Találatok a következő kifejezésre: Napközben lehet tejjel inni (2 db)

Napközben lehet kávét tejjel inni?

A reggeli kávémat kevés tejjel és két db háztartási keksszel eszem mindennap, mert gyomorbeteg vagyok. Napközbeni kávét is lehetne tejjel inni, mert egyébként nagyon rosszul vagyok?

Legjobb válasz: Én is voltam gyomorfekélyes de két kávét azt megittam tejjel egy nap próbálld meg attól függ,hogy milyen a betegséged?Van akinek a kávé nem jó de van akinek a tej.Kíkell próbállnod melyikre érzékenyebb a gyomrod.Az igaz,hogy mind kettõ savat termel.Ha viszont sok a savad akkor tényleg csak egy két kávécskát igyál kis tejjel.

Én is voltam gyomorfekélyes de két kávét azt megittam tejjel egy nap próbálld meg attól függ, hogy milyen a betegséged?Van akinek a kávé nem jó de van akinek a tej.Kíkell próbállnod melyikre érzékenyebb a gyomrod.Az igaz, hogy mind kettõ savat termel.Ha viszont sok a savad akkor tényleg csak egy két kávécskát igyál kis tejjel.
Ha gyomorbeteg vagy, én egyáltalán nem javasolnám Neked a 90 napos diétát, nem hiszem, hogy pl. a gyümölcsnap, vagy a víznap jót tenne... Szóval elõször is szerintem beszélj orvossal errõl. Ha õ nem látja akadályát, csak akkor kezdj bele.

Fehérjenapon napközben egy-egy falat sajtot, vagy tejet lehet inni?

Mármint az étkezések között gondoltam.

Legjobb válasz: Én minden fehérjenapon megiszom két liter tejet. Így legalább egy napra megszabadulok a víztõl... Amúgy a leírásban ottvan, hogy lehet.

Én minden fehérjenapon megiszom két liter tejet. Így legalább egy napra megszabadulok a víztõl... Amúgy a leírásban ottvan, hogy lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!