Találatok a következő kifejezésre: Nagyon vágyunk babára, (1051 db)

Nagyon vágyunk babára. Ti mikor, milyen körülmények közt vágtatok bele? Volt esetleg valaki hasonló helyzetben?

Fél éves házasok vagyunk, 25 és 29 évesek, a szüleimnél lakunk, külön emeleten, jelenleg saját házra gyûjtünk. Nagyon jó a kapcsolatunk a szülõkkel, jól mûködik az "élni és élni hagyni". Nem egyszer mondták már, hogy azért ne fogjuk vissza magunkat, mert egy fedél alatt lakunk, õk örülnének, hogyha 5-en lennénk. Jól is hangzik, helyben maradna a segítség, de tartunk tõle, hogy ha oda születik a baba, akkor ott ragadunk, vagy nagyon nehezen tudunk lépni. Annyira tanácstalanok vagyunk... :(

Legjobb válasz: Mi külön lakásban laktunk, 1 éves házasok voltunk, mikor teherbe estem. Én 30, a férjem 27 éves volt. Nagyon jó a kapcsolat a szüleimmel, de én nem szívesen élnék azért velük együtt. Nem szerencsés és ha baba is van, az sok surlódáshoz vezethet.

Mi külön lakásban laktunk, 1 éves házasok voltunk, mikor teherbe estem. Én 30, a férjem 27 éves volt. Nagyon jó a kapcsolat a szüleimmel, de én nem szívesen élnék azért velük együtt. Nem szerencsés és ha baba is van, az sok surlódáshoz vezethet.
Mennyi a keresetek, a félretett gyerekre költhetõ rész, és mennyi idõ a saját lakás, járna neked gyed ez a fõ kérdések szerintem?
Az attól függ, hogy mennyit keres a férjed és mikor szeretnétek elköltözni. Ha nincs segítségetek a babacuccoknál, akkor mire beszerzel mindent (még ha nem is újak vagy a legmenõbbek) az elég sok pénz. Utána is kell költeni a babára. Számolgassatok, osszatok és szorozzatok, aztán meglátjátok, hogy nektek mi a legjobb.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mamáék lent laktak egy két generációs ház alsó szintjén, anyuék fent. Mamáék sajnos meghaltak és mi a párommal leköltöztünk, ugyan 2 külön bejárat volt, de együtt laktunk anyuékkal. Ennek 3 és fél éve. Összeházasodtunk és megszületett a lányunk. Soha semmi probléma nem volt köztünk emiatt, amit senki sem hisz el. Anyuék nagyon jó szülõk, velük is jól mûködik az élni és élni hagyni. (A férjem is így gondolja.) Persze nem felejtettük el, hogy ez csak egy átmeneti állapot, lehetõség a spórolásra, nem végleges megoldás. Fõleg, mert most a tesóméknál fordult komollyá a kapcsolat, nekik is jó volna a közeljövõben ez a lehetõség. De nem csak emiatt, hanem mert mindezek mellett fontosnak tartom a külön életet, lakhelyet. Októberben költözünk, elkészül a házunk. Szóval nálunk ez mûködött, hátha nálatok is, bár nem ismerjük egymást. Attól is függ, mennyire tökéletes a férjed kapcsolata anyósékkal, mert ez köztetek is vitákat szülhet, ha nem.
Nem voltam ilyen helyzetben, de azt mondom örüljetek, hogy rendezett körülmények között vagytok, pláne még ha jól kijöttök.Imádom anyámat, a legjobb ember akit ismerek, de együtt élni vele ilyen közel én nem tudnék, anyósom dettó.De ha ti jól kijöttök, akkor hajrá, csak amiatt hogy baba van, nem fogtok ott ragadni, csak ha ti is úgy akarjátok, akkor meg mi a gond? :)

Akik nagyon vágynak babára éreznek így?

Úgy érzem nem birok már baba nélkül élni,amikor meglátok egy kisbabát annyira édesek és rögtön majdnem sirok,hogy nekem nincs:((Nagyon nem bírom,hogy nincs.Vannak napok mikor egy kicsit jobb de vannak napok mikor nagyon rossz:((ez mitõl ,hogy változó ahogy érzek?

