Találatok a következő kifejezésre: Nagyon tetszik srác (353 db)

Van egy srác aki nagyon tetszik nekem, Még nyáron tudtára adtam h tetszik nekem és utana még nézett is párszor de ez aztan ez megszűnt. Mindig jön az egyuk csaj a másik után ês sosem én vagyok a következő.!?

Mit tegyek van esèlyem nála?

Legjobb válasz: Ha annyira odalenne érted, mint ahogy te érte, akkor már rég veled járna. Lehet, hogy tetszel neki, jó nõnek tart, de nem annyira, hogy vegye a bátorságot és a fáradtságot, és odamenjen hozzád. Jobb lesz, ha elfelejted ezt a nagy lángolást, mert õ ezt nem fogja tudni viszonozni neked. Ha úgy döntenél, hogy te kezdeményezel, akkor az elég rizikós lenne, szerintem nagy leégés lenne a vége. Inkább válassz egy másik srácot, ezt meg hagyd meg a többieknek. Egyébként is a nagyon jóképû srácok mind olyan beképzeltek, és undokok tudnak lenni! Hány szivet tört már össze ez a srác is! Rád is ez várna. Ez csak egy skalpvadász valszeg, aki még képtelen egy tartalmasabb kapcsolatra.

Ha annyira odalenne érted, mint ahogy te érte, akkor már rég veled járna. Lehet, hogy tetszel neki, jó nõnek tart, de nem annyira, hogy vegye a bátorságot és a fáradtságot, és odamenjen hozzád. Jobb lesz, ha elfelejted ezt a nagy lángolást, mert õ ezt nem fogja tudni viszonozni neked. Ha úgy döntenél, hogy te kezdeményezel, akkor az elég rizikós lenne, szerintem nagy leégés lenne a vége. Inkább válassz egy másik srácot, ezt meg hagyd meg a többieknek. Egyébként is a nagyon jóképû srácok mind olyan beképzeltek, és undokok tudnak lenni! Hány szivet tört már össze ez a srác is! Rád is ez várna. Ez csak egy skalpvadász valszeg, aki még képtelen egy tartalmasabb kapcsolatra.
A kérdező hozzászólása: Köszii ezt a tartalmas választ megfogadom!;)

Van egy srác, aki nagyon tetszik, én is tetszem neki, de nem kérdezi meg nekem van barátom, vele már nem szeretnék járni, a másik miatt. Mit tegyek?

A barátn?m mota neki: elne mond Kittynek, de totál beléd van zúgva, ezen mosolygott, és mondta h majd beszél velem. Ez jó ötlet? És teccem neki?Szerintem nem, mert azt mondta, h bejön, vagyis nemrosz:S Nagyon szeretem, az nem kifejezés, mit tegyek??

Legjobb válasz: 1., Ne lógj magyarról. 2., Dobd a mostani pasidat, mert nagyon gáz, hogy csak átcseszed a fejét. 3., Várd meg, hogy közeledjen a másik srác.

1., Ne lógj magyarról. 2., Dobd a mostani pasidat, mert nagyon gáz, hogy csak átcseszed a fejét. 3., Várd meg, hogy közeledjen a másik srác.
Hasonló véleményen vagyok, mint az elõttem író. Legalább 10 perce ülök, és szótagonként próbálom elemezni a kérdésed/közlendõd, de még úgysem világos minden pontja. Halálosan szerelmes vagy? Most vedd úgy, hogy legyintek. Van barátod, nem szereted, dobd ki. A másik srác? Most hirtelen fellángolás, majd elmúlik. Várd meg, amíg keres, aztán majd többet tudsz, egyelõre ne tegyél semmit, ha akar valamit, úgyis közeledni fog - de biztosan nem addig, amíg van pasid.
Járjál szépen magyarórára, vagy vegyél egy helyesírási szabályok könyvet..Istenem, gondoplom nem vagy több 15nél és írni nem tudsz de már akarnál pasizni.
Nem jól írtátok: Egy nelógj magyarol Ketõ pasidat mos dobjad mert tökgáz, h átcseszed afejét azt kell megvárni, h a srác közeledjen ha mar bejön neked és kittynek is teccik a roby az nem kifejezés
hát én már nemtudom, hogy ki-kivel akar járni, meg, hogy ki az a Kitty(nagy-nagy zavar a fejben), de én tuti nem járnék veled semmi pénzért, mert nagyon buta vagy!
Szerintem ti nem tudtok írni egyikõtök sem!! :S Miért kell fikázni a másikat nem tudom...kérdezett valamit és ezt kapja...inkább ti vagytok a taknyosok mert felnõtt értelmes emberek ilyennel nem foglalkoznaak!Ilyen embereket...Erre van idõtök a másikat cseztetni!!Szánalmas!!!
Keress másik srácot, nála nincs esélyed :(
monogrammod BF?
Sajnos nincs mit tenni, már bekerültél a barát-zónájába :)


Van egy lány barátom nagyon tetszik neki egy srác de nem meri neki elmondani hogyan vegyem rá hogy beszélyen vele vagy esetleg hogy kellene neki közeledni a srác fel?

