Találatok a következő kifejezésre: Nagyon vastagak fel (22 db)

Nagyon vastagak a fel karjaim, hogyan tudnám "csinosítani"?

Legjobb válasz: Gondolom nõ vagy, de mitõl vastag? Mert hájas, vagy mert izmos, vagy mindkettõ?

Gondolom nõ vagy, de mitõl vastag? Mert hájas, vagy mert izmos, vagy mindkettõ?
A kérdező hozzászólása: Azért mert hájas :-)) Sajna
Hát akkor foggyá le! Mégis mi mást tehetnél plasztikai mûtéten kívül?
Lehet alkatilag erõsebb a karja, de a diéta akkor is hatásos
ha súlyzókkal tornázol(kis súllyal h ne legyen izmos) talán lefogyhat!
Hát van sok módja..Pl a [email protected]és, az nagyon hatásos, talán még a izmod is nöl..Vagy van a fogyókura, gondolom kis dagi csaj vagy...Mondjuk nem is kell le adnod azt a felesleget, menny el az állat kertbe, ottan be ülnél a medencébe és láss csodát megszületett az uj viziló bébi..Vagy a cirkuszok is nagyon örülnének ha lötyögtetnéd a népnek egy kcsit a hájod! Remélem segitettem:)

14 és fél éves vagyok, szeretem a barátom és ő is engem és el szeretném veszíteni. A pénisze viszont nagyon vastagnak tűnik és megijedtem. Mit tegyek?

de nem tudom menyire vagyok kész.....és a minap simogattam a péniszét és nagyon vastagnak t?nt megilyedtem kicsit.... és vékony vagyok 45 kg és lehet hogy sz?k a hüvelyem és nem fér majd be a barátom pénisze..:(

Legjobb válasz: hidd el ha felleszel nagyon izgulba és nagyon nedves leszel és ovatosan bánik veled, akkor nem lesz semmi gond!

hidd el ha felleszel nagyon izgulba és nagyon nedves leszel és ovatosan bánik veled, akkor nem lesz semmi gond!
A hüvely tágulni is tud. hiszen egy kisbaba fog egyszer ott kibújni. ugyhogy nincs mitõl félned. és ahogy elöttem is írták: ha felleszel rendesen izgulva akkor nedves leszel, vagyis befogadóképes. nincs mitõl félned. amugy a testsújodnak semmi köze ehhez. és is 45 voltam 16 éves amikor elvesztettem.
A lényeg, hogy csak akkor tedd meg amikor tényleg úgy érzed. Használhattok síkosítót is, ami megkönnyíti a behetolást, és fontos, hogy elõtte beszélgessetek errõl a pároddal meg pettingeljetek, ismerjétek meg egymás testét és hogy mi jó a másiknak. Aztán az óvszert se felejtsétek és nyugi tuti beléd tud majd hatolni. Én most sem vagyok több 45 kilónál :) és ezzel még nem volt gondunk.
Én 60 kg vagyok és szûk a hüvelyem, , mégis ha nagyon fel vagyok izgulva a párom könnyen belém tud hatolni, nyugi ez nem lesz akadály!Sok sikert!Jah és mielött elkezdenétek a szexet, elötte pettingeljetek, hogy kellõen nedves légy!!
Örülök hogy ilyen elõregondolkodó vagy! De ugye ez azt jelenti, hogy a védekezésre is elõre gondolsz, gondoltok?? Mert ilyen fiatalon, ilyen törékeny alkattal egy nemkívánt kisbaba mindenképpen nagy teher lenne neked, nektek.
elöszöl kénesztessen újjazzon és ha eléggé felizgultál akkor hidd el hogy bemegy...és tök jó lesz vele a szex de ha fáj neked nagyon akkor szólj neki de nem fog fájni csak nyugi
A kérdező hozzászólása: okké köszönöm a választ..
Ha még kétség van benned, és van, akkor még ne tedd meg. Tudom, érdekel, vonzz, de még nincs itt az ideje. Én is így voltam, vártam 16 éves koromig, mikor már tudtam, hogy nem fogom megbánni, és nem is bántam a mai napig(29 vagyok) A pénisze be fog férni, a lényeg, az izgalom, a nedvesség és az óvatosság. De elõtte jobban jártok, ha az ujjával szoktat hozzá, egyel, kettõvel, hárommal, és akkor tuti nem fog fájni, és mégis fokozatos az inger, velem is így volt.-) És nekem a második partnerem volt olyan, hogy megláttam, és mondtam, hogy na ezt te nem teszed be sehova, akkora volt, de gond nélkül csonkig.-))) Szóval csak akkor , ha biztos vagy benne!!! És védekezzetek!!!
Ha még ilyen kétségeid vannak, akkor NE tedd meg. De azt ugye tudod, hogy a sovány nõkbe könnyebb behatolni? A kövérek ott is elhíznak. Másrészt a legkisebb pesszárium 6 cm átmérõjû. A kisbaba feje 10 cm. A barátod mekkora? Az, hogy milyen lesz, szinte csak attól függ, hogy mennyire tudod elengedni magad, és mennyire esik jól. Ettõl függ az is, hogy mennyire tágulsz - és mennyire nedvesedsz.

