Találatok a következő kifejezésre: Nagyon vastag combom (48 db)

Ezek nagyon vastag combok? (kép)

http://kephost.hu/image-5973_4D6FA4DC.jpg

Legjobb válasz: hát szerintem a testhez képest vastag

hát szerintem a testhez képest vastag
nem:D
NEM!:S Ez semmiképp sem vastag comb! Vékonyak közé sorolható. bár farmer van rajta, de szerintem így is látni, hogy nem vastag. A vastag comb másnál kezdõdik.
nem igazán lehet látni, de egyáltalán nem.
nem.
sztem kicsit igen.. le lehet pontozni ez a véleményem:)
nem
nem tudom, hogy vastag-e, de hogy baromi jól néz ki az biztos :P
Ez ugye költõi kérdés??
A kérdező hozzászólása: Szerintem is vastagok kissé sajnos, köszönöm mindenkinek a választ:)
ááá hallod ilyen combjaim lennének, öngyilkos lennék..undorító XD na nem ám, eggyátalán nem vastag, formás is, szóval feleslegesen írtad ki a kérdést:)

Nagyon vastag combom van és szeretném ha valahogy le tudnék szedni bellőle? Legalább 5-10 cm között ami szükséges lenne.

http://kepfeltoltes.hu/100615/comb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: bolond. nem is vastag.:) mit nem adnék egy ilyen combért..:S

bolond. nem is vastag.:) mit nem adnék egy ilyen combért..:S
Szerintem semmi baj nincs a comboddal! Jó így, ahogy van ;)
Ez nem vastag, cask azért látod annak, mert olyan a formája, hogy térdnél kb. ugyanolyan a vastagsága mint legfölül. Kiss Ramónának is ilyen lábai vannak és mondta egy interjóban, hogy középsuliban egyszer beszóltak neki, hogy de vastag a lábad, aztán elkezdett szálkásítani és az javított valamit az arányokon. Legjobb a futópad.
Dehogy vastag! Az enyém is ilyen, 170 cm vagyok 60 kg. Fuss rá, hogy feszesebb legyen, de szerintem nagyon szép így is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. azét még a feszesítés mellet még lehet leadni belöle! a szoknyákkal, farmernadrágokkal és a rövidnadrágokkal gyült meg a bajom! egyszerüen nem kapók olyat ami ne mutatná a vastagságát!
normális a combod nekem sokkal de sokkal nagyobb :S most képzeld el h a felsõtestem vékony, kis mellekkel...aztán jön egy bazi nagy csípõ nagy combokkal...:S szörnyû :S akárcsak keira knightley mondaná magáról
Neked nem a combod vastag, hanem a vádlid, te!:D
A kérdező hozzászólása: az is de az nem annyira feltûnö és az nem zavar a miniszoknyánál!:)

Tényleg nagyon vastag combom van? (kép)

Eddig megvoltam elégedve magammal(166 cm,50 kg),de mostanában egyre többet piszkálnak vele hogy milyen kövér lettem f?leg a combom :( és most akárhogy nézem kövér vagyok,hány kg-ot kéne ledobnom? 15/L kép:

Legjobb válasz: nem vagy kövér a halálfej viszont befigyel:D

nem vagy kövér a halálfej viszont befigyel:D
Nem vagy kövér. Anorexiás között élsz, hogy lekövéreznek? Amúgy aranyos a bugyid. ^^ :) :D 15/l
pont ugyanilyen a lábam és ha a te képedet nézem teljesen sima vékony szép lábnak látom de ha tudom h az enyém vagy nemtom h fogalmazzam akkor meg fogyni akarok ezerrel:S 16l
Te? Kövér?! Atyaisten! Nem tudom, ki volt az az "értelmes" aki ilyet mondott, de nehogy elhidd! Nagyon is szépek és arányosak a lábaid.
semmi baj nincs a lábaiddal! arányosak is!
Sportolsz valamit?
teljesen jó nehogy lefogyj belöle!!!
Anorexiások*
egyetértek az utolsóval:) amúgy szerintem is csak irigységbõl mondják! nagyon szép lábad van:)
Hátha ha nekem ilyen combjaim lennének....egyáltalán nem vagy kövér, de szerintem ezt te is tudod. 16/L
Hát te nem vagy normális:D Már bocsánat, de nemhogy kövér nem vagy, inkább túl vékony. Ki mondja hogy kövér vagy??!! Elbeszélgetnék vele szívesen:D Ne aggódj, semmi baj az alakoddal, ha felszedsz 5 kilót és sportolsz mellette, még akkor is bomba leszel! 18F
Ugye ha megnézed ezt a képet magadról, te sem látod magad kövérnek... Ez abszurd, kifejezetten vékony lábaid vannak.
Nagyon nagyon vékony vagy :O Hízz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon kedvesek vagytok :) megpróbálom megint elfogadni magam :)
Szerintem kamuzol, és azért kérdezed itt ezt tõlünk, hgy megerõsítsünk benne, hogy jól ézel ki -.- Na, remélem akkor most már jobb...
A kérdező hozzászólása: köszi a kommentet de nincs igazad, nem kamuzok, én komolyan kérdeztem, ha annyira szerettem volna magam mutogatni hogy dicsérjenek, akkor valószínû egy egész alakos képet teszek fel :)
ez igaz :)
olyan modell lábad van ^^
sztem meg csak irigyek hogy nekik nincs ien alakjuk azért mondják. sztem tökéletes!!!
15 éves vagy és hajnali fél egykor ilyeneket kérdezel?????? Egyáltalán nem vagy kövér valószínûleg a barátnõid anorexiásak ha téged kövérnek látnak vagy inkább neked kellett egy kis önbizalom erõsítõ, h jaj milyen csinos vagy!!!!
A kérdező hozzászólása: jaj nagyon köszönöm minden kedves válaszolónak :) sportolnom nem nagyon szabad mert egy kis futástól is már fulladok meg :S tornázni szoktam
A kérdező hozzászólása: többen is mondták hogy kövér vagyok :(
Milyen gyakran tornázol és mennyit?
A kérdező hozzászólása: 2 naponta szoktam, reggel 25 percet és este 25 percet
aki azt mondja hogy kövér a combod az hülye XD (meg amúgy is ha így lenne, a srácok szeretik ha van mit fogni rajtad ;) ) 15/F
Látszik, hogy szép izmos, de vékony is.Saját tornát csinálsz?
szépek a comjaid kapok (Y):$:D:D
Picit sem vagy kövér és semmi baj nincs combtájékon. Lehet direkt boszogatnak ezzel, mert látják, hogy bizonytalan vagy, hogy célbatalálnak a sértéseikkel, de ne hallgass ezekre a "kedves" ismerõseidre! Nagyon szép alakod van. :)
kövér???? túl sovány vagy, 5-6 kg izmot magadra szedhetnél, olyan piszkafa vagy, hogy rossz nézni
Szerintem így tökéletes :) De ha nincs barátod megadhatnád az msn-ed :)


A combjaim nagyon vastagok? (kép)

Félek, hogy nagyon ciki lesz nyáron így járkálni :/ A barátaim egyszer azt mondják jó, máskor meg hogy nem. Kisebbségi komplexusom van. Nincs egészséges önbizalmam, ezért egyik bnőm mondta, hogy rakjam fel ide és hogy ki mit mond. Ha már nekik nem hiszek. Hát itt a kép :

Legjobb válasz: Teljesen felesleges volt a kérdés, nyilván te is tudod és valamennyien látjuk, hogy a combjaid egyáltalán nem vastagok, csak ezt szeretted volna olvasni több példányban.

Teljesen felesleges volt a kérdés, nyilván te is tudod és valamennyien látjuk, hogy a combjaid egyáltalán nem vastagok, csak ezt szeretted volna olvasni több példányban.
Egyáltalán nem vastagok, szerintem pont jó:)
jól nézel ki!
sztem olyan átlagosak, de semmiképp nem szégyenleni valók és nem is hájas
Mint két farönk...
Testrészeket nem lehet megítélni. A dolog lényege az arányosság. Így önmagában sonkailag csak azt javasolnám, kezdj valami erõedzést. Szép, de több izommal még szebb lenne.
Én inkább azt csúfolnám akinek a combja ugyanakkora mint a vádlija. Nincs ezzel gond, de azért egy kis izmosodás biztos jót tenne neki:)
pffii, ha te nem mersz rövdben járni, akkor nekem tényleg eszembe se juthat, pedig akartam volna...
A kérdező hozzászólása: Mint mindenki szerintem, azt szereti, ha jót mondanak róla. Viszont, utolsó válaszoló, egyáltalán nem hiszem, hogy ez szép. Sokan csúfolnak, hogy a kis termetem ellenére mekkora combjaim vannak. Így, semmiben sem vagyok biztos.
meg egy kis kiegyenesítés, hogy ne legyen x
Egy kis izom ráférne.
ááá ez bõven simogatni- meg csókolgatni való combocska :) Emiatt ne legyen komplexusod....
Teljesen jó!
Vékonyka.
Telejsen normális, elfogadható alakod van. Ne mások bullshit véleményéhez igazítsd az önbizalmadat. Semmi szégyellnivalód nincs!
A kérdező hozzászólása: Dolgozok az izmosabb combért ;)

(képpel) Szerintetek ilyen vastag combokkal, még felvehető ilyen rövid nadrág vagy nagyon hanyagoljam?