Legjobb válasz: Elõször is azt döntsd el, hogy a pároddal akarsz-e maradni örökre vagy sem?! Ha igen, akkor ajánlom az örökbefogadást. Sokan rettegnek tõle, pedig nem kell! Nekem itt az élõ példa, a férjem. Õt örökbe fogadták és kiegyensúlyozott és teljesen egészséges felnõtt - minden szempontból - mindemellett most várjuk a harmadik babánkat!

Elõször is azt döntsd el, hogy a pároddal akarsz-e maradni örökre vagy sem?! Ha igen, akkor ajánlom az örökbefogadást. Sokan rettegnek tõle, pedig nem kell! Nekem itt az élõ példa, a férjem. Õt örökbe fogadták és kiegyensúlyozott és teljesen egészséges felnõtt - minden szempontból - mindemellett most várjuk a harmadik babánkat!
Ha ennyire vágysz babára, ahogy írtad, akkor szerintem is más partnert kell keresned.
Család és gyerek centrikus vagyok, én nem tudnék gyerekek nélkül élni.Akár mennyire is szeretném a párom, a hozzáállása végett elhagynám.( nem akar donort, nem akar örökbe fogadni... :( )Úgy is találna olyat, akinek már nincs szüksége gyerekre.Te pedig élhetnél boldogan egy új kapcsolatban, és kiteljesedhetnél! Szülhetnél gyerekeket, aminél nagyobb örömet én nem tudok elképzelni. Szóval lépj! Minél elõbb, annál jobb. :/
Nem jó ilyet írni, de szerintem is hagyjad ott. Döntened kell a gyerektelenség, ezáltal a boldogtalanság, illetve a boldogság és a gyermek által okozott végtelen örömök között...... Szerintem egyértelmû a válasz.... Légy bátor döntést hozni a boldogságod érdekében!!!!!
Pár napja irtál már ki kérdést ezzel kapcsolatban, nem értem hogy mi tart még ez a férfi mellett? Elég érdekes dolgokat irtál hogy milyen a hozzáállása a párodnak a témához....Mérlegelned kell hogy 30 éves vagy, van esélyed rendes, korban hozzád illõ férfit találni akivel családot lehet alapitani. Vagy maradsz a mostanival, és lemondasz a babáról, és boldogtalanul élsz tovább. Azt is vedd számitásba hogy 10 év múlva õ már 60 éves lesz, te még mindig csak 40.
Hát nem tudom ilyen esetben mit csinálnék én, de sztem még fiatal vagy, gondolod át ezt a dolgot!Mivel én is nagyon szeretnék már babát, és ha a párom azt mondaná ö nem akar, sztem elhagynám!De ez én vagyok!Neked sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: 30 és 50 éves a párom
A miénk!Párommal minden okés, velem van baj :/ Meg kérdezhetem mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: De azért az a ti babátok mármint a párodé ugye vagy donor?
Huh nem lehet neked egyszerû :/ Nekünk is Lombikkal lehet babánk!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem akar és donort sem:((Azt mondta menjek el ha gyereket akarok.
Szamomra az a furcsa, hogy tuja mennyire szeretnel kisbabat es ilyeneket mond...En ha szeretnek valakit es nem lehetne babam, de tudnam, hogy neki ez a vagya, biztos orokbefogadnank es nem zarkoznek el elole. Fiatal vagy es el kell dontened, hogy letudod e elni az eleted gyerek nelkul.Ez egy nagyon sulyos dontes. En biztos nem tudnek igy elni, akarmennyire is szeretnem a paromat.

Nagyon vágyok babára, de férfit nem szeretnék. Egyedül vállalom. Csak gyerek kell. Mik a lehetőségek Magyarországon? Senkit nem szeretnék átvágni hogy terhes leszek tőle és soha nem tudja meg hogy van egy gyereke!

Legjobb válasz: Érdekes a gondolkodásod:-) Természetes úton akarsz megtermékenyûlni,vagy mesterségesen? Nem zavarna az hogy azt sem tudod ki a gyereked apja és kire hasonlít? Próbáld meg a párommal:-)Én úgyse akarok gyereket.

