sajnálom, ez rossz hír, de biztos nem rontottatok el semmit, csak most még nem érezte úgy a babátok, hogy jönnie kéne. Ne légy elkeseredve, mert jön a következõ hónap és ismét tele leszel izgalommal és bizalommal! A 10:03-as lánynak: Szívbõl gratulálok! Várom az e-mail-edet, szivesen olvasgatok ilyeneket, legalább tanulok is mindig valami újat! Nagyon Boldog Babavárást! Képzeljétek annak ellenére, hogy reggel negativat teszteltem, még mindig nem jött meg :) , nem szokott késni, úgyhogy bizom még egy kicsit a dologban! A hõm reggel még mindig 37, 2 volt, de nekem, csak mensi elõtt pár órával esik le.
Hát igen talán majd a kovetkezo hónapban. Nagyon szorítok remélem Nektek sikerult. Szívbol kívánom hogy így legyen. Teszteltél már ?
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma nem mertem még, talán holnap reggel, ha a mai nap folyamán nem jön meg! Nem szokott késni, mindig 28 napra jön meg és az tegnap lett volna, de még semmi!
Van folyásom olyan mint a testápoló és nem is kevés!A hasam fáj hányingerem van és nem rég óta érzem a derekam!Reggel csinálok még egy tesztet!!Remélem az már tuti lesz!De még nem élem bele magam!Mi is már 7hónapja próbálkozunk!
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó dolog!!! Gratulálok! Egyébként milyen tüneteid vannak? Van folyásod? Nekem van és a hasam is eléggé fáj. Gyugtass meg, hogy ez nem a mensi miatt van, hogy neked is hasonló tüneteid vannak. Nem merek tesztet csinálni, félek a csalódástól. Ez már a 6-dik hónap, hogy nem jön össze.
Sziasztok! En sem varom 26-ra!! Nekem a hasam faj es szurkal, mint amikor meg akarna jonni....szoval ezt igy meg nehez eldonteni, hogy menstruacio lesz-e a dologban vagy baba. Csinaltam ma tesztet, olyat ami allitolag mar 4 nappal a nemvart elott kimutatja a terhesseget (kulfoldon elek es itt vannak ilyen tesztek) de sajnos negativ lett. Bar ez attol is lehet, hogy meg nem termelt eleg hormont a testem, hisz nem mindenki egyforma. Bar a baratnom egy ilyen teszttel tudta meg, hogy terhes 3 nappal a nemvart elott. De nem baj, majd par nap mulva ujra probalkozok, ha nem jon meg.:-)
Én is 26-ra nem várom. Nekem inszeminációm volt. Azóta szinte egyfolytában fáj a hasam. Semmi más jelet nem vélek felfedezni, ami terhességre utalna. A hõm csak 38, 0 már 8 napja. Egyébként a többi ciklusban ennél több is szokott lenni. Még 3 nap és megtudjuk. Én még nem teszteltem, nem akartam magam felidegesíteni.
Sziasztok! Én szintén 26-ra nem vártam, de kb. 2 órája elkezdtem barnázni:( Én kb. a peteérésem óta szinte minden tünetet produkáltam, de szerintem ez már pszihés(ezzel szerintem nem vagyok egyedül), mivel nagyon vágyunk már egy babára. Remélem nektek tényleg nem fog megjönni és a baba miatt...
Elõzõ vagyok. A hõm már kb. 10 napja 36, 8-ról indult és most is 37, 2
Én a ciklus.hu szerint ma nem kellene megjönnie, de eddíg nem jött.Múlt hónapba is késett 2 napot.Nekem a cicim nem csak feszûl de egy kicsit fáj is, ma teszteltem egy erõs negatívat sajnos, remélem azért sikerült
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én még nem csináltam tesztet, megvárom, hogy megjön e, ennyi csalódás után nem merek már elõre reménykedni! Majd talán 26-án reggel próbálkozom a tesztel. Írjatok, ha tudtok már valami biztosat, és mindenkinek nagyon sok sikert kívánok!
Én se várom 26.-ra. Mellem feszul, hasam fáj a hom 37, 2 volt tegnap/nem mérem naponta/de ezúttal nem dolok be a tuneteknek. Nem hagyom hogy újból becsapjon a testem. Pedig jó lett volna ha sikerul a párom 30. szulinapjára lettem volna kiírva. Nem is reménykedek már. Túl szép lett volna......Igaz még csutortokig van ido de én már most lemondtam.
Tegnapi 23:06-os vagyok. Ma délelõtt egy csomót beráztam, tiszta olyan lett a bugyim, azóta viszont 2 órája semmi. A hõm ma is 36, 8.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ válaszolónak: Az még nem feltétlen kell, hogy rosszat jelentsen! Lehet, hogy késõi peteérésed volt amely megtermékenyült, és most van a beágyazódás! Ne keseredj el, tesztelj ha nem jön meg! Szorítok!
Ma délután csináltam egy tesztet!Nagyon halvány pozitív!Megmutattam a páromnak hátha csak szellemcsíkot látok!De azt mondta ott van!Még nem merem beleélni magam!Reggel csinálok még egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok! Sajnos ebbe a hónapban sem jött össze, éjszaka megjött! Köszönök mindenkinek mindent és következõ hónapra sok erõt és kitartást, mostmár nekünk kell jönnünk!

