Találatok a következő kifejezésre: Nagyon zsibbad fáj (13 db)

Nagyon zsibbad és fáj a jobb kezem! eddig csak éjszaka mostmár nappal is! mit tehetek ellene?

az orvos csak annyit mondott vizesedek,(25 hetesen?és akkor miért csak a jobb kezem fáj és zsibbad?)segitsetek

Legjobb válasz: Szia! Én 20 hetes vagyok és vizes vagyok, igaz nekem jobban a csípõmön és a combomon, de most azt vettem észre, hogy zsibbad a combom, hát remélem elmúlik, mert nagyon furi. Szerintme nincs mit adni rá, ki mikor kezd el visedni, és kinél milyen tünet van emiatt. Kitartás, hátha elmúlik.

Szia! Én 20 hetes vagyok és vizes vagyok, igaz nekem jobban a csípõmön és a combomon, de most azt vettem észre, hogy zsibbad a combom, hát remélem elmúlik, mert nagyon furi. Szerintme nincs mit adni rá, ki mikor kezd el visedni, és kinél milyen tünet van emiatt. Kitartás, hátha elmúlik.

Nagyon zsibbadnak az ujjvégeim. Ez a vizesedéstől van? Ezen kívül az izületeim is nagyon fájnak, ez normális?

Legjobb válasz: szia!! nekem a combjaim szoktak az utóbbi idõben zsibbadni és azt a választ kaptam, hogy bizony a vizesedés miatt van. ráadásul a térdeim olyanok, mintha tûvel szurkálnák õket minden percben :) a súlyt nem igazán szeretik, amit cipelniük kell, pedig én nem is híztam sokat. szóval igen, ezek a terhesség velejárói, néha enyhülnek, néha elõjönnek. kitartás!! 34 hetes pocakos

szia!! nekem a combjaim szoktak az utóbbi idõben zsibbadni és azt a választ kaptam, hogy bizony a vizesedés miatt van. ráadásul a térdeim olyanok, mintha tûvel szurkálnák õket minden percben :) a súlyt nem igazán szeretik, amit cipelniük kell, pedig én nem is híztam sokat. szóval igen, ezek a terhesség velejárói, néha enyhülnek, néha elõjönnek. kitartás!! 34 hetes pocakos
Szia Nekem a bovista gigantea homeopátiás szer segített, igaz nem múlt el teljesen tõle de legalább nyugodtan alszom mert éjjel nem zsibbadok annyira. 32 hetes kismama
Én ugyanígy vagyok mint te.Kb 1 hónapja kezdõdött (most vagyok 25 hetes), úgy hogy a két karom zsibbadt, és rettenetesen fájt.Most "csak" az ujjvégeim zsibbadnak, éjjel nappal.A doki azt mondta, hogy kezdödõ vizesedés, és igyak zöld teát.Mondanom se kell semmit nem ér.Most megpróbálok sómentesen étkezni, de attol tartok csak szülés után múlik majd el.

Hirtelen sokat bicikliztem, és a végén már nagyon zsibbadt meg fájt a bal kezem. Mit tegyek?

Azóta alig tudom mozgatni az ujjaimat, és igen fáj. Különösen a kisujj, kifelé áll, és alig bírom mozgatni.

Legjobb válasz: Elmúlik semmi vész. Csak le lett terhelve.

Elmúlik semmi vész. Csak le lett terhelve.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)


Ha már egy hete fáj, akkor épp ideje lenne orvoshoz fordulni.

Reggelente erős fájdalomra ébredek a bal alkaromban. Elvan zsibbadva és mintha az ereim fájnának, de nagyon. Ha mozgatom változik a fájdalom erőssége, felkelés után megszünik. Lefekvés után is zsibbad, de nem fáj. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Menj el vele orvoshoz amúgy nekem is volt már ilyen csak nekem annyira zsibbadt el, hogy mozgatni nem bírtam 10 percig...már elmúlt de szerintem becsípõdhetett valami ideg.

Menj el vele orvoshoz amúgy nekem is volt már ilyen csak nekem annyira zsibbadt el, hogy mozgatni nem bírtam 10 percig...már elmúlt de szerintem becsípõdhetett valami ideg.

Egy hete szültem, elég nagy a vágás is. A gondom, hogy nem is annyira a gátseb, inkább a fenekem fáj, illetve, hogy olyan zsibbadt. érzéketlen valahogy. Mit tehetnék?

A széklet tartása ill.kinyomása se egyszer?. Van-e valaki hasonló tapasztalattl? Mennyi id? múlva állnak helyre ezeknek az izmoknak a m?ködése vajon?

