Találatok a következő kifejezésre: Nagyon vékony esetén mikor (2 db)

Nagyon vékony alkat esetén mikor kezd nőni a poci?

171 cm magas és 47 kg vagyok.

Legjobb válasz: szia!épp az elõbb taglaltam a problémámat: "28 hetes vagyok. Fogok még hízni?" címszóval.ha gondolod olvasd el. nekem olyan 14-15hetesen kezték ismerõsök kérdezni, csak nem baba jön?szóval akkor már látszott valami.de úgy igazából, mikor egy bõ ruhában is domborodtam az a 18.hét után volt. boldog babavárást

szia!épp az elõbb taglaltam a problémámat: "28 hetes vagyok. Fogok még hízni?" címszóval.ha gondolod olvasd el. nekem olyan 14-15hetesen kezték ismerõsök kérdezni, csak nem baba jön?szóval akkor már látszott valami.de úgy igazából, mikor egy bõ ruhában is domborodtam az a 18.hét után volt. boldog babavárást
En 182 centi es 65 kilo vagyok, voltam 2 hete felszedtem 4 kilot az elevit miatt..en ma vagyok 12 hetes bar a hasam csak akkor no nagyra amikor eszem vagy gondolom fel vagyok puffadva, de alul no mar.En nagyon varom hogy minnel nagyobb legyen..a nadragok mar kenyelmetlenek, kenytelen vagyok terhesnadragot hordani.
A kérdező hozzászólása: boldog babavárást mindkettõtöknek és remélem egészséges babátok lesz:)
Szia, én 180 cm magas vagyok és 60 kg-al kezdtem a terhességet. 13-14 héten már látszódott a pocakon, hogy nem egy jólakás miatt akkora amekkora.:) 23 hetes kismama
Ha a lepény a mellsõ falon van, akkor azoknál a mamiknál hamarabb látszik. Nekem is így volt.

Lassan fél éve futballozok és kontaklencsém van még egyszer sem esett ki de nagyon félek töle hogy pl:egy meccsen kiesik akkor mit csinálok. Vékony lencse 1, 5 es Mit gondoltok?

Legjobb válasz: azért az nem esik csak úgy ki magától. én lassan 7 éve hordok és még soha nem esett ki, pedig én is sok mindent csináltam benne. egyszer volt olyan, hogy nagyon elkezdett irritálni és sokáig kellett pislognom, hogy elõkerüljön...de ilyen is csak egyszer volt, nem valószínû, hogy kiesne, és hát futballhoz ezerszer jobb, mint a szemüveg.

azért az nem esik csak úgy ki magától. én lassan 7 éve hordok és még soha nem esett ki, pedig én is sok mindent csináltam benne. egyszer volt olyan, hogy nagyon elkezdett irritálni és sokáig kellett pislognom, hogy elõkerüljön...de ilyen is csak egyszer volt, nem valószínû, hogy kiesne, és hát futballhoz ezerszer jobb, mint a szemüveg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!