Találatok a következő kifejezésre: Nagyon vágyunk babára, és (495 db)

Miért van az, hogy itt is rengeteg nő teszi fel a kérdést, hogy terhes lett védekezés ellenére (vagy nem védekeztek, de nem szeretnének babát), és mit tegyenek, miközben hatalmas tábor pedig nagyon szeretne babát, és dolgozik rajta, de nem jön össze?

Csak elgondolkodtam ezen, vajon van-e oka ennek az igazságtalan eloszlásnak... Én szerencsére amíg nem szerettem volna, nem lettem terhes, most pedig els? próbálkozásra összejött a babánk, mégis zavar ez az igazságtalanság... Pszichés oka lenne ennek? 10 hetes km

Legjobb válasz: Lehet, hogy a babát nem osztják, érdem, igazságosság szerint, hanem puszta biológia a fogantatás? És ha olyanok a körülmények összejön, de ha valami nem stimmel nem jön össze. Nem kell mindenben a felsõbb rendûséget keresni, vannak pusztán földi, biológiai dolgok. És semmi igazságtalanság nincs a dologban. Mint ahogy abban sincs, egyik embernek kék a szeme másiknak barna. Vannak akik biológiailag alkalmasabbak a fogantatásra, vannak akik egyáltalán nem. Nehéz elfogadni nyilván, különösen annak, aki alkalmatlan a fogamzásra vagy a baba kihordására és könnyebb igazságtalanságra, sorsra, kisebbségekre hivatkozni, õket okolni. De ez szerintem puszta biológia, nem egyéb.

Lehet, hogy a babát nem osztják, érdem, igazságosság szerint, hanem puszta biológia a fogantatás? És ha olyanok a körülmények összejön, de ha valami nem stimmel nem jön össze. Nem kell mindenben a felsõbb rendûséget keresni, vannak pusztán földi, biológiai dolgok. És semmi igazságtalanság nincs a dologban. Mint ahogy abban sincs, egyik embernek kék a szeme másiknak barna. Vannak akik biológiailag alkalmasabbak a fogantatásra, vannak akik egyáltalán nem. Nehéz elfogadni nyilván, különösen annak, aki alkalmatlan a fogamzásra vagy a baba kihordására és könnyebb igazságtalanságra, sorsra, kisebbségekre hivatkozni, õket okolni. De ez szerintem puszta biológia, nem egyéb.
Szia! Gondolj bele, hogy mekkora próbatétel valakinek az életében, hogy, ha nem szeretne (még) babát, és ennek ellenére terhes lesz! Ha nem adatottak meg a lehetõségei ehhez, pl. megfelelõ párkapcsolat, anyagiak, életkor, stb. Ez legalább akkora nehézség és lelki teher, mint, ha szeretne, de nem sikerül! Egyik helyzet sem könnyû, nem hiszem, hogy bármelyik igazságos lenne! Ennek ellenére én hiszek abban, hogy semmi sem történik véletlenül, mindennek oka van, és mindenkinek befelé kéne nézni, a saját lelkében és életében rendet tenni, mielõtt külsõ dolgokat okolna az élete alakulásáért! Mondom ezt, két baba elvesztése után! Visszagondolva tudom, hogy nem voltam felkészülve azokra a terhességekre. Nem igazságtalanság volt, hanem nekem kellett megváltoznom! 1, 5 éves kisfiú anyucija

Gyógyszer vagy ne? Nagyon szeretnék babát, és nagyon megfáztam, antibiotikumot írt fel a dokim.

Ebben a hónapban már ovu tesztet is vettem, és kb. pont akkor lettem beteg amikor a beágyazódás történik/történhetett. Tudom hogy els?sorban az én egészségem a fontos, és hogy sokan nem tudják hogy babát várnak mégis gyógyszert szednek.. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Próbáld ki az Oscillococcinumot!Engem másfél nap alatt helyre tett kismamaként.Eddig nem hittem a homeos gyógyszerekben, de ez bevált. Különben a dokim azt mondta, hogy a terhesség elsõ pár napjában alkalmazott gyógyszer nem befolyásolja a kismamaságot.Volt, amikor nem tudtam, hogy terhes vagyok, és gyógyszert szedtem.Nem lett belõle gond.

