Találatok a következő kifejezésre: Napi szinten tud (30 db)

Van köztetek valaki aki napi szinten tud tudatosan álmodni? (LD)

Nekem csak alkalomszerűen sikerül. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen arányban, milyen gyakorisággal fordul elő különböző egyéneknél LD. Az lenne a legjobb, ha mondjuk beírnátok, hogy egy hónapban hányszor sikerül, illetve milyen technikával. (Wild stb.) Előre is köszi!

Legjobb válasz: havi 10-15x van tõlem is függ a hangulatomtól is technika az egyedi vagy aszthiszem hasonlót olvsatam valahol de igazából szerintem mindenkinek saját magának kell rájönni-e melyik technika jobb. Ha nagyon jó paszban lefekvéskor egybõl tudatos álmoba lépek úgymond tudatosan besiklok az álmobavalamikor csak ráébredek hogy álmodok :D

havi 10-15x van tõlem is függ a hangulatomtól is technika az egyedi vagy aszthiszem hasonlót olvsatam valahol de igazából szerintem mindenkinek saját magának kell rájönni-e melyik technika jobb. Ha nagyon jó paszban lefekvéskor egybõl tudatos álmoba lépek úgymond tudatosan besiklok az álmobavalamikor csak ráébredek hogy álmodok :D
egy jo ideig gyakoroltam az eber almot. de egyszer ki akartam szokni a balkonon hogy repuljek mivel osztonosen az elmem osszetevesztette a valos vilagot az asztral vilaggal. na akkor kepzelheted elment a kedvem a kiserletezestol. ma mar nem foglalkozom vele mivel kieltem magam, de kimondottan erdekes jelenseg. alkotni es alakitani a tudatalatti szimbolumaidat, szembe nezni veluk, megerteni oket, es kielni a vagyaidat egy olyan vilagban amit tudatosan is tudsz alkotni. :)
én csak tudatosan táplálkozom. az nem elég?
Nem tudom, annak mi értelme lenne...
A kérdező hozzászólása: @Mirrorflame: ez csak egy kíváncsiságból eredõ nem reprezentatív felmérés. Arra szeretnék választ találni, hogy milyen paraméterek befolyásolják az LD gyakoriságát. Utolsó: Köszi, akkor ezek szerint nálad ez elég gyakori. Mákostészta :D Mennyire tudod kontrollálni? Én azt tapasztaltam, hogy eltérõ a tudatosság szintje, van ami épphogy átcsusszan az LD definícióján, van ami (ritkábban) meg olyan mint ha tényleg a valóság lenne. Milyen gyakran van nálad az utóbbi fajta?
általában tudom irányítani eléággé bár nem elég részletes pl tudok teleportálgatni átformálni a világot nem rég sikerült hipnagóg képekkel belépnem az álmoba tudatosan az valami elképesztõ volt olyan részletes tiszta volt minden éreztem a meleget a szelet stb sajna azt nem tudtam sokáig megtartani De szinte minden álmomban mostmár van tudat szóval pl valaki kerget vagy üldöznek akkor egybõl leülök álmomban becsukmom szemem és elképzelem hogy felébredek de ez nem tudatos álmodás emiatt nincs rémálmom se
jah amúgy napi szinte lehet hogy lehet de nem egészséges azért vannak az álmok hogy feldolgozzák a napi eseményeket és ha ezt nem hagyod akkor az nem vezet jóra :D
A kérdező hozzászólása: Bár ott tartanék, hogy ez lenne a gondom :) Köszi a választ!
cserélhetõ lencsés biciklis szemüveget, szürke lencse nappal, sárga szürkület, átlátszó éjjszaka.
En a sisakban talaltam meg a megoldast: Casco SPEEDairo. Napszemuveg csuszkal az izzadt orron, oldalt es a szemoldoknel beszurodo napfeny zavaro es bukasnal egy napszemuveg csunya seruleseket tud okozni. http://www.fehervarkerekpar.hu/termek/Bukosisakok_Casco_Spee..
ezért biciklis szemüveg nem pedig napszemüveg.
A kérdező hozzászólása: Én ezt néztem ki magamnak most: http://www.gimpexsport.eu/arctica_s148a_napszemuveg Nagyon tetszik, és szerintem jó lenne.


A kislányom 3 hetes szoptatom ameddig lehet viszont szinte már teljesen tápszertkap.2-3 napig nem tud kakilni és erölködik és fáj a hasa is tornáztatom masszírozom infacol csepp, lázmérő is és semmi. Mit csináljak szinte vonyít a fájdalomtol?

szoptatom viszont nincs elég tejem már mindent probáltam orákig hagyom a cicimen és akkor is éhes és muszály a tápszer de amennyit lehet annyit szoptatok.

