Találatok a következő kifejezésre: Nagyon-nagyon-nagyon halvány Clearblue (6 db)

Clearblueval lett valakinek nagyon nagyon halványan pozitív és utána erősödott? Számít ha nagyon korán teszteltem és nem is reggel? Van esély a babára?

Legjobb válasz: Nekem 2napos késés után a Clearblue erõs pozitív lett reggeli vizeletbõl. Hányadik napon teszteltél? A legjobb, ha mindig reggeli elsõ vizeletbõl tesztelsz! 3-4nap múlva ismételd meg, s ha erõsödött, akkor babó van a dologban!

Nekem 2napos késés után a Clearblue erõs pozitív lett reggeli vizeletbõl. Hányadik napon teszteltél? A legjobb, ha mindig reggeli elsõ vizeletbõl tesztelsz! 3-4nap múlva ismételd meg, s ha erõsödött, akkor babó van a dologban!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel a gabriel teszt neg. lett sajnos. Nem értem akkor a clearblue miért lett poz.? Ovu után 11. napon teszteltem.
Korán teszteltél! Várj még 4-5napot, s ha nem jön meg, tesztelj újra reggeli elsõ vizeletbõl Clearblue-val. Majd írj! :)

Tegnap reggel csináltam egy tesztet, ami + lett, ez HCG teszt volt. Annyira meglepődtem, hogy 2. pisiből csináltam Clearblue-t, ami nagyon-nagyon halvány lett. Ma reggel ugyanaz a fajta HCG - lett.Most akkor terhes vagyok, vagy nem?

Most mi van? H?m magas, picit barnázok, de a doki szerint normális, mert most kellene a mensinek zajlania.

Legjobb válasz: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?

A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?
Nem kell tesztelj..terhes vagy, jelentkezz be a dokihoz és menj el kb. 2hét múlva, akkor márminden látszik az uh-n. Mondd, hogy pozitívat teszteltél. A2. azért lett halványabb, mert már elõtte pisiltél. A ma reggelit nem értem, de biztos nem jó volt valami. Ha van otthon teszted, akkor elhasználhatod holnap, de ha nincs nem kellvenni..csak doki!
A barnázás esetén ha darabos, akkor azért jobb megnézetni elõbbmi is van, mert a sarabos nem jó jel.
Szia ! Nekem 2 + GRAVI HCG teszt után megjött! Akkor vagy terhes, ha az UH-on látszik a baba!
A kérdező hozzászólása: Mai teszt negatív...:(

Csináltam Clearblue tesztet, nagyon nagyon nagyon halvány volt, 3 nappal a menzi előtt. Hihetek neki? Igaz este csináltam. De szinte alig látszik.

Legjobb válasz: Gratulálok neked.A halvány pozitív is pozitív teszt.Amennyiben még nem hiszed el,2-3 nap mulva tesztelj újra.Én úgy tudom a Clearblue teszt elég érzékeny.Hány naposak a ciklusaid?

Gratulálok neked.A halvány pozitív is pozitív teszt.Amennyiben még nem hiszed el, 2-3 nap mulva tesztelj újra.Én úgy tudom a Clearblue teszt elég érzékeny.Hány naposak a ciklusaid?
Ha este csináltad és akár csak halvány is akkor gratula! Én is este csináltam, mert én annak jobban hiszek...az a tuti. üdv. 5 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: 30 naposak a ciklusaim. Remélem tényleg baba! Holnap reggel csinálok újat! Köszönöm nektek!
Szia!Én is ezt a tesztet használtam, a menszi elõtt 3 nappal már pozitívat mutatott.Igaz, én reggeli vizeletbõl csináltam!Gratulálok és jó babavárást kivánok! Puszi:egy 9 hetes pocakos


Ma reggel teszteltem egy nagyon-nagyon-nagyon halványat. Nem is merem elhinni hogy ez pozitív. Ha veszek egy Clearblue-t akkor az már erősebb lesz? Márha ez tényleg baba. A pé-m 14 napja volt.

