Találatok a következő kifejezésre: Nagypapam feltestverenek agon a fia (1 db)

Nagypapam feltestverenek (apai agon) a fia az kicsodam?

vagyis az en dednagypapam az o nagypapaja. igy a vezeteknev ugyanaz. egy ilyen kapcsolat az tiltott????

Legjobb válasz: Nem tiltott.

Nem tiltott.
Azt hiszem az unokatestvéri kapcsolattól már nem vérfertõzõ a dolog.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nagyapám 1989-ben hunyt el. Szükségem lenne az ő édesapja, az én dédapám nevére. Hogyan tudnék hozzájutni az anyakönyvi kivonatához? (Rokonok kizárva, nem élnek/nem tudnak semmit sem. )

7

A származásomat és a nemzeti hovatartozásomat az egyenesági rokonokon kívül befolyásolja még valami?

5

Az normális, hogy bármikor is ránézek az öcsémre melegem lesz? és hogy szét akarom verni?

15

Így mi értelme van vállalni még egy gyereket?

Ismerősöméknek úton van a második baba. Érettségije nincs, az első kislány miatt le se tudja tenni mert az is még kicsi és nem tud mellette se tanulni se dolgozni. 23 éves már és nem is élnek olyan jó anyagi körülmények között, úgy rakják félre másnapra is az ennivalót. Így hogy lehet nyugodt szívvel még egy babát vállalni bizonytalan anyagi és létkörülmények közé?

13

Mit tegyek? Bőv. Lent

A férjemmel az anyjáéknál lakunk már kb 4hónapja,de fizetjük is a mi részünket.A férjem cukorbeteg,és nem lát már,csak foltokat,nem tud dolgozni. 36éves.Most kap nyugdíjjat.Azt tudni kell,hogy a szülőkkel oltári szar a viszonyom,lehetne taglalni hogy miért,ebből az a lényeg hogy mióta én megjelentem,azóta ki nem állhatnak,és csak azt nézik,hogy tehetnek tönkre,vagy hogyan alázhatnak meg minden percben,mert nem bírják elviselni,hogy a férjemet én gondozom(nem mintha sokat törődtek volna a fiukkal,mert mikor megszületett,otthagyta az anyja a szüleinél,ott nőtt fel,az apja meg lelépett és mikor felnőtt a férjem,akkor ugymondd visszafogadta az anyja meg a mostani férje,aki érezteti vele hogy nem a fia)és én velük ellentétben csak jót akarok neki.Az a lényeg hogy szó szerint megfujta a nevelőapja a drága autóját,egyszerűen azt mondta hogy nem adja oda a kulsokat,mert mostantól övé a kocsi.De ez csak a kezdet.Utánna meg az anyja számlájára megy azóta is a pénze a páromnak,és azt is lenyelik mindíg.Meg még amit a szeme miatt is kapott,azt is.Nincs se autónk,se pénzünk.
Mit tegyek

5

A Krisch vezetéknév tényleg zsidó eredetű?

Sokan mondták már eddig ezt, merthogy a Hirsch, Kirsch éssatobbi nevekkel hasonlítgatják, merthogy ezek kozismerten zsidó nevek. Ennek a névnek szerintetek mi a származása, esetleg jelentése? Várom a válaszokat.

9

Hogyan lehet valakit jogi úton kitagadni a családomból? Bármelyik rokonomat, rokonaimat kitagadhatom?

3

Mi számít vérrokonságnak? A származást melyik rokonok befolyásolják?

5

Ki tudja honnan származnak Majer-ok akik Oltárczon laktak és 7-en voltak testvérek? A nagyapám neve Majer József volt. Gyerekei- Majer József, Ferenc, István, János, László, Mária, Margit

1

Kicsoda nekem édesanyám féltestvére? Rokonom egyáltalán!?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!