Ha felment a hőm és már napok óta 37, akkor biztos hogy volt peteérésem? És ha leesik menszesz előtt, akkor meg nem történt meg a megtermékenyülés?

Legjobb válasz: Ahogy mondod. Pontosan. valószínüleg nem volt megtermékenyülés, de ha elmarad a menzid vegyél egy tesztet!

Ahogy mondod. Pontosan. valószínüleg nem volt megtermékenyülés, de ha elmarad a menzid vegyél egy tesztet!

Ha az LH teszt napok óta tegnap volt a legerősebb de mégse olyan erős mint controll vonal, de mára már megint elhalványodott, +mára leesett a hőm 0, 3 fokot, akkor az jelentheti az ovulációt?

Nem volt totál egyforma er?s, de az el?tte való napokon és ma sokkal halványabb a tegnapihoz képest. Távolról is jól láttam míg a többi napok tesztcsíkjait csak nagyon közelr?l. Ráadásul ovu-s hasfájásom is volt, ülni alig bírtam és tegnap el?tt óta a cickók is fájnak.

Legjobb válasz: Nekem elõzõ hónapban ugyanez volt, csak én nem mértem hõt, mert gyógyszert szedek, ami megemeli az alaphõt. Szerintem esélyes, hogy megvolt a peteérésed, fõleg, ha elkezd emelkedni az ébredési hõd.

Nekem elõzõ hónapban ugyanez volt, csak én nem mértem hõt, mert gyógyszert szedek, ami megemeli az alaphõt. Szerintem esélyes, hogy megvolt a peteérésed, fõleg, ha elkezd emelkedni az ébredési hõd.
A kérdező hozzászólása: Igen már visszament újra az alap hõre 0, 3 fokkal, szóval emelkedett. Nagyon reménykedek, hogy volt, mert pont elõtte való este voltunk együtt, de a biztonság kedvéért tegnap is.

Még öt napom van a "nemvárt"-ig, de a hőm fokozatosan csökken. Akkor mostmár tuti megjön?

