Találatok a következő kifejezésre: Napközben többször valami (3 db)

Napközben többször beleszúr valami a hasamba. Ez mi lehet?

Vérzés, folyás nincs. Egy 12 hetes kismama.

Legjobb válasz: Ne aggódj, ez másnál is elõfordul. Valószínûleg "keresik az új helyüket a szerveid", kicsit át kell, hogy rendezõdjenek, ahogy növekszik a méhed.

Ne aggódj, ez másnál is elõfordul. Valószínûleg "keresik az új helyüket a szerveid", kicsit át kell, hogy rendezõdjenek, ahogy növekszik a méhed.
Nekem is van ilyen de eddig semmi baj nem volt. Szerintem ne aggódj. Egy 16 hetes kismama.

22 hetes vagyok és éjszaka többször felébredek arra hogy bekeményedett a hasam, napközben eddig nem volt csak ma egyszer! Ez baj? A baba ebből érezhet valamit?

Legjobb válasz: Mindenképpen szólj az orvosodnak, a bekeményedés ugyanis méhösszehúzódás, és adott esetben lehet koraszülés kezdete is (a legtöbb esetben nem komoly dolog, de jobb megnézetni orvossal.)

Mindenképpen szólj az orvosodnak, a bekeményedés ugyanis méhösszehúzódás, és adott esetben lehet koraszülés kezdete is (a legtöbb esetben nem komoly dolog, de jobb megnézetni orvossal.)
Szia! Ez még nem vészes, de mihamarabb szólj a dokinak, magnéziumot fog felírni. Sokan a Magne B6-ot szedig ilyenkor, nekem gyógyszertári készítményt írt fel az orvosom. Még nagyon a közepén vagy, így nem túl jó, ha sokat keményedsz. Igyekezz minél többet pihenni, mert általában akkor fordul elõ leginkább, ha megerõlteted magad. Nagyon jó egészséget és boldog babavárást, 9 hónapos kisfiú anyukája
Nekem az elsõvel is keményedett már ilyenkor, most a másodikkal félidõs vagyok és már most is keményedik! A doki fog magnéziumot írni. Nekem pár hét alatt elmúlt telljesen, én is féltem a koraszüléstõl, ehhez képest a lányom a 42. héten született. Minden jót Nektek és pihenj sokat!

10 és fél hetes babás vagyok. Állandóan zsibbadnak a karjaim, még napközben elvagyok, de éjszaka többször is felébredek rá, nagyon rosszul alszom emiatt. Lehet valamit tenni ez ellen, vagy készüljek fel, hogy ez lesz a babásság végéig?

Legjobb válasz: Én most pont ma 10 hetes vagyok. nekem a lábamban van ilyen, de amióta napi 2x1 magne b6-ot szedek+ magnézium pezsgõtablettát iszok 1-et enyhébb.

Én most pont ma 10 hetes vagyok. nekem a lábamban van ilyen, de amióta napi 2x1 magne b6-ot szedek+ magnézium pezsgõtablettát iszok 1-et enyhébb.
A kérdező hozzászólása: Szedem az Elevitet, és még iszom mellette vas+c és magnézium+b6 pezsgõtablettát. Sajnos így is :( Igazából szerdán megyek a dokihoz, kíváncsi vagyok már nagyon, mit fog mondani.
Nem vagy vizes?Mert nekem a kezeim attól zsibbadnak.Ha mész dokihoz említsd meg neki mindenképp! Szép babavárást! 33 hetes kismami
Nekem ugyanez volt, ugyanekkor. Kb. 12 hetes korunkra elmult. Enyhen megduzzadnak a szovetek, es osszenyomjak az idegcsatornat, ezert zsibbadsz. Nekem elmult, kitartas, ez normalis, elofordul a terhessegnek ebben a korai szakaban (is) de ez nem az a vizesedes, ami kesobb kialakulhat, ne aggodj! 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok vizes, ezért nem is értem a zsibbadást. De remélem elmúlik, mert zavar, hogy sokszor felébredek éjjel, mert úgy szeretek aludni!! Köszönöm a válaszokat!!
Elõfordulhat az ilyesmi. :o( a doki ilyenkor fel tud írni kézmerevítõt ( vagy elmész a sport vagy gyógyászati segédeszközboltba és ott is tudsz venni)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!