Találatok a következő kifejezésre: Napközben ha a (249 db)

Napközben ha mérem a hőm és 37 felett van, az jó? egy napja késik a nem várt menszi.

Legjobb válasz: Miért napközben méred?????Nem szabad napközben mérni, mert a mozgástól mindig magasabb.Reggel mielõtt kiszállnál az ágyból, akkor kell mérni, és mindig egy idõbe.Ha reggeli elsõ mérés 37 feletti az jó. De ha neked napkõzbe ennyi, akkor a reggeli nem túl magas. Holnap mielõtt ki kellnél az ágyból akkor mérd. És azt írd be.Sok sikert 38 hetes kismama

Miért napközben méred?????Nem szabad napközben mérni, mert a mozgástól mindig magasabb.Reggel mielõtt kiszállnál az ágyból, akkor kell mérni, és mindig egy idõbe.Ha reggeli elsõ mérés 37 feletti az jó. De ha neked napkõzbe ennyi, akkor a reggeli nem túl magas. Holnap mielõtt ki kellnél az ágyból akkor mérd. És azt írd be.Sok sikert 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: oké!reggel mérem de elég sokat járok pisilni éjjel is és az a mozgás is befolyásolhatja az eredményt?
Miért nem csinálsz egy tesztet?
Elsõ válaszóló vagyok. Igen végülis befolyásolja, de nem mindegy hogy kiszaladsz pisilni, és fekszel is vissza, vagyis a szervezeted megint megnyugszik, vagy mozogsz egész nap, mert valamiért úgy is mindig oda kell nyúlni.Reggel mérd mindenképp.Ha tesztelsz azt is reggel csináld, mert elég korai stádiumba vagy, és a hcg a reggelibe a legmagasabb.De ez is váltózó. Drukkolok 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi!reggel fogom mérni és megírom hacsak addig nem jelentkezik a menszi.eddig még nem jelezte hogy megakar jönni!
Én is azt mondom, hogy a reggeli a mérvadó! Mérd meg reggel, és utána írd ki, akkor többet tudunk "segíteni"! Én azért nagyon szorítok neked! Már én is nagyon szeretnék egy pozitívat tesztelni! :)

Ha valaki 1 hónapos terhes, akkor annak kimutatja már napközben is a terhességi teszt, hogy terhes?

Ugyebár mindenki azt mondja, hogy a terhességi tesztek a reggeli vizeletből mutatják ki a legjobban a terhesség vagy a nem terhességet.

Legjobb válasz: Ha 1 hónapos terhes vagy sztem már napközben is kimutatja.

Ha 1 hónapos terhes vagy sztem már napközben is kimutatja.
Kérdés, hogy te hogyan értelmezed az 1 hónapos terhességet. Ugyanis hivatalosan a terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számolják. Mondjuk 28 napos ciklus esetén az 1 hónapos terhesség még igazából csak két hetes, amit közel sem biztos, hogy kimutat a teszt. Bár elvileg azért két hét után megbízható eredményt adnak.
Ha olyat veszel ami napközben is kimutatja akkor igen már kimutatná. Reggeli tesztet nem hiszem , h jó ötlet délután csinálni.
ez most komoly??? ugye nem....
Szija ha terhes vagy kimutatja akár reggel akár dél után. Én mikor kimaradt a menstruációm másnap már délután vettem is tesztet és ki is mutatta bár elég halvány volt meg csináltam mégegyet reggel az sokkal erõsebb volt! Tehát kimutatja dél után is meg bármikor ha terhes vagy de a reggeli elsõbõl a legerõsebben és a legegyértelmûbben. :)

Miért visít, ha a kiságyba kerül este? Napközben semmi baja, de este 2 órát üvölt, mire elalszik.

4 hónapos, nem éhes, nem szomjas, nem éhes, nem fázik, pocak nem fáj. 3 hete van ez, azel?tt szépen elaludt. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha napközben esetleg sokat szunyizik, még nem akar ágyba bújni tentizni.

