Találatok a következő kifejezésre: Napközben többször valami a hasamba (2 db)

Napközben többször beleszúr valami a hasamba. Ez mi lehet?

Vérzés, folyás nincs. Egy 12 hetes kismama.

Legjobb válasz: Ne aggódj, ez másnál is elõfordul. Valószínûleg "keresik az új helyüket a szerveid", kicsit át kell, hogy rendezõdjenek, ahogy növekszik a méhed.

Ne aggódj, ez másnál is elõfordul. Valószínûleg "keresik az új helyüket a szerveid", kicsit át kell, hogy rendezõdjenek, ahogy növekszik a méhed.
Nekem is van ilyen de eddig semmi baj nem volt. Szerintem ne aggódj. Egy 16 hetes kismama.

22 hetes vagyok és éjszaka többször felébredek arra hogy bekeményedett a hasam, napközben eddig nem volt csak ma egyszer! Ez baj? A baba ebből érezhet valamit?

Legjobb válasz: Mindenképpen szólj az orvosodnak, a bekeményedés ugyanis méhösszehúzódás, és adott esetben lehet koraszülés kezdete is (a legtöbb esetben nem komoly dolog, de jobb megnézetni orvossal.)

Mindenképpen szólj az orvosodnak, a bekeményedés ugyanis méhösszehúzódás, és adott esetben lehet koraszülés kezdete is (a legtöbb esetben nem komoly dolog, de jobb megnézetni orvossal.)
Szia! Ez még nem vészes, de mihamarabb szólj a dokinak, magnéziumot fog felírni. Sokan a Magne B6-ot szedig ilyenkor, nekem gyógyszertári készítményt írt fel az orvosom. Még nagyon a közepén vagy, így nem túl jó, ha sokat keményedsz. Igyekezz minél többet pihenni, mert általában akkor fordul elõ leginkább, ha megerõlteted magad. Nagyon jó egészséget és boldog babavárást, 9 hónapos kisfiú anyukája
Nekem az elsõvel is keményedett már ilyenkor, most a másodikkal félidõs vagyok és már most is keményedik! A doki fog magnéziumot írni. Nekem pár hét alatt elmúlt telljesen, én is féltem a koraszüléstõl, ehhez képest a lányom a 42. héten született. Minden jót Nektek és pihenj sokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!