Találatok a következő kifejezésre: Nagyon tetszik srác és (176 db)

Van egy srác aki nagyon tetszik nekem és kérdezte h találkozunk e. Nagyon aranyosnak tart azt mondta. Viszont van egy kis bökkenő. Van baártnője lassan 1 éve. Most akkor ez mit jelent?

Legjobb válasz: Azt hogy egy pofátlan pasi. Én nem tenném meg... Eleve undorító. Ha összejön veled, utána neked milyen érzéseid lennének? Pontosan tudnád, hogy csal téged. Szerintem ez gáz :S

Azt hogy egy pofátlan pasi. Én nem tenném meg... Eleve undorító. Ha összejön veled, utána neked milyen érzéseid lennének? Pontosan tudnád, hogy csal téged. Szerintem ez gáz :S
Addig ne kezdj vele semmibe, még nem szakít a barátnõjével, ha egyáltalán szándékozik szakítani vele.
Jaj, de idióta aki ennyiszer beírta ...... Azért, mert a pasik mindig többet akarnak! És ez nem feminista szöveg, igenis jólesik neki a sok nõ. Gyûjtik a trófeákat , mi ehhh:)
Nekem van barátnõm, és vannak lányok akikkel szívesen találkoznék, mert érdekes embereknek tartom õket. De csak barátságból, ebben nincs semmi rossz.
hát ez szerintem annyit jelent, hogy szimpatikusnak talál téged és barátkozni szeretne veled. egy sima találkozás nem egyenlõ egy randival, szoval szerintem talizzatok csak nyugodtan. ha meg már nagyon gyanus lesz a közeledése nyugodtan rákérdezhetsz a szándékaira.
azt hogy meg akar dugni.
Ne menj bele semmibe. Barátkozni lehet max, de többet ne engedj. Csak arra kellenél neki... és ne higyj neki, ha azt mondja, hogy szakít a barátnõjével, mert nem fog. Na meg idõvel melletted is lenne neki más valakije.
A kérdező hozzászólása: jólvan már ennyiszer nem akar megdugni nyugi:D egyébként meg nem olyan mint aki a szexre hajt. meg minek kellenék neki szexre ha ott a csaja?
Akkor páros lábbal rugdald ki! Nem valószínû, hogy valaha is törõdni fog veled...
A kérdező hozzászólása: hát ez volt a legrosszabb tali ami lehetett. késett 46 PERCET...aztán annyit nem mondott hogy bocsi...
pontosan ebben a helyzetben vagyok énis:S nagyon aranyos volt, találkoztunk egy párszor, aztán megcsókolt...magyarán megcslta velem a barátnõjét. erre hálistennek nem, de arra rájött a bnõje h van vmi.mindenkapcsolatot megszakított velem, a szívem meg majd meg szakad vagy 2 hónapja...nagyonrossz...szurkolok neked h ne járj úgy mint én:S:)
Legbiztosabb, ha ezt a kérdést a srácnak teszed fel. Mégiscsak õ a másik fõszereplõ, csak õ tudja a választ !!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) már nagyon várom a keddet mert akkor talizunk:) remélem jól sikerül majd minden:)
Nos az elõttem szóló tirpákkal ellentétben úgy hiszem, hogy tényleg tetszel neki. Adj esélyt Magadnak! Ha egy pöcs, akkor rájössz úgyis. Ha meg nem akkor meg még meg is köszönheted neki, hogy elébed sétált csak így:D Az hogy van barátnõje nem jelenti azt, hogy süket és vak, és nem beszél többet más emberrel... Ismerd meg, és akkor el tudod dönteni. És ne hallgassál mások hülyeségeire - ha tetszik, akkor rajta!:) Érzed, mi a jó neked... Drukkolok!:D
A kérdező hozzászólása: oksi köszi a tanácsokat:) majd megírom mik a fejlemények
A kérdező hozzászólása: igazatok van:S csak nem hiszem már el hogy mindig ilyen pasikat fogok ki:S
A kérdező hozzászólása: hát az lesz. több tali nem lesz ez tuti

Szerintetek mit tegyek ha egy sráccal osztálytársak vagyunk és nagyon tetszik nekem és elég jó a viszonyunk?