Ha napközben esetleg sokat szunyizik, még nem akar ágyba bújni tentizni.
Nálunk is pont 3 hónapos korában kezdõdtek az elalvás gondok, addig úgy aludt, hogy letettem, és kész, aztán egyszercsak beütött a krach. Neki sem volt semmi baja, egyszerûen nem akart aludni a kiságyban. (én sírni nem hagytam) Hát mi úgy oldottuk meg, hogy a nagyágyon elalszik, és visszatesszük a kiságyba. Napközben azóta már egyáltalán nem alszik a kiságyában, a heverõn alszik nappal is.
Lehet, hogy nem álmos.Nem fáradt ki eléggé napközben.Nem lehet?az én lányom akkor szokott sírni, hogy még ne tegyem le.Akkor kiveszem, és akkor viszem, mikor már dörzsöli a szemét.
XD utolsó ez aranyos! XD
Nem szeret a kisagyab lenni, ezert visit. Ha tenyleg nem lehet ehes, akkor nem akar egyedul lenni a draga szivem. Hat akkor hagyd ott magatokkal, en ki nem birnam hogy visitson 2 oran keresztul. A te idegeid es a ferjede hogy birjak ezt ki?
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem hagyjuk az ágyban, de ha rákezd, nem hagyja abba a kezünkben sem. Raktuk nagyágyra, pihenõszékbe, ringatjuk, semmi. És már a vacsi vége felé elkezd sírni, mintha az éjszakától félne.
Kedves kérdezõ. Az én kislányom dettó ugyan ezt csinálja. Napközben szereti a kiságyat, napközben fél perc nyöszörgés után magától elalszik, de este rémálom. Hiába ringatom ölben, hiába teszem ki magunk mellé, a szemét vörösre dörzsölgeti mert már olyan álmos, de újabban már ringatásra sem alszik ölben. Eddig ez tuti hatásos volt, eddig :( Fogalmam sincs miért csinálja ezt, fõleg pont este. Bocs, hogy nem tudtam segíteni, de vissza nézek még hát ha valaki tudja a választ. :) )
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is álmos, mert csak csíknyira van már csak nyitva a szeme, de csak vergõdik szegénykém.

Nem baj ha a kisbabám (4 hónapos) napközben csak cumival alszik el? Annyira nyügös, és sir ha fáradt, nem tud magátol elaludni, cumival 5 perc és már alszik.

Este cici utá egyb?l eltud aludni agy ha még nézel?dik utána akkor sem sir,és lassan elalszik magátol.Nektek is nehezen alszik el napközben??Nem nagyon szokik rá a cumira??

Legjobb válasz: Kisfiam 15 hónapos és még mindig cumival tud elaludni. Napközben nem kell neki, de alváshoz kell. Majd leszokik. Keresztfiam 2 évesen szokott le az alvási cumiról.

Kisfiam 15 hónapos és még mindig cumival tud elaludni. Napközben nem kell neki, de alváshoz kell. Majd leszokik. Keresztfiam 2 évesen szokott le az alvási cumiról.
Nálunk is kell a cumi. Napközben nem, csak alváshoz. Kb. 2 perc és kiköpi, de amíg elalszik, addig kell. Csak úgy nem cumizik.

Normális, ha a 3 hónapos babám keveset alszik mostanában napközben?

Az éjszakát nagyjából átalussza, viszont napközben kb. 3-4-szer alszik fél órákat.

Legjobb válasz: Mi is 3 hónaposak vagyunk és nagyon keveset alszunk napközbe. Délelött fél óra, délután max 2x fél óra.Én is aggódtam miatta,de ezek szerint nem vagyunk egyedül vele,ugyhogy valószínû nekik ennyi is elég.

Mi is 3 hónaposak vagyunk és nagyon keveset alszunk napközbe. Délelött fél óra, délután max 2x fél óra.Én is aggódtam miatta, de ezek szerint nem vagyunk egyedül vele, ugyhogy valószínû nekik ennyi is elég.
Szia.Azt nem tudom hogy norális e de az én babám most 2 hónapos és ugyanezt csinálja.
Szia! Az én kislányom is 3 hós, de napközben õ is csak bólogat. Nagy ritkán ebéd után alszik egy órát. Biztos nekik ennyi is elég.Nem hinném, hogy ettõl bajuk lenne.

Bukasra allok foldrajzbol. Kotelezo lesz a napkozi ha megbukok? :/

heti 1 ora van, csutortokon . ev elejen feladatlapot irtunk de csak nehanyan es engem is kivalasztott , de en az azelotti oran nem voltam ott..felenk vagyok, nem mertem feleselni a tanarnak, igy utolag meg mar keso.szoval az 1-es lett. most irtunk egy dogat es az 2-es lett. csutortokon van az utolso javitasi lehetoseg, de ahogy ismerem a tanart nem engedi meg. ha megbukok kotelezo lesz a napkozi? vgy ez minden iskolaban mas?:/ 12/L koszii : )

Legjobb válasz: Ha megbuksz, évet ismételsz, nem lesz kötelezõ a napközi.