Próbáld ki az Oscillococcinumot!Engem másfél nap alatt helyre tett kismamaként.Eddig nem hittem a homeos gyógyszerekben, de ez bevált. Különben a dokim azt mondta, hogy a terhesség elsõ pár napjában alkalmazott gyógyszer nem befolyásolja a kismamaságot.Volt, amikor nem tudtam, hogy terhes vagyok, és gyógyszert szedtem.Nem lett belõle gond.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi, ez jó hír, remélem sikerül a baba . :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon megnyugtattál , el sem tudom mondani, hogy mennyire köszönöm.:) Már 3 napja amióta lázasan fekszem itthon, ezen tépelõdöm, hogy merjem-e szedni, és iszonyat bûntudatom volt.
Orulok, h megnyugtattalak! : ) En is pont akkor talaltam erre a cikkre amikor gondoltam, h terhes lehetek es gyogyszert kellett szedjek. Amugy Europaban 8200 gyogyszer van forgalomban, es ebbol 28 bizonyitottan magzatkarosito. Ebben a radios adasban beszel egy holgy, aki meg nem tudta, h terhes es gyogyszereket szedett, aztan okos orvosok a megszakitast tanacsoltsk. Czeizel Endre elmondja, h sajnos erdemtelenul elpusztittak egy embert. Allitolag a mai fiatal orvosoknak tanitjak a 28 gyogyszer nvet.
Én felfázásra szedtem nagyon erõs antibiotikumot (3grammos) amikor már beágyazódott a baba, 4. hét környéke. Sõt elõtte amikor megfogant meg hüvelykúpot használtam 1 hétig, amit a dokim írt fel, de az is antibiotikum volt! Én meg még úgy voltam vele, hogy peteérésig használom, hogy ne legyen baj, erre 1 héttel hamarabb volt peteérésem, pont amikor elkezdtem a hüvelykúpot használni! Az én babámon, bár még nem született meg, de semmilyen rendellenességet nem vettek észre eddig! Én sokat olvastam utána még anno, mert megijedtem hogy bajt okoztam, de mindenhol azt olvastam, hogy ekkor a sejtek még bármennyiszer regenerálni tudják magukat. Én bevenném, hiszen nem tudhatod hogy tényleg terhes vagy e, és ilyenkor még a te egészséged a fontosabb (orvosi szempontból)!
Szia, en most vagyok a 33 hetben es skarlatot kaptam s ra penicillin v antibiutikumot. Eddig semmi betegseg nem ert el es konnyu terhessegem volt. Gyogyszert eddig egy szemet sem szedtem de most kell. Vannak antibiotikumok amik biztonsagosak a mamara babara nezve ilyen a penicillin alapuak, de vannak kartekonyak is. Ezt a doktorom mondta. Mi is aggodunk de remeljuk h apa es anya eros genekkel aldotta meg a babat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok. :) )))

Nagyon vágyok babára, de férfit nem szeretnék. Egyedül vállalom. Csak gyerek kell. Mik a lehetőségek Magyarországon? Senkit nem szeretnék átvágni hogy terhes leszek tőle és soha nem tudja meg hogy van egy gyereke!

Legjobb válasz: Érdekes a gondolkodásod:-) Természetes úton akarsz megtermékenyûlni,vagy mesterségesen? Nem zavarna az hogy azt sem tudod ki a gyereked apja és kire hasonlít? Próbáld meg a párommal:-)Én úgyse akarok gyereket.

Érdekes a gondolkodásod:-) Természetes úton akarsz megtermékenyûlni, vagy mesterségesen? Nem zavarna az hogy azt sem tudod ki a gyereked apja és kire hasonlít? Próbáld meg a párommal:-)Én úgyse akarok gyereket.
Szia! Meg tudlak érteni ..))) Itt esetleg próbálkoztál már? http://www.krio.hu/ Esetleg nincs olyan férfi ismerõsöd, akivel meg tudnád beszélni, hogy õ legyen a biológiai apja a gyermekednek? Sok sikert!!
Óh, ez aztán mekkora ötlet, én is megértelek! :-D Szerintem hivatalosan ha egyáltalán megcsinálják, biztos nagyon macerás és hosszú idõ. Sok pasi eleve elhagyja az anyát mikor az teherbe esik...
A (Nyírõ Gyula) Róbert Károly Magánkórházban van erre lehetõséged. A barátnõm nem rég szült, és a szobatársa, aki 2kisfiúnak adott életet, ennek a magánklinikának köszönheti a piciket. Elmondta az elképzeléseit, és 6spermadonor leírásából választhatott. Azt hiszem lombik volt, összesen 500ezer ft-ba került neki. Ha bevállalod, hajrá! :)
De kár, h ezt a választ nem hamarabb láttam! Nem kéne más után takarítani, más ízlésének megfelelõen fõzni, és minden másnap meghallgatni, h "itthon vagy, ráérsz"! ;) De a (fél)viccet félretéve, ha ennyi pénzt rááldoznál, akkor csináld így! Ismerõst megkérni viszont nem jó ötlet, sztem nem igazán van olyan ffi, aki erre rááll.