Legjobb válasz: Intézz el minnél több közös programot akkor társasággal és figyeld akkor hogyan viselkedik ha csak 2n vagytok

Intézz el minnél több közös programot akkor társasággal és figyeld akkor hogyan viselkedik ha csak 2n vagytok
De arra is gondolj, hogy ha nem jön össze, akkor nem válthatsz sulit.

Mit lehet tenni elpirulás ellen? Holnap találkozok egy sráccal, aki nagyon tetszik nekem, és én is neki, de már előre félek h totál vörös leszek.

Amikor a közelemben van,akkor mindig zavarban érzem magam,nem merek megszólalni mert félek h valami hülyeséget mondok... Amíg ő is ottvan ahol én..vagy akár szó van róla,akkor mindig tök vörös leszek,és nagyon zavarban vagyok.. Mit tudnék ez ellen tenni? :/ 15l

Legjobb válasz: És akkor mi van?Az arc pirosodás természetes és aranyos.

És akkor mi van?Az arc pirosodás természetes és aranyos.
Én mindig mindenen elpirulok.. Bármit csinálok és nem tudok ellene mit tenni .. a barátaim szerint aranyos, de nem igazán hiszek nekik. Szóval szerintem fogadd El, ha a fiúnak tetszel akkor aranyosnak fogja találni. Legalább örül neki hogy próbálkozhat, mert kap "visszajelzést".. (; 14/l
A kérdező hozzászólása: de mivel tudnám megnyugtatni magam? nagggyon-nagyon izgulok..:|
Klikkelj egyet;-)
Úgy tudod megnyugtatni magad hogyha rájössz, hogy nem ciki elpirulni. Velem is ez volt. Mindigmindenen elpirultam, de amikor pozitív visszajelzéseket kaptam, már nem nagyon érdekelt. Gondolj bele, hogy mennyi embernek van gondja vele. Ök is kibírják valahogy :b Amúgy meg a srácoknak általában tetszik ;D 2-es voltam.
Semmi baj nincs az elpirulással, a fiúk még aranyosnak is tartják :-) Legalább ebbõl is látja, hogy tetszik neked. Szóval csak lazán :-) Ha éreznéd, hogy elpirulsz, ne törõdj vele, folytasd csak tovább a mondandódat. Beszélgetni meg beszélgethettek akármirõl, ha tetszel neki, akkor túl nagy hülyeséget nem tudsz mondani (õ nem fogja hülyeségnek gondolni).

Van egy srác aki nagyon tetszik nekem, Még nyáron tudtára adtam h tetszik nekem és utana még nézett is párszor de ez aztan ez megszűnt. Mindig jön az egyuk csaj a másik után ês sosem én vagyok a következő.!?

Mit tegyek van esèlyem nála?

Legjobb válasz: Ha annyira odalenne érted, mint ahogy te érte, akkor már rég veled járna. Lehet, hogy tetszel neki, jó nõnek tart, de nem annyira, hogy vegye a bátorságot és a fáradtságot, és odamenjen hozzád. Jobb lesz, ha elfelejted ezt a nagy lángolást, mert õ ezt nem fogja tudni viszonozni neked. Ha úgy döntenél, hogy te kezdeményezel, akkor az elég rizikós lenne, szerintem nagy leégés lenne a vége. Inkább válassz egy másik srácot, ezt meg hagyd meg a többieknek. Egyébként is a nagyon jóképû srácok mind olyan beképzeltek, és undokok tudnak lenni! Hány szivet tört már össze ez a srác is! Rád is ez várna. Ez csak egy skalpvadász valszeg, aki még képtelen egy tartalmasabb kapcsolatra.

