Találatok a következő kifejezésre: Napjában hányszor használni (20 db)

Kén szappan jó a pattikra? és napi hányszor kell használni?

Legjobb válasz: Igen nagyon jó, de amúgy mindegyik kén tartalmú krém, vagy tonik jó a pattanásokra. Szerintam ilyen melegben, amikor ennyire izzad az ember nyugodtan lehet napi 3x használni.

Igen nagyon jó, de amúgy mindegyik kén tartalmú krém, vagy tonik jó a pattanásokra. Szerintam ilyen melegben, amikor ennyire izzad az ember nyugodtan lehet napi 3x használni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) )))
Szerintem reggel és este bõven elég, mert a nap is szárítja a bõrt.

Canesten plust hányszor lehet használni egy nap? Hányszor kenhetem be?

Legjobb válasz: ahányszor viszket kend be nyugodtan. Még az is jó szokott lenni hogy egy vattárra csepegtetsz betadin-t és azzal áttörlö, na meg krémezed.

ahányszor viszket kend be nyugodtan. Még az is jó szokott lenni hogy egy vattárra csepegtetsz betadin-t és azzal áttörlö, na meg krémezed.

Napjában hányszor lehet használni az Angel Sounds otthoni magzati légzésfigyelőt?

Legjobb válasz: Szia! Légzésfigyelõ? A magzatoknak nincs légzésük....nincs is levegõ odabent. Ha szívhangfigyelõre gondoltál akkor, azt nem szabad sûrûn. Napi 1-szer, max. 2 szer pár pillanatig!

Szia! Légzésfigyelõ? A magzatoknak nincs légzésük....nincs is levegõ odabent. Ha szívhangfigyelõre gondoltál akkor, azt nem szabad sûrûn. Napi 1-szer, max. 2 szer pár pillanatig!
Napi 1* pár pillantara nem többet, de ha nem muszáj akkor se minden nap. Nem szeretik a babák:( Nekem is van de csak akkor használom ha ugy gondolom h nem mozgott nap közbe eleget, de ilyen ritkán van. Azért megnyugtatásnak jó.
Az Angelsounds doppler ultrahangos készülék, és bár káros hatása az ultrahangnak sincs, - az orvostudomány jelenlegi állása szerint - max. kb. 1 percig javasolt használni. Igazából ez a szívhang ellenõrzésére van, így akkor célszerû, ha nem mozog a baba, és aggódunk. Létezik egy másik típus, a Bebesounds, ami nem ultrahangos, hanem sima hangerõsítõ elven mûködik, ahhoz kell kis türelem, hogy megtaláljuk a szívhangot, de azzal akár órákon keresztül is hallgatható a baba, de ez csak az utolsó trimeszterben használható, mert akkorra erõsödnek fel jól hallhatóra a hangok.


Pattanásos bőrfelületre aloe vera nedvét napi hányszor kell használni?

égen elmúltak a pattanásaim de most újra kijött pár de nem sárgák,nincsenek kigy?lve csak pirosak és zavar nagyon de úgy vettem észre hogy az aloe vera nyugtatja csak nem tudom hányszor tanácsos használni.

Legjobb válasz: Én minden másnap vagy harmadnap kenem, mivel elég gyorsan le lehet amortizálni egy kis aloe vera növénykét..:D És így is nagyon szép eredményt mutat!:)

Én minden másnap vagy harmadnap kenem, mivel elég gyorsan le lehet amortizálni egy kis aloe vera növénykét..:D És így is nagyon szép eredményt mutat!:)
szerintem elég napi egyszer, este. a lényeg, hogy rendszeresen használd
Az aloe vera egy hihetetlenül különleges és gyógyító hatású növény, használd minél többször, nagyon jó dolog!
Ahányszor csak tudod , az aloe vera nem árthat , nagyon jól gyógyít én a sebekre szoktam használni. Tehát kenegesd kis szünetekkel minden órában , vagy legalább reggel délben és este. Hamar befog gyógyulni maximum 1-1, 5 hét. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat ! Tényleg javult nem olyan gyulladtak pedig csak pár napja kenem vele.Csak az a baj hogy a növénykék kezdenek fogyatkozni ahogy csipkedek belõlük.Nem tudjátok hogy valahol lehet-e venni aloe vera gélt ami 100%os nem csak nyomokban tartalmaz aloe verat? Mert ha tovább vagdosom a növényt hamarosan nem lesz ami további hajtást hozzon

Az EXXEMA REPAIR krémet egy nap hányszor lehet használni a babán? 2 és fél hónapos. Meg ez nem erős a kisbörinek?