Érdekes a gondolkodásod:-) Természetes úton akarsz megtermékenyûlni, vagy mesterségesen? Nem zavarna az hogy azt sem tudod ki a gyereked apja és kire hasonlít? Próbáld meg a párommal:-)Én úgyse akarok gyereket.
Szia! Meg tudlak érteni ..))) Itt esetleg próbálkoztál már? http://www.krio.hu/ Esetleg nincs olyan férfi ismerõsöd, akivel meg tudnád beszélni, hogy õ legyen a biológiai apja a gyermekednek? Sok sikert!!
Óh, ez aztán mekkora ötlet, én is megértelek! :-D Szerintem hivatalosan ha egyáltalán megcsinálják, biztos nagyon macerás és hosszú idõ. Sok pasi eleve elhagyja az anyát mikor az teherbe esik...
A (Nyírõ Gyula) Róbert Károly Magánkórházban van erre lehetõséged. A barátnõm nem rég szült, és a szobatársa, aki 2kisfiúnak adott életet, ennek a magánklinikának köszönheti a piciket. Elmondta az elképzeléseit, és 6spermadonor leírásából választhatott. Azt hiszem lombik volt, összesen 500ezer ft-ba került neki. Ha bevállalod, hajrá! :)
De kár, h ezt a választ nem hamarabb láttam! Nem kéne más után takarítani, más ízlésének megfelelõen fõzni, és minden másnap meghallgatni, h "itthon vagy, ráérsz"! ;) De a (fél)viccet félretéve, ha ennyi pénzt rááldoznál, akkor csináld így! Ismerõst megkérni viszont nem jó ötlet, sztem nem igazán van olyan ffi, aki erre rááll.

Fél éve vagyok együtt párommal, ő már nagyon szeretne babát, a házasságot még korainak találja. Azt mondja, hogy nagyon szeret, és én vagyok a mindene. (Amúgy neki már volt egy házassága, gyerek abból nem született) Nem csak a babát szeretné inkább?

Legjobb válasz: Én nem szülnék házasság nélkül gyereket. Ráadásul fél év nagyon kevés idõ, szerintem inkább csak babát szeretne. Vigyázz vele nagyon, nehogy bekavarjon a védekezésbe, hogy baba legyen. Sajnos vannak akik képesek ilyenre.

Én nem szülnék házasság nélkül gyereket. Ráadásul fél év nagyon kevés idõ, szerintem inkább csak babát szeretne. Vigyázz vele nagyon, nehogy bekavarjon a védekezésbe, hogy baba legyen. Sajnos vannak akik képesek ilyenre.
Házasság nélkül nuku gyerek! Bár valószínû fél a házasság ötletétõl, ha més nem a rossz tapasztalat miatt is. Legyél vele türelmes, megértõ, még változhat a dolog pozitív irányba :) . Egy ismerõsöm barátja elejében össze sem akart költözni az ismerõsömmel, pedig már jó ideje együtt voltak, aztán mégis, õ hozta fel végül, és most minden ok. Türelem a kulcs.
Én se szülnék házasság nélkül.
majd elhagy, azért nem akar elvenni
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy nincs a házasság ellen, csak most még közömbös neki ez az egész nõsülés dolog, talán mert nem szereti a lakodalmakat.

Miert van az, hogy ha valaki nagyon akar babat nem sikerul neki? Nagyon el vagyok keseredve mert nem jon ossze nalunk

Legjobb válasz: Sajnos a nagyon akaras is blokkolhat. Nem szabad gorcsosen akarni a babat, mert az kihatassal lehet a fogamzasra. Erre csak a sajat tortenetemet tudom peldanak felhozni. Mar en is gorcsosen akartam a babat, es csak nem sikerult. Aztan ugy alakult (munka, koltozes, lakasfelujitas..), hogy valahogy nem is gondoltam ra. Na ebben a honapban estem teherbe. Homeopatias dolgokat kiprobaltal mar? En ittam baratcserje-es palastfu cseppeket. Szerintem azok is sokat segitettek.

