Találatok a következő kifejezésre: Nagyon vágytunk a (258 db)

Lányok! Lányok mindenütt! Ha nem vagytok kapcsolatban egy ideje és már nagyon vágytok a szexre, akkor mennyi kell ahhoz, hogy megengedjétek, hogy egy srác csak kinyaljon titeket?

akit alig ismertek pár napja, de szimpatikus...

Legjobb válasz: Mégis melyik pár napja ismert pasi tud ennyinél megállni?!

Mégis melyik pár napja ismert pasi tud ennyinél megállni?!
Nagyon ügyes kezem van, szóval nem vagyok rászorulva semmi jött-mentre.
hát én vagy szeretek valakit és párkapcsolatban vagyok vele... vagy nem vagyok belé szerelmes és akkor értelem szerûen nem engedek meg vele intim viszonyt. Ez akár honnan nézem intim viszony a javából! És ezt én csak a szerelmemmel tudom beteljesíteni.
Ez minden lánynál attól függ, mennyire jóképû az illetõ. Persze ez a küszöb is máshol van az egyes lányoknál.
Bókok, gyakoribb szex, törõdés:)
Egy ölelés, összebújás, esetleg hogy magától megágyaz. :D Néha napján 1-1 virágnak nagyon tudok örülni.
Hogy meg tudjon vigasztalni, ha sírok. Bár nagyon ritka, de nem tud mit kezdeni velem olyankor. Megpuszil, mond egy pár szót, és annyi. Azt hiszi egyedül könnyebben megnyugszok, de pont hogy nem, és hiába próbálom tudtára adni.. Ja és hogy elvigyen végre moziba. Kb 4 éve voltunk utoljára.
Hogy itthon is legyen, ne csak a haverokkal. Az se érdekel, ha nem csinál semmit itthon, csak velünk is legyen.
Én arra vágyok, hogy akkor is bújjon hozzám és mutassa ki a gyengédségét, amikor azt nem követi szex.
A legjobban én arra vágyom, hogy éjjel összebújva aludjunk. Ne tudom, mi az oka, de ez nagyon befolyásolja a másnapi hangulatomat, az egymás közti harmóniát. Szerencsére õ is igényli ezt általában, így legtöbbször így alszunk, már 12 éve:) Amit szeretnék még, hogy nõként bánjon velem, néha hozzon virágot, nyissa ki nekem a kocsiajtót, dicsérje meg a külsõmet, napközben öleljen át vagy adjon egy puszit a nyakamra, miközben fõzök és õ bejön a konyhába..... Hú, nem vagyok könnyû eset:D, szegény férjem! Ha viszont ilyen, akkor repdesek a boldogságtól.
Kedves 3-as! Ajánlom a A férfiak a Marsról, a nõk a Vénuszról jöttek (Dr. John Gray) c. könyvet, meg fogod érteni, hogy miért nem érti a Férjed a dolgot:) és sok más NAGYON hasznos dologra is rá fogsz jönni. Ez mondjuk egy ALAP könyv. Számomra. Bátran tudom ajánlani Mindenkinek!:) Kérdéssel kapcsolatban a 4-es és az 5-ös Válaszolóval tudok azonosulni, tudom nem túl rózsás a helyzetem, dehát ez van.:) Meg az összebújás éjjel! Na ezzel kapcsolatban is ugyan ezek az érzéseim, mint a 6-osnak. Csak állítólag úgy mindig letúrom az ágyról, szóval ezt Õ nem mindig szereti.:) Na de ehhez egyáltalán szükségem lenne arra, amit 4-es ír, tehát ehhez haza kéne jönnie!:D

Lányok ha már nagyon vágytok a szexre segít a maszturbálás?

De komolyan kérdezem mert nem nagyon tehetek róla de már nagyon ki vagyok éhezve de még nem csináltam és csak kérdezem és mit tudtok annak ajánlani aki sz?z?

Legjobb válasz: Utolsó: van, akinek nem mindegy, hogy kivel teszi...