Tünet nem sok: derékfájás, menzis fájdalom (nem er?s) ez a mindjárt megjön érzés és már egy hete rohanok a wc-re hogy megnézzem...

Legjobb válasz: Már egy hete meg kellet volna jönni akkor teszteltem egyet,nekem akkor is még halvány volt a két csík!Úgyhogy szerintem türelem a "két sötété csíkig"!

Már egy hete meg kellet volna jönni akkor teszteltem egyet, nekem akkor is még halvány volt a két csík!Úgyhogy szerintem türelem a "két sötété csíkig"!
pedig az is egy megbízható tesz!! :) ) 2.válaszoló.
Szia! GARTULÁLOK! Boldog baba várást!!!
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett a reggeli tesztem!
Szia! Elég sok idõ eletelt, csináltál tesztet? Miújság?
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom ha csináltam újat! Köszi a választ! :)
Szia! Azért majd írd meg a másik teszt eredményét, mert az a halvány csík , azért csak egy halvány pozitív teszt :) !!!
A kérdező hozzászólása: Remélem! De éppen hogy csak látni. Pedig eddig egyértelmûek voltak a negatív tesztjeim, és az is fura hogy már 1 hete érzem a menzis dolgokat, pedig max 2-3 nappal elõtte szoktam. Nincs mit tennem, várok, és azért veszek egy másik tesztet. Remélem azért bíztatóak a "jeleim".
vagyis teszt!
A kérdező hozzászólása: One Steppel, ami 25-ös. Reggeli vizeletbõl.
Mivel teszteltél? Mert a CL érzékeny és szerintem egyértelmû választ adna, ha nem túl érzékeny teszt volt amit csináltál. óvakodj a maria momed teszttõl.nekem 4x hazudott.az 5.re a párom pisilt és erõsebb volt a pozitív jelzés.. :) :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Várok akkor még, legalább is megpróbálok. De nagyon kíváncsi vagyok hogy baba van-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D

Nagyon-nagyon-nagyon halvány a Clearblue +. Ez most akkor tuti pozitív?

Négy nappal ezel?tt kellett volna megjönnie. Azon a napon negatív lett a teszt (igaz, egy olcsóbb fajta). Most az el?bb a Clearblue eszméletlen halvány lett. Nagyon-nagyon halvány. Akkor ez most pozitív?

Legjobb válasz: lehet! :))) nálam is így kezdõdött és pont a 4. napon csináltam én is elõször a tesztet! 2 nap múlva már egészen határozott volt

lehet! :) )) nálam is így kezdõdött és pont a 4. napon csináltam én is elõször a tesztet! 2 nap múlva már egészen határozott volt
A nagyon nagyon halvány is pozitív!Az én halvány teszteimbõl van egy 2, 5 kisfiam és egy 22 hetes pocilakóm!:) Pár nap múlva csinálj még egy tesztet.annak már erõsebbnek kell lennie!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Érdemes még ma egy újabb tesztet csinálnom, vagy várjak néhány napot?
Tuti.:) Nekem is kettõ teszt kellett, hogy felfogjam.:) ))) Ha nem vagy biztos benne, csinálj nyugodtan még egyet (az unokatesóm hatot csinált...:) ))), aztán irány a nõdoki.
Én is így vagyok, 4 napja késik, és a lily teszt nagyon-nagyon halvány lett! Ott a csík formája, csak egészen halvány a színe, szinte nem is látszik, de mégis. :) Remélem, mindketten babásak vagyunk!!!
Én ugyan igy vagyok ezel csak annyi a külömbség hogy a teszt halvány 2.csík , de még is barnázok!!!!!!

Mára nem vártam, szerencsére nem is jött meg. Reggel volt egy nagyon halvány pozitív tesztem (Clearblue)! Szerintetek ez babát jelent? Mikor csináljak megint tesztet?

Köszönöm.