Sajnos a nagyon akaras is blokkolhat. Nem szabad gorcsosen akarni a babat, mert az kihatassal lehet a fogamzasra. Erre csak a sajat tortenetemet tudom peldanak felhozni. Mar en is gorcsosen akartam a babat, es csak nem sikerult. Aztan ugy alakult (munka, koltozes, lakasfelujitas..), hogy valahogy nem is gondoltam ra. Na ebben a honapban estem teherbe. Homeopatias dolgokat kiprobaltal mar? En ittam baratcserje-es palastfu cseppeket. Szerintem azok is sokat segitettek.
Szia! Az elõttem szólónak igaza van! Bár nekünk azonnal összejött a Pici, de ha nem, akkor így tettem volna, ahogy õ írta. Olvastam már nagyon sok helyen, hogy sokszor pont azért nem jön össze olyan gyorsan, mert annyira akarja az illetõ a babát.Sõt.Olyat is hallottam már, hogy egy pár már örökbefogadott egy babát, megvolt a boldogságuk és akkor-mivel már õk sem stresszeltek, összejött a saját baba is. Tehát csak ne add fel!! De tényleg próbáld meg könnyedén felfogni nem mindig azon lenni, sikerült-e most..Õ pedig jönni fog, mikor neki a legjobb-hidd el!! ja és még valami:a folsav is hatásos állítólag. Nagyon drukkolok Nektek!! :)
Szia.Két barátnõm van akik nagyon akarták.Szinte már megszállottak voltak.Az egyiknek volt 3 sikertelen beültetése.Majd megunták, feladták.Ugy volta vele, majd jön ha akar.És jött.Most mind a kettö terhes.Mind kettönek ajánlottam a http://www.kismama.hu oldalon a termékenység kalkulátort.Mi eszerint probálkoztunk és a kolléganõm is, elsõre sikerült mindkettõnknek.Ha nincs szervi probléma összekell, hogy jöjjön.Én nagyon szoritok.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat:) mar van egy 18 honapos kislanyunk o azzonal oszejott:) de szeretnenk , meg egy babat es honapok ota nemn vedekezunk es semmi, ma csinaltam tesztet mivel nem jott meg, kesik es negativ a tesztem menszesz meg sehol

Ma az UH-on (26hét+2 nap) A Babóm BPD-jének 75 mm-ert mértek. A határérték felett van. Ez azt jelenti, hogy nagy a Babó, vagy valami gond lehet? Kicsit megijedtem 26 hetes Kismami

Legjobb válasz: Szia nincs semmi gond a babóval,telljessen rendbe van szerintem,az nem baj ha nagyobb.Nekem 30 hetessen 80mm-volt a BPD.Nekem meg Kg mondták hogy nagy 1750gm.Boldog babavárást!!!!32hetes kismama.

Szia nincs semmi gond a babóval, telljessen rendbe van szerintem, az nem baj ha nagyobb.Nekem 30 hetessen 80mm-volt a BPD.Nekem meg Kg mondták hogy nagy 1750gm.Boldog babavárást!!!!32hetes kismama.
a mamanet szerint 67 mm a normális. ki mondta, hogy a tied határérték? a leleten szerepelt? vagy a doki szólt?
ha a többi értéke is nagyobb az átlagnál, akkor szerintem nincs baj
A kérdező hozzászólása: A leleten volt, h a határérték 59-73mm, meg a doki is mondta, h kissé nagy.A többi mérete átlagos.Remélem csak nagy a Baba...
ha a doki nem küldött további vizsgálatokra, akkor biztos nincs baj.
Nem tudom, hogy mit mondjak erre, csak annyit, hogy en is ebben a cipoben jarok. En 23 hetes kismama vagyok , 57 az atlagos BPD, a babomnak pedig 64 mm. En is erdeklodtem innen-onnan, de tulajdonkeppen konkret valaszt nem kaptam, csak biztatasokat, hogy nem lesz semmi baj. Remelem, hogy igy van.Azert ird meg, ha megtudsz valami ujat ezzel kapcsolatban.
Szia! Nekem 28 hetesen volt 73 mm. Nem lehet, hogy egyszerûen csak nem pontos ez az adat? Ha a dokid nem kommentálta, szerintem nincs gond...
Szia! Nekem 32 hetesen 88mm volt, ami a lelet szerinti felsõ határérték felett van kicsivel. Nem mondta a doki, hogy baj lenne. és a súlya is nagyobb volt, mint az átlag: 2124g. Az internetes oldalakon csak átlagokat talál az ember, nem feltétlenül mérvadó, az orvos úgyis mondaná, ha baj lenne! :-) Minden jót! 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Kicsit talán megnyugodtam!

