Találatok a következő kifejezésre: Napok óta a derekam, ma egy (3 db)

Napok óta leszakad a derekam, ma egy kicsit jobb, többször eszek, éhség érzet! Utánna meg reggel hányinger! Mentsruáciom késett is meg nagyon kevés volt(1nap)! Ugy érzem mintha fellennék fujodva! Lehet hogy babát várok?

Legjobb válasz: Igen,könnyen lehet,fõleg h cak ilyen mensid volt.Egyébként az én anyum pl. 2 hónapig rendesen mensizett velem,szóval tesztelj egyet hamar.Drukkolok!

Igen, könnyen lehet, fõleg h cak ilyen mensid volt.Egyébként az én anyum pl. 2 hónapig rendesen mensizett velem, szóval tesztelj egyet hamar.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia!Kb.egy hete csináltam egy tesztet de negativ!
Szia nekem 4 napot késett és ugyan olyan tüneteim voltak mint neked és sajnos ma meg is jött!!!!:( Remélem te szerencsésebb vagy!!!
Csinálj egy tesztet.Régen volt már a múlt heti tesztelésed, azóta (ha babás vagy) több HCG termelõdött a szervezetedben.Szorítok!

Már egy hete elment a nyákdugó, napok óta jóslóim vannak, ma egész nap leakar szakadni a derekam, fájások is vannak, de valahogy egybefüggően. Tegnap többször is voltam wc-n, lehet ebből hamarosan szülés?

39 hetes km.

Legjobb válasz: Nem nézted, hogy milyen idõközönként érzed erõsebben a fájásokat? Esetleg nem erõsödnek? Ha igen, akár már szép lassan elkezdhetsz készülõdni :)) Nem mindenkinél magzatvíz elfolyással indul a szülés! Nekem az elsõnél nem volt semmi más, csak a derekam akart leszakadni hajnali 4 órától. Este 10.10.kor megszületett a fiam :D Könnyû szülést, boldog babázást és nagyon sok tejcsit kívánok Nektek! 4 gyerekes anyuka

Nem nézted, hogy milyen idõközönként érzed erõsebben a fájásokat? Esetleg nem erõsödnek? Ha igen, akár már szép lassan elkezdhetsz készülõdni :) ) Nem mindenkinél magzatvíz elfolyással indul a szülés! Nekem az elsõnél nem volt semmi más, csak a derekam akart leszakadni hajnali 4 órától. Este 10.10.kor megszületett a fiam :D Könnyû szülést, boldog babázást és nagyon sok tejcsit kívánok Nektek! 4 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Próbálom méregetni, de valahogy olyan egybefüggõ az egész:) Én attól félek, hogy nem lesznek erõsebbek, de beindul a szülés, akkor honnan fogom tudni, hogy már menni kell?
Hidd el, erõsödni fog, ha tényleg már a szülés indult be! :DD Ne aggódj! Milyen messze van tõletek a kórház? Esetleg hívd fel õket, hogy mit tegyél, ha közel van, akár be is mehetsz, hogy nézzenek rád...
Szia! Nekem szerdán egész délután fájásaim voltak, estére 3 percesek.Aztán bementem a kórházba, ahol majdnemhogy bent akartak fogni.A fájások végül elmúltak, majd tegnaptól újra vannak, de néha egybefolynak, néha csak éppen hogy valami, néha órákig semmi.Most itthon vagyok és még mindig egyben.Hidd el ha tényleg itt az idõ rendszeresek lesznek a fájások.Szerintem bemenni kár a kórházba addig, de ha az megnyugtat hívd fel a dokid ha van.

Ma töltöttem a 12. hetet. Már egy hete fáj a méhem, esténként húzódik és érzem hogy van ott valaki. A derekam és a hátam is fájdogál napok óta. Normális hogy ilyen hamar? MIért?

Azt hogy érzem hogy van bent valaki,olyan érzés mintha befeszülne,vagy hasonló.

Legjobb válasz: A fájdogálás, feszülés attól van, hogy nõ, tágul a méhed, nyúlnak a szalagok.A méhednek most fel kell készülnie a terhesség kihordására, és nagy változásokon megy majd keresztül.Ez teljesen normális, sõt!szerintem minden kismama érzi.Nekem olyan alhasi szurkálódások voltak, hasonlók, mintha meg akarna jönni.Jó, hogy már elmúlt, mert ijesztõ volt.Azt, hogy van bennt valaki, szerintem csak pszichésen érzed.És hát tudod is!

A fájdogálás, feszülés attól van, hogy nõ, tágul a méhed, nyúlnak a szalagok.A méhednek most fel kell készülnie a terhesség kihordására, és nagy változásokon megy majd keresztül.Ez teljesen normális, sõt!szerintem minden kismama érzi.Nekem olyan alhasi szurkálódások voltak, hasonlók, mintha meg akarna jönni.Jó, hogy már elmúlt, mert ijesztõ volt.Azt, hogy van bennt valaki, szerintem csak pszichésen érzed.És hát tudod is!
en 10 hetes vagyok, es mar most erzem neha hogy van odabent valaki pedig meg nagyon pici, megis lyan erzesem van. szerintem is tok fura. a tobbi tunettel kapcsolatban nemtudok mit mondani, de nekem is szokott fajni a mehem, a doki szerint normalis, mert no, es nyulnak a szalagok.
Én 13. hetes vagyok, de nem tudok nomrálisan aludni már kb. két hete a derekam miatt és olyan mintha egy tégla lenne a méhem helyén.. a doki azt mondta , hogy ez normális.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!