Ha annyira odalenne érted, mint ahogy te érte, akkor már rég veled járna. Lehet, hogy tetszel neki, jó nõnek tart, de nem annyira, hogy vegye a bátorságot és a fáradtságot, és odamenjen hozzád. Jobb lesz, ha elfelejted ezt a nagy lángolást, mert õ ezt nem fogja tudni viszonozni neked. Ha úgy döntenél, hogy te kezdeményezel, akkor az elég rizikós lenne, szerintem nagy leégés lenne a vége. Inkább válassz egy másik srácot, ezt meg hagyd meg a többieknek. Egyébként is a nagyon jóképû srácok mind olyan beképzeltek, és undokok tudnak lenni! Hány szivet tört már össze ez a srác is! Rád is ez várna. Ez csak egy skalpvadász valszeg, aki még képtelen egy tartalmasabb kapcsolatra.
A kérdező hozzászólása: Köszii ezt a tartalmas választ megfogadom!;)

Van egy srác nagyon jóban voltunk, és egyszercsak többet gondoltam rá megtetszett, most is nagyön jóban vagyunk, próbálkozott is, de el akarom mondani neki hogy tetszik, facebookon hívjam ki beszélgetni és akkor mondjam el? Mit tegyek?

Lány vagyok!!!!

Legjobb válasz: "Lány vagyok!!!!" valahogy a "Van egy srác" - ból nagyon reméltem hogy az vagy :) Szerintem inkább jeleket adj, hogy próbálkozzon tovább és hagyjad célbaérni a próbálkozásit, jelezd h neked is tetszik meg ilyenek. Szerintem csak így elmondani hogy "figyu tetszel bazzeg" ez eléggé gáz... Am hány éves is vagy?

"Lány vagyok!!!!" valahogy a "Van egy srác" - ból nagyon reméltem hogy az vagy :) Szerintem inkább jeleket adj, hogy próbálkozzon tovább és hagyjad célbaérni a próbálkozásit, jelezd h neked is tetszik meg ilyenek. Szerintem csak így elmondani hogy "figyu tetszel bazzeg" ez eléggé gáz... Am hány éves is vagy?
A kérdező hozzászólása: 14 most leszek 15

Nemtudom mért van ez velem. :S Tetszik nekem egy lány. A szülinapján részeg volt és csókolózott egy tényleg nem ócsárolás szakadt csöves sráccal, és én ott álltam melletük és néztem és nagyon elszomorodtam. Mért lehetett ez?

Legjobb válasz: Szerintem pont azért, mert részeg volt. Ha ráadásul nem is egy nagy ivó, csak ritkán kerül sor ilyesmire, nem ismeri a tûréshatárát, így megárthatott neki. Jó az ilyesmi nem mentség, de ilyenkor az önkontrollját is igencsak el tudja veszíteni az ember. Meg lehet, hogy még valamennyire tetszett is neki a srác. Egyáltalán tudja, hogy tetszik neked és neki is tetszel?

Szerintem pont azért, mert részeg volt. Ha ráadásul nem is egy nagy ivó, csak ritkán kerül sor ilyesmire, nem ismeri a tûréshatárát, így megárthatott neki. Jó az ilyesmi nem mentség, de ilyenkor az önkontrollját is igencsak el tudja veszíteni az ember. Meg lehet, hogy még valamennyire tetszett is neki a srác. Egyáltalán tudja, hogy tetszik neked és neki is tetszel?
A kérdező hozzászólása: nemtudja 16 éves én 14 és minden "partyn"isznak.de a kérdés is h "mért esett ez rosszul, mért lettem szomorú" de azértment a kicsikéz
mert érzelmes vagy, és fiatal. olyan embert keress aki veled akar csókolózni és nem mással :) meg persze aki nem részeg :) )
A kérdező hozzászólása: de annyira szomorú vagyok miatta
hát igen :( megesik. nem tudom.. ilyenkor némi beszélgetés szokott segíteni. valamennyit. de hát sokkal jobb nem lesz.
attól függ mennyit ivott, ha még tudott állni és úgy csókolóztak akkor még magánál volt, de ha már fetrengett atom részegen, és nem bírt felállni sem, akkor rá lehet legalább 90%-ban a piára fogni.
A kérdező hozzászólása: esett-kelt dehát úgylátom semmit tenni nem tudok már...:(nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Szerintem menj el a kövi bulira is itasd le és kúrd meg. ja az se segít akk bassz be te is.