Miért van az, hogy itt is rengeteg nő teszi fel a kérdést, hogy terhes lett védekezés ellenére (vagy nem védekeztek, de nem szeretnének babát), és mit tegyenek, miközben hatalmas tábor pedig nagyon szeretne babát, és dolgozik rajta, de nem jön össze?

Csak elgondolkodtam ezen, vajon van-e oka ennek az igazságtalan eloszlásnak... Én szerencsére amíg nem szerettem volna, nem lettem terhes, most pedig els? próbálkozásra összejött a babánk, mégis zavar ez az igazságtalanság... Pszichés oka lenne ennek? 10 hetes km

Legjobb válasz: Lehet, hogy a babát nem osztják, érdem, igazságosság szerint, hanem puszta biológia a fogantatás? És ha olyanok a körülmények összejön, de ha valami nem stimmel nem jön össze. Nem kell mindenben a felsõbb rendûséget keresni, vannak pusztán földi, biológiai dolgok. És semmi igazságtalanság nincs a dologban. Mint ahogy abban sincs, egyik embernek kék a szeme másiknak barna. Vannak akik biológiailag alkalmasabbak a fogantatásra, vannak akik egyáltalán nem. Nehéz elfogadni nyilván, különösen annak, aki alkalmatlan a fogamzásra vagy a baba kihordására és könnyebb igazságtalanságra, sorsra, kisebbségekre hivatkozni, õket okolni. De ez szerintem puszta biológia, nem egyéb.

Lehet, hogy a babát nem osztják, érdem, igazságosság szerint, hanem puszta biológia a fogantatás? És ha olyanok a körülmények összejön, de ha valami nem stimmel nem jön össze. Nem kell mindenben a felsõbb rendûséget keresni, vannak pusztán földi, biológiai dolgok. És semmi igazságtalanság nincs a dologban. Mint ahogy abban sincs, egyik embernek kék a szeme másiknak barna. Vannak akik biológiailag alkalmasabbak a fogantatásra, vannak akik egyáltalán nem. Nehéz elfogadni nyilván, különösen annak, aki alkalmatlan a fogamzásra vagy a baba kihordására és könnyebb igazságtalanságra, sorsra, kisebbségekre hivatkozni, õket okolni. De ez szerintem puszta biológia, nem egyéb.
Szia! Gondolj bele, hogy mekkora próbatétel valakinek az életében, hogy, ha nem szeretne (még) babát, és ennek ellenére terhes lesz! Ha nem adatottak meg a lehetõségei ehhez, pl. megfelelõ párkapcsolat, anyagiak, életkor, stb. Ez legalább akkora nehézség és lelki teher, mint, ha szeretne, de nem sikerül! Egyik helyzet sem könnyû, nem hiszem, hogy bármelyik igazságos lenne! Ennek ellenére én hiszek abban, hogy semmi sem történik véletlenül, mindennek oka van, és mindenkinek befelé kéne nézni, a saját lelkében és életében rendet tenni, mielõtt külsõ dolgokat okolna az élete alakulásáért! Mondom ezt, két baba elvesztése után! Visszagondolva tudom, hogy nem voltam felkészülve azokra a terhességekre. Nem igazságtalanság volt, hanem nekem kellett megváltoznom! 1, 5 éves kisfiú anyucija

Nagyon szeretnénk babát, de nincs peteérésem (egyáltalán semmi), a gyógyszer mellékhatásai között pedig ott van az ikerterhesség veszélye. Nincs más módszer? Jelenleg csak egy babóra vagyunk felkészülve!

