Találatok a következő kifejezésre: Napi 40mg szedek, (2 db)

Napi 40mg savlekötőt szedek, mennyire árt ha csak akkor hagyom abba, amikor kiderül a terhesség? Ugyanis nem tudhatom, hogy mennyi idő alatt sikerül, viszont addig nem akarom, hogy el komolyodjon a dolog a gyomromban.

Legjobb válasz: Szia! Hát nekem meg a terhességem félidejétõl kellett elkezdenem a savlekötõt szedni, mert igen sok lett a gyomorsavam! Nem muszály elhagynod, ha szedned kell, de akkor válts olyanra, amit kismamák is szedhetnek! Ilyen pl. a Rennie, én azt szedem! Vagy ha ez nem jön be, esetleg utánaérdeklõdhetnél vmilyen homeopátiás szernek! 35 hetes kismami

Szia! Hát nekem meg a terhességem félidejétõl kellett elkezdenem a savlekötõt szedni, mert igen sok lett a gyomorsavam! Nem muszály elhagynod, ha szedned kell, de akkor válts olyanra, amit kismamák is szedhetnek! Ilyen pl. a Rennie, én azt szedem! Vagy ha ez nem jön be, esetleg utánaérdeklõdhetnél vmilyen homeopátiás szernek! 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de sajnos refluxom van, arra meg édes kevés magában a rennie. Gondoltam hátha vki jár ilyen cipõben. Hiszen semmiféle savlekötõ nem ajánlott terhesség alatt. Ezéert kérdeztem mennyit árt ha akkor hagyom csak abba ha terhes leszek.
A kérdező hozzászólása: Szeretnélek megkérni csak akkor írj ha refluxos vagy, és hasonlóképpen jártál.

Szed valaki hasonló kombinációba gyógyszert? (napi: 800mg Tegretol+40mg citalopram+1.5mg rivotril)?

Legjobb válasz: Bipoláris depresszió? A Tegretol hangulatstabilizáló, a Citalopram antidepresszáns, a rivotril szorongásoldó. Ezen kívül epilepsziára is használatos. Én már szinte mindent szedtem.

Bipoláris depresszió? A Tegretol hangulatstabilizáló, a Citalopram antidepresszáns, a rivotril szorongásoldó. Ezen kívül epilepsziára is használatos. Én már szinte mindent szedtem.
Bár Tegretolt nem szedek, napi 20mg citalopram-ot és 2mg Xanaxot (ugyanúgy benzodiazepin származék mint a Rivotril) szedek depresszióra és dependens szorongásra.De az orvos gondolkodik a citalopram emelésén.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!