Utolsó: van, akinek nem mindegy, hogy kivel teszi...
Neked nem szokott segíteni ha kivered? Ez pont ugyanolyan ;)
segít :) nekem legalábbis
Igen, mindenképp segít, még ha csak rövid idõre is. Kezdd el dörzsölgetni a csiklód finoman, simogasd a melleid, tapasztald ki, mit élvezel magadon... :) 18/L
Nekem is csak ideiglenesen segít. Van, hogy annyira tombolnak a hormonjaim, hogy naponta vagy akár naponta kétszer is, és még mindig majd megõrülök. De mindenképp érdemes beletanulni, a szexet is jobban fogod élvezni majd, mert tudod, hogy mi indít be, ha nem túl tapasztalt a partnered, akkor rá tudod vezetni, hogy mit csináljon. Egyéjszakás kalandba szerintem se menj bele, maximum olyannal, akit már ismersz egy ideje, tudod, hogy figyel rád, 150%-osan megbízol benne és az összhang is megvan.
*az önkielégités
Azért, hogy kielégítsd magad ne veszítsd el 1 egyéjszakás kalandba a szûzességed. Meg bánnád lésõbb, hidd el. Inkább keress egy pasit, vagy pedig marad önkielégités.
Engem sosem elégített ki a maszti... De egyéjszakásba nem mentem volna bele.... inkább megõrültem. :) De tényleg! Emlékszek, rengeteg ilyen napom volt régen, de most már férjnél vagyok. ;)
17 évesen dughatnál simán, lassan nagykorú vagy...
nekem a barátom segít rajta :DD
szerintem ha szûz vagy, segít. nekem csak ideig-óráig..
ideiglenesen segít :)
A kérdező hozzászólása: de még csak 17 vagyok csak tombolnak a hormonjaim
Ha ki vag éhezve akkor keres egy egyájszakás kapcsolatot. Nem baj ha lány na és? Indulj keress kefélj.
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló lány vagyok
Nekem egyaltalan nem. Alig kellemes, szomoru elmenyt okoz a maszti, a szeretkezes meg foldontuli, testenkivuli, mennyei, szeretetteli elmeny. 35/L

Férfiak, ha nagyon tapasztaltak vagytok megszakításos módszerben, jó az önkontrollotok stb. , de mondjuk egy évig nem szeretkeztetek nõvel, az újrakezdéskor mennyire vagytok a régiek?

Legelsõ alkalomkor is megbízhatóak vagytok, vagy újból bele kell jöjjetek pár alkalom alatt? Feltételezzük, hogy nem masztiztok amúgy.

Legjobb válasz: ez egyén függõ.

ez egyén függõ.
Biztos bele kellene jönni, de remélem szünetre nem fog sor kerülni. Amúgy elõfordulhat tökéletes önkontrollnál is olyan erõs fizikai vagy mentális élmény, amitõl az egész borul. Mi minden nap így szeretkezünk, de csak heti egyszer-kétszer élvezek el, és soha nem akkor szakítom meg a közösülést, amikor már jön kifelé a sperma, hanem akkor kéz vagy orál.

Lányok! Ha nagyon Szeretitek a barátotok és már lassan egy éve együtt vagytok akkor mennyi az esély rá hogy pl egy gólya táborban történne valami mással amíg ott vagytok?

Idióták, barmok, gyökerek, köcsögök, és majmok válaszait mell?zném KÖSZI

Legjobb válasz: Ha szeretem, akkor kizárt, hogy valaki rám moccanjon, mert úgyis visszautasítom.

Ha szeretem, akkor kizárt, hogy valaki rám moccanjon, mert úgyis visszautasítom.
zéro
Semennyi az esélye.
Semennyi. De volt olyan kapcsolatom, aminek épp azért vetettem véget, mert gólyatáborban halálosan beleszerettem valaki másba. Onnan tudtam, hogy nem is szeretem igazán a barátomat. Szóval hogyha igazán szerelmes beléd, akkor tuti nem fogják tudni lecsapni a kezedrõl, nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
én is úgy mentem gólyatáborba, hogy volt barátom, de meg sem fordult a fejemben, hogy más fiú esetleg számításba jöjjön. egyszerûen nem is ment volna

38 hetes kismamák ti hogy vagytok? én már eléggé ki vagyok be dagadtak, fájnak a lábaim és nagyon fáj a forgóm ti is így vagytok ezzel vagy csak én vagyok ilyen fáylos? !