Legjobb válasz: clostylbegitre gondolsz? rá van irva de azért elég kicsi az esélye h tényleg ikrek legyenek... egyébként meg ha lenne peteérésed és nem küzdenétek ilyen problémával és tök spontánul ikreid lennének akkor gondolom azért egy idõ után örülnél nekik nem? :) Ez a ti döntésetek h mi a fontos, tényleg akartok babát és belevágtok a peteérlelésbe,gyógyszeresen akár, vagy pedig féltek az ikerterhességtõl és egyáltalán nem lesz babátok. Persze nem azt mondom h nem lehet spontánul, csak ugye azt irtad h egyáltalán nincs peteérésed.

igefigyelj!Ilyen dokikkal kár foglalkozni!Nekem az új dokim elõször rákszürész majd vérvételt 2-ször mert egynek nemhiszünk és spermavizsgálat és átjárhatósági mindez 1 hónapon belül. És nagyon haragszoma dokimra hogy 1 évet elpazaroltam miatta!hagyd ott válts dokit. ilyet már csináltak nektek spermavizsgálat?
Az egyik hogy nagyon kicsi esélye van hogy ikerterhesség legyen!Az lombiknál van általában és akkor is ritkán. A másik hogy inkább legyen 2 tõ mint egyse! És a harmadik hogy ha nincs magától peteérésed akkor valahogy megkell hozni azt a peteérést mert különben nemlesz babád! Nekem ugyan ez volt a problémám!1 évig kezeltek peteérés serkentõvel! Fölöslegesen.Mindennek van oka!Elõször a dokiknak megkéne keresni hogy miért is nincs peteérése?Mert valamitõl leált az a peteérés és annak oka kell hogy legyen.Szóval a mostani dokim megvizsgált kiderült hogy mégis van pém nemtudom hogy hogyan de õ aztmondta adig hozzám sem nyúl gyógyszerrel mig nincs meg az ösze vizsgálatom.
Az ikerterhesség kockázata sokkal kisebb, mint a gyermektelenségé... Nekem pl öt tüszõm érett Clostival, örülök, ha egy baba összejön végre... Egyébként kora terhességben lehetõség van a babák számának redukálására- nade erre jobb nem gondolni. Azt kinyomozta már az orvosod, miért nem érik tüszõd? Volt hormonvizsgálat a 3. és 21. napon?
a második vagyok ezt természetesen úgy értem amit irtam h ha már minden természetes dolgot kipróbáltál (én is mindent megcsináltam már h peteérésem és rendes ciklusom legyen de nekem nem használtak ezek a természetes gyógymódok)
clostylbegitre gondolsz? rá van irva de azért elég kicsi az esélye h tényleg ikrek legyenek... egyébként meg ha lenne peteérésed és nem küzdenétek ilyen problémával és tök spontánul ikreid lennének akkor gondolom azért egy idõ után örülnél nekik nem? :) Ez a ti döntésetek h mi a fontos, tényleg akartok babát és belevágtok a peteérlelésbe, gyógyszeresen akár, vagy pedig féltek az ikerterhességtõl és egyáltalán nem lesz babátok. Persze nem azt mondom h nem lehet spontánul, csak ugye azt irtad h egyáltalán nincs peteérésed.
értem!Akkor valamidet felboritott a fogamzásgátló.ennek kelene utánna nézni. Szóval inkább másik dokit kéne keresni. nekem akkor borult fgrel a ciklusom mikor 43 kg voltam. 38 napos lett a menzim.
A kérdező hozzászólása: A fogamzásgátlót már régóta abbahagytam, mert nem sokkal azután, hogy elkezdtem szedni drasztikusan meghíztam. Ezek után már nem volt peteérésem és azóta kezel a doki. Babával pedig még csak 1-2 hónapja próbálkozunk.
értem- csak ezt nem hogy most akkor most kezdtetek el probálkozni a babával dolgot hogy érted?nem 1.5éve kezel a dokid?akkor miota probálkoztok?
Hát így jártam én is! Az orvos nem követte végig UH-gal a peteérésemet, s ikrek fogantak. Én azt tudom mondani, hogy nagyon jó ez a gyógyszer, de kell a felügyelet és kellõ odafigyelés mellett meg lehet akadályozni, hogy többes terhesség legyen. Másrészt a peteérés mindig összefüggésben van az ösztrogén és progeszteron egyensúlyával. Összefüggésben van az agyalapi mirigy helyes mûködésével, ami ne gátolja le a teherbeesést (peteérést). Ha nincs jelen progeszteron, akkor még peteérés esetén is, de a tüszõ sem reped meg, s ösztrogént termel csak. Egész ciklusban lehet Barátcserje kapszulát szedni, ami elég komoly progeszteron segítõ gyógynövény alapú... úgy néz ki egyébként mint a gyógyszer. Van az AVIVA torna, ami szintén elõsegíti a helyes mederbe terelést úgymint peteérés, ovuláció, ez speciális gyakorlatok, ami az alhasi vérkeringéssel idézi elõ a változásokat. Errõl is sok jó tapasztalat van. Van a sokat emlegetett cickafark-palástfû iszogatás is. Kinek mi jön be. Nekem már csak a gyógyszer segített.
A kérdező hozzászólása: Eddig clostilbegyt-et kaptam, de hosszútávon ez sem lehet megoldás. Semmilyen kivizsgálás nem volt, nem értem, hogy lehet ilyen felelõtlen egy orvos....
eddig mivel kezelt?
Helyeslem az álláspontodat.Egy gyerekkel is nehéz, hát akkor egyszerre kettõvel. Próbáld ki a Barátcserje kapszulát, málnalevél teát...Nekem segítettek és kismama lettem.Ciklus második felében a palástfüvet. Táplálkozz egészségesen, tartózkodj a friss levegõn.
A kérdező hozzászólása: Már másfél éve járok a dokim nyakára, de még semmilyen vizsgálatot nem csinált. Sajnos régebben fogamzásgátlót szedtem és miután abbahagytam fél év múlva kimaradt hónapokig és ez most sem javult. Hétfõn megint célba fogom venni a dokit és mondom neki h küldjön el kivizsgálásra.
A kérdező hozzászólása: A gyógyszer használt, de csak 3 hónapig van utána ciklusom. ez pedig elég kellemetlen. Még csak most kezdtünk próbálkozni a babával. És amúgy is elég gyógyszerellenes vagyok, csak akkor veszem be, ha nagyon muszáj.
És a gyógyszer használt? Mert az sem használ mindenkinek.
Én is szedtem 3 hónapig a Clostylbegytet és két petéjû ikerterhességem lett.De nem bántuk meg.