Nagyon vastag a hajam, tépett fazonú, de már hosszú és a vastagsága miatt lehúzza és felül lapos. Mit tegyek? Többi lent.

itkítani akarom hogy könnyebb legyen, de attól meg azért tartok, mert ugye ha ritkítanak rövidebbek lesznek a szálak, tehát mintha meg lenne tépve. És az hátulról is elég hüly-én nézne ki hogy a nyakamtól rövidül....mert onnan nagyon vastag...de ha lentebb kezdik akkor meg csak a vége lesz vékonyabb felül ugyanolyan vastag...

Legjobb válasz: Nekem ritkítva és tépve van..és egyáltalán nem áll hülyén,nekem abból jobb hogy könnyebben tudom vasalni,szárítani stb Ha pedig felül lapos mint nekem régen,akkor próbáld nem középen elválasztani,persze csak akkor ha középen van elválasztva..ha alapból oldalt van elválasztva akkor sajna nem tudom

Nekem ritkítva és tépve van..és egyáltalán nem áll hülyén, nekem abból jobb hogy könnyebben tudom vasalni, szárítani stb Ha pedig felül lapos mint nekem régen, akkor próbáld nem középen elválasztani, persze csak akkor ha középen van elválasztva..ha alapból oldalt van elválasztva akkor sajna nem tudom
A kérdező hozzászólása: értem..akkor nem néz ki hülyén? Hát igen..középen van elválasztva..de elõl a frufrudnál mennyire rövid vagy ott elõl?mert nekem már ott is kb. az államig ér..
Ha lapos, akkor úgy szárítsd a hajad, hogy elõrehajolsz, és lefelé csüng, vagy pedig szárítás közben emeld meg a tövét. A kérdés második felét viszont nem értem hogy miért nézne ki hülyén. Szerintem nem lenne az.
nincs frufrum, elõl pedig a hajam körülbelül az arcom közepéig van..azért is vágattam elõl rövidebbre mert elég lapos volt úgy a fejem..de így hogy rövidebb nem csak könnyebb ápolni de divatosabb is
A kérdező hozzászólása: köszi

A szobabiciklizéstől vastagabb lesz a combom? Mert nagyon nagyon vastag. Már egy hete edzek minden nap. A bicikli szerint 1000kalóriát égetek el. Viszont nem megy fel a pulzusom a zsírégető zónáig. így nemis fogok fogyni?

Legjobb válasz: Ha vastagabb nem is, de izmosabb lehet. A biciklit nem lehet kajakra beállítani, úgy, hogy nehezebb legyen tekerni? A lényeg az, hogy alaposan megizzadjál (felmegy a plzus, de nem a mûszer miatt csinálod!) és utána ég a zsír, ez a cardio-edzés lényege.

Ha vastagabb nem is, de izmosabb lehet. A biciklit nem lehet kajakra beállítani, úgy, hogy nehezebb legyen tekerni? A lényeg az, hogy alaposan megizzadjál (felmegy a plzus, de nem a mûszer miatt csinálod!) és utána ég a zsír, ez a cardio-edzés lényege.
...és például imádom az izmos, jól fejlett nõi combokat :) Egyébként egy hét edzéstõl nem várj még eredményt.
Hát, így a zsírrétegbõl nem fogsz fogyni, mert azt csak az aerob zónában lehet, viszont a zsír alá feljön még izom, amitõl mégvastagabb lesz a lábad.
Olvasd el, miért jó az aerob edzés, és miért nem jó a kardió: http://testepitek.hu/edzestervek/183-aerob-edzes-a-zsiregete..

S. O. S! Van még itt olyan, akinek szûzen nagyon vastag, kb fél cm-es volt a szûzhártyája egy darabon, ami pl piséléskor is kellemetlen érzetet okozott, fájt?

Legjobb válasz: A pisilésnek mi köze a szûzhártyához? Egy biztos, tuti nem a szûzhártyáddal van baj, az normál körülmények közt vastagságtól függetlenül sem fáj.