Legjobb válasz: Miért "kellene"? Ha a lánynak tetszik a fiú, és így van fordítva is, akkor majd közelednek egymás felé. Csak mondd el neki, hogy lehet, hogy elveszíti a fiút, mert talál magának másik lányt :) Ha így sem akarja akkor ne erõszakoskodj, ez van, nem fognak összejönni.

Miért "kellene"? Ha a lánynak tetszik a fiú, és így van fordítva is, akkor majd közelednek egymás felé. Csak mondd el neki, hogy lehet, hogy elveszíti a fiút, mert talál magának másik lányt :) Ha így sem akarja akkor ne erõszakoskodj, ez van, nem fognak összejönni.
A lényeg, hogy te ne beszély egyikkel se! Írni meg fõleg ne írj XD
A kérdező hozzászólása: hát szerintem se kéne.. a srácot nem is ismerem :D de ránézésre .... nah m1 ha a lány vele lenne boldog akkor ez van :D csak már kezd unalmassá válni hogy õ nem mer lépni mert találkozni nem találkoznak beszélni nem szoknak a srác nem tudhatja... vagy talán még is és ezért van ez a patt helyzet :) nah m1 köszönöm a válaszokat :)

Nagyon tetszik egy srác, még csak párszor találkoztunk bulikban meg ilyenek. Nincs vmi tippetek, hh hogyan találkozhatnék vele többször és hogyan jöhetnénk össze - úgy, hogy nem nyomulok, meg semmi ilyesmi?

Legjobb válasz: Ok, elõször is, honnan veszed, hogy a srác valóban passzol hozzád? Az egy dolog, hogy tetszik, de nem is tudod, milyen ember. Elõbb ismerd meg, mert lehet, hogy nincs is értelme hajtanod rá.

Ok, elõször is, honnan veszed, hogy a srác valóban passzol hozzád? Az egy dolog, hogy tetszik, de nem is tudod, milyen ember. Elõbb ismerd meg, mert lehet, hogy nincs is értelme hajtanod rá.
A kérdező hozzászólása: tudom, múltkor is beszélgettünk vagy egy fél órát, meg máskor is már.szóval annyira ismerem.:)
Próbáld megnevettetni, akár úgy is, hogy elesettnek tûnsz vagy csinálj hüjét magadból ( ne ilyen nagy vmire gondolj ) figyeld a tekintetét, a reakciókat, ha félre néz az ilyenek alatt, akkor hagyd abba, mert nem jön be neki. Ha komolyabb a srác, figyelj arra amit mond, emlegess fel olyan beszélgetést, amitõl meglepõdne, hogy emlékszel rá, állj mindéég közelebb hozzá és figyeld a részleteket. :)
Ha elégnek érzed, vess rá csábos pillantásokat, tegyél burkolt kis utalásokat, vagy netán hívd el valahová. Szerintem megvan erre a megfelelõ nõi eszköztár :) Nehogy már én adjak férfiként tanácsot... Még annyi, hogy az nem hülyeség, hogy a fiúkhoz a gyomrukon át vezet az út. Meg - már bocs - a farkukon. Tehát ha egy fiút az ágyban elhalmozol minden jóval, nem vagy félõs, és érzi, hogy kívánod és emellett azért is teszed, hogy örömet szerezz neki, akkor garantáltan a tenyeredbõl fog enni. Mondjuk ezt majd inkább késõbb.
Nem úgy értettem prsze, hogy légy k*rva!
flörtöljön vele és kiderül :) 20F
kérdezd meg
szerintem úgy szólítsa le, hogy odamegy mögé, majd elkiáltja magát, hogy "HÖJJ!" és ha megfordul, jól pofánvágja, hogy betörjön az orra, és ha nem azt mondja, hogy b*szóggyámögter*hadtr*banc, akkor már biztos van valami+meg volt az elsõ tali is...:)

Nagyon tetszik egy srác, és elvileg én is neki, mégis, ha valamelyikőnk lépni akarna, valahogy rosszul sül el. Miért van ez?

Akárhányszor akarom, mégsem tudom elfelejteni..Mindig akkor történik valami nagyon jó. Szerintetek létezik olyan, hogy a sors akarata?

