Találatok a következő kifejezésre: Nagyon vágytunk a babára. Most (3 db)

Igen, ez abszolút normális érzés, ne aggódj! :-)) Gratulálok nektek!!!
Én is pontosan így voltam. Most pedig napról napra egyre erõsödik bennem az anyai ösztön. Veled is ez lesz, ne aggódj. Legkésõbb az elsõ ultrahangnál, ahol már jól látszik a pici! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azért elég megnyugtató ezt hallani hogy más is így érzett az elején. :)
mi is nagyon szerettük volna a babónkat, de az elsõ hónapom szinte végig azzal telt, hogy azon rágódtam, jó anya leszek e, a párom nem fog e elhidegülni, ha esetleg felszalad pár kiló, ilyen butaságok. nekem segített, hogy a kedvesemmel megbeszélhettem :) és mostmár csak az öröm és boldogság maradt!! na meg a várakozás a mi kicsikénkre!! 13 hetes kismami
Tökéletesen normális, nincs min aggodnod! Gratula! :)
Tokeletesen normalis! En is ugyanigy voltam vele, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Ez mar a valosag, nem csak tervek hogy majd egyszer lesz gyerekunk. Sok felelosseggel jar az a nehany honap is amig terhes leszel es az utana elkovetkezendo sok sok ev is a gyerekeddel, termeszetes, hogy aggodsz. Engem is az utott meg legjobban, hogy ez mar nem csak terv, vagy beszed, a babo mar ott van, fejlodik. Probalj arra gondolni, hogy milyen jo lesz egyutt, tervezgess, olvass sokat a temaban, es meglatod par het mulva mar te fogsz irni az aggodo anyukaknak, hogy minden rendben van... Sok boldogsagot!
Szerintem mindenki így van vele, aki szeretni fogja a gyermekét. Akit nem öntenek el a kételyek, ijedelmek, az vagy nagyon magabiztos:) vagy egyszerûen nem érdekli az egész. Emlékszem, amikor 5 hete megláttam a két csíkot, könnybe lábadt szemmel rohantam a páromhoz és együtt sírtunk meg örültünk. És egy óra múlva elkezdtem magam iszonyatosan rosszul érezni, hogy lehet, hogy ez még korai, meg még túl fiatalok vagyunk talán, meg biztos, hogy elég-e a félretett pénzünk, meg hogy lesz, mint lesz... Persze azóta is néha megijedek, hogy karácsonyig még mennyi mindenrõl gondoskodnunk kell, de emellett iszonyatosan várjuk. És egyébként is a kulcs a szeretet, amit a baba iránt érzel: ha ez megvan, nem történhet baj! Nagyon boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek nekem, el sem tudom mondani mennyit. Mert ugyan így vagyok ahogy Ti voltatok! Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!

Furán hangzik? Most vagyok a 13-ik hétben, és és nagyon vágytam már erre a babára. Van már egy kislányom, akit szintén imádok.

A minap szembesültem a dologgal,hogy én soha sem vettem számba azt a lehet?séget,hogy ez a babó esetleg kisfiú is lehet.Az orvos azt mondta,hogy nahát anyuka,azt hiszem kisfiú a baba.És én nem tudtam erre mit reagálni...Soha nem született a közeli családban kisfiú,és erre nem is készültem fel.Ne értsetek félre,nem baj,csak nem tudok még olyan felh?tlenül örülni neki,mert szokatlan nagyon.Más is volt így ezzel?Van egy kis lelkiismeretfurdalásom,mert nem ujjongtam a hírnek,pedig imádom a kis pocilakót. :)

Legjobb válasz: Igen, én is voltam, azaz mi is voltunk így a párommal. Kisfiút akartunk, és mikor mondták, hogy kislány lesz, kicsit rosszul esett. Persze pár hét alatt megbarátkoztam a dologgal, párom végig reménykedett. Nekem is lelkiismeret furdalásom volt. Aztán megszületett a kislányunk, és persze, hogy imádjuk, már most annyira óvja az apukája minden széltõl:D