Legjobb válasz: Köszönöm! Akkor is kijelenthetõ ez, ha még a CL fölött vagyok! A remény hal meg utoljára! :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor is kijelenthetõ ez, ha még a CL fölött vagyok! A remény hal meg utoljára! :)
Szia! Nekem fent volt a hõm és 4poz tesztem is lett, de megjött és valami bacit is elkaptam.(Állítólag az okozhatta a poz teszteket.)Szóval sztem akár baba is lehet én már nem vagyok biztos semmiben.Nagyon bizarr eseteket hallok és olvasok ilyen dolgokról.
ha az csökken akkor igen megfog jönni!
Szia!Én kedd óta beteg vagyok sajna!:(Már vasárnap tudtam, hogy meg fog jönni!Új hónap új remények!:)
szerintem késõbb volt pé-d, még eltart egy darabig, hogy pozitív legyen a teszt, akkor is ha babás vagy... de szép a görbe, lehet még belõle valaki :)
Szerintem ez babás görbe! :)
Neked is van hasfájásod?Milyen érzés?
Egyébként most is úgy fáj a hasam, mint mensi elõtt még soha!Szal borzasztóan örülnék, ha sikerülne. Sõt mivel eljegyzés lesz nálunk, párom úgy szeretné, h mikor megkéri a kezem akkor már azt is tudjuk mondani, h hárman vagyunk!:)
A kérdező hozzászólása: értem... ja én is kezdek kételkedni ezekben a dolgokban...
Nekem múlt havi görbém van csak!Mivel mindenre figyeltem (nyák, pé, hõmérõ, ittam teákat ) és semmi, úgy döntöttünk a párommal, hogy nem foglalkozunk semmivel, csak szeretjük egymást.Így nem mértem rendszeresen, csak akkor mikor kíváncsi voltam, hol tartok!Persze én is írok, ha tudok valamit!
A kérdező hozzászólása: ok! neked van görbéd? te is írj!
Írj ha holnap tesztelsz vagy mész dokihoz!
Szerintem is elég babás gõrbe!:-) Megy a drukk aztán írd ám meg mi lett!:-)))
A kérdező hozzászólása: 20:52es: szerinted mikor volt pém? szerintem a 21. napon, akkor pedig már be kellett volna ágyazódni, nem??
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló: nekem ilyen izomlázszerû érzés van a hasamban, meg néha szurkál, hol a petefészkeim oldalán, hol meg a köldökömnél, és olyan feszülõs érzésem is van gratulálok az eljegyzéshez! mikor lesz?
A kérdező hozzászólása: szija! te hogy állsz? nekem úgy néz ki, hogy két hét késés után megjön, mert már barnázok és nekem mindig így kezdõdik a menzi teszteltél már?
Nem tom a hõ befolyásolható-e!De képzeld, a tegnapi 36, 85-rõl nekem is visszament 37-re!Nem tudom mit gondoljak!:)
A kérdező hozzászólása: szia! én nem csináltam tesztet, mert nem volt, de ma vettem Lilyt mondjuk elég egyszerû, nem egy flancos teszt még mindig nem jött meg, bár én nem undorodom semmitõl. Már azt gondoltam, bebeszélem magamnak a terhességet, de reggel meg 1 tizeddel feljebb ment a hõm megint (37re)??? Vagy ezt is be lehet képzelni??
1. válaszoló: Még annyit.Tegnap mikor csináltam a vacsit a páromnak, mindenre azt mondtam, hogy büdõs.A tojásra, a sajtra, holott én ezeket szeretem és még soha nem mondtam ilyet ezekre.Jah a virslire is.És tegnap vettem egy pudingot az meg savanyúnak éreztem.Nem tudtam megenni.Páromnak ízelt.Anyós szerint sem volt baja!
Jó reggelt!Az elsõ válaszoló vagyok!Bocsi tegnap már bealudtam!Köszönöm szépen!Az eljegyzés dátumát még nem tudjuk pontosan, mert várjuk a gyûrûket.Már 3 hete megrendeltünk.Szal szerintem már csak 1-2 hét!:) Én is megnéztem a linket.Én már hallodtam errõl, de nekem más mint amit ott leírnak, arról nem beszlve, hogy már egy hete görcsölök!Ma mégsem teszteltem.Megpróbálom kivárni a hétfõt.Te teszteltél?
A kérdező hozzászólása: hát én semmi hasonlóságot nem fedeztem fel, nincsenek nagy fájdalmaim és depressziós sem vagyok, egyszerûen késik a menzim és a hõm alapján arra gondoltam, esetleg terhes lehetek, de közi a linket
Lányok nem szeretném senki kedvét elvenni, de nézzétek meg ezt az oldalt és hasonlitsátok össze a tüneteitekkel: http://babatervezok.otthona.net/pms.shtml