Legjobb válasz: ez vicc? ha ekcémagyanús, akkor vidd orvoshoz, ír spéci krémet.

ez vicc? ha ekcémagyanús, akkor vidd orvoshoz, ír spéci krémet.
Én próbáltam, de már nagyobb volt, 11 hónapos, amikor már kipirosodott, akkor még jobban kiszárította a bõrét. Szerintem ne kísérletezz ezzel elõször, tényleg vidd el dokihoz, ír krémet, mi is olyat kaptunk, ami két nap alatt rendbehozta.
ezt nem ismerem, nem próbáltuk, nekünk a shea vaj jött be a legjobban
A kérdező hozzászólása: az addig oké, hogy vigyem orovoshoz.én el is vittem a körzetihez, de képzeljétek az én orovosom olyan hogy semmit nem adott rá, mert állitolag nem lehet semmivel kenni.hanem inkább egyböl egy másik tápszert irt fel.pedig valoszinû nem attól az, mivel HA-s tehát hipo.az orvos arra fogta hogy tejérzékeny, de tuti nem az.ilyen a mi orovosunk.de viszem másikhoz.köszi
Miert irod ezt az orvosodrol? miert "tuti nem" tejerzekeny? a HA tapszer tenyleg nem megfelelo az tejerzekeny babanak, mert csak reszben hidrolizalt, igenis kivalt atopias dermatitist. a hipoallergen tapszerek azoknak a babaknak valok, akiknek nagyobb az eselyuk allergiasnak lenni MASRA, nem tejfeherjere. nekik pl az Aptamil pepti valo. a boruket pedig zsiros testapoloval kell kenni, pl Trixera, Lipikar. ezek zsirosak de nincs bennuk szteroid(nem art a kisborenek...). nagyon felhaboritott, hogy hulyenek nezed qaz orvosod. ha a tenyleg bebizonyosodik, hogy atopias dermatitisze van a babdnak, szkseged lesz az orvosod segitsegere, jobb lenne ha hallgatnal ra, mert egyaltalan nem mondott hulyeseget... egy tejerzekeny baba anyukaja

Dentinox-ot hányszor szabad használni egy nap?

Használhatjuk az ebéd utáni és az esti lefekvés el?tt, hogy az alvás nyugodtabb legyen? Fogzás miatt mostanában nagyon rosszul alszik a 16 hósom! Ill. mennyit kell rákenni a fogínyre? Bele kell masszírozni, v. elég , hogy épp kerül rá valamennyi? Még nem használtam soha, köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Úgy tudom, háromszor lehet egy nap használni. Kb. borsónyi mennyiséget kell rákenni. Én be szoktam dörzsölni, mert jól esik neki, ha kicsit masszírozom az ínyét.

Úgy tudom, háromszor lehet egy nap használni. Kb. borsónyi mennyiséget kell rákenni. Én be szoktam dörzsölni, mert jól esik neki, ha kicsit masszírozom az ínyét.
Igen, a leírásban az áll, amit elsõ írt. Én mondjuk borsónyi mennyiség töredékét tettem az ujjamra, és azzal masszíroztam, vagy csak kentem be az ínyt, ennek megfelelõen többször, mint napi háromszor. Éjjel, ha kellet két óránként. Amikor felébredt a lányom. A második lányom meg kézzel-lábbal tiltakozott, utálta az ízét, úgyhogy vele sehogy se használtuk...
3x de nem sok mindenre jó:( inkább vegyél 540ft-ért suspensio anestetica-t az legalább használ is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Kedves utolsó válaszoló, megírnád ez a termék amit ajánlottál mi pontosan? Hol kapható, és abból mennyit lehet ill.kell használni? Köszönöm mégegyszer! Mindenkinek!
Így ahogy leírtam, így kérd gyógyszertárban.Nem vényköteles, 2 óránként kenheted.Ez nekünk a doki adta.és mondta.