Igen, én is voltam, azaz mi is voltunk így a párommal. Kisfiút akartunk, és mikor mondták, hogy kislány lesz, kicsit rosszul esett. Persze pár hét alatt megbarátkoztam a dologgal, párom végig reménykedett. Nekem is lelkiismeret furdalásom volt. Aztán megszületett a kislányunk, és persze, hogy imádjuk, már most annyira óvja az apukája minden széltõl:D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok!Ma voltam down szûrésen, és ránéztek ultrahanggal is a babámra, és megkérdezte a doktornõ, hogy tudjuk-e már a nemét.Mondtam hogy nem, de nagyon szeretnénk! :) Azt mondta tisztán látszik, hogy kislány, aztán meg is mutatta nekünk.Párás szemmel nézegettük, és nagyon örülünk!!! :) Ennyit arról, hogy a 12-ik héten még fiúnak nézett ki...Úgy örülök, olyan szép formás kis babát láttunk ma a monitoron.Jajj, de jó lesz a jövõ anyák napja, két kislányom lesz már, egy 2 éves, és egy újszülött.Boldog vagyok!
tényleg írd meg hogy mit mond majd akkor a doki! 24N
Az jó, igen írd meg, várjuk!
A kérdező hozzászólása: Tök jó volt olvasni csajok a válaszotokat, és így már látom hogy mást is mélyen érintett ez a téma.Azóta sokat gondolkoztam a dolgon, és biztos érdekes lehet egy teljesen más nemû gyerkõcöt nevelgetni.De, én még most is azt érzem hogy kislány...Utána olvastam, és igaza van az egyik válaszolónak, nem állapítható még meg biztosan hogy fiúcskát vagy kiscsajszit hordok-e a pocakban. :) Na de ha most kiderül 4 hét múlva uh-on, hogy kislány, a dokit elverem. :) :) :) Igen, egyébként abból a szempontból jó elõre tudni, hogy akkor vásárolok fiúsabb dolgokat is.Van egy másfél éves kis hercegnõ lányom, róla rengeteg dolog marad a kistesóra.Na de még a kismotorja meg a bicója is rózsaszín...:) Szerintem ha megyek a 16 hetes kontroll uh-ra, megírom nektek mit láttunk!!!Köszi a válaszokat!
Majd ha a kezedben tartod, úgyanúgy fogod szeretni õt is:) Boldog babavárást!
A mi családunk is lányos és van már egy 2 éves kislányom. A 4d -en mondták meg hogy fiú.És én is úgy voltam hogy egy fiú?Mit kezdek én egy fiúval? De azóta 8 hetes és természetes hogy az, nem is foglalkoztat.
A 13. héten még nem lehet megállapítani bizosan fiú-e vagy lány. Kb a 16-17. hétre fejlõdnek ki a nemi szervek. Én kicsit csodálkozom az orvosodon... max tippelt (végülis 50 % eaz esélye hogy eltalálja) , egy barátnõmnek és a nõvéremnek is a 12. heti uh -n megmondták a baba nemét, ami persze a 18.uh-ra mindekttõjüknél az ellenkezõjére változott.
Én már nagyon várom, hogy jöjjön a kis hugica a lányunk mellé. Valamiért én is úgy vagyok vele, hogy nekem lányaim lesznek. Nem tudom, engem mennyire fog meglepni, a ha mégiscsak fiú :)
én kisfiút szerettem volna és amikor megmondták hogy lány én se ujjongtam. emiatt már nagyon szégyellem magam.de én egy nap alatt megbarátkoztam a kis hercegnõmmel!!! azóta már 21 hónapos és 100 fiúra se cserélném le!!imádom a kis életemet!!! és ha majd egyszer lesz második babánk és az is kislány lesz akkor se leszek csalódott, mert imádni valóak a kislányok!!ha fiú lesz akkor is szeretni fogom, mert akkor meg a gyerek nevelés más oldalát fogom megismerni. 24N
Én is lányt vártam. Amikor szólt a doki, hogy fiú - olyan mélyen érintett, hogy aznap a gyerek meg sem moccant, sõt másnap sem. Aztán meg féltem, hogy vajon most mi lett vele... Azóta 4 éves és nem adnám 100 kislányért sem. Megszokod, ne félj!
Jó volt olvasni az örömöd! Gratulálok!

Félek.5 hetes terhes vagyok. Mindennél jobban vágytam erre a babára. Régebben volt egy vetélésem. És félek, hogy nehogy most is igy járjak. Nagyon aggódom. Ha már egy picit szúrkál a hasam megijedek. Mit tegyek?

Már itthon vagyok táppénzen,nem dolgozom.Nem emelgetek stb.e azért fözök,mosok,takarítok stb....félek....mivel tudom a legnagyobb biztonságot nyújtani a pocaklakómnak?