Legjobb válasz: Én két hete szültem és már majdnem teljesen ok minden. Egy hete még én is nagyon szenvedtem és nem a gátsebbel, hanem a fenekemmel. Széklet még nehezen van, de legalább nem fáj. Még pár nap és rendbe jössz!

Én két hete szültem és már majdnem teljesen ok minden. Egy hete még én is nagyon szenvedtem és nem a gátsebbel, hanem a fenekemmel. Széklet még nehezen van, de legalább nem fáj. Még pár nap és rendbe jössz!
12 napos volt a babám, mikor este úgy fájt a varrat, hogy azt hittem kiszakad a belsõm. Nagyon fájt, már vissza akartam menni dokihoz, de reggelre mintha elvágták volna, onnan rendesen tudtam ülni. Székelés is jobb lett, de kitörölni magam nem volt ugyanaz még 4-5 hónapig. Kb fél éves volt a lányom, mire úgy éreztem hogy teljesen a régi vagyok, testben, lelekben, mindenben. Most meg kezdem elõlrõl. :-) 16 hós kislány, és 15 hetes ikres kismama
Szóval 16 hós a kislányom, és ....
Én 1 éve szültem, de már nem tudom pontosan mikor lett jobb. Én is nagyon sokat szenvedtem vele. Kb. a 6 hetes kontrollnál már normálisan tudtam WC-zni.
aranyér, vszínûleg belsõ ha tapintással nem érzed. kúp és kenõcs, hamarosan javulni fog.

Nagyon szédülök, és fáj, zsibbad hátul a tarkómnál, mitől lehet, mit tegyek?

Kb két hete iszonyatosan szédülök, homályosan látod, nagyon gyorsan ver a szívem, és fáj, zsibbad a fejem. mit?l? mit tegyek?

Legjobb válasz: Igen szerintem is vagy felszaladt, vagy nagyon lement. Menj el orvoshoz!

Igen szerintem is vagy felszaladt, vagy nagyon lement. Menj el orvoshoz!
Szerintem magas a vérnyomásod, mindenképp orvos!!
És még nem mentél orvoshoz?? Menjél gyorsan!Amúgy szerintem a vérnyomásod vacakol, gondolom magas lehet.Igyál citromfû teát.Ha magas a vérnyomásod, az addig is, kicsit leviszi, ha idegileg van, arra is jó lesz.Ha esetleg nem használna, bajod semmiképp nem lesz tõle.Mérd meg a vérnyomásod.

Ujj- és kézfejzsibbadásra ajánlanátok ötleteket amiktől jobb lehet? Korábban csak este volt, de mostmár napközben is, folyamatosan zsibbad a bal kézfejem, nagyon rossz érzés, néha már fáj. 34+5 hkm

Legjobb válasz: sajnos jó ötlet nincsen. nekem ez volt az elsõ jele a toxémiámnak, azaz a vizesedésnek. hidd el ami volt a világon kipróbáltam, orvostól orvosig jártam, de semmi. végül 32+5 napra császár lett a vége. a fájdalmat tudod csökkenteni, azaz nekem sikerült, igaz költséges mert napi 3 calcium sandozt ittam meg. ezt heteken keresztül, egy belgyógyász ismerõs tanácsára. a fájdalom, görcsösség kiszünt, de a zsibbadás megmaradt. ráadásul nekem 18hétõl kezdõdött a zsibbadás és 24 hetesen már non-stop zsibbadtak és fájtak az újjaim. szóval csak azt írhatom kitartás, még van öt heted, aztán még egy hónap és elmúlik....nagyon rossz én még öltözni sem tudtam, a férjem segített olykor.