Legjobb válasz: Lehetséges,hogy maga a tápszer nem jó neki! Próbáljatok ki mást szerintem sürgõsen és ne adj neki többet a meglévõbõl! Kérdezz dokit melyiket ajánlja.

Lehetséges, hogy maga a tápszer nem jó neki! Próbáljatok ki mást szerintem sürgõsen és ne adj neki többet a meglévõbõl! Kérdezz dokit melyiket ajánlja.
Igen..ahogy az elõttem szóló is írja, válts mihamarabb tápszert. Nem bírja a babád pocija.

Nagyon izgat a lányok hosszú haja (fiu vagyok) szinte már szexuálisan vonz, nekem is hosszú hajam van, néha akár egész nap el tudnék vele babrálni, és nem tudo m hova tenni magamba ezt a dolgot, mit csináljak ezzel, később nem fog ez zavarni?

Fogadjam el, vagy ez rendellenes fejl?dés :D vagy mi?

Legjobb válasz: Nem rendellenes, hanem természetes dolog, ha szexuálisan izgat egy szép, hosszú haj. Akkor természetellenes, ha KIZÁRÓLAG ez hoz lázba. Ez már fétisizmus. Hogy a saját hajadat miért babrálod egész nap.... erre nem tudok válaszolni, tényleg fura egy kicsit...

Nem rendellenes, hanem természetes dolog, ha szexuálisan izgat egy szép, hosszú haj. Akkor természetellenes, ha KIZÁRÓLAG ez hoz lázba. Ez már fétisizmus. Hogy a saját hajadat miért babrálod egész nap.... erre nem tudok válaszolni, tényleg fura egy kicsit...
majd kinövöd....
vagycsak egyszerüen szerencsétlen vagy :P majd ha látsz meztelen nõt leszoksz a hajrol :P
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem is furcsa, nem tudom mért foglalkozok a hajammal ennyit egyszerûen csak úgy jön, de ez már túlzás szerintem
A kérdező hozzászólása: Remélem , mert kezdek megilyedni, nehogy valami ferde hajlamom legyen :D
ne aggódj. együtt lehet vele élni. csak tudd kordában tartani!

Napi szinten meddig tud forgolódni a baba?

24. hetes vagyok és naponta 5-7x megfordul.

Legjobb válasz: Sajnos szám szerint nem tudom megmondani, de szerintem az 5-7 ideális. Én 21. hetes vagyok és naponta 2-3x érzem, fõleg lefekvés után este. (Persze attól is függ, hogy még dolgozol-e, mennyit tudsz pihenni. Gondolok arra, ha pl. egész nap tudsz feküdni, biztos többet mozog, mintha még mindig ügyfelekkel foglalkoznál egy irodában). A szülés elõtti hetekben a védõnõ és az orvos is fogja kérni, hogy jegyezd fel a magzatmozgásokat. Már nem emlékszem, hány mozgás volt az elfogadható, de ezt õk akkor biztos elmondják. Remélem, valamennyit segítettem...

Sajnos szám szerint nem tudom megmondani, de szerintem az 5-7 ideális. Én 21. hetes vagyok és naponta 2-3x érzem, fõleg lefekvés után este. (Persze attól is függ, hogy még dolgozol-e, mennyit tudsz pihenni. Gondolok arra, ha pl. egész nap tudsz feküdni, biztos többet mozog, mintha még mindig ügyfelekkel foglalkoznál egy irodában). A szülés elõtti hetekben a védõnõ és az orvos is fogja kérni, hogy jegyezd fel a magzatmozgásokat. Már nem emlékszem, hány mozgás volt az elfogadható, de ezt õk akkor biztos elmondják. Remélem, valamennyit segítettem...

Szerintetek a Pintérnek már régen le kellett volna mondania? Nemcsak a Pécs polgármester lánya miatt, hanem már napi szinten dúl az erőszak, amit sem megfékezni nem tudnak vagy nem is akarnak?

Legjobb válasz: Ilyen logika mentén,bárkit lelehetne mondatni. A cigányok bûnöznek itt-ott aztán mehet a fõmufti a süllyesztõbe, Szerinted így helyes?