Ha megbuksz, évet ismételsz, nem lesz kötelezõ a napközi.
A kérdező hozzászólása: FELEVRE GONDOLTAM
HÁT AKKOR AZ MINDEN ISKOLÁBAN MÁS!!!!!!
A kérdező hozzászólása: jó nyugi :-)

Van akinek a 2 éves gyereke nem alszik már napközben, ha igen mikortól nem? Baj ha nem alszik?

Legjobb válasz: Az én lányom 2 éves korától nem aludt napközben, egészen az ovikezdésig. Különösebb baja nem lett, csak estére mindig nyûgös volt, és nagyon korán fektettük le. Óvodában az elsõ ottalvós napján gyönyörûen elaludt, mert eszébe sem jutott, hogy ellentmondjon az óvónéninek. De hétvégén és szünetek idején továbbra sem hajlandó itthon aludni. Mi is sokat aggódtunk eleinte, de azután elfogadtuk ezt a helyzetet. Több ismerõsömnél is így alakult.

Az én lányom 2 éves korától nem aludt napközben, egészen az ovikezdésig. Különösebb baja nem lett, csak estére mindig nyûgös volt, és nagyon korán fektettük le. Óvodában az elsõ ottalvós napján gyönyörûen elaludt, mert eszébe sem jutott, hogy ellentmondjon az óvónéninek. De hétvégén és szünetek idején továbbra sem hajlandó itthon aludni. Mi is sokat aggódtunk eleinte, de azután elfogadtuk ezt a helyzetet. Több ismerõsömnél is így alakult.
Az én lányom se alszik 2 éves korától. Nagyon aggódtam én is mert a fiammal soha nem volt ilyen gond, mindig szépen nagyokat aludt délután. El se hittem akkor más anyukáknak, hogy az õ gyerekük nem alszik - arra gondoltam , mert nem is altatják....stb. De nem egyformák a gyerekek, a lányom nem igényli, különösebben este se nyûgös...csak pikk-pakk elalszik gyorsan.
Az én lányom mindig olyan sírva ébredt a délutáni alvásból, hogy ezért gondoltam talán jobb elhagyni, mert csak sír ébredés után és nem volt képes este 10 óra elõtt aztán elaludni. Bölcsibe jár (külföldön élünk) ha akarna aludhatna, de nem alszik és jól bírja ébren, este 8 elõtt viszont megyünk lefekvéshez készülõdni és seperc alatt alszik az ágyban reggel 8-ig. Persze van ha nagyon izgis napja volt akkor hazúton elalszik a kocsiban, de egy átlagos napot simán kibír délutáni alvás nélkül. Anno nekem még a nagyim 7 évesen is kötelezett délutáni alvásra. A lányom nem akar, nem is kényszerítem .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtatok, megnyugodtam és elfogadom hogy õ ilyen. Ment a zöld kezecske mindenkinek :)
2, 5 eves mult a lanyom es egy par honapja nem akar delutanonkent aludni. Pontosabban a bolcsiben meg alszik neha, de ott se mindig, itthon viszont sosem. Bajnak baj, mert igy en nem tudok delutan sziesztazni...:DDDD
Napközben 3 óránként, éjjel viszont nem cserélek.
Napközben minden étkezés után lecserélem, éjjel viszont egyáltalán nem, mivel alszik, emiatt nem akarom felébreszteni. És mivel éjjel nem eszik-iszik, nem is pisil olyan sokat.
Szia! Semmi nõi bajt nem okoz. Én azért szoktam cserélni a fiamnál (és a lányomnál is fogom ha lesz) mert ha kifolyik a pisi, akkor élbõl: ruhalehuzás, mosás, ágynemûlehúzás, mosás és ha elég nagy a folt, akkor a matrac szellõztetése. Szóval nekem macera, félálomban meg sittysutt kicserélem. De hozzáteszem azt is, h nem minden éjjel, csak ha alvás elõtt még iszik.
Elsõ vagyok, a babám már 10 hónapos. Amíg még pici volt és minden szopi alatt bekakilt, addig éjjel is cseréltem. Azóta nem cserélem éjjel, amióta többet alszik és nem kakil, csak nappal. Nõi bajt az okozhat, ha a hüvelyét hmosító kenõccsel kened, vagy hámosító anyagot tartalmazó popsitörlõvel törlö. Ezeket kerülni kell a kislányoknál, mert benõhet a hüvely. Valamint hüvelygombát is ugyanúgy kaphatnak, mint a felnõttek, fõleg antibiotikum-kúra után, és a végbelük kitörlésével is extra óvatosnak kell lenni, hogy ne juthasson széklet a hüvelybe. Magától a pelenkáól semmilyen nói bajt nem kap el, a vizeletet a pelenka elvezeti a bõrétõl és zselévé alakítja.