Legjobb válasz: Nagyjából én is így, és 15 néha-néha keményedik a pocakom. Nekem a medencém is néha fáj és már csak kanapén való ülés kinyújtott lábakkal esik jól. Egy derékmasszírozás most nagyon jól esne... :) Boldog Babavárást!

Nagyjából én is így, és 15 néha-néha keményedik a pocakom. Nekem a medencém is néha fáj és már csak kanapén való ülés kinyújtott lábakkal esik jól. Egy derékmasszírozás most nagyon jól esne... :) Boldog Babavárást!
a 15 nem kell oda, bocsánat!
Én március 16-ra vagyok kiírva, holnap leszek a 38 hetes. Én is így vagyok. Nekem is dagadnak, vizesek a lábaim, de azért minden nap sétálok egy kicsit. Az arcom is feldagadt már kicsit. Néha olyan érzésem van, mint mikor a mensim szokott megjönni, úgy fáj a pocakom, de max. 1-2 percig tart, és talán napi 3x van ilyen. De valószínû kibírom, a pocakom még fent van és a múlt héten vizsgált a doki, teljesen zárt voltam. Elsõ Baba lesz, fiút mondtak. A pocakom hatalmas, nehéz mozogni, feküdni... Éjjel többször felkelek, kiver a víz. A héten minden nap alszok dél körül egy órácskát. Az étvágyam nem túl nagy, keveset eszek, de almát minden nap többször. A Baba ma lustább volt, egyébként a popsiját szereti kinyomkodni. Holnap megyek NST-re, a múltkor állandóan mozgott, minden oké volt, szerintem holnap is produkálja magát. Kitartást Nektek is, nemsokára már a kezünkben tartjuk :)
Elsõ vagyok. Jó is lenne már... Bár számomra már nagy az esély, hogy a hétvégén vagy a jövõhét elején a kezemben tartom. Érzem. A csomagom is össze van már pakolva, szóval várom az intõ jeleket, de valójában nagyon félek. Kitartást! :)
jól vagyok
Sziasztok!4Én hétfõn töltöm a 38.hetet, március 19-re vagyunk kiírva....De szinte biztos, hogy hamarabb meg fog érkezni a kiscsaj:-)Második babám lesz, már van egy 5 éves kislányom.Én is kezdek egyre nehezebben mozogni, ülni se jó, feküdni sem, éjszaka minden fordulásnál fent vagyok, fáj a derekam meg a csípõm, és már kb.1 hete lejjebb is szállt a pocakom:-)Holnap megyek NST-re, szerencsére eddig minden rendben van a picivel, és már nagyon várom, hogy a kezemben tarthassam végre:-)Egyébként csak a kezeim(ujjaim)dagadnak, a lábam nem, bár az arcomat én is másnak, pufibbnak látom néhány napja.A baba rengeteget mocorog, ami néha már szinte fáj, mert nagyon kevés a helye (kb.4 kiló lehet most:-)Mindenkinek kívánok kitartást a hátralevõ kis idõhöz, és könnyû szülést!!!!!Tamy

26 hetes kismamik hogy vagytok? Nagy már a pocak? Mikorra vagytok kiírva? Fiú vagy lány a pocaklakó?

Legjobb válasz: Köszi én teljesen jól vagyok,hatalmas pocakkal,ugyanis egy kisfiú és egy kislány lakja:)Március 25.-re vagyok kiírva!