Hányszor és alkalmanként mennyi ideig lehet egy nap használni 4 éves gyereknél az ínhalátort Salvus vízzel?

Legjobb válasz: Én naponta 3-4 alkalommal szoktam használni a fiamnál, általában 3-4 ml Salvussal. Idõt nem tudok, amikor kifogy akkor kapcsolom ki a gépet.

Én naponta 3-4 alkalommal szoktam használni a fiamnál, általában 3-4 ml Salvussal. Idõt nem tudok, amikor kifogy akkor kapcsolom ki a gépet.

Jó az Otrivin szájjal szívható orrszívó? Hányszor szabad használni egy nap?

Lehet, hogy hülye a kérdés de az ember szájába nem megy bele a trutyi ahogy szívja?

Legjobb válasz: Mi is tartottunk tõle elõször, de az én babám még nagyon pici, és nem akartam rögtön a porszívósat használni. Nekem bevált, és biztosan nem kerül a szádba, hiszen ott van az a kis tartály, és egy szivacs is, ami véd. Elõször furcsállottam az egészet, hogy én szívom ki a picim orrát, illetve hogy így, de mûködik :-) Vásároltunk hozzá Otrivin baby orrspray-t is, befújom és utána könnyedén ki lehet szívni az orrot. Amúgy láttad volna az arcomat, amikor a patikus elõször ajánlotta nekem ezt a típust, ahogy kimondta, hogy szájjal kell szívni...jól nézhettem ki :-)

Mi is tartottunk tõle elõször, de az én babám még nagyon pici, és nem akartam rögtön a porszívósat használni. Nekem bevált, és biztosan nem kerül a szádba, hiszen ott van az a kis tartály, és egy szivacs is, ami véd. Elõször furcsállottam az egészet, hogy én szívom ki a picim orrát, illetve hogy így, de mûködik :-) Vásároltunk hozzá Otrivin baby orrspray-t is, befújom és utána könnyedén ki lehet szívni az orrot. Amúgy láttad volna az arcomat, amikor a patikus elõször ajánlotta nekem ezt a típust, ahogy kimondta, hogy szájjal kell szívni...jól nézhettem ki :-)
Ja, és szerintem nincs meghatározva hányszor használhatod, amikor jónak látod- mondjuk a sprayt 2-4 alkalommal egy nap, így az orrszívót sem kell nagyon többször. Én csak akkor használom, ha úgy látom hogy szükséges.
A kérdező hozzászólása: Nekem a doki ajánlotta mert még mi is csak 5 hetesek vagyunk. Köszi a segítséget, kipróbálom! A kézi pumpással nem sokra mentem. Csak az jön ki vele ami már egyébként is szinte kint van..

A Dologél fogzás könnyítő gélt hányszor lehet használni egy nap? Van benne lidokain?

Legjobb válasz: Én egész nap simogattam inkább hideg kézzel az ínyét, minthogy gyógyszerrel kenegessem. Szerintem van benne és csak kb. 5 percig hat. Hûtheted a rágókát is.

Én egész nap simogattam inkább hideg kézzel az ínyét, minthogy gyógyszerrel kenegessem. Szerintem van benne és csak kb. 5 percig hat. Hûtheted a rágókát is.
A kérdező hozzászólása: nem engedi hogy benyúljak a szájába. A Dentinox gélt is úgy csempészem be neki, hogy adnám neki a cumit(ezért természetesen kinyitja) és hirtelen rákenem az inyére :(
szia a dologélt sokszor lehet, nincs benne lidokain-mint a dentinox-ban.gyógynövényes.nekünk nem vált be-lehet, h annyira fáj szegénynek, h nem engedi, h hozzányúlj-várj 1 picit és utána próbáld, ha megnyugtattad.mi most a borostyán nyaklánccal próbálkozunk.nekem néha annyira betömi a szájába a játékot, h attól is fájhat.tegyél a hûtõbe textil pelust-v kifli csücskét-ha nagyobb

A Himalája só szappant hányszor lehet használni egy nap?

lehet pl. reggel meg este?

Legjobb válasz: Szerintem lehet.

Szerintem lehet.
napi 2x


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!