Találatok a következő kifejezésre: Nagyon zsibbad fáj a (13 db)

Nagyon zsibbad és fáj a jobb kezem! eddig csak éjszaka mostmár nappal is! mit tehetek ellene?

az orvos csak annyit mondott vizesedek,(25 hetesen?és akkor miért csak a jobb kezem fáj és zsibbad?)segitsetek

Legjobb válasz: Szia! Én 20 hetes vagyok és vizes vagyok, igaz nekem jobban a csípõmön és a combomon, de most azt vettem észre, hogy zsibbad a combom, hát remélem elmúlik, mert nagyon furi. Szerintme nincs mit adni rá, ki mikor kezd el visedni, és kinél milyen tünet van emiatt. Kitartás, hátha elmúlik.

Szia! Én 20 hetes vagyok és vizes vagyok, igaz nekem jobban a csípõmön és a combomon, de most azt vettem észre, hogy zsibbad a combom, hát remélem elmúlik, mert nagyon furi. Szerintme nincs mit adni rá, ki mikor kezd el visedni, és kinél milyen tünet van emiatt. Kitartás, hátha elmúlik.
Ha már egy hete fáj, akkor épp ideje lenne orvoshoz fordulni.

Nagyon szédülök, és fáj, zsibbad hátul a tarkómnál, mitől lehet, mit tegyek?

Kb két hete iszonyatosan szédülök, homályosan látod, nagyon gyorsan ver a szívem, és fáj, zsibbad a fejem. mit?l? mit tegyek?

Legjobb válasz: Igen szerintem is vagy felszaladt, vagy nagyon lement. Menj el orvoshoz!

Igen szerintem is vagy felszaladt, vagy nagyon lement. Menj el orvoshoz!
Szerintem magas a vérnyomásod, mindenképp orvos!!
És még nem mentél orvoshoz?? Menjél gyorsan!Amúgy szerintem a vérnyomásod vacakol, gondolom magas lehet.Igyál citromfû teát.Ha magas a vérnyomásod, az addig is, kicsit leviszi, ha idegileg van, arra is jó lesz.Ha esetleg nem használna, bajod semmiképp nem lesz tõle.Mérd meg a vérnyomásod.


Nagyon zsibbadnak az ujjvégeim. Ez a vizesedéstől van? Ezen kívül az izületeim is nagyon fájnak, ez normális?

Legjobb válasz: szia!! nekem a combjaim szoktak az utóbbi idõben zsibbadni és azt a választ kaptam, hogy bizony a vizesedés miatt van. ráadásul a térdeim olyanok, mintha tûvel szurkálnák õket minden percben :) a súlyt nem igazán szeretik, amit cipelniük kell, pedig én nem is híztam sokat. szóval igen, ezek a terhesség velejárói, néha enyhülnek, néha elõjönnek. kitartás!! 34 hetes pocakos

szia!! nekem a combjaim szoktak az utóbbi idõben zsibbadni és azt a választ kaptam, hogy bizony a vizesedés miatt van. ráadásul a térdeim olyanok, mintha tûvel szurkálnák õket minden percben :) a súlyt nem igazán szeretik, amit cipelniük kell, pedig én nem is híztam sokat. szóval igen, ezek a terhesség velejárói, néha enyhülnek, néha elõjönnek. kitartás!! 34 hetes pocakos
Szia Nekem a bovista gigantea homeopátiás szer segített, igaz nem múlt el teljesen tõle de legalább nyugodtan alszom mert éjjel nem zsibbadok annyira. 32 hetes kismama
Én ugyanígy vagyok mint te.Kb 1 hónapja kezdõdött (most vagyok 25 hetes), úgy hogy a két karom zsibbadt, és rettenetesen fájt.Most "csak" az ujjvégeim zsibbadnak, éjjel nappal.A doki azt mondta, hogy kezdödõ vizesedés, és igyak zöld teát.Mondanom se kell semmit nem ér.Most megpróbálok sómentesen étkezni, de attol tartok csak szülés után múlik majd el.

Hirtelen sokat bicikliztem, és a végén már nagyon zsibbadt meg fájt a bal kezem. Mit tegyek?

Azóta alig tudom mozgatni az ujjaimat, és igen fáj. Különösen a kisujj, kifelé áll, és alig bírom mozgatni.