Nagyon tetszik egy srác, és elvileg én is neki, mégis, ha valamelyikőnk lépni akarna, valahogy rosszul sül el. Miért van ez?

Akárhányszor akarom, mégsem tudom elfelejteni..Mindig akkor történik valami nagyon jó. Szerintetek létezik olyan, hogy a sors akarata?

Legjobb válasz: A "miért" az annyira nem fontos. Ha tetszik a srác és akarsz vele járni, akkor ülljetek és beszéljétek meg. Ez a legtisztább megoldás.

A "miért" az annyira nem fontos. Ha tetszik a srác és akarsz vele járni, akkor ülljetek és beszéljétek meg. Ez a legtisztább megoldás.
*ülljetek le
szerintem nem a sors akarata, inkább a kettõtöké. ha kell, hát küzdj érte, én is így vagyok, mintha megátköztak volna, egyszerûen nem tudok összejönni azzal, aki tetszik, pedig érzem, hogy én is neki. már totál kész vagyok emiatt, csak én már azon a ponton vagyok, hogy ami nem megy, nem kell erõltetni...
Korotok ?:D
Keress másik srácot, nála nincs esélyed :(
monogrammod BF?
Sajnos nincs mit tenni, már bekerültél a barát-zónájába :)

Nagyon tetszik egy srác, még csak párszor találkoztunk bulikban meg ilyenek. Nincs vmi tippetek, hh hogyan találkozhatnék vele többször és hogyan jöhetnénk össze - úgy, hogy nem nyomulok, meg semmi ilyesmi?

Legjobb válasz: Ok, elõször is, honnan veszed, hogy a srác valóban passzol hozzád? Az egy dolog, hogy tetszik, de nem is tudod, milyen ember. Elõbb ismerd meg, mert lehet, hogy nincs is értelme hajtanod rá.

Ok, elõször is, honnan veszed, hogy a srác valóban passzol hozzád? Az egy dolog, hogy tetszik, de nem is tudod, milyen ember. Elõbb ismerd meg, mert lehet, hogy nincs is értelme hajtanod rá.
A kérdező hozzászólása: tudom, múltkor is beszélgettünk vagy egy fél órát, meg máskor is már.szóval annyira ismerem.:)
Próbáld megnevettetni, akár úgy is, hogy elesettnek tûnsz vagy csinálj hüjét magadból ( ne ilyen nagy vmire gondolj ) figyeld a tekintetét, a reakciókat, ha félre néz az ilyenek alatt, akkor hagyd abba, mert nem jön be neki. Ha komolyabb a srác, figyelj arra amit mond, emlegess fel olyan beszélgetést, amitõl meglepõdne, hogy emlékszel rá, állj mindéég közelebb hozzá és figyeld a részleteket. :)
Ha elégnek érzed, vess rá csábos pillantásokat, tegyél burkolt kis utalásokat, vagy netán hívd el valahová. Szerintem megvan erre a megfelelõ nõi eszköztár :) Nehogy már én adjak férfiként tanácsot... Még annyi, hogy az nem hülyeség, hogy a fiúkhoz a gyomrukon át vezet az út. Meg - már bocs - a farkukon. Tehát ha egy fiút az ágyban elhalmozol minden jóval, nem vagy félõs, és érzi, hogy kívánod és emellett azért is teszed, hogy örömet szerezz neki, akkor garantáltan a tenyeredbõl fog enni. Mondjuk ezt majd inkább késõbb.
Nem úgy értettem prsze, hogy légy k*rva!
flörtöljön vele és kiderül :) 20F
kérdezd meg
szerintem úgy szólítsa le, hogy odamegy mögé, majd elkiáltja magát, hogy "HÖJJ!" és ha megfordul, jól pofánvágja, hogy betörjön az orra, és ha nem azt mondja, hogy b*szóggyámögter*hadtr*banc, akkor már biztos van valami+meg volt az elsõ tali is...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!