Legjobb válasz: A "miért" az annyira nem fontos. Ha tetszik a srác és akarsz vele járni, akkor ülljetek és beszéljétek meg. Ez a legtisztább megoldás.

A "miért" az annyira nem fontos. Ha tetszik a srác és akarsz vele járni, akkor ülljetek és beszéljétek meg. Ez a legtisztább megoldás.
*ülljetek le
szerintem nem a sors akarata, inkább a kettõtöké. ha kell, hát küzdj érte, én is így vagyok, mintha megátköztak volna, egyszerûen nem tudok összejönni azzal, aki tetszik, pedig érzem, hogy én is neki. már totál kész vagyok emiatt, csak én már azon a ponton vagyok, hogy ami nem megy, nem kell erõltetni...
Korotok ?:D

Ez a kérdés legfőképp fiúknak szól. Szóval van egy srác aki nagyon tetszik, de nem tudom, tetszem e neki?

Ez az egész sztori elég zavaros...tavaly 'jártunk' (nem sokáig) és egyszer csókolóztunk. Én voltam neki az első. Akkor még nagyon kedves volt,de nagyon félénk,és nagyon csendes. Ebben az évben már teljesen megváltozott. Mindig beleszól az órákba,mindenkit leszól,és mindig keresi a bajt. Egyfolytában engem is piszkált,de mostanra már annyira nem. Ha én nem vagyok vele bunkó,akkor ő sem velem. Néha mikor valamit mondd, rám néz hogy mit reagálok...de nem vagyunk jóba. A kérdésem az lenne: Igaz-e,hogy a fiúk ha piszkálnak egy lányt akkor tetszik nekik,és hogy ez a srác vajon mit gondol rólam?

Legjobb válasz: elõször tanulj meg írni! egyébként.ha jártatok akkor miért ne tetszettél volna neki? szerintem az emberek azért járnak egymással, mert tetszenek egymásnak. Általában fiatalabb korban jelenti azt, ha egy fiú piszkál egy lányt, hogy "szereti"... nem írtál kort. 18/f

elõször tanulj meg írni! egyébként.ha jártatok akkor miért ne tetszettél volna neki? szerintem az emberek azért járnak egymással, mert tetszenek egymásnak. Általában fiatalabb korban jelenti azt, ha egy fiú piszkál egy lányt, hogy "szereti"... nem írtál kort. 18/f
Ha tetszettél neki, és jártatok, akkor nyilván most is. Az, hogy ilyenné vált szerintem egyszerûen bizalomhiány okozta, sokan piszkálták õt azelõtt? Vannak olyan srácok, akik azt hiszik, hogy ha bunkók, akkor õk a nagyfiúk, nagy legények.. Lehet, hogy azért ilyen veled, mert azt hiszi, tetszik neked a macsóskodás, de az is lehet, hogy egyszerûen nem tud mit kezdeni magával. Lényeg a lényeg, szerintem tetszel neki, és beszélned kellene vele..Normálisan.
A kérdező hozzászólása: Hát...köszi a kommenteket, de félek vele errõl nem igazán lehetne normálisan beszélni.
meg b*szna... semmi több. lehet nem akar veled járni, de attól még ha jó csaj vagy lefeküdne veled szívesen. A fiúknak ebben a korban máson se jár az eszük.

Van egy fiú, nagyon tetszik, csak azt hallottam róla, hogy gyorstüzelő. Mit tegyek? Járjak vele vagy felejtős? Exbarátnője mondta, hogy sokszor még a szexig sem jutottak el, mire levetkőztek, a srác elsült.

Legjobb válasz: 1. A nõk nagyon gonoszak tudnak lenni az exeikkel kapcsolatban, fõleg, ha csúnyán szakítottak. 2. A korai magömlés megelõzhetõ. 3. Csak a szexre kellene? 4. Meg lehet tanítani, hogy randi elõtt rántson rá még otthon. Szerintem, ha jó a srác és egyébként bejön, akkor adj egy esélyt neki. Én azt hallottam a pasimról, hogy kicsi a farka és nem is áll fel rendesen. Illetve, hogy egyébként egy tapló. És semmi nem igaz belõle! A tenyerén hordoz és nagyon jókat szexelünk. Akinek meg 17 centi kevés, az másszon egy ló alá. :)