Ilyen logika mentén, bárkit lelehetne mondatni. A cigányok bûnöznek itt-ott aztán mehet a fõmufti a süllyesztõbe, Szerinted így helyes?
Ez Pintér elõtt is így volt, meg Pintér után is így lesz. Nem értem, hogy a kirúgása min változtatna.
Pintérnek már régen börtönben kellene ülnie - lásd: olajszõkítés.
Ilyen embert nem is szabadott volna kinevezni erre a posztra! - mondanám, ha lenne 1millio forintom, mert manapság a kommentelõket ennyire próbálja megbüntetni a teljesen emberbarát, ártatlan fideszes vezérkar :( De mivel tudom hogy itt teljes a sajtószabadság, inkább azt irom, hogy nála jobb embert keresve se találnánk (persze a fideszesek között :((
A Fidesszel általában szimpatizálok, de Pintért teljesen felesleges volt a belügyminisztériumba megint berakni. Nagyon gyenge volt az elmúlt évek teljesítménye. Megértem, hogy azért ül ott mert lojális, de azért csinálhatna is valamit. Lehet, hogy 1-2 nagyhalat és bûnszervezetet feldobtak, de az átlag polgár biztonságérzete nem növekedett. Le kell gyalulni a cigánybûnözõket és az egyéb betöréses lopásból élõket. Sokkal alkalmasabb lenne a feladatra Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere.
A fidesz 2010-ben azt ígérte, hogy két hét alatt rendet raknak. A közbiztonságért igenis a mindenkori kormány (azon belül is a belügyminiszter) a felelõs. Amióta kormányon vannak, a helyzet csak romlik. Nem tudták megállítani a folyamatot. Pintér pedig nem mozdonyszõke, hanem olajszõke... Csintalan Sándor mondta, õ biztonságban érzi magát, tele van a páncélszekrénye aktákkal, az az õ életbiztosítása. Vajon kirõl/kikrõl mi lapulhat Pintér szekrényében? A rendõrség maga a megtestesült szervezett bûnözés.
"A rendõrség maga a megtestesült szervezett bûnözés." helyett javaslom "A rendõrség maga lett a megtestesült szervezett bûnözés." változatot. Néha lemondanak egy-egy nagyon égbekiáltó eset miatt, ezzel elsõsorban azt demonstrálják, mennyire elfogadhatatlan számukra a helyzet. De jelen esetben nem ezért, hanem a rendõrség maradék (amúgy is kevés) tekintélyének tökéletes megsemmisítése, a szervezett káosz és a korrupció alapszabállyá tétele miatt kellene - nem lemondani, hanem büntetõjogi felelõsségre vonni.
A kérdező hozzászólása: Elég szomorú, hogy a lemondatás került szóba és nem az önként való lemondás! Ha valaki nem tudja v nem akarja ellátni a feladatát akkor adja át vagy vegyék el helyét a posztját annak aki nem képes megfelelni a vállalt dolgának. Elolvastam a cikket az államtitkárról!! Ha meg tudom majd úgy fogalmazni amit szeretnék, akkor megpróbálom leírni.
Tömegnövelõ étrend-rendes edzés-elegendõ pihenés=izom
A kérdező hozzászólása: Szolnok megyében egy nagyon kicsi városban
Hol laksz ha neadj isten Gyõrben akkor tudnál velem edzeni, gyorsan megnõnél.
A kérdező hozzászólása: Jah. Ekkora vagyok..
Am biztos 62kg vagy 184cm-hez? csakmert kb az intenzíven tudnálak elképzleni végsõ stádiumú gégerákkal....
Írd be ide a keresõbe h. tömegnövelõ étrend és olvasd el a kérdéseket 10 percen belül megérted...
Fegyencedzéssel nem tudsz nyárra izmot felpakolni kondizással viszont elég sokat fickósodhatsz a strandszezonig.
A kérdező hozzászólása: A könyvet el fogom olvasni. Milyen az a tömegnövelõ étrend és rendes edzés? Ha lehetne kicsit pontosabban?...
Fegyencedzés c. könyvet ajánlom!
Akkor semmi

Mit tudnátok javasolni? Melyik munka az ideális? Hol tud az ember napi szinten lányokkal ismerkedni, amellett hogy pénzt is keres? Vannak azért ilyen munkák?

22 éves vagyok és elhatároztam hogy januártól új életet kezdek.a határ nincsen messze így valószín? külföldre megyek dolgozni! tudnátok olyan munkát ajánlani nekem ahol sok sok emberrel megismerkedsz és kapcsolatokat tudsz építeni? 5 hónapig egy élményparkban dolgoztam,na ott nagyon sok lányt megismertem. egy nagyon jókép? srácnak tartana,és ezt ki akarom használni,de nem tudom milyen munka lenne az ideális?egy kicsit magabiztosabbá is tenne ha sok lány csak miattam jönne oda ahol éppen dolgozom.de mik lehetnek ezek?felszolgálás?hajó munka? nem ju eszembe 1 olyan munka sem ami összefügg a kapcsolatépítéssel és jól is lehet vele keresni... nem egy mosogatói állásra gondoltam. el?re is köszi. a célom most 3-4 éven belül kialakítani a jöv?met és közbe sok lányt megismerni..élni az életet!!

Legjobb válasz: úszómester

úszómester


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!