sajnos jó ötlet nincsen. nekem ez volt az elsõ jele a toxémiámnak, azaz a vizesedésnek. hidd el ami volt a világon kipróbáltam, orvostól orvosig jártam, de semmi. végül 32+5 napra császár lett a vége. a fájdalmat tudod csökkenteni, azaz nekem sikerült, igaz költséges mert napi 3 calcium sandozt ittam meg. ezt heteken keresztül, egy belgyógyász ismerõs tanácsára. a fájdalom, görcsösség kiszünt, de a zsibbadás megmaradt. ráadásul nekem 18hétõl kezdõdött a zsibbadás és 24 hetesen már non-stop zsibbadtak és fájtak az újjaim. szóval csak azt írhatom kitartás, még van öt heted, aztán még egy hónap és elmúlik....nagyon rossz én még öltözni sem tudtam, a férjem segített olykor.
ja, és nekem mindekttõ kezem zsibbabdt.
Nekem is a rengeteg víztõl volt. Csak azzal tudlak "vigasztalni", hogy nekem a 19. héten kezdõdött és a végére konkrétan elviselhetetlen volt, már egy gombot sem tudtam begombolni. Amúyg én is toxémiás lettem, de a 38. hétig húztam. Nekem egy nagyon-nagyon kicsit segítetta torna, kézkörzés de igazából csak a császár után múlt el.
Szia! Nekem 23 hetesen kezdõdött, 38+4-re szültem, nem lettem toxémiás, én csupán csak a melegtõl vizesedtem be annyira hogy a sok víz nyomott valami ideget. Mindkét kezem az elsõ 3 ujjam zsibbadt. Nekem semmi sem vált be rá, de megszületett a gyerkõc, és szerintem már aznap este nem zsibbadt. Kitartást:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! szerencsére a vérnyomásom okés, meg nem is vizesedek, úgyhogy ez akkor a meleg lesz és a túlnyomás (néha már egy pezsgõsüvegnek érzem magam, ami mindjárt kidurran :) ) remélem azért sokkal rosszabb már nem lesz és akkor ezt az öt hetet fél lábon is kibírom, végülis megéri az tuti :) Köszi még egyszer a segítségetek és jó babázást mindenkinek!
elsõ vagyok. azt írtad nem vizesedsz. mennyit híztál? mert ugye én a 32 hét alatt 25 kilót, nekem a víz nyomta a kéz ideget...de nálad nem lehet hogy inkább a gerincbõl indul ki? bár ezt cáfolta az én dokim mondván a baba nem tud ott ideget nyomni...más doki meg mást mondott. jobbulást és kitartást :)
A kérdező hozzászólása: ...eddig hét és fél kilót, erre mondta a dokim is, hogy biztos nem vizesedéstõl van, meg megnyomogatta a lábam is. Valamitõl azonban sajnos mégis :( bár most váltott, éjjel egész elviselhetõ és nappal lett nagyon rossz...
Hát akkor tényleg nem valószínû hogy a víztõl van. van doki aki mint írtam azt mondja a baba nyom ideget. rosszul írtam, a dokim is ezt mondta, ám a belgyógyászunk mondta hogy ez nem valószínû, ott nincs ezért felelõs ideg. amit még én esténként alkalmaztam az a jégzselé. bekentem a kezemet vele, aztán belenyomtam egy tál hideg vízbe...pár percig jó volt, de nekem már az is sokat számított. én sokat sírtam a végén már emiatt, elviselhetetlen volt, még a kanalat se tudtam megfogni. kitartás neked, örülök hogy azért neked nem olyan súlyos mint nekem. sajnos erre nincsen gyógymód. én neurológián is voltam emiatt, nagyon rosszak voltak mindkét kezem reflexei, idegi vizsgálatai, de ugye a kismamákkal nem mernek semmit sem csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a biztató szavakat, ezt a jégzselés dolgot kipróbálom mindenképp...aztán meg jobb híján akkor tûrök, azt hiszem még így is szerencsésnek mondhatom magam mert a tipikus "kismamabetegségek" nagy része elkerült (kopkopkop). Köszi még egyszer, szép napot!

Nagyon bedagadt a bal fülem mögött illetve körülötte és nagyon fáj mikor eszek, akkor zsibbad. Mi lehet a bajom? Mi az oka? menjek orvoshoz?

köszi a válaszokat :) jah és 13 éves lány vagyok hátha segít valamiben

Legjobb válasz: Hirtelen csak egy dolog jut eszembe valószínüleg fültõmirigy gyulladásod van, mumpsz. De persze lehet más a bajod, de irány a háziorvos õ majd biztosabbat mond.

Hirtelen csak egy dolog jut eszembe valószínüleg fültõmirigy gyulladásod van, mumpsz. De persze lehet más a bajod, de irány a háziorvos õ majd biztosabbat mond.
menjél orvoshoz mi tart vissza?én nem várnék
A kérdező hozzászólása: köszönöm
türelem
"Fáj a nyakam és zsibbad a karom " - nyakcsigolya meszesedés
Miért nem szólsz a fodrásznak? Biztos beállítja neked
gratulálok annak aki lepontozott ... nem szoktam ilyent írni, de hülyegyerek azért csak nézesd meg a csigolyáidat, ha a fejmosóba hátrahajtott fejjel zsibbad a karod 1-es voltam
Igen, lehet meszesedés is, bár akkor máskor is zsibbad a kar. Kérdezõ, egyszerû a helyzet: szólj a fodrásznak, aki igazít a fejmosó állásán. Megszûnik a probléma. (tapasztalat)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!