1. A nõk nagyon gonoszak tudnak lenni az exeikkel kapcsolatban, fõleg, ha csúnyán szakítottak. 2. A korai magömlés megelõzhetõ. 3. Csak a szexre kellene? 4. Meg lehet tanítani, hogy randi elõtt rántson rá még otthon. Szerintem, ha jó a srác és egyébként bejön, akkor adj egy esélyt neki. Én azt hallottam a pasimról, hogy kicsi a farka és nem is áll fel rendesen. Illetve, hogy egyébként egy tapló. És semmi nem igaz belõle! A tenyerén hordoz és nagyon jókat szexelünk. Akinek meg 17 centi kevés, az másszon egy ló alá. :)
szerintem az a valószinü h a csaj csak le akarja járatni a volt pasiját, közbe meg semmi ilyesmiröl nincs is szó
Rólam is azt mondták, hogy gyorstüzelõ vagyok :D:D Nemtudom honnan tudták me pl én a mostani bnõmmel veszítettem el 1.5 éve!És neki mondták, hogy én elmegyek 1 perc alatt :D:D
Én is ezt hallottam a barátomról, és igaz is sajnos. Sõt, még a farka is valóban kicsi. Szerintem szakítok vele még addig, amíg nem leszek szerelmes. Volt már impotens barátom, az is szörnyû szenvedés volt, nincs szükségem még egy szexképtelen emberre. Nekem az egy perces menet nem elég.Lehet lepontozni...
hány évesek vagytok?
ex csajok mindig hazudnak :) )

Hogy tudnék magamon változtatni, hogy ne csak a leghyesebb, legjóképűbb pasik tetszenek? Van egy srác akinek a belsője nagyon tetszik, de a külső meg nem fog meg. Valahogy tudok változtatni magamon?

Eddig csak olyanok tetszettek akik nagyon helyesek voltak és ugye náluk esélyem sincs mert nem vagyok ilyen cicababa féle. Én pedig csak olyanoknak tetszem akik nekem nem. Mondjuk eddig nagyon kevesen akartak velem összejönni,nem tudom miét. A saját megítélésem alapján nem vagyok nagyon csúnya,van akinek tetszem de kevés. Még pasim sem volt,nem csókolóztam. L18

Legjobb válasz: Ne aggódj, majd változik ez! Nálam is ez volt. Nekem volt sikerem a legdögösebb pasiknál is kamaszként, mert akkor nagyon jó csajnak számítottam. Persze, hogy csak õk vonzottak. Aztán hozzámentem az egyikhez, aki jól padlóra küldött. A mostani férjem átlagos pasas, nem az a típus, akiért megfordulnak a nõk. Mégis õrülten beleszerettem, nagyon boldog vagyok vele, mint még soha senkivel. Benned is átértékelõdnek majd a dolgok, pár csalódás és az évek múlása során. De az is lehet, hogy megismersz hamarosan egy jóképû, rendes fiút, aki szeret téged majd és boldoggá tesz. Õk sem mind a cicababákra buknak ám:)

Ne aggódj, majd változik ez! Nálam is ez volt. Nekem volt sikerem a legdögösebb pasiknál is kamaszként, mert akkor nagyon jó csajnak számítottam. Persze, hogy csak õk vonzottak. Aztán hozzámentem az egyikhez, aki jól padlóra küldött. A mostani férjem átlagos pasas, nem az a típus, akiért megfordulnak a nõk. Mégis õrülten beleszerettem, nagyon boldog vagyok vele, mint még soha senkivel. Benned is átértékelõdnek majd a dolgok, pár csalódás és az évek múlása során. De az is lehet, hogy megismersz hamarosan egy jóképû, rendes fiút, aki szeret téged majd és boldoggá tesz. Õk sem mind a cicababákra buknak ám:)
Mindig az kell amit nem kaphatsz meg..:D Te is olyan vagy de ha nincs meg a kémia köztetek akkor tényleg nincs értelme a kapcsolatnak többet számít a belsõ mint a külsõ..! Hát próbáld meg azzal a sráccal akinek "tetszik a belseje" (mondjuk nem tudom, belenéztél?:DXDD) Na komolyra fordítva a szót, tényleg próbáld meg azzal a sráccal! good luck.
szia írj üzit :)
azért mert nem tudod lejjebb rakni a mércét
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat:) Remelem en is h talalok egy rendes sracot:) Bocsi utolso rossz kezet nyomtam :( zoldet szerettem volna
Hát igen tipokus nõi probléma. Nem vagy egyedül. Majd változol, ha nem, akk´ lejjebb adod a mércét
Bármilyen brutálisan is hangzik, de a legjobban csak a saját csalódásod tudna helyrepofozni. Két eset van: vagy összjössz egy jóképûvel az kihasznál majd futsz a rendes után, vagy lerendezed fejben ezt a menetet és alapból a rendesnek adsz esélyt. Okos ember saját kárán tanul, a bölcs meg más kárán! Remélem segitettem.
Írj üzenetet, én majd ránevellek. :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!