Nyáron mindig nagyon melegem van... Tudom, hogy vastagok a combjaim, de semmiképp nem szeretném, hogy ha végig megyek az utcán, az emberek undorral nézzenek rám és azt gondolják, hogy " ez meg minek vett föl ilyet, elmegy az étvágyam.." Úgyhogy légyszi ?szintén..

Legjobb válasz: Te h.lyevagy.? Van fogalmad arról h mit jelent az h vastag comb.? Csakmert a tiéd nem nevezhetõ annak..Jessszusúristen..

Méghogy vastag... Nõies lábad van és aki fujjol az járjon anorexiás deszkával! Ennyi :D
Te h.lyevagy.? Van fogalmad arról h mit jelent az h vastag comb.? Csakmert a tiéd nem nevezhetõ annak..Jessszusúristen..
Hát nyugodtan felveheted, ha abban érzed jól magad! Nem vastag a combod, kicsit sem! Nem tudom miért ilyen sok mostanában a testképzavaros! Nálad sokkal vastagabb csajok is járnak shortban és nem zavartatják magukat.
Persze, hogy felveheted :)
Ez a comb hol vastag???:S
Nekem is ilyen a lábam, hogy én nem veszek fel rövidnadrágot az biztos. Én nem vennék fel a helyedben, de te tudod.
Nekem tényleg vastag a combom, így én már évek óta nem hordok rövid nadrágot, csak halászt. De Te erre nyugodtan felvehetsz rövidgatyát, ez nem vastag comb...
TELJESEN SZÉP A LÁBAD! A vastag nem itt kezdõdik!
A kérdező hozzászólása: De ez még tényleg az esztétikus kategória? Mert én nem érzem úgy...
Te dinka vagy. :) Én lány vagyok, vastagabb a combom, mint a Tied, mégis felveszek rövidnadrágot... Csinos lábad van, kicsit sem vastag. Aki annak látja azzal vmi baj van.
Nem vészes, de ez a nadrág nem áll jól.
A kérdező hozzászólása: A lábam hátulján szerintem nekem is látszik a narancsbõr állva, bár azt hiszem azt a gatya még eltakarja..
ne olyan kis farmerbugyit vegyél fel, valami olyat, aminek szára is van, és nem tapadós, ahhoz teljesen jó a lábad. Nem álltatlak, hogy tökéletes lenne a lábad, de ennél sokkal rosszabb, amire azt mondanám, hogy inkább ne... pl. amikor állva is látszik valakinek a narancsbõr durván, az már elég necces.
A kérdező hozzászólása: Már erõsítgetek pár hete, hogy ne legyen annyira gáz, ha mondjuk leülök... De most épp nagyon izomlázam van :D Amúgy köszi szépen, a biztató szavakat... Nem akarok megdögleni a nyáron....
Szerintem is vedd fel, nem vészes. Ha nagyon csúnya ülve, akkor erõsítsd, hogy feszesebb legyen. :)
Azt hiszitek, hogy a lábatok vastagsága nem látszik, ha hosszabb gatyát vesztek fel ? :D Vedd fel nyugodtan, én is felveszem, kb. ilyen combom van.
A kérdező hozzászólása: De amikor leülök az nagyon durva...
Az hagyján, hogy vastag lábaid vannak, de ráadásul görbék is.Nem is kicsit. Lehet kapni szép, vékony szövet anyagból készült nadrágokat.Próbálkozz inkább azokkal.Hidd el, jobben jársz.:) Ja, és menj el pedikûröshöz.

13 éves vagyok. Nagyon vastag a vádlim és a combom. Mit csináljak? A vádlim inkább izmos de a combom. kép van

Remélem tudtok segíteni! Nagyon fontos lenne! (Nem az én képem!) kb ilyen:

Legjobb válasz: Ilyen a combom: http://3.bp.blogspot.com/-7v3B_fFnTg8/Ubn3YotFogI/AAAAAAAADX.. (Nem az én képem)

A kérdező hozzászólása: Ilyen a combom: http://3.bp.blogspot.com/-7v3B_fFnTg8/Ubn3YotFogI/AAAAAAAADX.. (Nem az én képem)
Nem vészes, egyáltalán.
Nekem vastagabb és izmosabb mint a képeken. Én nem parázok annyira tõle, már megszoktam, és volt aki már megdicsérte. Persze jobban örülnék ha vékonyabb és nõiesebb lenne, de nem sokat tudok vele csinálni, max egy kis nyújtás. Így kép nélkül nehéz megmondani h neked mi lenne a jó, de sosem reménytelen semmi. Nekem is sikerült picit vékonyítani. 15/L
Szerintem sexy vagy, gyúráshoz alapnak jó ez a láb.

Nagyon vastag a combom és ezt szeretném csökkenteni, tudom hogy helyi fogyás nincs, de milyen tornával, mozgással tudnám mégis a combomat csökkenteni/formázni?