A pisilésnek mi köze a szûzhártyához? Egy biztos, tuti nem a szûzhártyáddal van baj, az normál körülmények közt vastagságtól függetlenül sem fáj.
A szûzhártyád a hüvelyed bejáratánál van. A húgycsõnyílásod pedig ettõl feljebb. A kettõnek nincs köze egymáshoz. Neked a fájdalmat inkább valami fertõzés, gyulladás, nyálkahártya izgalom okozhatja. Ha nem múlik feltétlenül kezeltesd. Egyszerû a kezelése.
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat!Azt mondjàk a nõgyógyàszok, hohy az a vastag valami ott szûzhàrtya maradvàny.Nincs se gombàm, se gyulladàsom, se semmi.A húgycsövemmel sincs gond, megtükröztèk.Az a valami fàn ott vagy legalàbbis az a terület, ès mâr kicsivel több, mint 1 ève.Remèltem hàtha valakinek volt hasonló, ès tudja a megoldàst. :S

Akkor mi van, ha a szűzhártyám ugyan nem teljesen zárja el a hüvelyemet, de olyan picike lyukak vannak rajta, hogy azon semmi nem fér fel, és mellé nagyon vastag?

A n?gyógyász kivágja, vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: És ez a beavatkozás mûtétnek számít, vagy csupán 10 perc alatt elintézõdik a dolog?

A kérdező hozzászólása: És ez a beavatkozás mûtétnek számít, vagy csupán 10 perc alatt elintézõdik a dolog?
Létezik ilyen "vastag", átszakíthatatlan szûzhártya. Igen, a nõgyógyász átvágja.
Nem számít mûtétnek. 2 perc sem kell. Ez a vizsgálat során egy mozdulat. Teljesen fájdalmatlan, mert a szûzhártyában nincsenek érzõ idegek.
A kérdező hozzászólása: Hmm, ez tök érdekes, és egyben nagyon örülök neki. Még csak 16 éves vagyok, és nagyon zavar a probléma (tamponhasználat miatt, szóval nem a szüzességem elvesztése iránti vágyam hajt), de akkor ennyi az egész? Ha elõször járok nõgyógyásznál, rögtön megcsinálja ott és akkor?
Ha picike lyukak vannak a szûzhártyádon, akkor a nõgyógyász nem nyúl hozzá, hiszen így is ki tud folyni a menstruációs vér. Annak metszik be a szûzhártyáját, akinek egyáltalán nincs rajta még egy pici nyílás sem.
Akkor is bemetszhetik, ha problémát okoz. Menj el és kérdezd meg, ennyi. Ne félj, nem esz meg a doki!
Van akinek mûteni kell de ritka. Barátnömnek lézerrel kellett rendes mütéttel átvágni mert máshogy nem ment. Lyuk volt rajta mivel menstruált de átszakitani még a nõgyógyászs sem tudta. Azért nem lesz kellemes arra készülj fel mivel nem véletlenül fáj a legtöbb nönek az elsö aktus sem. Valószinûleg neked a nõgyógyász meg tudja majd oldani.

Van egy nagy papírlap. Százszor félbe hajtjuk. Milyen vastag lesz?

0,1 mm vastag, és elegendően nagy, 100* félbe hajtható. Válasz-lehetőségek: a, 1 cm b, 1 m c, 3* Eiffel-torony d, mint innen a legtávolabbi galaxisig...

Legjobb válasz: Szerintem d: Ahogy elõttem írták, ez a 2 hatványozásán alapszik. Ahányszor félbe hajtod, annyiszor lesz kétszer olyan vastag. Nem tudom, milyen vastag a papír, de legyen sacper 0,1 mm, tehát 10^-4 m. 100 félbehajtás után 2^100-szor olyan vastag lesz, tehát mintegy 1,27*10^26 m vastag lenne, ami most meg nem mondom fejbõl, hány fényév, de egy milliárdnál garantáltan több. Így a d tûnik reálisnak.