Nagyon szeretnénk babát de nem igazán akar összejönni lehetséges azért mert annyira szeretnénk és rá vagyunk görcsölve?

Legjobb válasz: hát az lehetséges. az egyik ismerõsömék is rágörcsöltek nagyon a babára, össze is jött nekik 4 hónap múlva, de el is ment a kicsike a 8. héten. lehet nem a görcsöléstõl, de... ne gondolj sokat erre az egészre, vagy, ha az téged megnyugtat beszélgess a pároddal sokat errõl az egészrõl, nekem ez a taktika vált be, és legalább a párom sem hülye ebben a témában sem.

hát az lehetséges. az egyik ismerõsömék is rágörcsöltek nagyon a babára, össze is jött nekik 4 hónap múlva, de el is ment a kicsike a 8. héten. lehet nem a görcsöléstõl, de... ne gondolj sokat erre az egészre, vagy, ha az téged megnyugtat beszélgess a pároddal sokat errõl az egészrõl, nekem ez a taktika vált be, és legalább a párom sem hülye ebben a témában sem.
Mi is nagyon szerettünk volna, de egészségi okok miatt várni kellett (2 év), rajtot kaptunk, rögtön összejött, és el is ment. Utána próbálkoztunk. Közben a párom munkanélküli lett, abbahagytuk egy idõre a próbálkozást, védekeztünk, :) és lám 15 hetes vagyok. Ennyit errõl. Ne görcsölj, tudom hogy könnyû mondani, de valamit taláj ki és ne a teherbe esés kössön le. SOk sikert!
Igen, lehet.Kicsit lazábban , szeressétek mindig egymást, amikor csak jólesik, de ne a babagyártás legyen a fõ cél, hanem a szerelem.Ha minden rendben veletek, és van peteérésed, sikerülni fog, hidd el, nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtatok. És még az érdekelne hogy ismeritek az ovulációs mikroszkopót vagyesetleg hallotatok róla valamit.Hogy tényleg segít a teherbe esésben? Itt olvastam róla. Nagyon szeretnénk mind a ketten már gyereket.