Legjobb válasz: Igen, babát jelen. Várj pár napot, aztán csinálj még egyet. Az már erõsebb pozitív lesz. 2 hét múlva meg már orvoshoz is elmehetsz, akkor már látszik valami.

Igen, babát jelen. Várj pár napot, aztán csinálj még egyet. Az már erõsebb pozitív lesz. 2 hét múlva meg már orvoshoz is elmehetsz, akkor már látszik valami.
GRATULÁLOK! Hogy sikerült ilyen hamar megkapni a vérvétel eredményét?
Gratula!:) Én is elmentem a pozitív teszt után vérvételre is és nekem is kész volt aznap.
A kérdező hozzászólása: 4 évig dolgoztam kórházban, így azért könnyebb.:) Kolléganõm megszúrt és fél óra múlva megvolt az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gratut!:)
De jó, nagy gratula nektek:) ))
Hát így könnyû:) Az egyszerû fizetõ embernek meg várnia kell pár órát, mire kész van:) Gratula még egyszer!
Szia! Gratulálok és Boldog Babavárást kívánok! Mióta próbálkoztatok? Vigyázz Magatokra!:-)))
A kérdező hozzászólása: Tündér vagy, köszönöm szépen! Július óta nem szedem a gyógyszert, ez a volt 3. hónapunk, õ lesz a 2. babánk. A "nagy":) fiam 26 hónapos múlt. Õ a 2. hónapban fogant. Nálatok mi a helyzet?
Utolsó vagyok. Nekem van még idõm a nem vártig de nagyon reménykedem, hogy most már végre sikerül!Sajnos a pajzsmirigyemmel beteg vagyok, de végre sikerült beállítani a hormont és zöld utat engedélyeztek a babához!A múlt havim nagyon fura volt, egy héttel elõtte már barnáztam, nem volt meg annyi napig és nem volt olyan erõs mint szokott.Nem akarom magamnak bebeszélni a tüneteket de esténként meg most már napközben sem vagyok túl jól.De majd kiderül a nem vártnál, hogy sikerült e! Neked minden jót kívánok és örülök, hogy te azon szerencsések közé tartozol akiknek ilyen hamar sikerül a baba!:-) ( Ezt tiszta szívbõl mondom nincs benne semmi írígység!!!)
A kérdező hozzászólása: Nagyon jólesik, amit írsz, aranyos vagy!:) Ha van nálatok valami fejlemény, mindenképpen várom, hogy írj! Gondolok rád!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam vérvételen, az is terhességet mutatott!:)
Gratulálok, szerintem babát vársz! Csinálhatsz majd még egyet valamelyik reggel, hogy biztos legyél:) Aki ajánlotta a Qupidot, leírnám, hogy amikor nekem a ClearBlue és egy másik teszt is pozitív volt, akkor a Qupido negatívat mutatott, nekem nem vált be.
A kérdező hozzászólása: Tündérek vagytok, köszönöm szépen!
valószínû baba. 2-3 nap mulva ujra tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: De szuper lenne! Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!
De jó neked! Gratulálok!
Mutasd a tesztet!
A kérdező hozzászólása: Otthon lefényképezem, bár kétlem, hogy látszódna. Este megpróbálom felrakni!
A kérdező hozzászólása: A gratulációt köszönöm szépen!:)
Gratula és várjuk a képet :) )
A kérdező hozzászólása: Igyekszem majd, köszönöm!
Szia, a magyarorsztzágon kapható clearblue 50-es erõsségû, tehát ha csinálsz ma vagy holnap egy 10-es qupidót vagy 20-as gabrielt, vagy bármilyen 25-öst akkor az már mutatja erõsebben is.
Igen, az babat jelent!!!Gartulalok es sok egeszseget!!!!
Ígérem fogok írni, hogy mi újság van velünk sikerült-e de ha netán nem akkor is fogok jelentkezni!:-) Köszönöm, hogy gondolsz rám és, hogy drukkolsz ez jól esik!:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!