Ebből, hogy tudok következtetni, hogy milyen nagy a babám? És mit jelentenek ezek az adatok? Meg azt mondta a doki, hogy majdnem 2kg! Most vagyok 31 hetes kismama

BPD.81mm s.32 ? AD:81mm? FL:60mm? FHR:148/min?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, akkor a BPD a koponya átmérõje, az FL a combcsont hosszát jelenti, az AD nem tudom. A s. 32 pedig a hetet, hogy a méretek alapján 32 hetes vagy.

Ha jól emlékszem, akkor a BPD a koponya átmérõje, az FL a combcsont hosszát jelenti, az AD nem tudom. A s. 32 pedig a hetet, hogy a méretek alapján 32 hetes vagy.
http://szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=31 Ezen az oldalon le tudod ellenõrizni az adatokat, hogy megnyugodjál, de ha adhatok egy tanácsot ne foglalkozz azzal amit a neten írnak, a méretekrõl, hanem a dokidnak hidd el, amit mond. Én végigizgultam a terhességemet, mert engem is riogattak, egészséges 12 hónapos kisfiam van.
De mitõl parázol? Ne legyél már ilyen. Tudod, aki felírja az adatokat, az is emberbõl van, és valószínû az AD értékhez is azt írta be, amit BPD-nek mért. Nem értem, minek kell egybõl rémeket látni, nyilván ha lenne gond, a dokid szólt volna - ergo nincsen semmi baj, csak egyszerûen elírt egy adatot. Azért ez még nem katasztrófa...
A kérdező hozzászólása: Most akkor ezt nem értem! Ki írt el mit? Most komolyan nagyon parázok!
Szerintem elírás:) A 81mm-s hasátmérõ kb. 14 hetes terhességnek felel meg:) Biztosan minden rendben, mert ez annyira kirívó eltérés lenne, hogy a doki tuti mondta volna, ezért gondolom, hogy csak elírás.
A kérdező hozzászólása: Mindent le írtam! És miért kicsi? Az nagy baj? A doki szerint minden rendben van!
Az AD biztos? A hasûtmérõnek ez nagyon nagyon kicsi, szerintem elírtad, 280 körülinek kéne lennie 81-es BPD-hez. Ha az AD-t is megírod, akkor kalkulátorral ki lehet számolni.
Csak a hosszát tudtam neked kiszámolni az a fl alapján 41, 58cm:) a súlyhoz kellene nekem aaz Ac méret de azt nem írtad
Az FHR jelentése pedig Fetal Heart Rate azaz a pici szívhangjára utal, ami teljesen normális értéket mutat a babádnál. A kicsik szíve elég sokat ver percenként, ez normális. Itt egy lista, hogy ennyi idõsen kb. mekkorák a babák méretei: http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultrahang/uh-tablazatok/m.. Rövidítések jelentése: http://terhesseg.network.hu/blog/terhesseg-klub-blogja/terhe.. Lányom 31 hetesen 1800 gramm körül volt, a BPD (fejátmérõ) értéke 82 mm volt, az FL (combcsont) 65 mm volt. Õ 3330 grammal, 54 cm-rel született a 41. héten.
Az AD a hasátmérõt jelenti.
Amit az elõbb küldtem linket a fõbb adatok stimmelnek, most megnéztem, ne izgulj!

Nagyon szeretnénk babát és most peteérés után egy nappal vagyok viszont náthás lettem ez baj, befolyásolja? Be vennék egy neocitrált, coldrexet?