31+4 hkm vagyok ma voltam ultrahangon. Szerintetek nagy a babam feje?

31+4 hetes kismami vagyok, ma voltam ultrahangon. Ezek lettek az ertekek: HC 322, BPD 81, AC 285, TAD 85,3, Femur 60 aggodom, hogy a HC tul nagy, nehol azt irjak h ez 37 hetesnek felel meg. Felek hogy vmi nincs rendben a picurral.33hetesnek irtak. Van felni valom?

Legjobb válasz: Nekem 30 hetesen 84mm volt a bpd-je azóta megszületett 3950grammal a lányom,nem gondolom,hogy nagy lenne a babád feje.:) Boldog babavárást és könnyû szülést.:)

Nekem 30 hetesen 84mm volt a bpd-je azóta megszületett 3950grammal a lányom, nem gondolom, hogy nagy lenne a babád feje.:) Boldog babavárást és könnyû szülést.:)
De ott van kedves utolsó a kérdezõnek is a combcsont hossz, ugyan is az FL és a Femur ugyan azt jelenti :) ) Kedves kérdezõ, az én kisfiamnak a BPD-je kerek 32 hetesen 82 mm volt, a HC-je pedig 279 mm volt, és 1800 g-ra becsülték a súlyát.Azóta nem tudom mennyinél tarthatunk, majd jövõhéten megyek Uh-ra. 35+2 hkm
Nekem 32. hetesen a bpd-m 83 mm. Én is nagy babára számítok, mert a férjem és én is 4 kg feletti súllyal születtünk:) FL combcsont értéket nem írtak neked?
Gratulálok, és könnyû szülést.:)
A kérdező hozzászólása: Kislany
És kislány vagy kisfiú?:)
A kérdező hozzászólása: sajnos most kedden jottem ki a korhazbol, 1hetig voltam bent toxemia miatt is. Ez is kozrejatszik benne h mindenen aggodok.
Szia! Nekem ezek az értékek voltak 31+2 naposan. Hc:283.1 mm, Bpd:81mm, Ac: 282mm, Tad:85mm, Femur:59mm. Született a fiam 3880gr, 51cm. Sógornõm lányának ugyanennyit mértek a 32heti uh-n, csak egy két mm volt az eltérés, õ is 32+3 napos volt, született a lánya 37 hétre 2450gr , 45cm.
És egyébként kisfiú vagy kislány?:)
Én is túlparáztam(nekem is az elsõ).Ne aggódj minden rendben van, nemsokára találkoztok.:)
A kérdező hozzászólása: A lenyeg h egeszseges legyen. Sajnos mivel elso baba, nagyon tulparazom. :(
Örülj neki.:) Én örültem, hogy nagy és nem olyan kis pinduri.Simán szültem, nem volt olyan vészes.:)
A kérdező hozzászólása: szep nagy lesz :D
Én 28 hetesen voltam 4d-n akkor volt 1300gramm.Ugyhogy ha idõre szülsz szerintem 4 kg körüli babád lesz.:)
A kérdező hozzászólása: 1hettel ezelott becsultek 1831grammra
Nem nekem olyat nem mértek.Thq:83mm.Ezeket mérték nekem.Nem lesz picurka a babád, erre készülj.:)
A kérdező hozzászólása: koszi szepen. a HC erteket tudod esetleg?
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat! Nekem ez a 322es HC tunik soknak, a BPD nem. mi a parommal 3kilo koruli sullyal szulettunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!