Köszi én teljesen jól vagyok, hatalmas pocakkal, ugyanis egy kisfiú és egy kislány lakja:) Március 25.-re vagyok kiírva!
Még nem annyira nagy a pocak. Március 27-re vagyok kiírva. Nem tudjuk milyen nemû, nem mondott rá semmit a doki legutóbb mikor voltam ultrahangon. Gondolom nem úgy feküdt, hogy lássa. De nálunk nagy az esély a lányra. És nálatok kedves kérdezõ! Tudni már mi lesz? Esetleg a neve is megvan már?
25+4 hetes, és jól vagyok, köszi! Második fiúnkat várjuk, ennek ellenére ruhában alig látszik a pocakom. 2héttel ezelõtt volt 1-2görcsöm, de most jó, tegnap voltam dokinàl: zárt a méhszáj. És te kedves kérdezõ? Nevetek van már? Nekünk még nem sikerült kiválasztani/megegyezni.
sziasztok! 25hetes vagyok, március 28-ra vagyok kiírva. a pocak már jó nagy, kislány lesz, Flóra baba :) a derekam néha szörnyen fáj, meg a séta is megerõltetõ már, de nagyon élvezem. pláne mikor mocorog. már apa is érzi jól a kezével, sõt, neki szeret is mocorogni. mindig ott ficereg , ahol apa keze van :)
szia! márc.21-re vagyok kiírva de császárom lesz, így elõbb jön.nekem 3.baba és most kisfiú lesz. tegnap pl nagyon élénken rugdosott, a húgyhólyagomon is ugrált és fájt nagyon. a hasam nem nagy..illetve nem tudom..de 95 cm köldöknél mérve.
Március 23-ra vagyok kiírva. Nem mindig vagyok valami fényesen de jól vagyok :) Sokat pihenek :D Lusta a babám mivel kislány és ezért kicsit sokat aggódom pedig semmi baj nincs.
Mi is jól vagyunk március 26-ra várjuk az elsõ kisbabánkat aki kisfiú lesz :) Elég nagy már a pocim mostmár mindenki látja hogy kisbabát várok. Én nagyon jól viseltem eddig a terhességet igaz állítólag most jön a neheze:) március 1-ig dolgozom is aztán már csak várok majd :)
Én március 26-ra vagyok kiírva és szintén, mint az elsõ válaszolónak, hatalmas a pocakom, mert egy kisfiú és egy kislány lakja.:) Teljesen jól érzem magam, bár az éjszakák elég problémásak, a kényelmes pózt lehetetlen megtalálni, de délelõttönként szuper jókat tudok aludni! Egyébként fitt vagyok napközben, eddig 4 kg hízásnál tartok, így hát nem panaszkodom.:) És Te, kérdezõ? Hogy vagy? Fiút vagy lányt vártok?:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!A kérdést feltevõ vagyok.Március 22 -re várjuk a pocaklakót Márkot:) A pocak nekem is szépen kerekedik 97 cm. köldöknél körbe.Jól vagyok én is mondjuk sokat feszül a hasam de nem vészes.3. babánk van egy 16 éves kislányom, és egy 11 éves kisfiam.Nagyon várjuk a picurt. :)

Férfiak! Ha szerelmesek vagytok egy nőbe, de nagyon sok a veszekedés a kapcsolatotokban, akkor szakítanátok?

A n?,régi sérelmeit mindig felhozza,képtelen túllépni a múlton,emiatt rengeteget veszekedtek.(Naponta többször)

Legjobb válasz: Ez így kinyírja a szerelmet egy idõ után ... Mi az hogy nem tudjátok megbeszélni? Hány évesek vagytok? 2?

Ez így kinyírja a szerelmet egy idõ után ... Mi az hogy nem tudjátok megbeszélni? Hány évesek vagytok? 2?
Ha ilyen ostoba lenne mint te akkor igen.
A sok veszekedés egy idõ után mindenképp megöli a szerelmet, szóval csak idõ kérdése és otthagyja a pasi a csajt. Senki nem visel el hosszú távon egy pszichopata társat.
A kérdező hozzászólása: A férfi vagyok. Mi az, hogy nem tudjuk megbeszélni? Nem, nem vagyunk 2 évesek, de hiába magyarázom el, hogy mit miért tettem, hogy már változtak a dolgok és szeretem, egyszerûen nem képes felfogni. Minden nap elmondom többször is, de már nagyon unom. A sok veszekedés miatt és mert a szex sem túl sûrû, csókolóztam egy másik nõvel, de semmi több.Megbántam és bár visszacsinálhatnám.Azóta még több a veszekedés. Ha felhozom, hogy szakítsunk, mert így nem megy, azt vágja a fejemhez, hogy most, hogy tönkretettem lelkileg szépen lelépek, így könnyû. De már nem bírom, tele vagyok stresszel, a munkám sem tudom így végezni.
Akkor a nõ valószínûleg nem szereti a férfit annyira hogy ne a múltjával foglalkozzon, illetve ne csak magával.
dobnám... 31F
Mint aki nem evett négy órája! És lekevernék neki egy orbitális pofontot... :DDD
# 2 mért kéne tudnom?
kizárt h szakítanék. HA szeretem akkor nem tudnám otthagyni...
elsõ: honnét tudod hogy õ nem a férfi akinek a barátnõje ilyen? :D
Ja, most látom, hogy te vagy a férfi. Én a helyedben tuti otthagynám. Én az írásodból ítélve azt látom, hogy a maga részérõl mindent megtettél. A barátnõd pedig egy idegbajos, buta liba lehet, ha nem képes változtatni. Ha okos nõ lenne, szeretettel, megértéssel, gyengédséggel venne körül téged, a sérelmeket pedig intelligensen beszélné meg veled, aztán túllépne rajta. Hagyd a francba, nehogy már kikészítsd magad fiatalon. 26 N