Szerintem d: Ahogy elõttem írták, ez a 2 hatványozásán alapszik. Ahányszor félbe hajtod, annyiszor lesz kétszer olyan vastag. Nem tudom, milyen vastag a papír, de legyen sacper 0, 1 mm, tehát 10^-4 m. 100 félbehajtás után 2^100-szor olyan vastag lesz, tehát mintegy 1, 27*10^26 m vastag lenne, ami most meg nem mondom fejbõl, hány fényév, de egy milliárdnál garantáltan több. Így a d tûnik reálisnak.
1X-->2x vastagabb 2x-->4x vastagbb 3x-->8x vastagabb 4x-->16x vastagabb 5x-->32x vastagabb . . . kx-->2^k x vastagabb. példa adataival: 2^100 -szor lesz vastagabb.
Százszor nem is tudod félbe hajtani, max kb. 8-szor... Ha nem hiszed próbáld ki :)
Huhh... ha akkora papír lenne, mint az egész Föld felszíne, akkor százszori félbehajtás után 0, 45mm oldalhosszúságú négyzet maradna belõle.:D
A kérdező hozzászólása: elektroGuru: http://www.youtube.com/watch?v=kRAEBbotuIE
Úgy nagyságrendileg a Virgo szuperhalmaz átmérõjének (aminek átmérõje meghaladja a 1, 5·(10^10)×(9, 460529·10^15)m) kilenctizede, aminek többek között tagja a Lokális galaxiscsoport amiben tömörül a mi Tejutunk is benne foglaltatik. A legtávolabbi galaxistól tény hogy messze van ez a szám, is de tekintélyesnek mégis csak elég tekintélyes.
úgy bírom h akárhányszor elõkerül ez a példa mindig jönnek az okosok h "nem lehet annyiszor félbehajtani" és különben is többször összelehet mint 8
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nálam Hedgi, #4, és a "d" válasz a nyerõ. "1, 27*10^26 m vastag lenne, ami most meg nem mondom fejbõl, hány fényév" Mivel 1 fényév kb. 10 billió km, ez kb. 13 milliárd fényévnek felel meg - ami kb. egyezik a legtávolabbi ismert galaxis távolságával.
Ez mostanâban a legjobb kérdés!és tényleg nagy lenne.el se hittem

Szemüveget írtak fel nekem, mindkét szemem -3, 5. Távolra már nagyon rosszul láttam. Ennél a magas dioptriánál tényleg vastag lesz a lencse a szemüvegbe? Ezt hallottam.

Legjobb válasz: énnekem is a távolralátással vannak gondjaim nekem -2,5-ös , tudom mien ez:( dehát Ilyenek vayunk elkell fogadni. Lényegre térek, Igen szerintem ez elképzelhetõ, mert az öregek, akik tényleg nagyon nem látnak azoknak vastag a lencse, tehát lehetséges :(

énnekem is a távolralátással vannak gondjaim nekem -2, 5-ös , tudom mien ez:( dehát Ilyenek vayunk elkell fogadni. Lényegre térek, Igen szerintem ez elképzelhetõ, mert az öregek, akik tényleg nagyon nem látnak azoknak vastag a lencse, tehát lehetséges :(
ez nekem VEle született betegség, mûtéttel sem lehetett visszafordítani, tehát életem végéig egyre rosszabb lesz a szemem :(
Milyen magas dioptria a 3, 5? A 8 felettit lehet magasnak nevezni.
ez függ a szemüvegkerettõl is, de menj el egy optikushoz, vagy ahol csináltatod a szemüvegedet és õ mindent el fog neked mondani. :)
Nekem -4.5-ös mindkettõ és hát elég vastag :( Azt a hibát követtem el, hogy ilyen keretet vettem: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.optikadiszkont.. Így oldalt még jobban látszik, hogy vastag. Pedig maga a lencse középen normál vastagságú, a két szélénél kezd vastagodni igazán... Ez a rövidlátás átka, ha a szemüvegeket nézzük :(
Lehet most már vékonyított lencsét is kapni. Persze drágább...
Egyébként nekem -5, 00 van mindkét szememen, és egyáltalán nem vastagok. Persze lehet, hogy a keret kicsit csal optikailag, de én is paráztam, hogy huuu ez be vastag lesz, meg mit tudom én, aztán kellemesen csalódtam. :) )) Elõzõ válaszoló voltam.
Régen tényleg vastagok voltak, ma már más csiszolási módok vannak, meg lehet vékonyíttítni felárért. A -3, 5 még nem számít magas dioptriának szerintem.

Tegnap este beszakadt a mûkörmöm, és úgy hogy félig a körömágybõr közepéig tart a repedés én úgy látom elég vastagon van rajta a zselé ezért nem is tudom leszedni, ha szedném is akkor meg a saját körmöm meg a hús jön fel és nagyon fáj?

Mit csináljak várjak míg lenõ vagy sebészet?

Legjobb válasz: Így látatlanban elég nehéz megmondani.....vissza is lehetne ragasztani,vagy kösd le ragtapasszal...de a helyedbe elmennék a körmöshöz,hogy õ mit tudna csinálni... egy mûkörmös...;-)

Így látatlanban elég nehéz megmondani.....vissza is lehetne ragasztani, vagy kösd le ragtapasszal...de a helyedbe elmennék a körmöshöz, hogy õ mit tudna csinálni... egy mûkörmös...;-)
Én se tudok jobbat, menj el egy körmöshöz, majd õ megmondja, mit lehet csinálni vele. Biztos jobb ötlet, mint feszegetni és letépni a körmöd, azt biztosan nem akarod...
A kérdező hozzászólása: kösszönöm mind2-nek a választ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!