Ha nagyon pisis, éjjel is cserélj pelust és figyeld a punciját, hogy ne legyen piros, vagy ne tapadjon össze.
Születése óta nem cserélünk éjjel pelust, kivéve, ha kakilt, vagy esetleg átázott. Meg se fordult a fejembõl, hogy ezzel megzavarjam az éjszakáját.
Szerintem nem okozhat! Nincs összefüggés! Az én babám 11 hónapos. Napközben kb. 2-3 óránként cserélem a pelusát. Ha persze betrottyol, akkor azonnal lecserélem, még ha 10 perce is van rajta a pelenka. Éjjel csak akkor szoktam lecserélni, ha felébred és semmi áron nem akar visszaaludni, olyankor a pisi pelus zavarja. De ha nem ébred fel, akkor csak azért nem keltem fel, hogy tisztába tegyem.
Az utolsó vagyok ismét: az elfelejtettem írni, hogy a pelustól is függ ám! pl. nálunk az elsõ 5 hónapban a Huggies és a Pampers állandóan átázott reggelre. Amióta áttértünk a Liberora, azóta kb. 2x ázott át. Szóval a Libero a legjobb szerintem.
Szerintem is a peluson múlik... ha jó minõségû és nem engedi vissza a baba bõrére a nedvességet, semmi baja nem lesz... ellenkezõ esetben gyakrabban cserélném... mi kezdetektõl a Pampers-t használjuk, próbáltam mást is, de nem vált be...
Szerintem nem lesz semmi baja. Barátnömnek mind két lány az elsö naptol átaludta az éjszakát miután megszülettek, és nem ébresztette öket pelus miatt. Egészséges nagylányok lettek. :)
elõzõ vagyok, nappal 3-4 óránként cserélem a pelust, mikor mennyire van tele, nem az órát lesem, inkább megtapogatom... :) mikor még csecsemõ volt etetés után tettem tisztába
mióta hazahoztuk a kórházból, csak akkor cserélem éjszaka a pelust ha bekakil. most meglepett mennyien cserélnek éjszaka pelust :O nekem anno azt mondták, nem kell és nem is gondolkoztam ezen, tök természetesnek vettem. most 14 hós, 13 órát alszik éjjel és nem okozott eddig gondot. néha átázik reggelre a pelus, akkor elõbb felébred, átöltöztetem, kap tápit és alszik tovább. szóval nem hinném, hogy bármi bajt okozna
Én éjfélkor cserélek utoljára, utánna hét-nyolc órakor. Olyankor pakolja tele kakival is. Ritkán van egy kis csípõdésünk, de a doki szerint azért is mert nyálzik és savasabb a kaki. Három hós.
Igazából okozhat nõi bajt, mert nekik még nincsen meg az az önvédekezõ hüvelyflórájuk mint egy nemi érett nõnek/lánynak. De ha napközben rendesen odafigyelsz rá, kétlem, hogy bármi gond lenne belõle.
Tök felesleges cserélni akkor, ha nem folyik ki a pisi. Én azt hiszem 3 hós kora óta nem cserélek éjjel, mert elbírja a pelus a pisit + amikor cseréltem, alig akart visszaaludni. most lesz 1 éves a kislányom, és semmi "bajt" nem okozott ez, sosem volt piros a popó vagy a nunus szerencsére:) Max csak pöttyös lehet a nunus és a popó, de semmi más "baja" nem lesz ettõl!
ja meg igen, azért ha sokszor átpisisedik a pelusa, akkor azért jó ha nem fekszik benne, mert a felfázásbõl lehet gond. Én elõbb a közvetlen pisire gondoltam, de a többszöri átázás nem jó!
Szia! Ezt Neked kell látnod, hogy mennyire pisis. Nekem volt, hogy egész nap 2x kellett cserélni, mert nem volt benne semmi, csak higiénés okokból cseréltük. De volt olyan éjszakánk, hogy már a ruhája csupa pisi volt, és 2x-3x cserélni kellett. Ez gyerkõcönként változik. Bajt? Hát felpirosodhat a popsija vagy ha allergiás a pelusra, (nekem a benne lévõ latexre azok), akkor hólyagok, gyulladás....de szerintem mást csak akkor, ha mindig hagyod elázni. Mert azért egy picinek nem jó benne ülni a pisiben.
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Srácok! Ha a feleségetek, barátnőtök féltékeny lenne, hordanátok napközben - vagy amikor nem vagytok együtt - férfi erényövet, aminek a kulcsa a párotoknál lenne?