Legjobb válasz: Elmúlik semmi vész. Csak le lett terhelve.

Elmúlik semmi vész. Csak le lett terhelve.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
türelem
"Fáj a nyakam és zsibbad a karom " - nyakcsigolya meszesedés
Miért nem szólsz a fodrásznak? Biztos beállítja neked
gratulálok annak aki lepontozott ... nem szoktam ilyent írni, de hülyegyerek azért csak nézesd meg a csigolyáidat, ha a fejmosóba hátrahajtott fejjel zsibbad a karod 1-es voltam
Igen, lehet meszesedés is, bár akkor máskor is zsibbad a kar. Kérdezõ, egyszerû a helyzet: szólj a fodrásznak, aki igazít a fejmosó állásán. Megszûnik a probléma. (tapasztalat)
Borogatsd vagy jegeld.
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszt; mennyi ideig fog ez meg fajni?
Pár nap alatt elmúlik.

Reggelente erős fájdalomra ébredek a bal alkaromban. Elvan zsibbadva és mintha az ereim fájnának, de nagyon. Ha mozgatom változik a fájdalom erőssége, felkelés után megszünik. Lefekvés után is zsibbad, de nem fáj. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Menj el vele orvoshoz amúgy nekem is volt már ilyen csak nekem annyira zsibbadt el, hogy mozgatni nem bírtam 10 percig...már elmúlt de szerintem becsípõdhetett valami ideg.

Menj el vele orvoshoz amúgy nekem is volt már ilyen csak nekem annyira zsibbadt el, hogy mozgatni nem bírtam 10 percig...már elmúlt de szerintem becsípõdhetett valami ideg.

Egy hete szültem, elég nagy a vágás is. A gondom, hogy nem is annyira a gátseb, inkább a fenekem fáj, illetve, hogy olyan zsibbadt. érzéketlen valahogy. Mit tehetnék?

A széklet tartása ill.kinyomása se egyszer?. Van-e valaki hasonló tapasztalattl? Mennyi id? múlva állnak helyre ezeknek az izmoknak a m?ködése vajon?

Legjobb válasz: Én két hete szültem és már majdnem teljesen ok minden. Egy hete még én is nagyon szenvedtem és nem a gátsebbel, hanem a fenekemmel. Széklet még nehezen van, de legalább nem fáj. Még pár nap és rendbe jössz!

Én két hete szültem és már majdnem teljesen ok minden. Egy hete még én is nagyon szenvedtem és nem a gátsebbel, hanem a fenekemmel. Széklet még nehezen van, de legalább nem fáj. Még pár nap és rendbe jössz!
12 napos volt a babám, mikor este úgy fájt a varrat, hogy azt hittem kiszakad a belsõm. Nagyon fájt, már vissza akartam menni dokihoz, de reggelre mintha elvágták volna, onnan rendesen tudtam ülni. Székelés is jobb lett, de kitörölni magam nem volt ugyanaz még 4-5 hónapig. Kb fél éves volt a lányom, mire úgy éreztem hogy teljesen a régi vagyok, testben, lelekben, mindenben. Most meg kezdem elõlrõl. :-) 16 hós kislány, és 15 hetes ikres kismama
Szóval 16 hós a kislányom, és ....
Én 1 éve szültem, de már nem tudom pontosan mikor lett jobb. Én is nagyon sokat szenvedtem vele. Kb. a 6 hetes kontrollnál már normálisan tudtam WC-zni.
aranyér, vszínûleg belsõ ha tapintással nem érzed. kúp és kenõcs, hamarosan javulni fog.

Nagyon bedagadt a bal fülem mögött illetve körülötte és nagyon fáj mikor eszek, akkor zsibbad. Mi lehet a bajom? Mi az oka? menjek orvoshoz?

köszi a válaszokat :) jah és 13 éves lány vagyok hátha segít valamiben

Legjobb válasz: Hirtelen csak egy dolog jut eszembe valószínüleg fültõmirigy gyulladásod van, mumpsz. De persze lehet más a bajod, de irány a háziorvos õ majd biztosabbat mond.

Hirtelen csak egy dolog jut eszembe valószínüleg fültõmirigy gyulladásod van, mumpsz. De persze lehet más a bajod, de irány a háziorvos õ majd biztosabbat mond.
menjél orvoshoz mi tart vissza?én nem várnék
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!