Fiúk, 15-16 évesen nagyon vágytok már a szerelemre/szexre?

Legjobb válasz: Én ebben a korban szerelemre vágytam, és abból kifolyólag jön a másik. Egyiket nem lehet a másik nélkül csinálni (szerintem)

Én ebben a korban szerelemre vágytam, és abból kifolyólag jön a másik. Egyiket nem lehet a másik nélkül csinálni (szerintem)
Anno amikor 15 éves voltam csak szex kellett. Kellet hozzá még 4 év, hogy rájöjjek, hogy az nem minden. Most 19 éves fejjel tudom, hogy nem elég, mostmár szükségem van még több szexre, eszelõsre, korbácsosra, ütlegelõsre, vadra, elölrõl, hátulról, anyád hátán és persze hónaljszexre!
igen!
Ebben a sorrendben jöhet mindkettõ :D 16/f
14 éves vok és már volt több szerelmem. 15-16 évesen szerelemre?! Hát akkor még nem találkoztatok lányokkal.14/F
Utolsó:@nyád P1c$ája. Hogy a [email protected] ne találkoztam volna csajokkal? 15-16 éves is simán vágyhat szerelemre, ha éppen nincsen barátnõje 15/F

23 hetes kismamik hogy vagytok? Sokat mocorog a babátok? Nagy már a pocak?

Legjobb válasz: 2-3 ora rugi, neha csuklas, motoszka, kaparaszas, aztan nulla, aztan megint, aztan nulla...kifarassza magat a babam :-) O ilyen..Pocak nagyon nagy, foleg azok mondjak akik hetente latnak rendszeresen...szerintem inkabb csucsos mint gombolyu valami miatt.

2-3 ora rugi, neha csuklas, motoszka, kaparaszas, aztan nulla, aztan megint, aztan nulla...kifarassza magat a babam :-) O ilyen..Pocak nagyon nagy, foleg azok mondjak akik hetente latnak rendszeresen...szerintem inkabb csucsos mint gombolyu valami miatt.
Változóan.:) Van hogy egész nap rúgdos, de van olyan is amikor meg se akar mozdúlni.. Nekem is szokott csuklani a picikém. A pocim már elég nagy, már mindenki észreveszi, hogy babát várok. Mi már tudjuk, hogy kisfiú. Ti már tudjátok? Hol fogtok szülni?
Szia! Igen, a poci elég nagy, de én élvezem.Tetszik.A pici nagyon aktív, éjszaka is, nappal is.24 órából 20-at érzem hogy fent van.Jövõhéten megyünk pénteken 4d-re.Már várjuk nagyon.A 15.héten sima 2d-n mondták hogy fiú, a 18.-on nem mutatta magát, ezért várjuk a megerõsítést.A vásárlással hogy álltok?
Nalunk is kisfiu, csinaltam neki kisoldalt itt http://www.youtube.com/user/monimacska
Maximum ugräl de nem csuklik. A csukläs a tüdö fejletsegevel van összefüggesben. A picinek 23 hetesen meg tökeletesen fejletlen a tüdeje. Ertsetek: ha megszületne most 0% eselye lenne az eletbenmaradäsra. A picur akkor kezd el csuklani, amikor a tüdö egy meghatärozott erettsegi szintet eler, meg akkor is, ha Ti 100%-ra velitek, hogy a csukläst erzitek. LEHETETLEN! Ez kb. olyan, mint a "8 hetes vagyok olyan sokat mozog a babäm... " Amugy 23 hetesen nekem speciel meg nem volt pocakom es akkor meg nagyon jol ereztem magam. Mocorogni, akkor meg nem mocorgott olyan aktivan a pindur, talän a 25. hettöl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!