Legjobb válasz: És hogyan vécéznék napközben? VISZONT Ha a vécézés megoldható kulturáltan, akkor egy laza szopás is megejthetõ.

És hogyan vécéznék napközben? VISZONT Ha a vécézés megoldható kulturáltan, akkor egy laza szopás is megejthetõ.
Nem.
Már megint te? -.- NEM!
Hát te hülye vagy. Nincs az az ember a földön aki kedvéért ezt elviselném.
40 fokban? kizárt...
Természetesen IGEN. :)
nem.
Ha annyira féltékeny lenne, hogy ezt komolyan gondolja, akkor hordja õ, én meg venném a kalapom.
:D lol köszi ezen jót nevettem
WC? szerintem aki ilyet bevállal, annak már a katéter sem okoz gondot. meg a dugó sem a seggében..
Nincs az az isten... Sanyika ne hozzál sört, mert még akkor sem! Be kellene ezt a hülyeséget tiltatni, mert még viccnek is rossz...

Hogy vegyem el a 2, 5éves kislányomtól a nappali alváskor a cumit? Éjjel nem kell, sőt régen napközben ha nyügi volt se kérte, most meg ha reggel fel kel az az első, h "hol a cumim"? !

Legjobb válasz: Szia! Hát mi is ezzel küzdünk szintén közel másfél évesek vagyunk, csak nekünk éjjel is kell a cumi! Az utóbbi idõben meg egyenes cumifüggõ lett! :(( Én napközben megpróbálom elterelni a figyelmét, vagy kap gyerekrágót az az újabb õrület akkor nem kell neki a cumi, de amint megy aludni már keresi is! Én elvenni nem akarom tõle, egyszer egy gyerekpszichológust hallottam errõl nyilatkozni, hogy ha már egyszer nekiadtuk akkor ne vegyük el tõle, legkésõbb az oviban úgyis leteszik, mert ott már ciki a cumi! Én amúgy 6 éves koromig szoptam az ujjam éjjel nappal. A lány úgy látszik rám ütött! :)) Kitartás!

Szia! Hát mi is ezzel küzdünk szintén közel másfél évesek vagyunk, csak nekünk éjjel is kell a cumi! Az utóbbi idõben meg egyenes cumifüggõ lett! :(( Én napközben megpróbálom elterelni a figyelmét, vagy kap gyerekrágót az az újabb õrület akkor nem kell neki a cumi, de amint megy aludni már keresi is! Én elvenni nem akarom tõle, egyszer egy gyerekpszichológust hallottam errõl nyilatkozni, hogy ha már egyszer nekiadtuk akkor ne vegyük el tõle, legkésõbb az oviban úgyis leteszik, mert ott már ciki a cumi! Én amúgy 6 éves koromig szoptam az ujjam éjjel nappal. A lány úgy látszik rám ütött! :) ) Kitartás!
ocsi elírtam, közel 2, 5 éves a lányom!
A kérdező hozzászólása: Az öcsikéje, 7 hónapos, soha nem fogadta el a cumit!!Abba bíztam, h majd most a kis tesó mutat példát a nagynak...de nem így lett, mert amióta a kis tesó megszületett azóta van az h nappal is kéri a cumit, ha nyügi:(
Egyszerûen!Én fiam 1, 5 éves múlt amikor kidobtam a cumijait , 1-2 nap alatt leszokott.Egyszerûen elteszed és nem veszed elõ , ha hisztizik sem , az elsõ napok nehezek lesznek, de pár nap és nem kell cumi!Mind 2 fiamnál bevált.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!