Találatok a következő kifejezésre: Nagypapam feltestverenek agon (1 db)

Nagypapam feltestverenek (apai agon) a fia az kicsodam?

vagyis az en dednagypapam az o nagypapaja. igy a vezeteknev ugyanaz. egy ilyen kapcsolat az tiltott????

Legjobb válasz: Nem tiltott.

Nem tiltott.
Azt hiszem az unokatestvéri kapcsolattól már nem vérfertõzõ a dolog.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

I. Vilmos württembergi hercegnek van rokoni kapcsolata a spanyol királyi családdal?

2

Ismertek olyan srácokat, akik az anyjuk vezeték nevét kapták meg?

Miért jobb, ha a fiú az apja nevét kapja?

3

Az anyósom egy sárkány és egy ravasz róka keveréke, hogyan viseljem el?

Azt hittem,hogy pár év után megváltozik vagy legalább jobban eltudom majd viselni de ez a nőszemély teljesen kikészit engem idegileg.Mindenbe beleszól,ha kifejtem a véleményemet akkor űgy néz rám mint aki meg akar ölni,a gyerekeimet kiakarja sajátitani és szó szerint a saját izlése szerint irányitani.Mi tévő legyek?

4

Csajszika kezén ez vajon jegygyűrű lehet vagy nem?

Középső ujján,bal hordott aranygyűrű az mindenképpen jegyűrű? Vagy nem? (csak fényképpen láttam)

10

A Petrók névnek mi a jelentése, eredete?

Sehol nem találtam infót róla:o

5

Csak én vagyok így ezzel?

12/L vagyok, és anyáék meg a nővérem is kérdezgetik, hogy van e szerelmem (nincs) meg hogy kíváncsiak lesznek majd, hogy ki lesz a barátom. Én ettől rosszul vagyok, egyszerűen úgy érzem, hogy ha szerelmes lennék valakibe,akkor azt eltitkolnám előlük, de nem azért, mert rosszul reagálnának rá, egyszerűen csak így érzem. Nem is tudom, hogy hogy fejezzem ki magamat, de egyszer már tetszett valaki még 9 évesen, és arról sem tudtak, valamiért olyan furcsán érzem emiatt magamat, mert a barátnőim mindig elmondják a szüleiknek, az ilyet, én meg mintha szégyellném az efféle dolgokat, ha ilyen témába jön beszélgetés közbe anyáékkal, akkor gyorsan témát változtatok, vagy elkerülöm őket. egyedül csak a szerelmesdit "szégyellem", semmi mást nem, jóban vagyunk. nagyon furán érzem magamat emiatt, nem tudom, hogy mitől van. ha rájövök, hogy valamelyik barátnőm szerelmes valakibe, annyit tudok mondani rá, hogy oké. magamban úgy érzem, hogy úristen, ennyi idősen bármit is szerelemnek lehet mondani? Én amúgy elég jókedvű, laza stílus vagyok minden téren, ezen kivéve. a jövőmet is úgy képzelem el,hogy pár évig még semmi fiú, és ha valaha is lesz, akkor hogy beszélhetnék ilyenről anyával. tudom, erre azt mondjátok, hogy az anyám, mindent meg fog érteni, de ez teljesen más tészta. én vagyok ennyire hülye, hogy így érzek, vagy mi van?

10

Mi a teendő, hogyan tovább? (Részletek lent)

Családfámat kutatom (még az elején vagyok), és a következő lenne a kérdésem:
Csak plébánián lehet anyakönyvi kivonatokhoz hozzájutni levéltárakon kívül?
Úgy tudom, hogy apámat megkeresztelték, viszont ő megrögzött ateista. Engem ezen (és még néhány) okból már meg sem kereszteltek. Ezek szerint nekem hol maradt "nyomom" a születésemről?
És mi a teendőm, ha pl. valamelyik ősömet nem keresztelték meg, és nincs nyoma semmilyen plébánián? Akkor hogyan tovább, hol bukkanhatnék a létezésének nyomára?

7

Családi nevem Kajzinger Zsuzsanna Ildikó. A Kajzinger név honnan származik?

7

Hogyan vegyem rá az apát hogy engedélyezze külföldön élést gyermeke számára?

Már nem élünk együtt.
A gyermeke felől alig érdeklődik, azóta mióta konkrétan rákérdeztem hogy engedélyezi e vagy sem hogy legalább had járhasson óvodába a gyermek külföldön azóta az interneten 1 mondatot nem írt.
Persze előtte megírta hogy nem hajlandó együtt működni.
Most ilyenkor mit tegyek?
Nekem egyenlőre itt az otthonom, itt vagyok terhesen és azt szeretném ha gyermekem is továbbra is velem maradna úgy mint 4 éven keresztül eddig is.

14

Mit csináljak? (bővebben lent)

Tesómmal néha verekszünk és véletlen megkarmoltam az arcát de nem szeretném ha mások tudnák hogy én volta,mit csináljak?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!