Találatok a következő kifejezésre: Napi 3db szedek, es (3 db)

Lehet-e valami komolyabb probléma abból, ha egyszerre szedek napi 3db Stanazolol-t és napi 3db Danabol-t?

Az egészségemmel ne foglalkozzatok! A kérdéshez kapcsolódó, és a kérdésre választ adó kommentekre vagyok kíváncsi!

Legjobb válasz: Azt kérdezed hogy lehet-e komolyabb probléma de az egészségeddel ne foglakozzunk?....hmm azt mondom ennél hülyéb nem leszel tõle.

Azt kérdezed hogy lehet-e komolyabb probléma de az egészségeddel ne foglakozzunk?....hmm azt mondom ennél hülyéb nem leszel tõle.
jézusom.ennél nyomorultabb kérdést még nem láttam.xDDDDD
aki ilyen kérdést tesz fel az nyugodtan szedje ... napi 1 doboz stanát is meg 1 doboz danát is beküldhetsz ha iylet kérdezel egyébként ha komolyra vesszük mért pont ezt a kettõt szednéd egyszere?? tudod egyátalán hogy hogyan hatnak ? egyébként meg fokozatossan kell szedni és stanát meg évek óta nem is gyártanak csak hamis szar van .. danárol nem is beszélve

Napi 3db magneb6-ot szedek, es a cx1000, es nemtudom h. noveljem-e a magneb6 adagomat?

mert azt olvastam rola h.a tulzott bevitel,ellazitja nagyon a meh izmait,es kinyillik a mehem-igaz ez.32hetes kismami

Legjobb válasz: nee, a túlzás az káros is lehet, ellenkezõ hatást is kiválthat. Én semmit nem szedtem a heti 2 gravidán kívûl és álomszülésem volt. Jaa, és lassan abba is kell hagynod a magnéziumot, nehogy hamarabb megszülj. Én 36. héttõl javasolnám neked a homeos caulophyllumot, és a cimicifugát. Azok segítik a méh könnyed tágulását, uis a cauloph. az egy homeos oxitocin, a cimici pedig fájdalomenyhítõ. Én úhy kitágultam a kiírt idõpontra tõlük, h észre sem vettem, fájdalmat nem éreztem. Eda nélkül, hüvelyi úton szültem fél óra alatt. Dokival konzultálj, mindenképpen! Sok boldogságot és könnyú szülést majd a kiírt idõpontra ;)!

nee, a túlzás az káros is lehet, ellenkezõ hatást is kiválthat. Én semmit nem szedtem a heti 2 gravidán kívûl és álomszülésem volt. Jaa, és lassan abba is kell hagynod a magnéziumot, nehogy hamarabb megszülj. Én 36. héttõl javasolnám neked a homeos caulophyllumot, és a cimicifugát. Azok segítik a méh könnyed tágulását, uis a cauloph. az egy homeos oxitocin, a cimici pedig fájdalomenyhítõ. Én úhy kitágultam a kiírt idõpontra tõlük, h észre sem vettem, fájdalmat nem éreztem. Eda nélkül, hüvelyi úton szültem fél óra alatt. Dokival konzultálj, mindenképpen! Sok boldogságot és könnyú szülést majd a kiírt idõpontra ;)!
Szerintem pont elég az a 3 szem a magne b6-ból! Én is annyit szedek!
A kérdező hozzászólása: koszonom valaszaitokat, de attol tartok h. a babam hamarabb fog jonni h.a cx mar csak1000 es a hasam is fajdogal napok ota.nagyon aggodom h.valami baj lessz a babankal
sokan sok hülyeséget hordanak össze, 7 hete szültem, én 4×2 magne b6-ot szedtem, közölném akkor, hogy nem lehet tul adagolni !!! nekem azért kellett ennyit szednem , mert a méhszájam egy ujnyira ki volt nyilva, és a méhnyak is meg volt rövidülve, és persze sokat görcsöltem elötte, aztán szépen fokozatosan 37 hétre teljesen elhagytam, és 3 ora alatt megszültem minden jol és simán ment, gyorsan tágultam.
A kérdező hozzászólása: hany hetesen rovidult meg a mehnyak es menyire?es mikortol kezdted el szedni napi8 magne b6-ot.koszonom valaszodat.
A kérdező hozzászólása: koszonom valaszodat, mikor elolvasom a valaszokat, mindig megnyugszom picit.udv.a 31hetes maminak
30 hetesen beindult a szülésem és akkor rövidült meg, infuzioval megálitották a szülést. 39 hetesen szültem meg, tehát 7 hétig szedtem napi 4×2 magne b6-ot.
A kreatin nem gyógyszer... -.-
A kérdező hozzászólása: Nemtudom én valahogy jobban olcsóbbnak tartottam a kapszulásat, és 120asat vettem 3300ért, és van 1kg-os 5ezerélt is szval sztem majd megpróbálom azt, de valaki a kapszulára esküszik valaki emg a porra :)
És hatásosabb !!!
Igen, a por kiszerelésû kreatin jóval olcsóbb! :)
Legközelebb ne kapszulásat vegyél !
A kérdező hozzászólása: Jó okés bocsi, belátom most én fogalmaztam rosszul :)
Elolvastam a kérdés és arra válaszoltam. A "más gyógyszer" egyébként azt jelenti, hogy a kreatin is az, szerinted. Aztán írtad, h tudod, hogy nem az. Ha tudod, akkor viszont nem értem, miért félsz gyógyszert mellé szedni? Erre írtam a csipszes, kólás példát. Semmi köze hozzá, nem fog gondot okozni. De ezek szerint ez nem ment át neked...
A kérdező hozzászólása: Nemakarlak tényleg bántani meg semmi, de tudom hogy a kreatin nem gyógyzser, de viszont amit szedek köhögésre az az, sztem olvasd el a kérdést :)
Köszi a hangnemet. :D Ha tudod, hogy nem gyógyszer, akkor nem értem a kérdést. Chips mellé is szedheted. Sõt, a kóla se fog megölni.
A kérdező hozzászólása: Tudom csezdmeg, de mást szedek ami viszont gyógyzser köhögésre vágod :)
Igen, mehet mellé a kretain.
Számold ki, hogy a kapszulásban mennyi hatóanyag van. Jóval drágábbra fog kijönni, mint a por.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!