Találatok a következő kifejezésre: Nagyon zsíros hajam mit csináljak velem (3 db)

Nagyon zsíros a hajam mit csináljak velem h ne zsírosodjon ennyire?

Legjobb válasz: Szia! Nekem akkor zsírosodott nagyon a hajam amikor rendzsresen hosszú idõn keresztül (2-3 évig) egy héten 2-3-szor is mostam hajat. Amitó csak hetente egyszer mosok hajat (kivéve amikor netán a ház körül porral vagy ksszal járó meló van) azóta visszaállt a normálisra. Igaz kissé ronda volt a hajam az átállás idején, de megérte 2 hét után már látható az eredmény.

Szia! Nekem akkor zsírosodott nagyon a hajam amikor rendzsresen hosszú idõn keresztül (2-3 évig) egy héten 2-3-szor is mostam hajat. Amitó csak hetente egyszer mosok hajat (kivéve amikor netán a ház körül porral vagy ksszal járó meló van) azóta visszaállt a normálisra. Igaz kissé ronda volt a hajam az átállás idején, de megérte 2 hét után már látható az eredmény.
A kérdező hozzászólása: szia!már ezt egyszer próbáltam de nekem ugyan úgy zsírosodott a hajam!minden kenceficét megveszek amit mondanak de semmi ugyan úgy zsíros!:S:(
Nekem ami bevállt: Hajmosáskor nem zuhanyzok, hanem engedek egy kád vizet, és aba öntök néhány liter tömény kamillateát.Nos ebben áztatom magam olyan fél órát-órát, és mehet a haj mosás, szigorúan babasamponnal.Illetve az olivás samponak is nagyon örült.A heti egy hajmosást olyan 3 év alatt sikerült belõnöm, hogy a hajamnak is jó legyen.Minig vasárnapra állítom a hajmosást, és ha nincs fontos dolgom hétvégén, akkor nem géz, ha otthon zsíros. Amúgy ha kamaszodsz még, akkor nem tudsz vele mit csinálni, csak kerüld a Fructis-t, mert az tényleg betesz neki.
Hetente csak 1x kell hajat mosni, és nem kell rákenni mindenfélét! Elõször nehéz lesz kibírni hogy ne mosdd meg, de aztán helyre áll a hormonháztartásod, a faggyútermelés és biztos nem fog úgy zsírosodni! Fodrászom mondta!

Mikor hajat mosok, akkor 1, 5 napig nagyon száraz a hajam, utána pedig baromira zsíros és csúnya. Mit csináljak vele?

Festem és néha vasalom is, de minden mosáskor balzsamozok, meg szoktam ricinus olajas hajpakolást is. Most akkor a zsíros vagy a száraz kategóriába tartozik a hajam? És mit kezdjek ezzel? Régen olyan jó puha volt a hajam, most pedig undorító hozzányúlni. Pedig mindig fodrásszal festettem, mégis.. :( Most már leszeretném növeszteni az egészet és hiába festetem olyanra mint az eredeti színem, mindig megvörösödik:( Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem éppen a hajfestés tette tönkre. Nekem is volt egyszer pár tincs befestve, és szörnyen töredezett lett, nem tudtam vele mit csinálni, szóval a derékig érõ hajamat levágtuk a gyomromig :( A vasalás is tovább roncsolja, szóval amiatt is lehet. Nekem amitõl nagyon zsírosodott, hogy a balzsamot nem csak a hajamra, hanem a hagymákra, a fejbõrre is kentem, ettõl nagyon zsíros lett.

Szerintem éppen a hajfestés tette tönkre. Nekem is volt egyszer pár tincs befestve, és szörnyen töredezett lett, nem tudtam vele mit csinálni, szóval a derékig érõ hajamat levágtuk a gyomromig :( A vasalás is tovább roncsolja, szóval amiatt is lehet. Nekem amitõl nagyon zsírosodott, hogy a balzsamot nem csak a hajamra, hanem a hagymákra, a fejbõrre is kentem, ettõl nagyon zsíros lett.
A balzsamot ne használd a hajtövekre, mert attól zsírosodik könnyen. Meg szerintem nem jó a samponod sem. Azt viszont ki kell tapasztalni. Én inkább zsíros típusnak mondanám, mert 2 nap után már zsíros. A ricinusolajat nem kell sûrûn használni, elég havi egyszer-kétszer. De szerintem hajban is van "vegyes"típus.

S. O. S! Nagyon zsíros lett a hajam a ricinus olajtól! Mit csináljak vele? (fontos)

Pakolásként használtam oliva olajjal keverve.Igaz,hogy nincs festve a hajam,de melírozva viszont van sz?kével.

Legjobb válasz: mosd meg!

mosd meg!
A kérdező hozzászólása: Arra én is gondoltam, de nagyon zsíros, és szerintem nem fogja kihozni elõször.
A kérdező hozzászólása: persze azért meg fogom holnap mosni, és köszi a választ:)
2-3szor megmosod samponnal egymás után, akkor ki fog jönni, ne aggódj.
Legközelebb ha olajos pakolást használsz mielõtt le akarod mosni samponnal ne vizezd be a hajad. Csak felhígítod a sampont meleg vízben és az olajos fejedre öntöd, és belemasszírozod. Ugyanúgy fog habzani, mintha elõtte bevizezted volna a hajad, és teljesen tiszta lesz egy samponozás után is.
Ricinus olajozás után nekem is mindig háromszor, négyszer kell hajat mosnom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!