Legjobb válasz: miért ne vehetnél be??? gyógyulj meg, de közben nyugodtan próbálkozhattok...ha van energiád ;)

miért ne vehetnél be??? gyógyulj meg, de közben nyugodtan próbálkozhattok...ha van energiád ;)
Valahogy én babonás vagyok. Nem tudom, mit mondanak az orvosok, de én is így jártam ebben a hóban és nem vettem be semmit. Csak kamilláztam magam (az az orrot remekül rendbe szedi) és Strepsilst mertem szopogatni. A görbém szép, reménykedek.
Nyugodtan vegyél be. Ha még csak most volt peteérés, akkor még jópár nap, mire beágyazódik.(Már ha történt megtermékenyülés.) Elõtte nincs szoros összeköttetésben a testeddel.
Ilyenkor még nem befolyásolja semmi, nincs kapcsolatban a testeddel. Vegyél be nyugodtan!

27. hét közepén vagyunk a babával és pár napja főleg evés után alig kapok levegőt. Nagyon ilyesztő, féltem a babát és magamat is. mit tegyek?

Legjobb válasz: Hú,lesz ez még roszabb is.. Nem,ne ijedj meg!!!A Babád már egész nagy,egyre kevesebb a helye,így nyomja a tüdödet,gyomrodat is. Nagyon kellemetlen,én tudom.. Mi 33 hetesek vagyunk és sajnos nem csak evésnél jelentkezik..Elég fitt voltam,most pedig lihegek egy-két emeletnél is.. Szóval ne félj,ez teljesen normális!A terhességes vége felé,mikor a Babád beékelödik a medencédbe,a tüdödnek is újra elég helye lesz!Addig pedig próbálj egyenesen,kihúzott derékkal ülni/enni.Ja és lassan egyél,többször kevesebbet,az valamennyire segít! Remélem segíthettem! Boldog babavárást Neked! :)

Hú, lesz ez még roszabb is.. Nem, ne ijedj meg!!!A Babád már egész nagy, egyre kevesebb a helye, így nyomja a tüdödet, gyomrodat is. Nagyon kellemetlen, én tudom.. Mi 33 hetesek vagyunk és sajnos nem csak evésnél jelentkezik..Elég fitt voltam, most pedig lihegek egy-két emeletnél is.. Szóval ne félj, ez teljesen normális!A terhességes vége felé, mikor a Babád beékelödik a medencédbe, a tüdödnek is újra elég helye lesz!Addig pedig próbálj egyenesen, kihúzott derékkal ülni/enni.Ja és lassan egyél, többször kevesebbet, az valamennyire segít! Remélem segíthettem! Boldog babavárást Neked! :)
Ne aggódj szerintem sem, ez csak a légszomj és tényleg lesz még rosszabb is. Én vagyok úgy hogy fekvés közben is rám jön. 32 hetes
Nem akarlak elkeseríteni titeket, de nem biztos, hogy ez a terhesség vége felé elmúlik. Nekem csak akkor javult a helyzet mikor már kint volt a fiam. Bár õ nagy baba volt.
Szia!Én is hasonlóan vagyok.26.hetes vagyok, és vannak napok amikor elég jól érzem magam.De valamikor nehezen kapok levegõt, és enni is alig tudok.Azt ajánlották próbáljak meg többször keveset enni, és ne aggódjak mert ez természetes valakinél.Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek a gyors válaszokat.Kicsit megnyugodtam.És azért is voltam megilyedve mert én is elég fitt voltam és ez az állapot ugye más, már tapasztalom.Mindenkinek boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Igen én is így vagyok, hogy egyik nap a hegyet el tudnám mozdítani, máskor meg szinte még felöltözni is nehéz. Egészséges hátralévõ heteket kívánok neked!

Fél éve vagyok együtt párommal, ő már nagyon szeretne babát, a házasságot még korainak találja. Azt mondja, hogy nagyon szeret, és én vagyok a mindene. (Amúgy neki már volt egy házassága, gyerek abból nem született) Nem csak a babát szeretné inkább?

Legjobb válasz: Én nem szülnék házasság nélkül gyereket. Ráadásul fél év nagyon kevés idõ, szerintem inkább csak babát szeretne. Vigyázz vele nagyon, nehogy bekavarjon a védekezésbe, hogy baba legyen. Sajnos vannak akik képesek ilyenre.