Legjobb válasz: Kigyenesúlyozott élet: azaz ne aggodalmaskodj. Tudom, könnyebb ezt mondani, mint megvalósítani. Én is rettegtem 5 hetesen a picikémért (erõsen véreztem), nagyon féltem, hogy elveszítemõt, akit annyira vártunk. Mégis nyugalmat kellett magamra erõltetnem, mert az idegeskedés csak ártott. Szedj terhesvitamint, Magne B6-ot, igyál elegendõ vizet, és pihenj sokat, ha a tested ezt mondja.

Kigyenesúlyozott élet: azaz ne aggodalmaskodj. Tudom, könnyebb ezt mondani, mint megvalósítani. Én is rettegtem 5 hetesen a picikémért (erõsen véreztem), nagyon féltem, hogy elveszítemõt, akit annyira vártunk. Mégis nyugalmat kellett magamra erõltetnem, mert az idegeskedés csak ártott. Szedj terhesvitamint, Magne B6-ot, igyál elegendõ vizet, és pihenj sokat, ha a tested ezt mondja.
Semmi baj hogy elmúlt a hányingered, még visszajöhet, de ha nem lesz az sem baj.Nekem sosem volt, most vagyunk 24 hetesek.Beszélgess a babádhoz, én az elején mindig kértem hogy maradjon itt velünk, szerintem jót tesz Neked is:-) nem lesz semmi baj, pihenj sokat, a magnéziumot szedheted nyugodtan, legalább nem fog annyira szurkálnia hasad.Mikor kell visszamenned a dokihoz?
Szia Nekem 2 vetélésem volt a 3. terhességemet új dokinál kezdtem aki egybõl utrogestant írt fel, a 8. héten vérezgetni kezdtem a pánik egybõl megvolt a doki felemelte az adagom. Lehet, hogy a gyógyszernek köszönhetõen vagy csak mert gyerekem velem akart maradni ......most már 10 hónapos :)
szedjél vitamint, folsavat, de gondolom ezt már szeded. ne stresszelj, ne izgulj. tudom könnyû ezt mondani, de van egy határ amin felül te már többet nem tudsz tenni a babád érdekében, ezt el kell fogadni. velem is megtörtént, most próbálkozunk újra, és én ilyen gondolatokkal készülök a babára. szerintem jól tetted, hogy már nem dolgozol, ha sikerül a baba én sem fogok egy percet sem. pihenj, élvezd ki az otthonlétet, nyugalmat, hallgass zenét stb. kiderült, hogy az elõzõ baba miért ment el? és gratulálok :D
Szia! Azzal ha nem stresszeled tul magad! Mult év májusban volt egy missed-em, most 14 hetes vagyok, és minden rendben a picivel.Nem szabad butaságokon agyalnod!!!Nincs azzal a picurral semmi gond, növekszik, ezért érzed néha a szúrkákat.Pihenj minél többet, ne emelgess, és ne idegeskedj hisz õ is megérzi.Végezd el az otthoni dolgaidat, és du. pihenj.Én is ezt teszem.Gondolom magazatvédõ vitamint szedsz, és ajánlott a Magne B6 is.Én még ezen kivül C vitamint, és Kalcium pezsgõtabit szedek, ezt nem a magnéziummal egy idõben, mert üti egymást a két "gyógyszer". Nyugalom, nem lesz semmi baja a kicsidnek! Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nem derült ki végül az ok...azt hiszem nem volt életképes. Szedem az Eleveitet.Magne B6-ot még nem mondta az orvos, addig nem merem. 2 napig volt hányingerem, de most elmúlt és nem tudom mire vélni.
A kérdező hozzászólása: Most megyek még csak elöször 3 órára...már izgulok:) Olyan hihetetlen hogy van babám...alig akartam elhinni...4 tesztet is csináltam, mire felfogtam:)
Szia kedves kérdezõ! Mintha én írtam volna a kérdést... Ma teszteltem pozitívat. Van már két gyermekem, akikkel nem tudom miért a 8 héten vérezni kezdtem, de szerencsére a magzatvédõk megtartották õket:) Most hiába kéne nagyon örülnöm a pozi tesztnek, nem merek, mert félek a továbbiaktól. Én is próbálok pihenni, nem agyon dolgozni magam, még 2 nap múlva megerõsítem magam még egy teszttel és utána jöhetek táppénzre egészen szülésig.(fegyveres erõknél így van) Hogy utána mi lesz még fogalmam sincs. Remélem írsz még, vagy dumcsizhatnánk privátba valahogy, ha van kedved.
A kérdező hozzászólása: Szia elözö válaszoló! Van kedvem, jó ötletnek hangzik.Szerintem próbálj meg privát üzenetet küldeni és akkor emailben fogom megkapni a leveled.
Okés, megy az e-mail!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!