Legjobb válasz: Nem a diéta és a futás az egyetlen lehetõséged :) A lényeg, hogy formázáshoz, csak saját testtel dolgozz, ha lábazol semmilyen súly ne használj és a több ismétlésre törekedj: http://www.youtube.com/watch?v=xDdSZmWNYQI ebbõl amennyi megy http://www.youtube.com/watch?v=XEg_Qolaa7A ez három-négyszer addig, amíg a combodban lévõ fájdalom elviselhetõ ezen kívül törpejárás, békaugrálás, és aerobic óra is tökéletes :)

Nem a diéta és a futás az egyetlen lehetõséged :) A lényeg, hogy formázáshoz, csak saját testtel dolgozz, ha lábazol semmilyen súly ne használj és a több ismétlésre törekedj: http://www.youtube.com/watch?v=xDdSZmWNYQI ebbõl amennyi megy http://www.youtube.com/watch?v=XEg_Qolaa7A ez három-négyszer addig, amíg a combodban lévõ fájdalom elviselhetõ ezen kívül törpejárás, békaugrálás, és aerobic óra is tökéletes :)
Diéta és futás. Ez az egyetlen célravezetõ módszer.

45 cm-es comb nagyon vastagnak számít?

14/L

Legjobb válasz: Hát..nekem 46 centi és szerintem ez nagyon vastag, maximum 40-est akarok, rajta is vagyok az ügyön. De ki tudja, attól függ, hogy te hogy hol látod. 15/L

Hát..nekem 46 centi és szerintem ez nagyon vastag, maximum 40-est akarok, rajta is vagyok az ügyön. De ki tudja, attól függ, hogy te hogy hol látod. 15/L
A kérdező hozzászólása: :(
Hát nekem a legvastagabb részen 48 cm és vékony vagyok... de gondolom ez függhet magasságtól is meg hogy milyen hosszúak a lábaid. Egy magas lánynál ez vékony, egy alacsonynál lehet vastagnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: 167cm
Szerintem nem.
Egy normális, ideális comb 50-52 cm. Vastag olyan 55-tõl (bár ha feszes, és izomtól ekkora, akkor nem számít.) Úgyhogy ne itt pátyolgattassátok a lelketeket a pálcika lábaitokkal, mert nagyon unalmas, szánalomra méltó ez az önbizalom-növelõ tréning, amit a tinik tartanak itt a saját szórakoztatásukra... Ego-pozitív...
Dagadtak vagytok! Mind el vagytok hízva! Ez már az egészségre káros mértékû elhízás, ez ellen tenni kell! MOST! Amilyen gyorsan csak lehet, kezdjetek el fogyókúrázni! Nem viccelek, ez a ti érdeketek!
Hát ezen tekeredtem. : )
ha izmosan vastag akkor nem.
Én sem vagyok tökéletes!:) szerintem nincs jogunk nekünk férfiaknak ez alapján ítélkezni... volt már vastagabb combú barátnõm és imádtam magát a leányzót.:)
160 kilónál már igen!
A kérdező hozzászólása: a fenék és a comb felsõ rész kicsit hájas..
Anntaraxx válaszának inverze: ha zsírtól vastag, csak akkor (: Izom jöhet!
én élvezném

Nagyon izmos a combom súlyfelesleg nincs rajta de viszont nagyon vastag és h tudnék belőle leadni? Vagy formálni h ne legyen ennyire vastag, hosszítani vagy hasonló?

Legjobb válasz: Ez csak a saját véleményem: ha nincs rajta zsír, csak izom, nem sokat tehetsz. Az izom csak akkor fogy, ha keveset használjuk. Azonban: ezt egy ( két ) combizommal nehéz lenne megtenni. Gondolom Nõ vagy. Próbáld elfogadni, sõt: légy rá büszke. Öltözz úgy, hogy az izmaid és a ruhád összhangban legyenek. ( Én sosem kedveltem a gyenge combú nõket. )

Ez csak a saját véleményem: ha nincs rajta zsír, csak izom, nem sokat tehetsz. Az izom csak akkor fogy, ha keveset használjuk. Azonban: ezt egy ( két ) combizommal nehéz lenne megtenni. Gondolom Nõ vagy. Próbáld elfogadni, sõt: légy rá büszke. Öltözz úgy, hogy az izmaid és a ruhád összhangban legyenek. ( Én sosem kedveltem a gyenge combú nõket. )
Egyetértek, az izmos comb szép. Szerintem légy rá büszke és sokkal jobb lesz az életed. Nem hinném, hogy annyira túl izmos lenne, hogy az már zavarna bármiben s ténylegesen. Csak magadat kell elfogadni. Esetleg ha hosszabb távokat elkezdesz futni, az alakíthat rajta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!