Én nem szülnék házasság nélkül gyereket. Ráadásul fél év nagyon kevés idõ, szerintem inkább csak babát szeretne. Vigyázz vele nagyon, nehogy bekavarjon a védekezésbe, hogy baba legyen. Sajnos vannak akik képesek ilyenre.
Házasság nélkül nuku gyerek! Bár valószínû fél a házasság ötletétõl, ha més nem a rossz tapasztalat miatt is. Legyél vele türelmes, megértõ, még változhat a dolog pozitív irányba :) . Egy ismerõsöm barátja elejében össze sem akart költözni az ismerõsömmel, pedig már jó ideje együtt voltak, aztán mégis, õ hozta fel végül, és most minden ok. Türelem a kulcs.
Én se szülnék házasság nélkül.
majd elhagy, azért nem akar elvenni
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy nincs a házasság ellen, csak most még közömbös neki ez az egész nõsülés dolog, talán mert nem szereti a lakodalmakat.

Reggel elég nagy stressz ért, és nagyon ideges lettem, a szívem mejd ki ugrott úgy dobogott, reméélem nem lett baja a babának, 5 hetes vagyok!?

Ma a páromról kiderült hogy egy nálam 10 évvel fiatalabb 17 éves kis cig..... ku.....val akar találkozgatni,mondanom sem kell mit éreztem,és nagyon ideges lettem,sírás meg minden....!El is zavartam de visszajött!Ugye nem lesz baja a babámnak?Duphastont kell szednem mert 2 babát már elvesztettem,nem bírnám ki ha valami történne a kicsivel!!!És ma még ki sem keltem az ágyból....nincs kedvem semmihez!

Legjobb válasz: Tudom hogy könnyû ezt mondani,de probálj megnyugodni!Most csak TE és a baba vagy a fontos!A párod meg....no comment,nem akarok csunyát irni.A babának nem lesz baja,a terhességem elsõ 4 honapjában én is nagyon sokat idegeskedtem,sirtam,de nem lett semmi gond.Fel a fejjel,kitartás!Nincs kéznél valami barátnõ akivel egy kicsit kimozdulnál?Lehet hogy jót tenne kibeszélni valakivel a dolgokat.

Tudom hogy könnyû ezt mondani, de probálj megnyugodni!Most csak TE és a baba vagy a fontos!A párod meg....no comment, nem akarok csunyát irni.A babának nem lesz baja, a terhességem elsõ 4 honapjában én is nagyon sokat idegeskedtem, sirtam, de nem lett semmi gond.Fel a fejjel, kitartás!Nincs kéznél valami barátnõ akivel egy kicsit kimozdulnál?Lehet hogy jót tenne kibeszélni valakivel a dolgokat.
Nagyon vigyázz a babádra, gondolj arra, hogy most õ a legfontosabb. Nem lesz baja, csak próbálj megnyugodni. A párod meg talán jobb belátásra tér... Pihenj sokat és önzõ módon magaddal és a babáddal törõdj! Remélem, helyrejön minden, drukkolok neked.
Most ezt komolyan írtad, hogy ha elmennél otthonról, jönnének azok a kérdések, hosy minek, meg hogy gondolod, meg ilyenek??? Ezt ki mondaná??? A párod??? És írod, hogy elzavartad, de visszajött. Nem tartasz attól, hogy még jobban ki fogod készíteni magad, ha ott van õ is? De ha tényleg csak amiatt a két óra miatt aggódsz, azt feleslegesen teszed.
Ez tényleg csak egy jótanács: Ha a babucit meg akarod tartani- és nagyon remélem , hogy igen- gondold át a pasiddal a kapcsid és ülj le vele beszélgetni. Mondd meg neki higgadtan , hogy ennek a babának egy anyára és apára van szüksége. Ha valóban szeret téged , képes lesz változni.A másik. 5 hetesen még nem érzékeny az ilyen stresszes dolgokra , nyugi! de ha gondolod , beszélgess vele és mondd el , hogy most egy kicsit bánatos vagy , ezért érzed rosszul magad. Ettõl nem leszel "magadbanbeszélõ" , de könnyebb feloldani ezt a problémát magadban is.
A kérdező hozzászólása: Szia.Beszéltem a barátnõmmel telefonon, neki is megvolt a véleménye.Már nem vagyok ideges, de reggel az a 2 óra hossza borzalom volt.Az meg hogy én elmenjek valahova áááá!!Nem lehet!!Minek megyek el, és kihez, és kivel?Ezek jönnének!Ja és én 27 vagyok a párom 23, azt hittem érettebb, de csalódtam benne nagyon!
az elõzõ vagyok :) bocsi , gyorsan olvasok és az elejérõl lemaradtam. Ezt a babát nagyon szeretnéd, és ezt nagyon jó olvasni! De a többi dolog áll.