Ha meg még a ciciden az erek is kékülnek az már tényleg gyanús. Én innen tudtam, hogy terhes vagyok. Nekünk is a második próbálkozásra jött össze. Remélem sikerült! Csinálj tesztet!!!!!!
A kérdező hozzászólása: ja még csak 2 hónapja
A kérdező hozzászólása: meg olyan izomláz van a hasam aljában
A kérdező hozzászólása: a puffadás meg a derék nálam is van
Én a helyedben, holnap tesztelnék mégegyet, ha neg. elmennék dokihoz!Lehet vmi hormonprobléma!Reméljük babás vagy!:)
A kérdező hozzászólása: már egyszer teszteltem héten, õszintén szólva már nincs kedvem többet venni.... lehet várnom kellett volna a reggeli pisire... :( bár már nagyon kételkedem abban, hogy terhes lehetek. Mondjuk nagyon fáradtnak érzem magam mostanában és a bal cicimen kezdenek ilyen kék erek kilátszani, de ha meg nem vagyok terhes, akkor miért nm jön már meg??
Én is holnap veszek Qupido tesztet!
A qupidp csak 10-es!az érzékenyebb!Vagy vehetsz Clearbluet, de az nagyon drága.
A kérdező hozzászólása: nem, múlt havi sajnos nincsen... de nem kellett volna még kimutatnia a tesztnek?? 25 izé az érzékenysége...
Van múlthavi görbéd is?
Hát ez szép babás görbének tûnik!Vegyél holnap qupido tesztet.Lehet még kevés a hcg-d!Poz. tesztet kívánok!!!++++++:)
A kérdező hozzászólása: eddig 28 volt, de a múlt hónapban 37 lett, itt a görbe: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f9d4504e2cd1ee8913cf..
A kérdező hozzászólása: unom már a ok negatív tesztet, csak pénzkidobás az egész, mindig tök negatív... nem értem mi lehet???
Ha meg nem akarsz tesztelni akkor irány a doki!Én nem vagyok orvos csak tanácsot tudok adni!Sajnálom, hogy nem segíthettem!
A kérdező hozzászólása: jaj, ne haragudj, nem neked szólt a válasz, hanem a teszteknek... kicsit elszomorodtam, tudod már 99%-ban biztos voltam a babában....tegnap meg ma pedig nagyon halvány rózsaszínes folyásom volt, de csak reggel, ez jelentheti azt, hogy megjön?
Nekünk ez a negyedik hónap?Ti mióta próbálkoztok? Úgy egy hete erõs görcsölést éreztem, azóta minden nap úgy érzem, hogy leszakad a derekam.Feszül a méhem, szurkál a hasam, néha még lejebb is belenyilal.A mellem néha szurkál!Fel vaygok puffadva!Az a baj ez mind lehet a menszesz jele is!Jah még annyi, hogy fáradékonyabb vagyok!
A kérdező hozzászólása: neked tünetek? régóta próbálkoztok?
Tudom, már sajna csalódtam épp eleget.A pár mondta, is hogy tök felesleges, de én már tudni akarom, hogy amiket érzek azok a terhesség jelei, vagy valami baj van!
A kérdező hozzászólása: remélem neked sikerül! de, ha nem akarsz csalódni, a nemvárt napja elõtt ne tesztelj, nagyon rossz érzés ám! Még akkor is, ha nem is számítasz arra, hogy + lesz!
A kérdező hozzászólása: délutánonként nagyon fáradt vagyok, legszívesebben már most is lefeküdnék aludni, meg többet is eszem a cicim meg néha fájogat, olyan furcsán szurkál, de mindig csak az egyik és csak pár percig... tegnap meg ma reggel viszont nagyon halványrózsaszín pár csepp sûrû folyásom volt, lehet hogy ez már a menzim? Bár nekem inkább nagyon híg, olyan vizes sötétbarna szokott lenni mielõtt megjön
Ha a hétvégén is tapasztalsz rózsaszínezést, akkor köv. héten irány doki!
Nem haragszom.Tudom, hogy rossz a bizonytalanság.Én hétfõre nem várom, de már alíg bírok magammal!Két nagyon halvány pozim van, de az is inkább idõn túl lett pozi.Szal nem tudni, hogy mi van!Tehát megértelek! Mivel a hõd fent van, szerintem vagy most ágyazódott be, vagy lehet a szervezted így jelzi, hogy itt lenne a mensi ideje, de mivel baba van, nem jön meg.Csak így reagált a szervezeted!Érzi a változásokat!Egyébként milyen tüneted van?
A kérdező hozzászólása: egyébként neked is lehet baba? késik a menzid?
Hány naposak a ciklusaid?Van görbéd?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!