Volt már úgy valaki, hogy az elején nagyon beteg volt és nem lett semmi baja a babának? Én 6 hetes vagyok és influenzás. Fáj a torkom náthás és lázas vagyok és rengeteget köhögök. Nagyon félek hogy valami baja lesz a babámnak.

Legjobb válasz: Igen a középsõ lányommal így kezdtem a terhességem,fogytam is 11 kg-ot.Semmi bajunk nem lett szerencsére.Viszont az elején véreztem egyszer,szerintem az erõs köhögéstõl.Menj orvoshoz,és mindenképpen mondd meg,hogy terhes vagy.Valamit talán azért tud írni.De ne szedj be semmit amit nem orvos ajánl.A nõgyógyásznak is említsd meg.Ritkán,de okozhat rendellenességet vírus a babánál.Nekem legalábbis ezt mondták akkor. Minden jót,jó egészséget nektek.

Igen a középsõ lányommal így kezdtem a terhességem, fogytam is 11 kg-ot.Semmi bajunk nem lett szerencsére.Viszont az elején véreztem egyszer, szerintem az erõs köhögéstõl.Menj orvoshoz, és mindenképpen mondd meg, hogy terhes vagy.Valamit talán azért tud írni.De ne szedj be semmit amit nem orvos ajánl.A nõgyógyásznak is említsd meg.Ritkán, de okozhat rendellenességet vírus a babánál.Nekem legalábbis ezt mondták akkor. Minden jót, jó egészséget nektek.
Szia! LÁZAT MINDENKÉPP CSILLAPÍTS!!! Ugyanis az vetélést okozhat! 38 fok fölé ne menjen a lázad!! Algopyrint vehetsz be! A vírusok és bacik nem okoznak bajt! Legalábbis kis százalékban. De akkor ebben a korai terhességben a mindent, vagy semmit elv mûködik. Ha baj van, akkor elmegy a baba. A láz a legveszélyesebb!!! Gyógyulj meg hamar!!!
Szia! Én 8hetesen voltam tiszta láz és influenza, nagyon köhögtem.Az orvos penicillin készitményt irhatott csak fel(persze érzékeny vagyok rá)de nem lett semmi bajunk, Algopyrint szedtem láz ellen, mrt igazából a láz árthat a babának nagyon! Jobbulást!
lazits, en baranyhimlos voltam és semmi baja a babamnak, izeg-mozog. influenza abszolut nem tesz semmi kart a bababan.
Én is egy hónapig beteg voltam a 2. hónapot végig betegeskedtem végul antibiotikumot írt a doki és gyonyoru okos egészséges kisfiam szuletett. Mielobbi jobbulást és boldog babavárást kívánok :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Már voltam dokinál és szedem a gyógyszert (algopyrin és ospen antibiotikum amit lehet szedni terhesen is) csak nagyon aggódom. De megnyugtató válaszokat kaptam és most már jobban érzem magam. Még egyszer köszönöm!
Lázat valóban csillapíts, de nehogy Algopirynt vagy bármilyen pirinszármazékot beszedj.Az Algopiryn és társai vetélést okoznak, nem ajánlott terhesen a szedésük.Paracetamol tartalmú szereket szabad bevenni ha muszáj, de inkább orvos írja fel, mint írtam már.

Ha nem jo a haemoglobin F, A és a hemotokrin szintem, az mien hatassal van a babamra, es hogyan lehet kezelni? Nagyon meg vagyok ijedve! 14hkm

Legjobb válasz: Vérszegény vagy, és vassal. Sehogy nem hat a babára, hacsak nem nagyon extrém.

Vérszegény vagy, és vassal. Sehogy nem hat a babára, hacsak nem nagyon extrém.
A kérdező hozzászólása: ez tuti?marmint az osszeset ossze adva mondod ezt vagy csak valamelyiket tudod , es ugy??fontos!!
A haemoglobin a vérfesték, oxigánt szállít, a hematokrit a sejtes elemek aránya a vérben. Vérszegény vagy. Semmit nem jelent, majdnem hogy általános terhességben, ilyen korai terhességben pláne (késõbb elõrevetítheti vérátömlesztés szükségességét az utolsó hónapban, de erre általában nincs szükség). Az orvosod majd ír fel vasat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!